- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.481
canım senden haber bekliyorum ne yaptın ultrason nasıl geçti mutlaka dön bizekızlar ben bugun angelsounds doppler cihazı aldım çok iyi oldu valla bebişi buldum kalbini dinledim benim damarım mı acaba kendi damarımı mı dinliyorum diye düşündüm sonra saniye tuttum yok çok hızlı atıyor aha dedim tamam doğru kalp bu :))) bu arada bende hep bebek hareket ediyor soldan soldan diye düşünüyordum ki cihazı aldım sağda olduğunu fark ettim bana öyle geliyormuş demekki
Günaydınlar herkese.Rüyamda pofuduk mu pofuduk çok tatlı bi kız çocuğu emziriyodum.Güya yeni doğmuş ama en az 1,5 yaşında vardı bebek :)
Kızlar ben bu salı gecesi başıma gelen kanamadan dolayı sürekli kendimi sorguluyorum acaba neden oldu diye?Kendimi çok yormadım,aşırı öğürmedim vs... Sonra kendimi şu yönden suçluyorum benim bu 3. gebelik olunca diğer 2si hayal kırıklığı olunca başından beri içimde hep bi korku var..Annem bile söylemedim daha hamile olduğumu.Bikaç kişi biliyo onlara söylerken de yalan söylemiş gibi hissediyorum ,kendim bile inanamıyorum galiba..Bu bebeğe de bişey olursa(rabbim korusun)sanırım çok üzülmiyeyim diye kendimi bağlamaktan korktum galiba,elimi karnıma koyup bebeğimi sevemiyorum ,onunla konuşmuyorum,bu yüzden acaba onu çok mu yalnız bıraktım bu yüzden mi oldu diye sürekli kendimi suçluyorum,Hep kendimi kaptırmaktan korktum hep...Bi de şu ilk 3 ay geçince risk büyük ölçüde geçermiş derler ya hep psikopat gibi içten içe gün saydım ilk 3 ay geçsin de rahatlıyayım diye ama 12+1 de kanama yaşadım.işte her zaman Allaha emanetiz hiç bi zaman garantimiz yokmuş ...çok uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim sadece...
ÖLE UYUZ DOKTORLAR VAR Kİ DEĞİŞTİR SENDE DOKTORUNU CANIMBugun ikili test icin gittim isg ci cok gicikti ya. Bakmasi 5 dk bile surmedi. Cinsiyeti görünüyor mu dedim? Bu haftalarda benden öğrenen olmadi daha dedi Allahim ya sabir. Bir de grip olmustum dun. Hasta olduğumu ogrenince hemen maske takti montumu asmistim askiliga onun montunun ustune gelmis ay montumun ustune asmissin dedi. Sanki veba gececek yaaa tobe tobee...
Canım yeşil biber közleyip yemeyi denesen?Hem c vitamini var hemde yağsız olduğundan çıkarma ihtimalin daha az.Kizlar fena grip oldum dun gece atesten tir tir titredim esimi de salona yollamistim sabah erken kalkacak yanimda uyuyamaz diye titremekten yorganin altindan cikip cagiramadim hatta kolumu bile cikaramadim bi yandan bebek icin endiselendim sicaktan zarar gorecek diye ama resmen yatakta zip zip ziplayarak titredim 3 kez falan ter attiktan sonra acildim sabaha karsi sabah atesime baktik 38 di rahatlamis halim 38 se gece kaca kadar cikti hic bilmiyorum ilac da kullanmak istemiyorum sabah bi bardak su ictim uc bardak geri cikardim dun sabah yedigim bi tabak yemek ve dun oglen ve aksam ictigim birer bardak portakal suyuyla duruyorum hala bana bi akil verin lutfen mutfaga girdigim an kosa kosa lavobaya gidiyorum evde de yalnizim bugun ne yiyecegim ben
Allah yardım etsin meyve ve doğal yollarla C vitaminiKızlar
Her yerim agriyor.vücudum kemik torbası gibi.kolumu kaldıracak halim yok.ara ara üşüme geliyor.canım hiçbirşey çekmiyor.napsam da halsizlik vücut kırgınlığı gider yardim edin.tum eklemlerim ağrıyı.
Canım kesin söyleyemiyorlar.SLM ARKADAŞLAR 13 HAFTADA OLUP TA CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI ARANIZDAYARIN RANDEVUM VAR DA MERAK ICINDEYIM
Evet ne sınır bozucu biriymiş.Bugun ikili test icin gittim isg ci cok gicikti ya. Bakmasi 5 dk bile surmedi. Cinsiyeti görünüyor mu dedim? Bu haftalarda benden öğrenen olmadi daha dedi Allahim ya sabir. Bir de grip olmustum dun. Hasta olduğumu ogrenince hemen maske takti montumu asmistim askiliga onun montunun ustune gelmis ay montumun ustune asmissin dedi. Sanki veba gececek yaaa tobe tobee...
Canim drum iyi de usg ye bakan kisi ayri. 15 tatili bekliyorum canim iyi bir dr arastiracam dogumu da yapabilecegim emekli sandigiyla anlaşması olan bir yer bulursam oraya devam edecem artikÖLE UYUZ DOKTORLAR VAR Kİ DEĞİŞTİR SENDE DOKTORUNU CANIM
Bugun ikili test icin gittim isg ci cok gicikti ya. Bakmasi 5 dk bile surmedi. Cinsiyeti görünüyor mu dedim? Bu haftalarda benden öğrenen olmadi daha dedi Allahim ya sabir. Bir de grip olmustum dun. Hasta olduğumu ogrenince hemen maske takti montumu asmistim askiliga onun montunun ustune gelmis ay montumun ustune asmissin dedi. Sanki veba gececek yaaa tobe tobee...
İNŞALLH CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN :)Canim drum iyi de usg ye bakan kisi ayri. 15 tatili bekliyorum canim iyi bir dr arastiracam dogumu da yapabilecegim emekli sandigiyla anlaşması olan bir yer bulursam oraya devam edecem artik
Balık tüketmediğim için bana 2. ayda balık yağı, gebeliğin başından beri folik asit, coraspin 3. aydan itibaren gynaferon, decavit, birde bulantılar için de dramamine kullanıyorum. Sanırım başka yoktu.Dr bana ilac olarak gynaferon bir de decavit verdi. Siz neler kullanihorsunuz bu haftada? Bir de omega 3 kullanabilirsin dedi ama oneride bulunmadı var mi tavsiye si olan?
canım bu gynaferon ne işe yarıyor bide bana doktorum 12 haftadan sonra folik asiti bıraktırdı decavit kullan dedi onuda ücretsiz veriyor zaten bütün hamilelereBalık tüketmediğim için bana 2. ayda balık yağı, gebeliğin başından beri folik asit, coraspin 3. aydan itibaren gynaferon, decavit, birde bulantılar için de dramamine kullanıyorum. Sanırım başka yoktu.
çok teşekkürler canim.süreç boyunca çok destek oldun.şimdi hastanedeyim tarama sonucumu aldim sira bekliyorum.hayirlisisakın ama sakın böyle şeyler düşünme. sen elini karnına koymasanda sesinle birşeyler söylemesende bebeğin seni hisseder. o şu anda senin kalp atışlarını bile duyuyor. senin kanın onun kanına karışıyor. birbirinizi karış karış biliyorsunuz. sen açıkça söylemesende bebeğin senin onu ne kadar çok sevdiğini çok iyi biliyor. sakın böyle şeyler düşünüpte üzme kendinide bebeğinide. 12. 13. haftalarda plesanta tamamen oluşup bebeğin beslenmesini devralırmış. o zamanda böyle kanamalar olabilirmiş bunada devir teslim kanaması denirmiş. aynı yerleşme kanaması gibi düşün. belkide böyle bişeydi seninkide. 13. haftayı doldurunca yırttık artık sık dişini çookk az kaldı
Kizlar ben bugun tam 11.haftadayim
2li test icin erken mi yoksa bekliyim mi biraz daha
Birde ben ozele gidiyorum normalde ama 2 li testi develtten randevu aldim ama doktoru tanimiyorum hic
Yarin ona gidicem ins
İcime sinmezse ozele gideyim diyorum tekrardan
175 tl istiyor ozel ve 45 tlde muayene ucreti aliyorlar
220 tl yapiyor ama dvlet ucretsiz sanirim
Kafam karisti acikcasi
Cihazlar falanda sonuclari etkiliyormus
Biur dr farkli baska dr farkli cikarabliliyormus
Neye guvenecegimi sasirdim acikcasi
Ne okur bana akil verin
Yaptiran anne adaylarim ozellikle sizlerden rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?