2015 Temmuz Anneleri

bizim de bu carsamba ikili test randevumuz var heyecanliyiz valla bebegimi goresim var cok:)
Gecmis mesajlarda bir arkadas kabizliktan sikayet etmis
Doktorun bana soyledigi aksamlari yatmaya yakin iki kirmizi erik kurusu ve yine yatmaya yakin aktivia yogurt
Ikisi de cok iyi geliyor ben bunlari yaparsam rahatim yapmazsam garanti kabizim
Sabah ac karnina kayisi kurusu bende de ise yaramiyor tek basina

canım senden haber bekliyorum ne yaptın ultrason nasıl geçti mutlaka dön bize

sakın ama sakın böyle şeyler düşünme. sen elini karnına koymasanda sesinle birşeyler söylemesende bebeğin seni hisseder. o şu anda senin kalp atışlarını bile duyuyor. senin kanın onun kanına karışıyor. birbirinizi karış karış biliyorsunuz. sen açıkça söylemesende bebeğin senin onu ne kadar çok sevdiğini çok iyi biliyor. sakın böyle şeyler düşünüpte üzme kendinide bebeğinide. 12. 13. haftalarda plesanta tamamen oluşup bebeğin beslenmesini devralırmış. o zamanda böyle kanamalar olabilirmiş bunada devir teslim kanaması denirmiş. aynı yerleşme kanaması gibi düşün. belkide böyle bişeydi seninkide. 13. haftayı doldurunca yırttık artık sık dişini çookk az kaldı

Kizlar iki saat sonra perinatalog ve doktorumda iki tane randevum var, testin sonuclarida gelmistir insallah cinsiyetide ogrenirim, heyecan doruktaaaaaa:) bir aydir gormemistim
Bebisi bakalim neler yapiyor:) dua edin sans dileyin bana. Esimde iki aydir ilk kez gorecek uyuyamadi aksam heyecandan:)

SLM ARKADAŞLAR 13 HAFTADA OLUP TA CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI ARANIZDA YARIN RANDEVUM VAR DA MERAK ICINDEYIM

Bugun ikili test icin gittim isg ci cok gicikti ya. Bakmasi 5 dk bile surmedi. Cinsiyeti görünüyor mu dedim? Bu haftalarda benden öğrenen olmadi daha dedi Allahim ya sabir. Bir de grip olmustum dun. Hasta olduğumu ogrenince hemen maske takti montumu asmistim askiliga onun montunun ustune gelmis ay montumun ustune asmissin dedi. Sanki veba gececek yaaa tobe tobee...

ÖLE UYUZ DOKTORLAR VAR Kİ DEĞİŞTİR SENDE DOKTORUNU CANIM

Dr bana ilac olarak gynaferon bir de decavit verdi. Siz neler kullanihorsunuz bu haftada? Bir de omega 3 kullanabilirsin dedi ama oneride bulunmadı var mi tavsiye si olan?

Canım yeşil biber közleyip yemeyi denesen?Hem c vitamini var hemde yağsız olduğundan çıkarma ihtimalin daha az.
En azından bende işe yaradı.
Allah yardım etsin meyve ve doğal yollarla C vitamini
İçebiliyorsan bol su
SLM ARKADAŞLAR 13 HAFTADA OLUP TA CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI ARANIZDA YARIN RANDEVUM VAR DA MERAK ICINDEYIM
Canım kesin söyleyemiyorlar.
Bana %80 erkek dendi kendi doktorumuzda kesinlik yok 16. haftadan önce göbekbağı yanıltıcı olur dedi.

Evet ne sınır bozucu biriymiş.

Yuh ya dr ne bicim davranmis terbiyesiz
2 li test hemen mi yapiliyor yani ne kafar suriyor
Canin yandi mi birde

Dr bana ilac olarak gynaferon bir de decavit verdi. Siz neler kullanihorsunuz bu haftada? Bir de omega 3 kullanabilirsin dedi ama oneride bulunmadı var mi tavsiye si olan?
Balık tüketmediğim için bana 2. ayda balık yağı, gebeliğin başından beri folik asit, coraspin 3. aydan itibaren gynaferon, decavit, birde bulantılar için de dramamine kullanıyorum. Sanırım başka yoktu.

Kizlar ben bugun tam 11.haftadayim
2li test icin erken mi yoksa bekliyim mi biraz daha
Birde ben ozele gidiyorum normalde ama 2 li testi develtten randevu aldim ama doktoru tanimiyorum hic
Yarin ona gidicem ins
İcime sinmezse ozele gideyim diyorum tekrardan
175 tl istiyor ozel ve 45 tlde muayene ucreti aliyorlar
220 tl yapiyor ama dvlet ucretsiz sanirim
Kafam karisti acikcasi
Cihazlar falanda sonuclari etkiliyormus
Biur dr farkli baska dr farkli cikarabliliyormus

Neye guvenecegimi sasirdim acikcasi
Ne okur bana akil verin
Yaptiran anne adaylarim ozellikle sizlerden rica ediyorum

Balık tüketmediğim için bana 2. ayda balık yağı, gebeliğin başından beri folik asit, coraspin 3. aydan itibaren gynaferon, decavit, birde bulantılar için de dramamine kullanıyorum. Sanırım başka yoktu.
canım bu gynaferon ne işe yarıyor bide bana doktorum 12 haftadan sonra folik asiti bıraktırdı decavit kullan dedi onuda ücretsiz veriyor zaten bütün hamilelere

m çok teşekkürler canim.süreç boyunca çok destek oldun.şimdi hastanedeyim tarama sonucumu aldim sira bekliyorum.hayirlisi

Selam bende özele gidiyorum..yılbaşından önce 29 unda ikili test için gititm druma..30tl dr ücretim..2li test fiyatıda 80tl idi..drum öncelikle ultrasonda ense kalınlığını ve burun kemiğini görmesi gerekiyordu onu gördü..daha sonra labaratuvara yolladı kan testi verdim ve sonucunu bugün aldım..çok şükür herşey yolunda...14.hafta da yaptırmış olduk yani bu testi..11 hafta biraz erken gibi bence..senin çok pahalıymış canım ya..devlette yaptıranlardan da fikir al karşılaştır bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…