2015 Temmuz Anneleri

Cok uzuldum canim ya Nerden bileceksiniz boyle olacagini yoksa oncesinde labaratuari arayip sorardiniz cikmis mi diye ona gore giderdiniz.Randevunuzu takip edip haber vermeleri gerekirdi.

Canim gonlunu ferah tut insaAllah sonuclar guzrl gelecek.Yarin haberdar et muhakkak.Dualarim seninle.

Bugun bizde de fasulye vardi bugun kocisler bittiler 3 yillik evliyiz,esime diyorum su 3 ayda 3 yilin intikamini aldim senden
ben ilk hanileliğimde sonlara doğru horluyormuşum artık sırt üstü yattığımda mübarek pancar motoru gibisin diyodu

Canim icini rahat tut benim doktorun 3'un alti kac olursa olsun korkutmuyor bizi dedi

Cok uzuldum canim ya Nerden bileceksiniz boyle olacagini yoksa oncesinde labaratuari arayip sorardiniz cikmis mi diye ona gore giderdiniz.Randevunuzu takip edip haber vermeleri gerekirdi.
Doktorun ofisinde hata. Aradim onlari test sonuclarinciktimi diye cuma gunu ona gore pazartesi geliriz dedim gelin siz dediler bende herhalde cikmis sonuclar diye sevindim. Gidince de biz pazartesiye cikar sandik diyorlar, cocuk oyuncagimi bu ya neyse umarim cuma'ya cikar artik

Canim uzme kendini 3'un alti normal diye biliyorum ben?

Baskentlim'den haber var mi? Merak ettim nasil gecti acaba islem? Insallah hersey iyi gecmistir bebisinde de hicbiseycik yoktur!

Ben de bugun ayni seyi yasadim isyerinde kuyruk sokumuma ilk kez cok agri girdi daha once hic basima gelmemisti benim de agirligimi bacaklarin uzerine verip oturdum.. yarin doktora bi sorayim normaldir belki
Canım benşm kontrolüme daha var, sen sorunca yazarmısın? ( pek umudum yok doktorlar normal diyip geçiyorlar bilmiyoruz demiyorlarda

merhaba anne adaylari,
ben de kac yil once bu forumda diyet bolumunde bi grupta 15 kg vermistim..simdi de sizinle beraber bebisimi kucagima alacagim isallah..Rabbim olmayanlara hayirlisiyla bir evlat, adaylara da hayirlisiyla bebisleri kucaklarina almayi nasip etsin

Daha önce anne olmuş arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Bu tiksintiler yavaş yavaş mı geçicek yoksa bir sabah uyandığımızda geçmiş mi olacak? Off bitsin artıkk hala peynir ekmekle doyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…