- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.501
kızlar ben üçlü veya dörtlü testi yaptırmayı düşünmüyorum ikili test temiz çıktı gerek var mı yaptırmaya oğlumda da yaptırmamıştım
canım ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor sigortan varsa devlet ücretsiz yapıyor yoksa 12 tl gibi bi ücret alıyor diye biliyorum cihazların farklı sonuçlar doğurduğunu düşünmüyorum açıkcası devlette yaptıran bir sürü insan var ben yaptırdım mı hayır çünkü bekarken bile hep aynı doktora gidiyordum kendisi anneminde doktoruydu alışkanlıktan biraz da ama için rahat etmicekse özele git herzaman vereceğin bi tutar değil o bir kereliğe mahsus nede olsa özelinde de devletten çok bariz bir farkı yok adı özel sadeceKizlar ben bugun tam 11.haftadayim
2li test icin erken mi yoksa bekliyim mi biraz daha
Birde ben ozele gidiyorum normalde ama 2 li testi develtten randevu aldim ama doktoru tanimiyorum hic
Yarin ona gidicem ins
İcime sinmezse ozele gideyim diyorum tekrardan
175 tl istiyor ozel ve 45 tlde muayene ucreti aliyorlar
220 tl yapiyor ama dvlet ucretsiz sanirim
Kafam karisti acikcasi
Cihazlar falanda sonuclari etkiliyormus
Biur dr farkli baska dr farkli cikarabliliyormus
Neye guvenecegimi sasirdim acikcasi
Ne okur bana akil verin
Yaptiran anne adaylarim ozellikle sizlerden rica ediyorum
fiyat konusunda bende sana katılıyorum bende özele gidiyorum eğer ssk anlaşman varsa 33 tl yoksa 142 tl ye yapılıyorSelam bende özele gidiyorum..yılbaşından önce 29 unda ikili test için gititm druma..30tl dr ücretim..2li test fiyatıda 80tl idi..drum öncelikle ultrasonda ense kalınlığını ve burun kemiğini görmesi gerekiyordu onu gördü..daha sonra labaratuvara yolladı kan testi verdim ve sonucunu bugün aldım..çok şükür herşey yolunda...14.hafta da yaptırmış olduk yani bu testi..11 hafta biraz erken gibi bence..senin çok pahalıymış canım ya..devlette yaptıranlardan da fikir al karşılaştır bakalım...
bendeki youplus daıly omega 3 abdi ibrahim mavi şişede doktorum bunu verdi canımDr bana ilac olarak gynaferon bir de decavit verdi. Siz neler kullanihorsunuz bu haftada? Bir de omega 3 kullanabilirsin dedi ama oneride bulunmadı var mi tavsiye si olan?
Ne giciklar ya p zmn doktrluk yapmasin.sonrada kizinca sen suclu oluyosunBugun ikili test icin gittim isg ci cok gicikti ya. Bakmasi 5 dk bile surmedi. Cinsiyeti görünüyor mu dedim? Bu haftalarda benden öğrenen olmadi daha dedi Allahim ya sabir. Bir de grip olmustum dun. Hasta olduğumu ogrenince hemen maske takti montumu asmistim askiliga onun montunun ustune gelmis ay montumun ustune asmissin dedi. Sanki veba gececek yaaa tobe tobee...
inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım2li taramam cuma günü ayy çatlıyacam artık heyecandan ve meraktan. bu hafta taktım cinsiyete :)
GYNAFERON Demir eksikliği için doğuma kadar kullanmam gerektiğini söylemişti yanılmıyorsam. Folik asit doğuma kadar devam demişti bana decavitte multivitamin bebek ve benim için takviye diye biliyorum.canım bu gynaferon ne işe yarıyor bide bana doktorum 12 haftadan sonra folik asiti bıraktırdı decavit kullan dedi onuda ücretsiz veriyor zaten bütün hamilelere
bu ara haklısın dışarı kusma başladı.bugün bir iştahla kalktım güzel kahvaltı yaptım , galiba dedim düzeliyom artıkk ,, senmisin öyle diyen midem çosmaya başladı ,, kafamı dağıtacak şeyler yaopıyım geçer dedim ,, çocuk odasında kızımın temiz kıyafetlerini dolabına yerleştiriyordumm , boğazım gıcık yaptı hafif öksürüp temizliyodumm ,, o anda Allah ne verdiyseee şarrrrrrr kıyafetlerin üstünee ,, zavallı kızımda gelmiş anneee cicilerin üstüne kusulmaz diyoo :) gülermisin ağlarmısın ,,, tamam kızım sen üzülme ben temizlicem dedim ,, o da ayrı felakett
Selam bende özele gidiyorum..yılbaşından önce 29 unda ikili test için gititm druma..30tl dr ücretim..2li test fiyatıda 80tl idi..drum öncelikle ultrasonda ense kalınlığını ve burun kemiğini görmesi gerekiyordu onu gördü..daha sonra labaratuvara yolladı kan testi verdim ve sonucunu bugün aldım..çok şükür herşey yolunda...14.hafta da yaptırmış olduk yani bu testi..11 hafta biraz erken gibi bence..senin çok pahalıymış canım ya..devlette yaptıranlardan da fikir al karşılaştır bakalım...
canım ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor sigortan varsa devlet ücretsiz yapıyor yoksa 12 tl gib
ücret alıyor diye biliyorum cihazların
farklısonuçlardoğurduğunu düşünmüyorum açıkcası devlette yaptıran bir sürü insan var ben yaptırdım mı hayır
çünkü bekarken bile hep aynı doktora gidiyordum kendisi
anneminde doktoruydu alışkanlıktan biraz da ama için
rahat etmicekse özele git herzaman vereceğin bi tutar değil
o bir kereliğe mahsus nede olsa özelinde de devletten çok
bariz bir farkı yok adı özel sadece
Yok canim ben ultrasona girdim ayrintili olana 5 dk sürmedi. Kan testi vermene gerek yok dedi dr. Can acimiyor yani bildigin usg isteYuh ya dr ne bicim davranmis terbiyesiz
2 li test hemen mi yapiliyor yani ne kafar suriyor
Canin yandi mi birde
peki kullanınca bi süre yatıyo muydun geri geliyo muydu?ben crinone jele de devam ediyorum günde 2 kez 2si bi arada olur mu arayla mı kullanmam gerek diye dr.uma sorucam bakalım yarın
Yok canim ben ultrasona girdim ayrintili olana 5 dk sürmedi. Kan testi vermene gerek yok dedi dr. Can acimiyor yani bildigin usg iste
canım benim sorduğum bazı özel hastanelerde yüksek söylüyorlar ben 250-400 falan bile duydum ama 125 tlye yaptırdım.Kizlar ben bugun tam 11.haftadayim
2li test icin erken mi yoksa bekliyim mi biraz daha
Birde ben ozele gidiyorum normalde ama 2 li testi develtten randevu aldim ama doktoru tanimiyorum hic
Yarin ona gidicem ins
İcime sinmezse ozele gideyim diyorum tekrardan
175 tl istiyor ozel ve 45 tlde muayene ucreti aliyorlar
220 tl yapiyor ama dvlet ucretsiz sanirim
Kafam karisti acikcasi
Cihazlar falanda sonuclari etkiliyormus
Biur dr farkli baska dr farkli cikarabliliyormus
Neye guvenecegimi sasirdim acikcasi
Ne okur bana akil verin
Yaptiran anne adaylarim ozellikle sizlerden rica ediyorum
kızlar ben sabah iki ekmek almıştım yemek yedim biraz önce iki ekmekte bitmiş yarı aç yarı tok kalktım resmen ben doğuma kadar yine 70 li kiloları görcem galiba
Canım kan testine göre ikisinin sonucunu değerlendiriyorlar amaYok canim ben ultrasona girdim ayrintili olana 5 dk sürmedi. Kan testi vermene gerek yok dedi dr. Can acimiyor yani bildigin usg iste
Canım elevitte domuz katkısı vardı. Bu sebeple ben decavit aldım.Merhaba güzel anneler :) bizde cuma günü ikili testimizi yaptik (12+5 te) cok sükür yolunda hersey kan sonucunu henüz almadik ama insallah iyidir ense ölcümü 0.7 mm cikti iyiymis sanırm:) insallah hepimiz saglikli hayirli haberler aliriz hamilelik günlerimizde
Dr um ilac takviyesi olarak Elevit ve omega 3 icin de ocean plus almami önerdi folic asiti de yavas yavas birak dedi son 3 kalmisti onu icip
birakicam. Omega 3 ü gün asiri almami söyledi digeri hergün.
İnsallah sizlerde de haberler güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?