- 10 Haziran 2014
- 114
- 58
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.581
sadece ultrasona gir canım o da 280tl bende paraya kıydım ama cinsiyet için değil kalbi detaylı incelensin diye sağolsun doktor amca kapakçıklarına kan akımına kadar baktı :)
Banada doktorum omega 3 vermedi.sordum hatta kendisine ben omega 3lere güvenmiyorum dediDr um omega 3 icin Ocean Plus verdi bana. İlacı inceledim icinde A vitamini olmadıgı yazıyor biliyorsn hamilelikte A vitamini önerilmiyor bu acıdan icimi rahatlatti kullanmaya basladm ama dr um haftada 3-4 gün kullanmanin yeterli oldugunu söyledi hergün degil ama gün asırı icilebilirmis istersen arastır Ocean Plus ilac ismi
Cnm 2 lı teste giderken aç yada tok karnına gitmek gibi kriterler var mı?
Bugün alışveriş merkezine gidince e-bebek Mağazasına girdim biraz bebek için birşeyler baktım almamak için zor tuttum kendimi cinsiyet bile belli değil sonuçta :) Ama insan bir değişik oluyor ilk bebek olacak Allah nasip ederse insan kendi bile inanamıyor hala :)
sorma yaa aynen. english home da indirim var. alttan çıtçıtlı yarım kollu bodyler 9.90 tl. valla süperdi penyeside kaliteliydi. bizede en çok bunlardan lazım. temmuzda ne giydircez yavrulara. bir bez üstüne bir body oldu bitti. ama alamadım hepsi mavi yada pembeydi. hiç ara renk yoktu
Kismet canim bakalim :) saol cevabin icinAcaba o bir kız mı :)
hangi hastanede bu doktor amca.
Masallah canim ne guzel bizimde belli olacak insallah artik bu gidisimizde herkesin netlesir. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinBen geldim canim ay doktor cok iyi biriymis ya cok memnun kaldim allahima bin sukur ensesi 1.6mm cikti burun kemigide olusmus hic bi sorun yok dedi. Esimde dedi ki acaba cinsiyeti ne doktor demez mi bak bize dogru acmis gosteriyor edepsiz pipisini gosterdi bizi nasil duygulandim anlatmam gozlerim doldu tutamadim kendimi :) kanda verdim 3 gun sonra cikacakmis. Tekrar olarak 20 yada 22. Haftada gidilecekmis ben yine oraya gitmeyi dusunuyorum insallah kan sonuclarimizda iyi cikar :)
Ben geldim canim ay doktor cok iyi biriymis ya cok memnun kaldim allahima bin sukur ensesi 1.6mm cikti burun kemigide olusmus hic bi sorun yok dedi. Esimde dedi ki acaba cinsiyeti ne doktor demez mi bak bize dogru acmis gosteriyor edepsiz pipisini gosterdi bizi nasil duygulandim anlatmam gozlerim doldu tutamadim kendimi :) kanda verdim 3 gun sonra cikacakmis. Tekrar olarak 20 yada 22. Haftada gidilecekmis ben yine oraya gitmeyi dusunuyorum insallah kan sonuclarimizda iyi cikar :)
Banada doktorum omega 3 vermedi.sordum hatta kendisine ben omega 3lere güvenmiyorum dedi
çok sevindim canım ya ne güzel haberler bunlarAllah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayıda nasip etin ben haftaya pazartesi sabahtan tekrar gidicem kendi doktoruma gösteremediğim için kan sonucunu Altan beye göstericem bide cinsiyeti netleştiricem bu arada sende farkettinmi asistanıda çok ilgili bir bayandı gerçekten iyiydi bende 20 hafta ona gidicem doktorumda ona yönlendirdi zaten
gözün aydın canım için rahatlamıştır. oğluşunda hayırlı olsun
Masallah canim ne guzel bizimde belli olacak insallah artik bu gidisimizde herkesin netlesir. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
kuzum bizim ilk bebişler ya ondan böyle pimpirikliyiz sizin gibi tecrübeli olsak belki gitmezdik gerçi çokda memnun kaldık ama 300 lira fazla vermeseydik bi kaç hafta sonra zaten kendiliğinden gösterecek artık biz biraz sabırsızlık yaptıkKeske paraya kiyip bende o emiceye gideydim yaaaa 300 lira fazla verince cinsiyet gorunuyo bize gelince daha belli diil
Ay Masallah nasil guzel gozukuyor, uzun bacaklı olacak galiba annesi12. haftada bi atak yapiolar galiba bizde gittiğimizde 12+4 tu bizde 13 çıkmıştık )
kuzum bizim ilk bebişler ya ondan böyle pimpirikliyiz sizin gibi tecrübeli olsak belki gitmezdik gerçi çokda memnun kaldık ama 300 lira fazla vermeseydik bi kaç hafta sonra zaten kendiliğinden gösterecek artık biz biraz sabırsızlık yaptık
Bende ilk defa dr umdan ögrendm aslında omega3 takviyesini daha önce hic duymamıstm ama dr uma güvendigim icin hemde bebek gelisimi icin yararli oldugunu düsündügüm icin aldm ama sen almamayi tercih edersen besinlerden de omega3ü karsilayabilirsn ceviz yada baligin kendisini yemek gibi hangi besinler oldugunu bir arastir internetten bnce cnm omega 3 cok faydaliymis cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?