- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.561
Ben geldim canim ay doktor cok iyi biriymis ya cok memnun kaldim allahima bin sukur ensesi 1.6mm cikti burun kemigide olusmus hic bi sorun yok dedi. Esimde dedi ki acaba cinsiyeti ne doktor demez mi bak bize dogru acmis gosteriyor edepsiz pipisini gosterdi bizi nasil duygulandim anlatmam gozlerim doldu tutamadim kendimi :) kanda verdim 3 gun sonra cikacakmis. Tekrar olarak 20 yada 22. Haftada gidilecekmis ben yine oraya gitmeyi dusunuyorum insallah kan sonuclarimizda iyi cikar :)
Sorun neydi?Ben gidip Agustos annesi olayim bari. Nasilsa 31 Temmuz tarihim. Burda kimse bana cevap yazmiyor
mçok teşekkürler canim.süreç boyunca çok destek oldun.şimdi hastanedeyim tarama sonucumu aldim sira bekliyorum.hayirlisi
Dedim ben sanaa dimiii senin oglun olcak hissediom diee
Hadi gozun aydin cimcimeee
Ben gidip Agustos annesi olayim bari. Nasilsa 31 Temmuz tarihim. Burda kimse bana cevap yazmiyor
) harikaaaa, ohhhh bende rahatladım senin icin kac zamandır bekliyordun bugünü ense kalınlığı normal, burun kemiği oluşmuşsa kandan korkma o da olumlu cikar... Hadi gözün Aydın bir erkek annesi daha katıldı aramıza
çok şükür canım dikkat et bol bol dinlen uzan hiç bişey yapmaMol gebe drgilmisim ama dusuknyehlikem varmis progestan yazddi ictm etkisni , cabuk gosterdi bulanik goruom uyku basti mal oldum
oysa ben hep kız hissediyordum sağlıklı hayırlı evlat olsun da kızımda yok oğlumda. teşekkür ederim canım darısı sana artık inşallah :)
Cnm 2 lı teste giderken aç yada tok karnına gitmek gibi kriterler var mı?Merhaba güzel anneler :) bizde cuma günü ikili testimizi yaptik (12+5 te) cok sükür yolunda hersey kan sonucunu henüz almadik ama insallah iyidir ense ölcümü 0.7 mm cikti iyiymis sanırm:) insallah hepimiz saglikli hayirli haberler aliriz hamilelik günlerimizde
Dr um ilac takviyesi olarak Elevit ve omega 3 icin de ocean plus almami önerdi folic asiti de yavas yavas birak dedi son 3 kalmisti onu icip
birakicam. Omega 3 ü gün asiri almami söyledi digeri hergün.
İnsallah sizlerde de haberler güzeldir
Keske paraya kiyip bende o emiceye gideydim yaaaa 300 lira fazla verince cinsiyet gorunuyo bize gelince daha belli diil
Dogum tarihlerimiz ayni gun seninle
2li test yaptirdin mi sen canim
14 ocakta yaptıracağım canım. sen yaptırdın mı
Mol gebe drgilmisim ama dusuknyehlikem varmis progestan yazddi ictm etkisni , cabuk gosterdi bulanik goruom uyku basti mal oldum
Acaba o bir kız mı :)Eki Görüntüle 1362578 Sabah basladigim foto yukleme maceram suan bitti
Tahmini olan var mi kizlarrrr
Cnm 2 lı teste giderken aç yada tok karnına gitmek gibi kriterler var mı?
çok sevindim canım ya ne güzel haberler bunlarBen geldim canim ay doktor cok iyi biriymis ya cok memnun kaldim allahima bin sukur ensesi 1.6mm cikti burun kemigide olusmus hic bi sorun yok dedi. Esimde dedi ki acaba cinsiyeti ne doktor demez mi bak bize dogru acmis gosteriyor edepsiz pipisini gosterdi bizi nasil duygulandim anlatmam gozlerim doldu tutamadim kendimi :) kanda verdim 3 gun sonra cikacakmis. Tekrar olarak 20 yada 22. Haftada gidilecekmis ben yine oraya gitmeyi dusunuyorum insallah kan sonuclarimizda iyi cikar :)
Bu hassaslikla sen sadece temmuZ annesi olabilirsin bebeemmsayfalar hizli gidio arada kaynio yazilanlarr
Bende annemde kalıyorum ve sabah ezanıyla evden çıkıyorum. Sırf trafik yüzünden 8deki mesaiye 6:45 gibi başlıyorum.
Evet canım eşdeğer bende o yüzden elavit almadım. Birde aldığın balık yağı kapsülse dikkat et onda da domuz katkısı oluyor. Benimki Gnc gibi bir markanındı yanılmıyorsam biraz pahalı ama domuz katkısı olmadığı için mecbur onu kullanıyorum. İstersen akşam evde bakar yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?