2015 Temmuz Anneleri

ailenin bilmesi belkide senin moralini daha yüksek tutar ona göre yaklaşırlar. Kendini üzmemeye calış ki pıtırcığında etkilenmesin annesi. en büyük destek gene her zaman ki gibi eşlerimizden onlar iyiki de varlar. İnşallah Rabbim sanada bebeğinede sağlık versin. Sorunsuz bir gebelik geçirirde bebişini kucağına alırsın. buradan takip edeceğim seni inşallah güzel haber vereceksin.

geçmiş olsun Allah yardımcın olsun..
herkesin bir imtihanı var...gebelikte yiyememekta var, başka hastalıklarla uğraşmakta var, aşırı kilo almakta var,psikolojik etkileride var ,
Allah hepimizin gebeliklerini sağ salim bitirmeyi, bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin...

Kizlar fena grip oldum dun gece atesten tir tir titredim esimi de salona yollamistim sabah erken kalkacak yanimda uyuyamaz diye titremekten yorganin altindan cikip cagiramadim hatta kolumu bile cikaramadim bi yandan bebek icin endiselendim sicaktan zarar gorecek diye ama resmen yatakta zip zip ziplayarak titredim 3 kez falan ter attiktan sonra acildim sabaha karsi sabah atesime baktik 38 di rahatlamis halim 38 se gece kaca kadar cikti hic bilmiyorum ilac da kullanmak istemiyorum sabah bi bardak su ictim uc bardak geri cikardim dun sabah yedigim bi tabak yemek ve dun oglen ve aksam ictigim birer bardak portakal suyuyla duruyorum hala bana bi akil verin lutfen mutfaga girdigim an kosa kosa lavobaya gidiyorum evde de yalnizim bugun ne yiyecegim ben

bidakine senin yaptığın gibi yapcam canım neticeyi yazarım
İnşallah canım etiketle beni çünkü devamlı geçmişe bakamıyorum.
İnşallah canım ama annemler bilirse kaldıramazlar ve bebeği de düşman olarak görmelerinden korkarım. Çünkü hiçbir anne evladını kaybetmek istemez.
Amin inşallah

Ahhha ay koptum Kendilerinkini alsak videoya sok olurlar nasil turne yapiliyormus gorurler

Zaten o gece trafiği gel gitler bizde de çok var biri su ister öteki Mızmız eder
düşününce çok güzel anılar bırakıyor insanda büyüyünce zaten gelmeyecekler yanımıza.

Aaaaa dur ben de deniyim üzeri su oluyo benimkinin de ne kadar alsamda yoğurt ta sulu oluyo
Sana yoğurt tavsiyesinde bulunayım yengem sayesinde öğrendim ben de.Yoğurdu mayalayınca fırına koyuyoruma ağzı açık mayalanınca dolaba yine ağzı açık koyuyorum bir 4 saat kadar sonra kapatıyorum kapağını.dolapta ağzı açık bir süre bekleyince baya koyu oluyor kıvamı.Bir de yoğurdu kullanmaya başlayınca alınan yer de sulanıyor kaşıkla düzleyinceher yerini sulanma da olmuyor

çok geçmiş olsun canım bende griptim çok şükür atlattım . tek çare bol dinleneceksin bende ilac kullanma taraftarı değilim. bol bol portakal vede su tükettim çok şükür grip geçti ama şimdide sürekli duş almaktan bademcik şişti birde limonlu ılık su , yada çay..

ALLAH korusun aklımıza kötü getirip kötü çağırmayalım inşallah .

Kızlar
Her yerim agriyor.vücudum kemik torbası gibi.kolumu kaldıracak halim yok.ara ara üşüme geliyor.canım hiçbirşey çekmiyor.napsam da halsizlik vücut kırgınlığı gider yardim edin.tum eklemlerim ağrıyı.

bende baya araştırdım bu cihazı almayada niyetlendim bir ara ama sonra vazgeçtim. sebeplerine gelince 17. haftaya kadar bu cihazla bebeğin kalp atışını bizim bulmamız çok zormuş. göbekten atar damar geçermiş. o bulduğumuzu sandığımız kalp atışıda bizim kalp atışımızmış maalesef....

cnm sorma ben de hastaneden çıktigima sevindim ama orda ne güzel dibimde ultrason odasi her gün görüyodum bebişimi.aman iyi olsunlar da az görelim.ne güzel risk azalmiş çok şükür rabbime

gececek inşallah canım üzülme senn ...

Iki li test sonucu muz güzel çıktı çok şükür. Darısı 4 lu ye insallah. Ya bu bulanti lar ne zaman geçecek mahvoluyorum. Ve cok ama cok uyuyorum. Bu şekil ne kadar daha surecek. Sabah aç karnina içtiğim hapları hatırlamak bile istemiyorum.

lütfen yardımcı olurmuşsunuz 43 yaşındayım ilk gebeliğim

canım bu testte önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiği. ense kalınlığı gayet normal. 3 mm ve üzeri riskli sayılıyor seninki 1,6 mm çıkmış. çookk çok iyi. burun kemiğinide gördüysen muayenede problem yok demektir. zaten olasılıklarda normal sınırlarda çıkmış. sadece yaşa bakılarak alınan olasılık yüksek çıkmış. oda yaşın ileri olmasında otomatik olarak hesaplanıyo herhangi bir bilgiye dayanarak değil. bende 37 yaşındayım. benimde sadece yaşa bakarak alınan oran 1/169 çıktı. bakarsan çok yüksek. ama doktor görme bile dedi. çünkü bu herhangi bir veriye dayanarak hesaplanan bişey değil. sadece yaşa göre hesaplanan otomatik bişey dedi. birde kombine sonuç diye birşey yazar test sonucunda. yani kan tahlili + ense kalınlığı ikisini birleştirerek hesaplanan bir olasılık ki en doğrusu bu oluyor zaten. o sonuca bir bak istersen.

kızlarr merhaba ....1 ay sonra sonunda doktora gittim :) bebeğim gayet sağlıklıı.. cinsiyeti için kızımsı diyelim dedi..ama en net 2 hafta sonra belli olurmuş...ikili tarama testi için kan verdim..ama ultrason muayenesinde gayet sağlıklı dedi doktor. Boyun boyu 3 mm ve yukarısı olursa dawn sendromlu olasılığı olurmuş..Allah korusun onları..

Canim cok gecmis olsun.Bol c vitamini tuket.Peynir yesen mideni bastirir belki.

aynen bende kızımla çocuk odasında yatıyorumm ,, adam yastığa 5 parmak kala uyuyorr , bide horlaması yorgunmuşş bu bulantılarla heçç çekilmiyor , doğumdan sonra görüşürüz diyorumm
canım sanirsam dogumdan sonra da babalar bizden kacar.bütün gece bebek agladi,zirladi,aman bi uyutmadi,sabah ben işe gidicem diye :)

seni gidi bahtsız bedevi senii kızım herşeyde bir insanın başınamı gelir bu ne böyle yaa sen bi kurşun döktür tez zamanda tıkanıklık için bir çay bardağı kaynamış soğumuş suya bir tatlı kaşığı tuz at 2-3 tatlı kaşığıda sirke koy. burnuna çek sümkür. yine aynı karışımla boğazınada gargara yap. biraz yakıyo ama dayanabilirsen iyi geliyo gerçekten. haydi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…