2015 Temmuz Anneleri

Cinsiyeti öğrenenlere imrendim benimde 14 ocakta randevu 9 gün kaldı gerçer mi yahu :) Çok merak ediyorum umarım gösterir saklamaz kendini bende dün itibariyle folik asitlerimi bitirdim bugün elevite başladım ama domuz jelatini içeriyor yazmış arkadaşlar içime kurt düştü doktoruma danışayım bende.

Canim cok sevindim :) Oh beymizin keyfi yerinde sergilemis yatiyor desene :)))

sanki soyleseler ne olacak bence yanilma payindan korkuyor bunlar. Karizmalari cizilmesin diye
Canim ya ne guzel masallah ben de ozledim yavrusumu 24 cabuk gel

Sağol canım deniycem ya sulu oluncada bereketsiz oluyo sanki

Bende tasiniyorum canim ev bakiyoruz :) Zor oluyor ama ilerisi icin rahat olacak insaAllah :)
Bizde evden taşınmaya karar verdik arka odalar kuzey cepheye bakıyor rutubet başladı bebek için de zararlı Allah güzel bir ev nasip eder inşallah kızlar dua edin

yakınsa oraya git canım nasıl rahat ediyorsan ama işte doktorların gazıyla hareket etme yeter çok paragöz bi hastane o yüzden sevmiyorum ben :) ben çok evhamlı olduğum için bana rahat doktorlar lazım
Tebrikler canım doktora gitmişin ne güzel cinsiyeti öğrenmek artık darısı bizlere

Bizde evden taşınmaya karar verdik arka odalar kuzey cepheye bakıyor rutubet başladı bebek için de zararlı Allah güzel bir ev nasip eder inşallah kızlar dua edin
Amin canim insaAllah.Bizde ayni sebeplerden dolayi tasinmak istiyoruz.Ev kuzey cephe,rutubet cok.Birde yeni yapilmis bina olmasina ragmen sorunlari hic bitmiyor akiyor kokuyor.Biktirdi yani.

yok baya baya kıpırtı canım ya benim üçüncü bu belki de o yüzden erken hissetmeye başladım

Hemen gidip caktirmadan bakayim haziran topigine
Bende merak ediyorum valla. Erkek cok duyuyorum bakalim 2014 son aylari kiz ki erkek mi cogunlukta.
bak canım bak bu gidişle ben haziran annesi olcak gibiyim bir hafta önden koşuyo benim kuzucuk ayyyyyy oğluşum yazdım önce Allah mı söyletti nedir

bu bahsettiğin hislerin 3/1 bende yok...
ne heyecan ne de his
sadece keyifsizlik
herkesin farklı ama bende epey farklı sayfada ki hislere bakılırsa
sorma canım bana arada bi geliyolar ağla ağla içim çıkıyo sürekli depresif sürekli asbiyim Allah hayırlara çıkarsın felaket efkar var

Sorma canim dinlenebilsem zaten gececek de acil serviste 24 saat nobet tutunca uykusuzluk bi yandan tum gun birsey yiyememek bir yandan nasil yapacagim bilemiyorum portakal icip duruyorum

Direk yesem yesil biberi gene iyi gelir mi acaba atese geldigi an hersey kokmaya basliyor malum

Amin canim insaAllah.Bizde ayni sebeplerden dolayi tasinmak istiyoruz.Ev kuzey cephe,rutubet cok.Birde yeni yapilmis bina olmasina ragmen sorunlari hic bitmiyor akiyor kokuyor.Biktirdi yani.
Sorma bizde güzel site mantolaması var diye tutmuştuk aspiratörden arada su geliyo arka odalar rutubet banyo biraz fazla kalınca buhar banyosuna dönüyor ayakkabı kutusunda olmasına rağmen deri ayakkabılarda renk değişmiş beyaz beyaz noktalar olmuş yine misafir yatağı olarak kullandığımız yatağın üstünde sarı sarı lekeler oluşmuş bezdirdi beni soğudum iyice evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…