- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- 78
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.661
Arkadaslar bu arada , benşm kuyruk sokumum felaket ötesi ağrıyor , çalışıyorum sandalyede oturduğum içini ama dayanılmaz oluyor . Sizlerden olan varmı ? Bende gebelikten önce hiç olmaZdı,bebekten desem kızım daha Minnacık çok mutsuzum
hahaha süpersin canım.cok güldüm yaaa.bendede oluyo gaz sıkıntısıaynın dertten müzdaribiz canım ya hatta dün eşim olcak adam resmen benimle dalga geçti kuru fasülye yapmıştım ban ne dedi biliyor musun her akşam konser veriyordun bu akşam dünya turnesi var desene dedi sanki kendisi bebekler gibi uyuyormuş gibi
görür ama o bünün öğlen yine yedim fasülyeyi serenat yapcam bu gecehahaha süpersin canım.cok güldüm yaaa.bendede oluyo gaz sıkıntısı
düşük risk çıktı canım çok sükür.bu arada dr. 3 hafta rapor verdi sonra da yarıyıl tatili giriyo 5 hafta yatiş var banahaber ver bize sonucu
Arkadaslar bu arada , benşm kuyruk sokumum felaket ötesi ağrıyor , çalışıyorum sandalyede oturduğum içini ama dayanılmaz oluyor . Sizlerden olan varmı ? Bende gebelikten önce hiç olmaZdı,bebekten desem kızım daha Minnacık çok mutsuzum
sanki soyleseler ne olacak bence yanilma payindan korkuyor bunlar. Karizmalari cizilmesin diye
Canim ya ne guzel masallah ben de ozledim yavrusumu 24 cabuk gel
Canim cok sevindim :) Oh beymizin keyfi yerinde sergilemis yatiyor desene :)))
Tebrikler canım doktora gitmişin ne güzel cinsiyeti öğrenmek artık darısı bizlere
özel hastanelerin hepsi öyle neredeyse bana bakmıyolar bile şimdi parayı alırken güzel Allah korusun en ufak sorunda bi prof baksınAllah ellerine düşürmesin
Cok tesekkürler cnmMaşallah kuzularımıza insallah 23 leri 33leri de görürüz hepimiz saglicakla bide cinsiyeti ögrenseydik cok güzel olcaktı sabretcez artikk:))
Oyle canim Rabbim ne verirse raziyiz.Ay bebislerimi gorunce dunyayi unutuyorum bende :) Birine erkege benziyor demis doktor hicbirini duymadim esim dedi :))) Sadece ekrana kilitleniyorum :)Ben de degisik bir sakinlik vardi birsey demedim kadina ya onla mi ugrasacam:) normalde hakkimi arayan biriyim ama ultrason masasina yatinca acayiplesiyorum. Esimde bugun yoktu annemle gitmistim annem de saf kadin ne dersler inaniyor hem de torununu gordu heyecanliydi da savunacak kimsem yoktu yani :)ilk gebelik ya cinsiyet farketmez saglikli olsun da...
Canim bende cok oturdugum zaman oluyor.Arada kalkip gez canim.Arkadaslar bu arada , benşm kuyruk sokumum felaket ötesi ağrıyor , çalışıyorum sandalyede oturduğum içini ama dayanılmaz oluyor . Sizlerden olan varmı ? Bende gebelikten önce hiç olmaZdı,bebekten desem kızım daha Minnacık çok mutsuzum
Bugun bizde de fasulye vardi bugun kocisler bittilergörür ama o bünün öğlen yine yedim fasülyeyi serenat yapcam bu gece)
Gecmis olsun canim yat bol bol lutfen.İlaclarina cok dikkat et saatlerini kacirma.İs guc yapma bosver batsin ev.düşük risk çıktı canım çok sükür.bu arada dr. 3 hafta rapor verdi sonra da yarıyıl tatili giriyo 5 hafta yatiş var bana
MasaAllah kuzucuga :) Bende merak ediyorum cok.Cuma kontrolumuz var yine,belki bu kez daha net bir seyler soyler :)Gobek atiyordu teyzesi :)) darisi basina canim ya cok merak ediyorum senin bebislerin cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?