- 29 Mayıs 2013
- 340
- 352
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.541
Canım o koasül haline gelmesi için jelatin kullanıyorlar onuda genelde domuzdan elde ediyorlar
canım senden haber bekliyorum ne yaptın ultrason nasıl geçti mutlaka dön bize
canım benim sorduğum bazı özel hastanelerde yüksek söylüyorlar ben 250-400 falan bile duydum ama 125 tlye yaptırdım.
kapsül ama onlar koyundan yapıyorlarmış. Amerikan markası amaHmmm.. anladm cnm peki gnc nin ne sekilde ilaci?? Kapsül degilmi??
Hayırlısı olsun canım ama avr. yakasındaysan avcılarda doğa hospital da fiyatlar bu şekildeCok ya 5 dklik islem icin 400 tl cok dogum gibi resmen
Sende iyi yaptirmissin vallahi
İns bende rahatlarim
Ben erken 11.hafta diye bir sdonraki hafta yasptiricam sanirim
Benim minik civcivim de burda kızlar dr kıza benziyor ama kesin degil pembeleri alma hemen dedi:) 67mm crlmiz 12+5 ama usg de 13gözüküyor. Sizce nedir cinsiyetimizz? :))Eki Görüntüle 1362619
Canım bende kanser başlangıç hücresi görüldü.
Sonra ilerlemiş idrar yolları enfeksiyonu, kum için bir sürü ilaç kullandım. Meğerse o dönemde hamileymişim. Şimdi düşük tansiyon, su içemediğim için kum sancıları, arada 2 kez grip geçirdim. Bir günde 3 doktor gezdim. Beni kürtaja almak isteyende oldu bebeğin ölecek seni kurtaralım diyende oldu. Önümüzdeki hafta biyopsi yapacaklar bana ve ben bu süre zarfında kanamalar dahil olmak üzere bir sürü sebeple acile yatırıldım. Sana bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki psikoloji aşırı etken ve ben ne zamanki şu an gittiğim 2 doktora gittim o zaman bebeğiminde benimde yaşayacağına inandım. Çünkü doktorum tüm riskleri ve diğeri gebelikteki durumu açıkca anlattı ve bana bu psikolojiyle devam edemeyeceğimi söylediler. Şimdi hams olsun biyopsi yapılmasını bekliyoruz. Kanamalarım durdu. Eskisi gibi serumla beslenmiyorum. Hepsi içinde asla farklı ilaçlar verilmedi ilk dönemde kullandığımdan tek etken artık ben bebeğim için savaşıyordum.
Benim minik civcivim de burda kızlar dr kıza benziyor ama kesin degil pembeleri alma hemen dedi:) 67mm crlmiz 12+5 ama usg de 13gözüküyor. Sizce nedir cinsiyetimizz? :))Eki Görüntüle 1362619
bedidiko naptin ya ikili testini merak edios cinsiyeti soyledi mi acabaa??
Bide bisey sorucam sen nagihan hanimi begendinde sadece yogun diye mi tercih etmedin randevu alicam kime alayım bilemiyorum....
@tuncer82 medipolun web sitesinden doktor fotolarina baktim gunseli hanim anac bi tipe benzio nasi bi insan ona randevu alsam mi tavsiye eder misin canim?
kapsül ama onlar koyundan yapıyorlarmış. Amerikan markası ama
dikkatli kullan canım günde iki kereden fazla kullanılmamalıymış yorma bebişi hadi hayırlı olsun bakalım
İnşallah canım hepimiz sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız.bütün anneler savaşçıdır zaten sakın pes etme
Selam kızlar. 2 gün giremedim 70 sayfa olmuş. hepsini okuyamadım herkes iyidir inşallah. ben anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışıyordum ama sabah yol trafik beni mahvediyordu. çantamda poşetle geziyorum. c.tesi günü hastaneye 10dk yürüme mesafesinde ev tuttuk bu haftasonu taşınıcam Allah kısmet ederse ama gözümde büyüyor.
Hayırlısı olsun canım ama avr. yakasındaysan
avcılarda doğa hospital da fiyatlar bu şekilde
Canım aynı hastane bile farklı fiyatlar söylüyor bilgin olsunDogum tarihlerimiz ayni gun seninle
2li test yaptirdin mi sen canim
Canim ben anadolu yakasindayim
Ailem avrupa yakasinda
Enistemde dr benim ama hast coj ters floryada gidemem surekli fiyatlarida cpok yuksek
Demek ki ne tuttururlarsa hastaneler yapiyorlar
Bacim bu cocugun bacagimi o yoksa kordonunu mu bacak saniyom ben
Bacaksa hidayet turkoglu gelio yane
Kizlar iki saat sonra perinatalog ve doktorumda iki tane randevum var, testin sonuclarida gelmistir insallah cinsiyetide ogrenirim, heyecan doruktaaaaaa:) bir aydir gormemistim
Bebisi bakalim neler yapiyor:) dua edin sans dileyin bana. Esimde iki aydir ilk kez gorecek uyuyamadi aksam heyecandan:)
SLM ARKADAŞLAR 13 HAFTADA OLUP TA CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI ARANIZDAYARIN RANDEVUM VAR DA MERAK ICINDEYIM
Ben geldim canim ay doktor cok iyi biriymis ya cok memnun kaldim allahima bin sukur ensesi 1.6mm cikti burun kemigide olusmus hic bi sorun yok dedi. Esimde dedi ki acaba cinsiyeti ne doktor demez mi bak bize dogru acmis gosteriyor edepsiz pipisini gosterdi bizi nasil duygulandim anlatmam gozlerim doldu tutamadim kendimi :) kanda verdim 3 gun sonra cikacakmis. Tekrar olarak 20 yada 22. Haftada gidilecekmis ben yine oraya gitmeyi dusunuyorum insallah kan sonuclarimizda iyi cikar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?