2015 Temmuz Anneleri

kızlarr bizim de 14 ocakta 2'litestimizz sizleri okoyunca bi heveslendim... çabucak geçsin vakit bende göriim bebişimii :) hayırlı haberler alalım inşallah hepimizz :) bu arada çikolatayı dr sölemişti ama vişne suyunu yeni duydum.. bedidiko hem çikolata yiyip hem vişne içicem bizimki de durmasın yerinde :):)

canım bence kesinlikle 11 haftanın sonu 12. haftada cinsiyet netleşiyor ama doktorlar söylemiyor benim doktoru bekleseydim ohoo daha 16. haftada öğrenecektim
Evet oyle diyorlar. Ama neden soylemiyorlar anlamiyorum. Doktorum iyu biri ama artik kendinden sogutuyor. Ben her gidisimde ona 162 tl veriyorum soylemiyor birsey. Iyi gayet saglikli bu kadar kiskaniyorum ilgili doktorlari olan arkadaslari Allahim gene duygusal bakiyorum.

senin sevmediğin hastanedeki Tülay Egeliye bana yakın diye o hastaneye gidicem mecbur

yakınsa oraya git canım nasıl rahat ediyorsan ama işte doktorların gazıyla hareket etme yeter çok paragöz bi hastane o yüzden sevmiyorum ben :) ben çok evhamlı olduğum için bana rahat doktorlar lazım

artık senin bebeiş halay çeker içeride hareketini görmek okadar güzel bir duygu ki benimki kendini itip duruyordu elleride havada

Arkadaslar monovit d3 kullanan var mi saglik ocagindan verdiler ama recetesinde riski b kategorisinde kulkanilmali diye birsey de demiyor si kullaniyor musunz?

Bir de kizlar 2 gundur grip oldugumdan midir nedir burnum kaniyor ya off
canım çok silme silince kılcal damar hasar görmüştür geçmş olsun

yok kızz o kadar da yapma bu sefer durmaz yerinde doktor ölçüm yapamaz ikisinden birini yap göbek atmaya başlıyorlar zaten

Ayyy deli oldum okuyunca kim bilir sen nasil cildirmisdindir.Manyak mi ne!

Guzel haberlerle gel insaAllah canim :)

canımm benim doktorumda ilgili ama cinsiyet konusunu açmıyor ben açtım bana 16. haftadan önce yorum yok dedi ne insanlarla karşılaşıyorlardır canım hak vermek lazım belkide normal usg olduğu için net göremiyorlardır benim ikili testi yapan doktorun cihazı çok iyiydi ben ve eşim hiç anlamayız ama bize bacak arasını gösterdi anladık erkek olduğunu sonra kendiside bacağını açmış pipisini bize gösteriyor dedi.

Dr bana ilac olarak gynaferon bir de decavit verdi. Siz neler kullanihorsunuz bu haftada? Bir de omega 3 kullanabilirsin dedi ama oneride bulunmadı var mi tavsiye si olan?
Aynilarini kullaniyorum.Extradan progestan kullaniyorum erken dogumu onlemek icin.Birde pihtilasma oldugu icin kan sulandirici igne :)

artık senin bebeiş halay çeker içeride hareketini görmek okadar güzel bir duygu ki benimki kendini itip duruyordu elleride havada

yok kızz o kadar da yapma bu sefer durmaz yerinde doktor ölçüm yapamaz ikisinden birini yap göbek atmaya başlıyorlar zaten

zaten 10. haftada gittik takla atmaya çalışıyodu tırmanıyodu çok şaşırdık .. ikisini birden yapmıyım bencee haklısın :):) çok heyecanlıyım valla :)

Canim eleviti decavite cevittir.Elevitte domuz jelatini kullaniliyor.Sonuclarin guzel cikmasina sevindim masaAllah bebisine :)

Bende tasiniyorum canim ev bakiyoruz :) Zor oluyor ama ilerisi icin rahat olacak insaAllah :)

oda iyi değilki tatlım o zamanda ölçüm yapamıyo doktor ortasını bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…