- 19 Eylül 2012
- 179
- 69
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.521
of sorma şiştekuzum ya valla hayvan gibi öküz gibi yiyorum ya geçen kaynım geldi yemek yiyoruz şuna bak şuna çatalı hiç durmuyo diye dalga geçiyo benle ilk doğumda yirmi küsür kilo almıştım bunda ne kadar alcam kim bilirNe dion kizim sen kafayi mi yidin
Hürreme bagladin yanii o da hamile kalinca lop lop yutuyodu ya dizide
Dr bana ilac olarak gynaferon bir de decavit verdi. Siz neler kullanihorsunuz bu haftada? Bir de omega 3 kullanabilirsin dedi ama oneride bulunmadı var mi tavsiye si olan?
Canım elevitte domuz katkısı vardı. Bu sebeple ben decavit aldım.
kızlar ben bugun angelsounds doppler cihazı aldım çok iyi oldu valla bebişi buldum kalbini dinledim benim damarım mı acaba kendi damarımı mı dinliyorum diye düşündüm sonra saniye tuttum yok çok hızlı atıyor aha dedim tamam doğru kalp bu :))) bu arada bende hep bebek hareket ediyor soldan soldan diye düşünüyordum ki cihazı aldım sağda olduğunu fark ettim bana öyle geliyormuş demekki
Mol gebe drgilmisim ama dusuknyehlikem varmis progestan yazddi ictm etkisni , cabuk gosterdi bulanik goruom uyku basti mal oldumhayirli haberle gel insallah canim...
ne güzel şanslısınız o güzel olur afiyet olsunyok canım eşimin amcasının hayvanları var sağolsun söylemeden getiriyo kendisi ben ilk yaptığımda mayasını sanırım az koymuştum cıvık olmuştu yoğurt tadı da yoktu bu sefer litre başına bi yemek kaşığı koydum sabaha kadar beklettim çok güzel oldu
Evet canım eşdeğer bende o yüzden elavit almadım. Birde aldığın balık yağı kapsülse dikkat et onda da domuz katkısı oluyor. Benimki Gnc gibi bir markanındı yanılmıyorsam biraz pahalı ama domuz katkısı olmadığı için mecbur onu kullanıyorum. İstersen akşam evde bakar yazarım sanaAaaaahic bilmiyordum ben bunu iyi oldu paylastigin peki decavit esdegermiymis elevit e? Bunu dr a sorup bnde degistirecegim ozmn.. Cok tesekkür ederm cnm
Iyi bari sevindim bulmana bakalım servis için gelecekler bugün kim bilir ne kadar masraf çıkacak napalım artık hayırlısı annem patlayabilirdi sana da zarar verebilirdi boşver falan dedi teselli etti sağolsun.Uzulme canim insallah daha guzelleri olur . Bende kunyemi kaybettim is yerinde birde oturudum agladim. Gitti 750 tl diye kocam cok kizdi buna mi agliyorsun diye. Sanki bu hormanlar bizi cok duygusal yapiyor. Aglamak icin firsat kolluyoruz. Sonuc olarak kunyem bulundubosuna aglamisim
Evet canım eşdeğer bende o yüzden elavit almadım. Birde aldığın balık yağı kapsülse dikkat et onda da domuz katkısı oluyor. Benimki Gnc gibi bir markanındı yanılmıyorsam biraz pahalı ama domuz katkısı olmadığı için mecbur onu kullanıyorum. İstersen akşam evde bakar yazarım sana
Canım korkma bende kanama yaşayıp düşük tehlikesi yaşadım. Günde 3 defa progestan kullandım.Mol gebe drgilmisim ama dusuknyehlikem varmis progestan yazddi ictm etkisni , cabuk gosterdi bulanik goruom uyku basti mal oldum
ya bu ikili testte annenin kilosu sonucun riskli çıkmasına sebep olur mu bilen var mı?
Canım o koasül haline gelmesi için jelatin kullanıyorlar onuda genelde domuzdan elde ediyorlarTmm cok sevinirim :) omega3 kapsül evet ama jel gibi domuz katkisi yok saniyorm saf balik yagi ibareleri var prospektüste. Sagol cnm
Bende annemde kalıyorum ve sabah ezanıyla evden çıkıyorum. Sırf trafik yüzünden 8deki mesaiye 6:45 gibi başlıyorum.Selam kızlar. 2 gün giremedim 70 sayfa olmuş. hepsini okuyamadım herkes iyidir inşallah. ben anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışıyordum ama sabah yol trafik beni mahvediyordu. çantamda poşetle geziyorum. c.tesi günü hastaneye 10dk yürüme mesafesinde ev tuttuk bu haftasonu taşınıcam Allah kısmet ederse ama gözümde büyüyor.
Mol gebe drgilmisim ama dusuknyehlikem varmis progestan yazddi ictm etkisni , cabuk gosterdi bulanik goruom uyku basti mal oldum
Mol gebe drgilmisim ama dusuknyehlikem varmis progestan yazddi ictm etkisni , cabuk gosterdi bulanik goruom uyku basti mal oldum
beni de sabah laboratuvardan aradilar,ikili test sonucum çikicakti bugün yüregim agzima geldi.meger kilomu soracaklarmiş 60 dedim.sonra mrk edip tartiya çiktim malum ögürmüyorum artik bulanti tam geçmese de.57.7 ciktim inanamadim.normalde hep olmak istedigim ideal kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?