- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.701
Hayirli olsun canim,hosgeldin :)merhaba anne adaylari,
ben de kac yil once bu forumda diyet bolumunde bi grupta 15 kg vermistim..simdi de sizinle beraber bebisimi kucagima alacagim isallah..Rabbim olmayanlara hayirlisiyla bir evlat, adaylara da hayirlisiyla bebisleri kucaklarina almayi nasip etsin
Amin canim insallah hosgeldin aramizamerhaba anne adaylari,
ben de kac yil once bu forumda diyet bolumunde bi grupta 15 kg vermistim..simdi de sizinle beraber bebisimi kucagima alacagim isallah..Rabbim olmayanlara hayirlisiyla bir evlat, adaylara da hayirlisiyla bebisleri kucaklarina almayi nasip etsin
Daha önce anne olmuş arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Bu tiksintiler yavaş yavaş mı geçicek yoksa bir sabah uyandığımızda geçmiş mi olacak? Off bitsin artıkk hala peynir ekmekle doyuyorum
Yaaaa valiliğin duyurusunu gördüm çok mutlu oldum yaşaşın yarın tatilhamile memurlarada tatil.
merhaba anne adaylari,
Yaaaa valiliğin duyurusunu gördüm çok mutlu oldum yaşaşın yarın tatilfile:///storage/emulated/0/Android/data/.cliptray/1409739115185.jpg
Kac gundur ayni soruyu soruyorum kendime sanki hic dogurmamisimm zihnim oyun oynuyo benle resmen hatirlamiyorum ii mi
Telefonda arkadasimla konustugumu hatirliyorum ben zar zar agliyom kaldim ben boyleee gecmiycekkk doguramadan olcem gitcem diyeo da sacmalama gecicek dedi nasil olcak yaa bi sabah kalkcam ve kabus bitcek mi yani dedim o da ayyynen sekerim dedi sora ben hep haklisin aynen dedigin gibi oldu dedim durdum ama herseyin gectigi o kutlu gunu hic hatirlamiyom deliriyorum sanirsaaammm
Simdiki aklim olsa dogum gunum gibi kazirdim o tarihi bi yeree Allahimm normal insan oldugum gun diyee tarihe not duserdimmm
teşekkür ederim canım inşallah yarın güzel haber alırım biraz araştırınca aslında haftasına göre olabiliyormuş doktorla görüşemedim daha izinliymiş bugün yarın iyi haberleri verir inş.Canim gonlunu ferah tut insaAllah sonuclar guzrl gelecek.Yarin haberdar et muhakkak.Dualarim seninle.
saol canım okuduklarım rahatlattı beni biraz inş yarın kan sonucuda iyi çıkarda en azından birazda olsa içim rahatlar gerçi doğana kadar bu stres bitmeyecek ama :)Canim icini rahat tut benim doktorun 3'un alti kac olursa olsun korkutmuyor bizi dedi
Igrenclikte son noktayim biliom ama bisey sorcem geniz akintisi ve balgam icin ne yapilabilir ilac harici cok kötüyüm yaa mide bulantimi iki katina cikardi bu durum kurtulmam lazim bi an önce helpppp meeeee
valla canm ıctım bı saatte etkısını gosterdı ılacCanım korkma bende kanama yaşayıp düşük tehlikesi yaşadım. Günde 3 defa progestan kullandım.
KEsenin önce sağında sonra solunda en son altında kanama alanları oluşmuştu. Neyseki geçti ama bu hormon felaket yapıyor bilgin olsun.
bırde kapağı acıoumya clexann bı kac damla kendılıgınden cıkıo acaba etkısını yıtıtrmı az da olsaIgneyi vurduk
Canım iğneyi yapınca ovmayin sakın. Ben hemsireyim iğneyi yaptıktan sonra 10 a kadar say çıkarma igneyi. Birde içinde hava oluyor ya o havayı çıkarmayın. En dibe yollayin yapmadan. Yaparken en son havayı vericeksiniz. Bitincr bastir sadece. Moraran ve sertlesen yerlerde bolca kolonya döktüğün bir pamuğu koy pamuk kuruyana kadar bekle
allah razı olsun canım bes haftalık olmuş ıkı haftaya yıne gıdıcem.bakalım..Cok sevindim canim normal gebelik olmadina :) Bol bol dinlen,is yapma canim,igneni aksatma hep ayni saatte vur.
doktor onu demedı canım iç dedı...geçmiş olsun canım progestanı alttan fitil gibi koy hem daha etkili oluyomuş hemde hiçbir yan etki yaşamıyosun.
cok sagol canm allah razı olsun.. mol gebe olmadığıma o kadar cok sevındımkı bı an kanser olcam dıe dusunmsutum hepMol gebe diilmissin daha ne istion canim benim cok guzel bi haber...
dusuk tehlikesi cogu arkadasta vardi o da gecicek inşallah.. progestani vajinadan kullan benim dr um yan etkileri icin bu sekilde kullanabilirsin dedi ve bi cok arkadas oyle kullaniyo...
tekrar gozun aydinn
ınsalahhh canm yaaa..Evet progestanin o tip yan etkileri var malesef. bende 2-3 gün kullandim cok fenaydi mide bulantisi ve surekli uyku hali ama zamanla geciyor olabilir sabret ve kendine coook dikkat et Allahin izniyle gecicek ve bebisini hissedip mutlu günlerinin tadını cıkarıcaksin insallah
cok sagol canm allah razı olsun.. mol gebe olmadığıma o kadar cok sevındımkı bı an kanser olcam dıe dusunmsutum hep
ınsalah su 2 ayıda atlatırsam gerısı gelır ınsalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?