- 22 Kasım 2014
- 187
- 91
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.601
senin sevmediğin hastanedeki Tülay Egeliye bana yakın diye o hastaneye gidicem mecburcanım sen normalde hangi doktora gidiyordun?
Evet oyle diyorlar. Ama neden soylemiyorlar anlamiyorum. Doktorum iyu biri ama artik kendinden sogutuyorcanım bence kesinlikle 11 haftanın sonu 12. haftada cinsiyet netleşiyor ama doktorlar söylemiyor benim doktoru bekleseydim ohoo daha 16. haftada öğrenecektim
senin sevmediğin hastanedeki Tülay Egeliye bana yakın diye o hastaneye gidicem mecbur
artık senin bebeiş halay çeker içeridekızlarr bizim de 14 ocakta 2'litestimizz sizleri okoyunca bi heveslendim... çabucak geçsin vakit bende göriim bebişimii :) hayırlı haberler alalım inşallah hepimizz :) bu arada çikolatayı dr sölemişti ama vişne suyunu yeni duydum..bedidiko hem çikolata yiyip hem vişne içicem bizimki de durmasın yerinde :):)
canım çok silme silince kılcal damar hasar görmüştür geçmş olsunArkadaslar monovit d3 kullanan var mi saglik ocagindan verdiler ama recetesinde riski b kategorisinde kulkanilmali diye birsey de demiyor si kullaniyor musunz?
Bir de kizlar 2 gundur grip oldugumdan midir nedir burnum kaniyor ya off
kızlarr bizim de 14 ocakta 2'litestimizz sizleri okoyunca bi heveslendim... çabucak geçsin vakit bende göriim bebişimii :) hayırlı haberler alalım inşallah hepimizz :) bu arada çikolatayı dr sölemişti ama vişne suyunu yeni duydum..bedidiko hem çikolata yiyip hem vişne içicem bizimki de durmasın yerinde :):)
Ayyy deli oldum okuyunca kim bilir sen nasil cildirmisdindir.Manyak mi ne!Bugun ikili test icin gittim isg ci cok gicikti ya. Bakmasi 5 dk bile surmedi. Cinsiyeti görünüyor mu dedim? Bu haftalarda benden öğrenen olmadi daha dedi Allahim ya sabir. Bir de grip olmustum dun. Hasta olduğumu ogrenince hemen maske takti montumu asmistim askiliga onun montunun ustune gelmis ay montumun ustune asmissin dedi. Sanki veba gececek yaaa tobe tobee...
Guzel haberlerle gel insaAllah canim :)Kizlar iki saat sonra perinatalog ve doktorumda iki tane randevum var, testin sonuclarida gelmistir insallah cinsiyetide ogrenirim, heyecan doruktaaaaaa:) bir aydir gormemistim
Bebisi bakalim neler yapiyor:) dua edin sans dileyin bana. Esimde iki aydir ilk kez gorecek uyuyamadi aksam heyecandan:)
Evet oyle diyorlar. Ama neden soylemiyorlar anlamiyorum. Doktorum iyu biri ama artik kendinden sogutuyor. Ben her gidisimde ona 162 tl veriyorum soylemiyor birsey. Iyi gayet saglikli bu kadar kiskaniyorum ilgili doktorlari olan arkadaslari Allahim gene duygusal bakiyorum.
Aynilarini kullaniyorum.Extradan progestan kullaniyorum erken dogumu onlemek icin.Birde pihtilasma oldugu icin kan sulandirici igne :)Dr bana ilac olarak gynaferon bir de decavit verdi. Siz neler kullanihorsunuz bu haftada? Bir de omega 3 kullanabilirsin dedi ama oneride bulunmadı var mi tavsiye si olan?
Demir ilaci canim.Ben 10.haftamdan itibaren kullanmaya basladim cunku kansizlik cikti bende.canım bu gynaferon ne işe yarıyor bide bana doktorum 12 haftadan sonra folik asiti bıraktırdı decavit kullan dedi onuda ücretsiz veriyor zaten bütün hamilelere
artık senin bebeiş halay çeker içeridehareketini görmek okadar güzel bir duygu ki benimki kendini itip duruyordu elleride havada
yok kızz o kadar da yapma bu sefer durmaz yerinde doktor ölçüm yapamaz ikisinden birini yap göbek atmaya başlıyorlar zaten
MasaAllah yarasin :) Ben zaten 83 kiloyum 100lerle dogururum sanirim :)kızlar ben sabah iki ekmek almıştım yemek yedim biraz önce iki ekmekte bitmiş yarı aç yarı tok kalktım resmen ben doğuma kadar yine 70 li kiloları görcem galiba
Canim eleviti decavite cevittir.Elevitte domuz jelatini kullaniliyor.Sonuclarin guzel cikmasina sevindim masaAllah bebisine :)Merhaba güzel anneler :) bizde cuma günü ikili testimizi yaptik (12+5 te) cok sükür yolunda hersey kan sonucunu henüz almadik ama insallah iyidir ense ölcümü 0.7 mm cikti iyiymis sanırm:) insallah hepimiz saglikli hayirli haberler aliriz hamilelik günlerimizde
Dr um ilac takviyesi olarak Elevit ve omega 3 icin de ocean plus almami önerdi folic asiti de yavas yavas birak dedi son 3 kalmisti onu icip
birakicam. Omega 3 ü gün asiri almami söyledi digeri hergün.
İnsallah sizlerde de haberler güzeldir
Cok sevindim canim normal gebelik olmadina :) Bol bol dinlen,is yapma canim,igneni aksatma hep ayni saatte vur.Mol gebe drgilmisim ama dusuknyehlikem varmis progestan yazddi ictm etkisni , cabuk gosterdi bulanik goruom uyku basti mal oldum
MasaAllah bacaklari felan nasilda belli :) Keyfi yerinde oh :)Benim minik civcivim de burda kızlar dr kıza benziyor ama kesin degil pembeleri alma hemen dedi:) 67mm crlmiz 12+5 ama usg de 13gözüküyor. Sizce nedir cinsiyetimizz? :))Eki Görüntüle 1362619
Bende tasiniyorum canim ev bakiyoruz :) Zor oluyor ama ilerisi icin rahat olacak insaAllah :)Selam kızlar. 2 gün giremedim 70 sayfa olmuş. hepsini okuyamadım herkes iyidir inşallah. ben anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışıyordum ama sabah yol trafik beni mahvediyordu. çantamda poşetle geziyorum. c.tesi günü hastaneye 10dk yürüme mesafesinde ev tuttuk bu haftasonu taşınıcam Allah kısmet ederse ama gözümde büyüyor.
kızlarr bizim de 14 ocakta 2'litestimizz sizleri okoyunca bi heveslendim... çabucak geçsin vakit bende göriim bebişimii :) hayırlı haberler alalım inşallah hepimizz :) bu arada çikolatayı dr sölemişti ama vişne suyunu yeni duydum..bedidiko hem çikolata yiyip hem vişne içicem bizimki de durmasın yerinde :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?