- 7 Mayıs 2011
- 502
- 264
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.461
ailenin bilmesi belkide senin moralini daha yüksek tutar ona göre yaklaşırlar. Kendini üzmemeye calış ki pıtırcığında etkilenmesin annesi. en büyük destek gene her zaman ki gibi eşlerimizden onlar iyiki de varlar. İnşallah Rabbim sanada bebeğinede sağlık versin. Sorunsuz bir gebelik geçirirde bebişini kucağına alırsın. buradan takip edeceğim seni inşallah güzel haber vereceksin.İnşallah canım biyopsi rahimden yapılacağı için devamlı erteleniyor düşük tehlikesinden bakalım önümüzdeki hasta tekrar kontrol edilecek. Rabbim sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip etsin diye devamlı dua ediyorum. O yüzden bazen (gerçi annemler bu durumu bilmiyor sadece düşük tehlikesini biliyorlar) anneme bağırıp ağlıyorum. Sanki bu psikolojiyle katlandığım şeyler kolayda ben naz yapıyorum. En son eşimle doktoru konuşturdum. Sonra eşim annemi frenlemeyi öğrendi.
Dosya ekleye basiyorsun canim,gozattan fotografi seciyorsun o kadar :)As telefondan giriyorum. Nasil ekliycem kii? Pc den beceriyodum da burdan ugrasiyim azcik
kuzum ben hiç telden girmiyorum bende bilmiyorum açıkcası bilenler bilgilendirin kızlar bizi aydınlatın :)))
geçmiş olsun Allah yardımcın olsun..Canım bende kanser başlangıç hücresi görüldü.
Sonra ilerlemiş idrar yolları enfeksiyonu, kum için bir sürü ilaç kullandım. Meğerse o dönemde hamileymişim. Şimdi düşük tansiyon, su içemediğim için kum sancıları, arada 2 kez grip geçirdim. Bir günde 3 doktor gezdim. Beni kürtaja almak isteyende oldu bebeğin ölecek seni kurtaralım diyende oldu. Önümüzdeki hafta biyopsi yapacaklar bana ve ben bu süre zarfında kanamalar dahil olmak üzere bir sürü sebeple acile yatırıldım. Sana bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki psikoloji aşırı etken ve ben ne zamanki şu an gittiğim 2 doktora gittim o zaman bebeğiminde benimde yaşayacağına inandım. Çünkü doktorum tüm riskleri ve diğeri gebelikteki durumu açıkca anlattı ve bana bu psikolojiyle devam edemeyeceğimi söylediler. Şimdi hams olsun biyopsi yapılmasını bekliyoruz. Kanamalarım durdu. Eskisi gibi serumla beslenmiyorum. Hepsi içinde asla farklı ilaçlar verilmedi ilk dönemde kullandığımdan tek etken artık ben bebeğim için savaşıyordum.
İnşallah canım etiketle beni çünkü devamlı geçmişe bakamıyorum.bidakine senin yaptığın gibi yapcam canım neticeyi yazarım
İnşallah canım ama annemler bilirse kaldıramazlar ve bebeği de düşman olarak görmelerinden korkarım. Çünkü hiçbir anne evladını kaybetmek istemez.ailenin bilmesi belkide senin moralini daha yüksek tutar ona göre yaklaşırlar. Kendini üzmemeye calış ki pıtırcığında etkilenmesin annesi. en büyük destek gene her zaman ki gibi eşlerimizden onlar iyiki de varlar. İnşallah Rabbim sanada bebeğinede sağlık versin. Sorunsuz bir gebelik geçirirde bebişini kucağına alırsın. buradan takip edeceğim seni inşallah güzel haber vereceksin.
Amin inşallahgeçmiş olsun Allah yardımcın olsun..
herkesin bir imtihanı var...gebelikte yiyememekta var, başka hastalıklarla uğraşmakta var, aşırı kilo almakta var,psikolojik etkileride var ,
Allah hepimizin gebeliklerini sağ salim bitirmeyi, bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin...
Ahhha ay koptumaynın dertten müzdaribiz canım ya hatta dün eşim olcak adam resmen benimle dalga geçti kuru fasülye yapmıştım ban ne dedi biliyor musun her akşam konser veriyordun bu akşam dünya turnesi var desene dedi sanki kendisi bebekler gibi uyuyormuş gibi
düşününce çok güzel anılar bırakıyor insanda büyüyünce zaten gelmeyecekler yanımıza.Zaten o gece trafiği gel gitler bizde de çok var biri su ister öteki Mızmız eder
Sana yoğurt tavsiyesinde bulunayım yengem sayesinde öğrendim ben de.Yoğurdu mayalayınca fırına koyuyoruma ağzı açık mayalanınca dolaba yine ağzı açık koyuyorum bir 4 saat kadar sonra kapatıyorum kapağını.dolapta ağzı açık bir süre bekleyince baya koyu oluyor kıvamı.Bir de yoğurdu kullanmaya başlayınca alınan yer de sulanıyor kaşıkla düzleyinceher yerini sulanma da olmuyorAaaaa dur ben de deniyim üzeri su oluyo benimkinin de ne kadar alsamda yoğurt ta sulu oluyo
çok geçmiş olsun canım bende griptim çok şükür atlattım . tek çare bol dinleneceksin bende ilac kullanma taraftarı değilim. bol bol portakal vede su tükettim çok şükür grip geçti ama şimdide sürekli duş almaktan bademcik şiştiKizlar fena grip oldum dun gece atesten tir tir titredim esimi de salona yollamistim sabah erken kalkacak yanimda uyuyamaz diye titremekten yorganin altindan cikip cagiramadim hatta kolumu bile cikaramadim bi yandan bebek icin endiselendim sicaktan zarar gorecek diye ama resmen yatakta zip zip ziplayarak titredim 3 kez falan ter attiktan sonra acildim sabaha karsi sabah atesime baktik 38 di rahatlamis halim 38 se gece kaca kadar cikti hic bilmiyorum ilac da kullanmak istemiyorum sabah bi bardak su ictim uc bardak geri cikardim dun sabah yedigim bi tabak yemek ve dun oglen ve aksam ictigim birer bardak portakal suyuyla duruyorum hala bana bi akil verin lutfen mutfaga girdigim an kosa kosa lavobaya gidiyorum evde de yalnizim bugun ne yiyecegim ben
ALLAH korusun aklımıza kötü getirip kötü çağırmayalım inşallah .İnşallah canım etiketle beni çünkü devamlı geçmişe bakamıyorum.
İnşallah canım ama annemler bilirse kaldıramazlar ve bebeği de düşman olarak görmelerinden korkarım. Çünkü hiçbir anne evladını kaybetmek istemez.
Amin inşallah
hiç valla gazman nolcakAhhha ay koptumKendilerinkini alsak videoya sok olurlar nasil turne yapiliyormus gorurler
Merhaba kızlar bütün yazilanlara bakamadım ..Herkese sevdikleriyle iyi bir sene diliyorum ..İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alırîzz
Bulantılar devam ama sabrediyorum çalışınca çok zor karnımız büyüyüp hareket edemeyince otobüsler nasıl çekilecek bilmem
Angelsounds adlı kalp dinleme cihazı nı almıştım bahsetmiştim burda elime ulaştı daha doktor randevume oldugu için evham ediyordum.Kalp atışlarını duyabiliyoruz eşim buluyo bebişimizi şükürler olsun
cnm sorma ben de hastaneden çıktigima sevindim ama orda ne güzel dibimde ultrason odasi her gün görüyodum bebişimi.aman iyi olsunlar da az görelim.ne güzel risk azalmiş çok şükür rabbimeolmaz inşallah kuzum güzel düşünelim güzel olsun. bu arada beklemek hakkaten zor yaa bizimde bir sonraki kontrolümüz 26 ocakta şafak 21önceden durumum riskliydi haftada 1 gidiyoduk ne güzel oluyodu yaa
doktor artık ayda bir görüşcez dedi yıkıldım resmen nası dayanırımkiii
gececek inşallah canım üzülme senn ...Evet annemde aynı şeyi söylüyor. Birde ben 4 çocuk doğurdum. Sen kendini çok bırakıyorsun. Azıcık dirayetli ol yemek ye diye başımın etini yiyor. Eşimde ona eşlik eidyor. Sanki onlar söylenince benim midem bulanmayacak yiyeceğim.
Bende ağlama krizine giriyorum ikiside hemen ortadan kayboluyor. Bağırıyorum hem kum döküyorum hem su içemiyorum aylardır aç uyuyup uyanıyorum bana kendimi bıraktığımı söylüyorsunuz. Gidin başımdan bu çocuğu ikinizde 1 hafta taşısaydınızda görseydiniz gününüzü. Keyfimden 5,5 kilo verdim hala bana kendini bırakma diyorsunuz. Doktorum gerizekalı o zaman kadın maşallah iyi dayanıyorsun ilaçsız tedaviye bense sizden azar işitiyorum.Normal hayatıma geri dönmek arkadaşlarımla gezmek güzelce karnımı doyurmak istiyorum.
lütfen yardımcı olurmuşsunuz 43 yaşındayım ilk gebeliğim
Canim cok gecmis olsun.Bol c vitamini tuket.Peynir yesen mideni bastirir belki.Kizlar fena grip oldum dun gece atesten tir tir titredim esimi de salona yollamistim sabah erken kalkacak yanimda uyuyamaz diye titremekten yorganin altindan cikip cagiramadim hatta kolumu bile cikaramadim bi yandan bebek icin endiselendim sicaktan zarar gorecek diye ama resmen yatakta zip zip ziplayarak titredim 3 kez falan ter attiktan sonra acildim sabaha karsi sabah atesime baktik 38 di rahatlamis halim 38 se gece kaca kadar cikti hic bilmiyorum ilac da kullanmak istemiyorum sabah bi bardak su ictim uc bardak geri cikardim dun sabah yedigim bi tabak yemek ve dun oglen ve aksam ictigim birer bardak portakal suyuyla duruyorum hala bana bi akil verin lutfen mutfaga girdigim an kosa kosa lavobaya gidiyorum evde de yalnizim bugun ne yiyecegim ben
canım sanirsam dogumdan sonra da babalar bizden kacar.bütün gece bebek agladi,zirladi,aman bi uyutmadi,sabah ben işe gidicem diye :)aynen bende kızımla çocuk odasında yatıyorumm ,, adam yastığa 5 parmak kala uyuyorr , bide horlaması yorgunmuşş bu bulantılarla heçç çekilmiyor , doğumdan sonra görüşürüz diyorumm
@bedidiko yiwrumm yaa limon karabiber vs naptin sen beaa ben onlari icebileydim zati daha ne isterdim
herr yanimm tikanik kafam agrio ay sahtim sahbaz olduumm
bol su ic dinlen diollaaa su iciimm de hört die geri gelio ee neye yaradi
ilacla 1 hafta ilacsiz 7 gun surermis cekicez artik mecbuuuuuurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?