2015 Temmuz Anneleri

Aynen benim de bebek odası için düşündüğüm oda rutubetli koku da oluyor sürekli havalandırıyorum ama yok bi çaresini bulamadım

Ben de sadece bel ağrısı var

hahaha süpersin canım.cok güldüm yaaa.bendede oluyo gaz sıkıntısı

Canim oturma simitleri var medikalcilerde ablamda var ayni sorun o baya faydasini gordu

sanki soyleseler ne olacak bence yanilma payindan korkuyor bunlar. Karizmalari cizilmesin diye
Canim ya ne guzel masallah ben de ozledim yavrusumu 24 cabuk gel

Canim dedigim gibi yanilma payi cok oluyor ben bugun anladim ki normal ultrasinla 4 boyutlu arasinda daglar kadar fark var :)

özel hastanelerin hepsi öyle neredeyse bana bakmıyolar bile şimdi parayı alırken güzel Allah korusun en ufak sorunda bi prof baksın Allah ellerine düşürmesin

Ozel ama adi ozel iste canim 100 200 de versen cinsiyeti soylemiyorlar. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi

Ben de bugun ayni seyi yasadim isyerinde kuyruk sokumuma ilk kez cok agri girdi daha once hic basima gelmemisti benim de agirligimi bacaklarin uzerine verip oturdum.. yarin doktora bi sorayim normaldir belki

Offf kizlar ya sinirlerim tepeme sicradi resmen. Sabah esim birsuru onemli toplantisini iptal etti doktora aslinda daha cok perinatologa gidicez diye . doktorun ofisine gittik test sonuclari tatiller yuzunden burdaki daha cikmamis gecikmis e niye soylemiyorlat o zaman. Test sonuclari cikmadan perinataloga gidilmiyor o randevu da cuma'ya alindi simdi. Burada doktorlarda ultrason olmuyor angelsound gibi bisey var sadece kalp atisi dinlemek icin onunla dinledi doktor hersey iyi kalp atisi iyi dedi. E onu evde bende yapardim zaten kutulardan angelsound'i bulup:) yani ne bebegi gorduk, ne cinsiyet ogrendik ne de en onemlisi test sonuclari iyi mi kotumu onu ogrendik. Esimin islerinin aksamasi da bosu bosuna ustune tuz biber. Doktordan beri bir aglayasim var daha ailelerimize soylemedik ya. Cocuk dogunca soyleyecegiz bu gidisle!! Cok kizdim cooook acayip bir mail attim labaratuara bakalim ne cevap yazacaklar ?

Cok tesekkürler cnm Maşallah kuzularımıza insallah 23 leri 33leri de görürüz hepimiz saglicakla bide cinsiyeti ögrenseydik cok güzel olcaktı sabretcez artikk:))

Ben hic sabredemiyorum, 2 haftada bir doktordyim zaman gecmiyo baska türlü, hareketlerini hissettirmeye başlasa su zibidi daha mutlu olucammmm

Oyle canim Rabbim ne verirse raziyiz.Ay bebislerimi gorunce dunyayi unutuyorum bende :) Birine erkege benziyor demis doktor hicbirini duymadim esim dedi :))) Sadece ekrana kilitleniyorum :)

Canim bende cok oturdugum zaman oluyor.Arada kalkip gez canim.

Bende geldim kızlar.Kuzumu gördüm Allaha şükür pek iyi yerinde durmuyor on arka her yani döndü bi de el salladı :)) ben mest oldum tabi :) ense burun normal şükür ikili testte çarşambaya çıkacak.

Kizlar uzun zamandır bakamiyordum okuyamadim tüm sayfaları herkes ve bebisler iyidir umarım :)) gerçi ben cok mutlu değilim dusunmemeye calisiyorum ama ikili testte ense kalınlığı 2.3mm çıktı yarın kan sonucunu alicam dua edin olur mu bise cikmasin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…