- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.621
Canim cok sevindim :) Oh beymizin keyfi yerinde sergilemis yatiyor desene :)))Ben geldim canim ay doktor cok iyi biriymis ya cok memnun kaldim allahima bin sukur ensesi 1.6mm cikti burun kemigide olusmus hic bi sorun yok dedi. Esimde dedi ki acaba cinsiyeti ne doktor demez mi bak bize dogru acmis gosteriyor edepsiz pipisini gosterdi bizi nasil duygulandim anlatmam gozlerim doldu tutamadim kendimi :) kanda verdim 3 gun sonra cikacakmis. Tekrar olarak 20 yada 22. Haftada gidilecekmis ben yine oraya gitmeyi dusunuyorum insallah kan sonuclarimizda iyi cikar :)
kızlar 12+1 ikili tarama içim erken mi?
sanki soyleseler ne olacak bence yanilma payindan korkuyor bunlar. Karizmalari cizilmesin diyecanımm benim doktorumda ilgili ama cinsiyet konusunu açmıyor ben açtım bana 16. haftadan önce yorum yok dedi ne insanlarla karşılaşıyorlardır canım hak vermek lazım belkide normal usg olduğu için net göremiyorlardır benim ikili testi yapan doktorun cihazı çok iyiydi ben ve eşim hiç anlamayız ama bize bacak arasını gösterdi anladık erkek olduğunu sonra kendiside bacağını açmış pipisini bize gösteriyor dedi.
Teşekkür ederim. sonuç zaten çok önemli değil:) maksat prosedür yerine gelsin.tam zamanı daha fazlada gecikme zaten 12+5 ten sonra sonuçlar çokda güvenilir olmuyormuş.
Sağol canım deniycem ya sulu oluncada bereketsiz oluyo sankidüşününce çok güzel anılar bırakıyor insanda büyüyünce zaten gelmeyecekler yanımıza.
Sana yoğurt tavsiyesinde bulunayım yengem sayesinde öğrendim ben de.Yoğurdu mayalayınca fırına koyuyoruma ağzı açık mayalanınca dolaba yine ağzı açık koyuyorum bir 4 saat kadar sonra kapatıyorum kapağını.dolapta ağzı açık bir süre bekleyince baya koyu oluyor kıvamı.Bir de yoğurdu kullanmaya başlayınca alınan yer de sulanıyor kaşıkla düzleyinceher yerini sulanma da olmuyor
inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
Bizde evden taşınmaya karar verdik arka odalar kuzey cepheye bakıyor rutubet başladı bebek için de zararlı Allah güzel bir ev nasip eder inşallah kızlar dua edinBende tasiniyorum canim ev bakiyoruz :) Zor oluyor ama ilerisi icin rahat olacak insaAllah :)
Tebrikler canım doktora gitmişin ne güzel cinsiyeti öğrenmek artık darısı bizlereyakınsa oraya git canım nasıl rahat ediyorsan ama işte doktorların gazıyla hareket etme yeter çok paragöz bi hastane o yüzden sevmiyorum ben :) ben çok evhamlı olduğum için bana rahat doktorlar lazım
Amin canim insaAllah.Bizde ayni sebeplerden dolayi tasinmak istiyoruz.Ev kuzey cephe,rutubet cok.Birde yeni yapilmis bina olmasina ragmen sorunlari hic bitmiyor akiyor kokuyor.Biktirdi yani.Bizde evden taşınmaya karar verdik arka odalar kuzey cepheye bakıyor rutubet başladı bebek için de zararlı Allah güzel bir ev nasip eder inşallah kızlar dua edin
çatlak :) bodur tavuk her daim piliç kuzum unutmaPetitto benimki bodur tavuk mu olcak nedir seninkinin bacaani gorunce vahh benim yavruumm babasi gibi dalyan boylu olsa bari anasi findik kadar
Hemen gidip caktirmadan bakayim haziran topigine
Bende merak ediyorum valla. Erkek cok duyuyorum bakalim 2014 son aylari kiz ki erkek mi cogunlukta.
yok baya baya kıpırtı canım ya benim üçüncü bu belki de o yüzden erken hissetmeye başladım
bak canım bak bu gidişle ben haziran annesi olcak gibiyim bir hafta önden koşuyo benim kuzucuk ayyyyyy oğluşum yazdım önce Allah mı söyletti nedirHemen gidip caktirmadan bakayim haziran topigine
Bende merak ediyorum valla. Erkek cok duyuyorum bakalim 2014 son aylari kiz ki erkek mi cogunlukta.
sorma canım bana arada bi geliyolar ağla ağla içim çıkıyo sürekli depresif sürekli asbiyim Allah hayırlara çıkarsın felaket efkar varbu bahsettiğin hislerin 3/1 bende yok...
ne heyecan ne de his
sadece keyifsizlik
herkesin farklı ama bende epey farklı sayfada ki hislere bakılırsa
Sorma canim dinlenebilsem zaten gececek de acil serviste 24 saat nobet tutunca uykusuzluk bi yandan tum gun birsey yiyememek bir yandan nasil yapacagim bilemiyorum portakal icip duruyorumçok geçmiş olsun canım bende griptim çok şükür atlattım . tek çare bol dinleneceksin bende ilac kullanma taraftarı değilim. bol bol portakal vede su tükettim çok şükür grip geçti ama şimdide sürekli duş almaktan bademcik şiştibirde limonlu ılık su , yada çay..
Direk yesem yesil biberi gene iyi gelir mi acaba atese geldigi an hersey kokmaya basliyor malumCanım yeşil biber közleyip yemeyi denesen?Hem c vitamini var hemde yağsız olduğundan çıkarma ihtimalin daha az.
En azından bende işe yaradı.
Allah yardım etsin meyve ve doğal yollarla C vitamini
İçebiliyorsan bol su
Canım kesin söyleyemiyorlar.
Bana %80 erkek dendi kendi doktorumuzda kesinlik yok 16. haftadan önce göbekbağı yanıltıcı olur dedi.
Sorma bizde güzel site mantolaması var diye tutmuştuk aspiratörden arada su geliyo arka odalar rutubet banyo biraz fazla kalınca buhar banyosuna dönüyor ayakkabı kutusunda olmasına rağmen deri ayakkabılarda renk değişmiş beyaz beyaz noktalar olmuş yine misafir yatağı olarak kullandığımız yatağın üstünde sarı sarı lekeler oluşmuş bezdirdi beni soğudum iyice evdenAmin canim insaAllah.Bizde ayni sebeplerden dolayi tasinmak istiyoruz.Ev kuzey cephe,rutubet cok.Birde yeni yapilmis bina olmasina ragmen sorunlari hic bitmiyor akiyor kokuyor.Biktirdi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?