2015 Temmuz Anneleri

Banada doktorum omega 3 vermedi.sordum hatta kendisine ben omega 3lere güvenmiyorum dedi

sorma yaa aynen. english home da indirim var. alttan çıtçıtlı yarım kollu bodyler 9.90 tl. valla süperdi penyeside kaliteliydi. bizede en çok bunlardan lazım. temmuzda ne giydircez yavrulara. bir bez üstüne bir body oldu bitti. ama alamadım hepsi mavi yada pembeydi. hiç ara renk yoktu

aynen ya ben de artık markete bile girsem emzik, biberon bari alayım diyorum. hiçbir şeyin ara rengi yok, ya pembe ya mavi :/

Masallah canim ne guzel bizimde belli olacak insallah artik bu gidisimizde herkesin netlesir. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

gözün aydın canım için rahatlamıştır. oğluşunda hayırlı olsun

Banada doktorum omega 3 vermedi.sordum hatta kendisine ben omega 3lere güvenmiyorum dedi

Bende ilk defa dr umdan ögrendm aslında omega3 takviyesini daha önce hic duymamıstm ama dr uma güvendigim icin hemde bebek gelisimi icin yararli oldugunu düsündügüm icin aldm ama sen almamayi tercih edersen besinlerden de omega3ü karsilayabilirsn ceviz yada baligin kendisini yemek gibi hangi besinler oldugunu bir arastir internetten bnce cnm omega 3 cok faydaliymis cünkü

amin canım sanada sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bu sefer vişne suyu iç yada çikolata ye canım ben vişne suyu içtim oğlan içerde göbek atıyordu asistanına bayıldım ya eşimle gittik ben böyle asistan görmedim ne kadar iyi b görgülü bi bayan dedi. ha bu arada banada alttan bakmadı üstten herşeyi gördü cihazı çok iyi hadi bakalım darısı kan sonuçlarımıza

Arkadaslar monovit d3 kullanan var mi saglik ocagindan verdiler ama recetesinde riski b kategorisinde kulkanilmali diye birsey de demiyor si kullaniyor musunz?

Bir de kizlar 2 gundur grip oldugumdan midir nedir burnum kaniyor ya off

Masallah canim ne guzel bizimde belli olacak insallah artik bu gidisimizde herkesin netlesir. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

canım bence kesinlikle 11 haftanın sonu 12. haftada cinsiyet netleşiyor ama doktorlar söylemiyor benim doktoru bekleseydim ohoo daha 16. haftada öğrenecektim

Arkadaslar monovit d3 kullanan var mi saglik ocagindan verdiler ama recetesinde riski b kategorisinde kulkanilmali diye birsey de demiyor si kullaniyor musunz?

Bir de kizlar 2 gundur grip oldugumdan midir nedir burnum kaniyor ya off

Keske paraya kiyip bende o emiceye gideydim yaaaa 300 lira fazla verince cinsiyet gorunuyo bize gelince daha belli diil
kuzum bizim ilk bebişler ya ondan böyle pimpirikliyiz sizin gibi tecrübeli olsak belki gitmezdik gerçi çokda memnun kaldık ama 300 lira fazla vermeseydik bi kaç hafta sonra zaten kendiliğinden gösterecek artık biz biraz sabırsızlık yaptık

Ay Masallah nasil guzel gozukuyor, uzun bacaklı olacak galiba annesi 12. haftada bi atak yapiolar galiba bizde gittiğimizde 12+4 tu bizde 13 çıkmıştık )

Cok tesekkürler cnm Maşallah kuzularımıza insallah 23 leri 33leri de görürüz hepimiz saglicakla bide cinsiyeti ögrenseydik cok güzel olcaktı sabretcez artikk:))

canım sen normalde hangi doktora gidiyordun?

evet omega-3 çok faydalı ve sadece balıktan alabiliyosun bunu başka hiçbir yiyecekte yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…