2015 Temmuz Anneleri

canım senden haber bekliyorum ne yaptın ultrason nasıl geçti mutlaka dön bize

Ben geldim canim ay doktor cok iyi biriymis ya cok memnun kaldim allahima bin sukur ensesi 1.6mm cikti burun kemigide olusmus hic bi sorun yok dedi. Esimde dedi ki acaba cinsiyeti ne doktor demez mi bak bize dogru acmis gosteriyor edepsiz pipisini gosterdi bizi nasil duygulandim anlatmam gozlerim doldu tutamadim kendimi :) kanda verdim 3 gun sonra cikacakmis. Tekrar olarak 20 yada 22. Haftada gidilecekmis ben yine oraya gitmeyi dusunuyorum insallah kan sonuclarimizda iyi cikar :)

canım benim sorduğum bazı özel hastanelerde yüksek söylüyorlar ben 250-400 falan bile duydum ama 125 tlye yaptırdım.

Cok ya 5 dklik islem icin 400 tl cok dogum gibi resmen
Sende iyi yaptirmissin vallahi
İns bende rahatlarim

Ben erken 11.hafta diye bir sdonraki hafta yasptiricam sanirim

Cok ya 5 dklik islem icin 400 tl cok dogum gibi resmen
Sende iyi yaptirmissin vallahi
İns bende rahatlarim

Ben erken 11.hafta diye bir sdonraki hafta yasptiricam sanirim
Hayırlısı olsun canım ama avr. yakasındaysan avcılarda doğa hospital da fiyatlar bu şekilde

Benim minik civcivim de burda kızlar dr kıza benziyor ama kesin degil pembeleri alma hemen dedi:) 67mm crlmiz 12+5 ama usg de 13gözüküyor. Sizce nedir cinsiyetimizz? :))Eki Görüntüle 1362619

Ay Masallah nasil guzel gozukuyor, uzun bacaklı olacak galiba annesi 12. haftada bi atak yapiolar galiba bizde gittiğimizde 12+4 tu bizde 13 çıkmıştık )

bütün anneler savaşçıdır zaten sakın pes etme

Benim minik civcivim de burda kızlar dr kıza benziyor ama kesin degil pembeleri alma hemen dedi:) 67mm crlmiz 12+5 ama usg de 13gözüküyor. Sizce nedir cinsiyetimizz? :))Eki Görüntüle 1362619

Bacim bu cocugun bacagimi o yoksa kordonunu mu bacak saniyom ben
Bacaksa hidayet turkoglu gelio yane

Geldim canim bebek gayet iyi allahima bin sukur cinsiyetide kesin erkek pipiyi gorduk pipi resminide verdi daha da bu saatten sonra degismez evet canim ben nagehan hanimi cok begendim cok ilgili bi doktor sadece bekleme suresi cok fazla diye oraya devam etmedim :)

Dogum tarihlerimiz ayni gun seninle
2li test yaptirdin mi sen canim

Hayırlısı olsun canım ama avr. yakasındaysan
avcılarda doğa hospital da fiyatlar bu şekilde

Canim ben anadolu yakasindayim
Ailem avrupa yakasinda
Enistemde dr benim ama hast coj ters floryada gidemem surekli fiyatlarida cpok yuksek
Demek ki ne tuttururlarsa hastaneler yapiyorlar

Canım aynı hastane bile farklı fiyatlar söylüyor bilgin olsun

Ay hadi hayirli haberlerle gel canim sana dua edicem :)

SLM ARKADAŞLAR 13 HAFTADA OLUP TA CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI ARANIZDA YARIN RANDEVUM VAR DA MERAK ICINDEYIM

Ben bugun ogrendim canim 12+5 cikti. Aslinda 12. Haftada kesin belli oluyorda doktorlar soylemiyor ben detayli usgye bi ton para bayildim doktor sak diye soyledi cinsiyeti :)

Dedim ben sanaa dimiii senin oglun olcak hissediom diee
Hadi gozun aydin cimcimeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…