- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.641
özel hastanelerin hepsi öyle neredeyse bana bakmıyolar bile şimdi parayı alırken güzel Allah korusun en ufak sorunda bi prof baksınyakınsa oraya git canım nasıl rahat ediyorsan ama işte doktorların gazıyla hareket etme yeter çok paragöz bi hastane o yüzden sevmiyorum ben :) ben çok evhamlı olduğum için bana rahat doktorlar lazım
Ay nasıl bir his çok merak ediyorum daha önceden hamile olanlar daha erken hissediyormuş hareketlerini ilk hamileliklerde 18-20. Haftalarda başlarmış hissetme çok merak ediyorum nasıl bir his :)yok baya baya kıpırtı canım ya benim üçüncü bu belki de o yüzden erken hissetmeye başladım
ay ben önden gittiğini öğrenince bi sevindim bi hafta daha erken kavuşcam kuzumaKızlar 2015 Haziran annelerine baktım sayfaları çok az la 23 sayfa bizimki 1064 ne çok çenesizis
Bu arada bende aslında haziranda doğurucam önden gidiyo
Ay nasıl bir his çok merak ediyorum daha önceden hamile olanlar daha erken hissediyormuş hareketlerini ilk hamileliklerde 18-20. Haftalarda başlarmış hissetme çok merak ediyorum nasıl bir his :)
Ben de degisik bir sakinlik vardi birsey demedim kadina ya onla mi ugrasacam:) normalde hakkimi arayan biriyim ama ultrason masasina yatinca acayiplesiyorum. Esimde bugun yoktu annemle gitmistim annem de saf kadin ne dersler inaniyor hem de torununu gordu heyecanliydi da savunacak kimsem yoktu yani :)ilk gebelik ya cinsiyet farketmez saglikli olsun da...Ayyy deli oldum okuyunca kim bilir sen nasil cildirmisdindir.Manyak mi ne!
Bende tasiniyorum canim ev bakiyoruz :) Zor oluyor ama ilerisi icin rahat olacak insaAllah :)
Merak etme zaten doktorların dediğinden 2 hafta önce gelebiliyorlaray ben önden gittiğini öğrenince bi sevindim bi hafta daha erken kavuşcam kuzuma
O bir saat bile na kadar onemli dimi iyi yapmissin canim yakin olmak daha iyj. Benim isim evime 1.5-2 saat uzaklikta tayinim cikmazsa bebis olduktan sonra tasinacagiz mecburinşallah gönlüne göre bulursun. benim şimdiki semtim çok güzeldi hiç ayrılmak istemiyordum. şimdiki semt orası kadar iyi değil.ama yolum 1 saat sürüyordu. şimdiki ev 15 dk.bebeğimden günde 1,5 saat fazladan çalmış olacaktım. sırf bunu düşündüm.
benim kızda 37 de doğmuştu 2. doğum sıkıntılıydı 41 e kadar durdurdu dr lar hayırlısı sağ salim gelsinlerde biz beklerizMerak etme zaten doktorların dediğinden 2 hafta önce gelebiliyorlar
Gerçi benim ilk kızım 42 haftayı doldurmuştu.
2. 38 haftayı doldurdu
O bir saat bile na kadar onemli dimi iyi yapmissin canim yakin olmak daha iyj. Benim isim evime 1.5-2 saat uzaklikta tayinim cikmazsa bebis olduktan sonra tasinacagiz mecbur
çatlak :) bodur tavuk her daim piliç kuzum unutmayenir ki o
napayım yaaa benim de zayıf noktam o ben yemek yerken mutlu olanlardanım ben yaşamak için yemiyorum yemek için yaşıyorumDerdi zoru bogaz ya rabbimmm
napayım yaaa benim de zayıf noktam o ben yemek yerken mutlu olanlardanım ben yaşamak için yemiyorum yemek için yaşıyorum
ne didin sen karpuz mu dedinYarasin tosunuma karpuz kabuğuuuuuu
Canım ben de o şekilde anlıyorum arada kendi kalbime koyuyorum o zaman fark anlaşılıyokızlar ben bugun angelsounds doppler cihazı aldım çok iyi oldu valla bebişi buldum kalbini dinledim benim damarım mı acaba kendi damarımı mı dinliyorum diye düşündüm sonra saniye tuttum yok çok hızlı atıyor aha dedim tamam doğru kalp bu :))) bu arada bende hep bebek hareket ediyor soldan soldan diye düşünüyordum ki cihazı aldım sağda olduğunu fark ettim bana öyle geliyormuş demekki
Kira oluNca boşaltmak kolay, bizim. Evde de bir odamızda az da olsa rutubet var, evim 3+1 ama çok ufak, değişiklik yapcaz , rutubetli odamıZ boş ama Bebek odası orayı yapanayız, duvarlara duvar kağıdı yapcam , nem için iyimiş, kiralar çok pahalı malesef kiraya çıkamayız, evinizi satsak yeni alamayız, ev fiyatları uçmuş, artık kendi yağımızda kavrulcaz, buna da şükür idare edcem artıkinşallah gönlüne göre bulursun. benim oturduğum semtim çok güzeldi hiç ayrılmak istemiyordum. şimdiki semt orası kadar iyi değil.ama yolum 1 saat sürüyordu. şimdiki ev 15 dk.bebeğimden günde 1,5 saat fazladan çalmış olacaktım. sırf bunu düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?