2015 Temmuz Anneleri

) harikaaaa, ohhhh bende rahatladım senin icin kac zamandır bekliyordun bugünü ense kalınlığı normal, burun kemiği oluşmuşsa kandan korkma o da olumlu cikar... Hadi gözün Aydın bir erkek annesi daha katıldı aramıza

sağol canım benim hele ben çok rahatladım doktorun deyimiyle zil takıp oynayabilirim kanıda bi görelimde ne olur ne olmaz. evet ya hep erkek bebişler var en geç 1 aya herkesin cinsiyeti belli olur sonra aldığımız cicileri paylaşırız burada allahım o günleride nasip etsin

oysa ben hep kız hissediyordum sağlıklı hayırlı evlat olsun da kızımda yok oğlumda. teşekkür ederim canım darısı sana artık inşallah :)

Keske paraya kiyip bende o emiceye gideydim yaaaa 300 lira fazla verince cinsiyet gorunuyo bize gelince daha belli diil

Cnm 2 lı teste giderken aç yada tok karnına gitmek gibi kriterler var mı?

Keske paraya kiyip bende o emiceye gideydim yaaaa 300 lira fazla verince cinsiyet gorunuyo bize gelince daha belli diil

sadece ultrasona gir canım o da 280tl bende paraya kıydım ama cinsiyet için değil kalbi detaylı incelensin diye sağolsun doktor amca kapakçıklarına kan akımına kadar baktı :)

Mol gebe drgilmisim ama dusuknyehlikem varmis progestan yazddi ictm etkisni , cabuk gosterdi bulanik goruom uyku basti mal oldum

geçmiş olsun canım progestanı alttan fitil gibi koy hem daha etkili oluyomuş hemde hiçbir yan etki yaşamıyosun.

çok sevindim canım ya ne güzel haberler bunlar Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayıda nasip etin ben haftaya pazartesi sabahtan tekrar gidicem kendi doktoruma gösteremediğim için kan sonucunu Altan beye göstericem bide cinsiyeti netleştiricem bu arada sende farkettinmi asistanıda çok ilgili bir bayandı gerçekten iyiydi bende 20 hafta ona gidicem doktorumda ona yönlendirdi zaten

Bende annemde kalıyorum ve sabah ezanıyla evden çıkıyorum. Sırf trafik yüzünden 8deki mesaiye 6:45 gibi başlıyorum.

ben ne kadar erken kalkarsam o kadar çok bulantım oluyor. haftasonları kusmuyorum mesela alarm kurmadan kalkınca ama işe giderken evden çıkmadan önce istifra ediyorum kesin. gerçekten çalışırken hamilelik çok zor. ayakta asla yolculuk yapamıyorum. soğuk soğuk terlemeye başlıyorum. geçenlerde kadının birinden rica ettim oturdum. oturduğum gibi fena oldum yüzümü yıkamışım gibi ıslandı terden. sağolsun kadın hemen montumun düğmelerini filan açtı. öğlende yemekten sonra uykusuzluktan bayılıyorum resmen ama uyuyamıyorum. evde olanlar bu anlamda çok şanslı

kızlar bu omega-3 te balıklarda biriken ağır metal olayınada dikkat etmek gerekiyor. ben EFA S-1200 kullanıyorum. ağır metal içermediğine dair bir sürü sertifikası var. doktorum tavsiye etmişti bu açıdan. çünkü balıkta dikkat edilmesi gereken en önemli şey buymuş. malum artık denizlerde temiz değil. kutusu 55 tl 45 adet var içinde hergün 1 tane içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…