2015 Temmuz Anneleri

Ne dion kizim sen kafayi mi yidin
Hürreme bagladin yanii o da hamile kalinca lop lop yutuyodu ya dizide
of sorma şiştekuzum ya valla hayvan gibi öküz gibi yiyorum ya geçen kaynım geldi yemek yiyoruz şuna bak şuna çatalı hiç durmuyo diye dalga geçiyo benle ilk doğumda yirmi küsür kilo almıştım bunda ne kadar alcam kim bilir

bedidiko naptin ya ikili testini merak edios cinsiyeti soyledi mi acabaa??

Bide bisey sorucam sen nagihan hanimi begendinde sadece yogun diye mi tercih etmedin randevu alicam kime alayım bilemiyorum....

tuncer82 medipolun web sitesinden doktor fotolarina baktim gunseli hanim anac bi tipe benzio nasi bi insan ona randevu alsam mi tavsiye eder misin canim?

Dr bana ilac olarak gynaferon bir de decavit verdi. Siz neler kullanihorsunuz bu haftada? Bir de omega 3 kullanabilirsin dedi ama oneride bulunmadı var mi tavsiye si olan?

Dr um omega 3 icin Ocean Plus verdi bana. İlacı inceledim icinde A vitamini olmadıgı yazıyor biliyorsn hamilelikte A vitamini önerilmiyor bu acıdan icimi rahatlatti kullanmaya basladm ama dr um haftada 3-4 gün kullanmanin yeterli oldugunu söyledi hergün degil ama gün asırı icilebilirmis istersen arastır Ocean Plus ilac ismi

dikkatli kullan canım günde iki kereden fazla kullanılmamalıymış yorma bebişi hadi hayırlı olsun bakalım

ne güzel şanslısınız o güzel olur afiyet olsun

Aaaaa hic bilmiyordum ben bunu iyi oldu paylastigin peki decavit esdegermiymis elevit e? Bunu dr a sorup bnde degistirecegim ozmn.. Cok tesekkür ederm cnm
Evet canım eşdeğer bende o yüzden elavit almadım. Birde aldığın balık yağı kapsülse dikkat et onda da domuz katkısı oluyor. Benimki Gnc gibi bir markanındı yanılmıyorsam biraz pahalı ama domuz katkısı olmadığı için mecbur onu kullanıyorum. İstersen akşam evde bakar yazarım sana

Iyi bari sevindim bulmana bakalım servis için gelecekler bugün kim bilir ne kadar masraf çıkacak napalım artık hayırlısı annem patlayabilirdi sana da zarar verebilirdi boşver falan dedi teselli etti sağolsun.

Bugün alışveriş merkezine gidince e-bebek Mağazasına girdim biraz bebek için birşeyler baktım almamak için zor tuttum kendimi cinsiyet bile belli değil sonuçta :) Ama insan bir değişik oluyor ilk bebek olacak Allah nasip ederse insan kendi bile inanamıyor hala :)

Tmm cok sevinirim :) omega3 kapsül evet ama jel gibi domuz katkisi yok saniyorm saf balik yagi ibareleri var prospektüste. Sagol cnm

Mol gebe drgilmisim ama dusuknyehlikem varmis progestan yazddi ictm etkisni , cabuk gosterdi bulanik goruom uyku basti mal oldum
Canım korkma bende kanama yaşayıp düşük tehlikesi yaşadım. Günde 3 defa progestan kullandım.
KEsenin önce sağında sonra solunda en son altında kanama alanları oluşmuştu. Neyseki geçti ama bu hormon felaket yapıyor bilgin olsun.

Selam kızlar. 2 gün giremedim 70 sayfa olmuş. hepsini okuyamadım herkes iyidir inşallah. ben anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışıyordum ama sabah yol trafik beni mahvediyordu. çantamda poşetle geziyorum. c.tesi günü hastaneye 10dk yürüme mesafesinde ev tuttuk bu haftasonu taşınıcam Allah kısmet ederse ama gözümde büyüyor.

Bende annemde kalıyorum ve sabah ezanıyla evden çıkıyorum. Sırf trafik yüzünden 8deki mesaiye 6:45 gibi başlıyorum.

Mol gebe drgilmisim ama dusuknyehlikem varmis progestan yazddi ictm etkisni , cabuk gosterdi bulanik goruom uyku basti mal oldum

Evet progestanin o tip yan etkileri var malesef. bende 2-3 gün kullandim cok fenaydi mide bulantisi ve surekli uyku hali ama zamanla geciyor olabilir sabret ve kendine coook dikkat et Allahin izniyle gecicek ve bebisini hissedip mutlu günlerinin tadını cıkarıcaksin insallah

Mol gebe diilmissin daha ne istion canim benim cok guzel bi haber...
dusuk tehlikesi cogu arkadasta vardi o da gecicek inşallah.. progestani vajinadan kullan benim dr um yan etkileri icin bu sekilde kullanabilirsin dedi ve bi cok arkadas oyle kullaniyo...
tekrar gozun aydinn

ne şanslısınız yaa ben 65 le başladım şu an 67 diyim hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…