- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.681
Cok uzuldum canim yaOfff kizlar ya sinirlerim tepeme sicradi resmen. Sabah esim birsuru onemli toplantisini iptal etti doktora aslinda daha cok perinatologa gidicez diye . doktorun ofisine gittik test sonuclari tatiller yuzunden burdaki daha cikmamis gecikmise niye soylemiyorlat o zaman. Test sonuclari cikmadan perinataloga gidilmiyor o randevu da cuma'ya alindi simdi. Burada doktorlarda ultrason olmuyor angelsound gibi bisey var sadece kalp atisi dinlemek icin onunla dinledi doktor hersey iyi kalp atisi iyi dedi. E onu evde bende yapardim zaten kutulardan angelsound'i bulup:) yani ne bebegi gorduk, ne cinsiyet ogrendik ne de en onemlisi test sonuclari iyi mi kotumu onu ogrendik. Esimin islerinin aksamasi da bosu bosuna ustune tuz biber. Doktordan beri bir aglayasim var daha ailelerimize soylemedik ya. Cocuk dogunca soyleyecegiz bu gidisle!! Cok kizdim cooook acayip bir mail attim labaratuara bakalim ne cevap yazacaklar ?
MasaAllah canim cok sevindim :) Carsamba guzel haberlerini bekliyorum :)Bende geldim kızlar.Kuzumu gördüm Allaha şükür pek iyi yerinde durmuyor on arka her yani döndü bi de el salladı :)) ben mest oldum tabi :) ense burun normal şükür ikili testte çarşambaya çıkacak.
Canim gonlunu ferah tut insaAllah sonuclar guzrl gelecek.Yarin haberdar et muhakkak.Dualarim seninle.Kizlar uzun zamandır bakamiyordum okuyamadim tüm sayfaları herkes ve bebisler iyidir umarım :)) gerçi ben cok mutlu değilim dusunmemeye calisiyorum ama ikili testte ense kalınlığı 2.3mm çıktı yarın kan sonucunu alicam dua edin olur mu bise cikmasin(
ben ilk hanileliğimde sonlara doğru horluyormuşum artık sırt üstü yattığımda mübarek pancar motoru gibisin diyoduBugun bizde de fasulye vardi bugun kocisler bittiler3 yillik evliyiz,esime diyorum su 3 ayda 3 yilin intikamini aldim senden
Canim icini rahat tut benim doktorun 3'un alti kac olursa olsun korkutmuyor bizi dediKizlar uzun zamandır bakamiyordum okuyamadim tüm sayfaları herkes ve bebisler iyidir umarım :)) gerçi ben cok mutlu değilim dusunmemeye calisiyorum ama ikili testte ense kalınlığı 2.3mm çıktı yarın kan sonucunu alicam dua edin olur mu bise cikmasin(
Doktorun ofisinde hata. Aradim onlari test sonuclarinciktimi diye cuma gunu ona gore pazartesi geliriz dedim gelin siz dediler bende herhalde cikmis sonuclar diye sevindim. Gidince de biz pazartesiye cikar sandik diyorlar, cocuk oyuncagimi bu yaCok uzuldum canim yaNerden bileceksiniz boyle olacagini yoksa oncesinde labaratuari arayip sorardiniz cikmis mi diye ona gore giderdiniz.Randevunuzu takip edip haber vermeleri gerekirdi.
Canim uzme kendini 3'un alti normal diye biliyorum ben?Kizlar uzun zamandır bakamiyordum okuyamadim tüm sayfaları herkes ve bebisler iyidir umarım :)) gerçi ben cok mutlu değilim dusunmemeye calisiyorum ama ikili testte ense kalınlığı 2.3mm çıktı yarın kan sonucunu alicam dua edin olur mu bise cikmasin(
Ben bebislere atiyorum sucuben ilk hanileliğimde sonlara doğru horluyormuşum artık sırt üstü yattığımda mübarek pancar motoru gibisin diyodu
hamile memurlarada tatil.Istanbullu ogretmen bacilaaaarrr yarin okullar tatilmiiiisss gozunuz aydinnn
hamile memurlarada tatil.
Canım benşm kontrolüme daha var, sen sorunca yazarmısın? ( pek umudum yok doktorlar normal diyip geçiyorlarBen de bugun ayni seyi yasadim isyerinde kuyruk sokumuma ilk kez cok agri girdi daha once hic basima gelmemisti benim de agirligimi bacaklarin uzerine verip oturdum.. yarin doktora bi sorayim normaldir belki
maşallah canım tedavi ile mi oldu bebeklerin?Oyle canim Rabbim ne verirse raziyiz.Ay bebislerimi gorunce dunyayi unutuyorum bende :) Birine erkege benziyor demis doktor hicbirini duymadim esim dedi :))) Sadece ekrana kilitleniyorum :)
Yok canim dogal oldu,surpriz oldu ikinci minigim :)maşallah canım tedavi ile mi oldu bebeklerin?
Maşallah müthiş bişi olmalı .bir defada 2 bebiş beraber büyür giderler:))Yok canim dogal oldu,surpriz oldu ikinci minigim :)
Rabbim sifa versin insallah . Ne guzel portakal candir.Sorma canim dinlenebilsem zaten gececek de acil serviste 24 saat nobet tutunca uykusuzluk bi yandan tum gun birsey yiyememek bir yandan nasil yapacagim bilemiyorum portakal icip duruyorum
İnsaAllah :) Guzel bir duygu evet :) Hamd olsun Rabbime.Maşallah müthiş bişi olmalı .bir defada 2 bebiş beraber büyür giderler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?