2015 Temmuz Anneleri

Hayirli olsun canim,hosgeldin :)

Amin canim insallah hosgeldin aramiza

Daha önce anne olmuş arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Bu tiksintiler yavaş yavaş mı geçicek yoksa bir sabah uyandığımızda geçmiş mi olacak? Off bitsin artıkk hala peynir ekmekle doyuyorum

Kac gundur ayni soruyu soruyorum kendime sanki hic dogurmamisimm zihnim oyun oynuyo benle resmen hatirlamiyorum ii mi

Telefonda arkadasimla konustugumu hatirliyorum ben zar zar agliyom kaldim ben boyleee gecmiycekkk doguramadan olcem gitcem diye o da sacmalama gecicek dedi nasil olcak yaa bi sabah kalkcam ve kabus bitcek mi yani dedim o da ayyynen sekerim dedi sora ben hep haklisin aynen dedigin gibi oldu dedim durdum ama herseyin gectigi o kutlu gunu hic hatirlamiyom deliriyorum sanirsaaammm
Simdiki aklim olsa dogum gunum gibi kazirdim o tarihi bi yeree Allahimm normal insan oldugum gun diyee tarihe not duserdimmm

Oo hosgeldin yavrimm hayirli olsunnn.
sen gel hele dogumdan sora herkese lazimsin
Malum hepimiz kilolardan aglicaz burdaaa sen koçluk yaparsin artikk

Yaaaa valiliğin duyurusunu gördüm çok mutlu oldum yaşaşın yarın tatilfile:///storage/emulated/0/Android/data/.cliptray/1409739115185.jpg

Isyerinde 30 lu haftalarina gelmiş bi arkadas var mesaj attim haberi yoktur belki die sevincten uctu walla :)
Ben yillik izin aldim bana yaramadi ama napak saglik olsun

Igrenclikte son noktayim biliom ama bisey sorcem geniz akintisi ve balgam icin ne yapilabilir ilac harici cok kötüyüm yaa mide bulantimi iki katina cikardi bu durum kurtulmam lazim bi an önce helpppp meeeee

Valla ben de not düşücem her yere bi geçse, ah bi geçse.. Buraya da yazıcam. Doğumdan sonra bile düzelemicekmiş gibi hisediyorum. Hep böyle mızmız kalıcam diye korkuyorum. Geçsin artıkkk. Zaten aşırı tezcanlı bir insanım, hamilelikte iyice çekilmez oluyomuşum bunu anladım. Allah kocama da sabır versin o benden beter:))

Canim gonlunu ferah tut insaAllah sonuclar guzrl gelecek.Yarin haberdar et muhakkak.Dualarim seninle.
teşekkür ederim canım inşallah yarın güzel haber alırım biraz araştırınca aslında haftasına göre olabiliyormuş doktorla görüşemedim daha izinliymiş bugün yarın iyi haberleri verir inş.

Igrenclikte son noktayim biliom ama bisey sorcem geniz akintisi ve balgam icin ne yapilabilir ilac harici cok kötüyüm yaa mide bulantimi iki katina cikardi bu durum kurtulmam lazim bi an önce helpppp meeeee

Bal limon zencefil ama zencefil az olsun.netten hamilerin ne kadar kullanabildiğine bak bir ama.geçmiş olsun insallsh cabuk gecer.

valla canm ıctım bı saatte etkısını gosterdı ılac
ama bana günde ıkı kere denıldı ben nıe uc ıcmıyırum ya

bırde kapağı acıoumya clexann bı kac damla kendılıgınden cıkıo acaba etkısını yıtıtrmı az da olsa

Cok sevindim canim normal gebelik olmadina :) Bol bol dinlen,is yapma canim,igneni aksatma hep ayni saatte vur.
allah razı olsun canım bes haftalık olmuş ıkı haftaya yıne gıdıcem.bakalım..
ıgneyı 4 haftalıkken başladım ınsalah gec kalmaısımdır

geçmiş olsun canım progestanı alttan fitil gibi koy hem daha etkili oluyomuş hemde hiçbir yan etki yaşamıyosun.
doktor onu demedı canım iç dedı...
cok sagol dıleklerın ıcın hayırlısıyla su kanamayı durduraydım

cok sagol canm allah razı olsun.. mol gebe olmadığıma o kadar cok sevındımkı bı an kanser olcam dıe dusunmsutum hep
ınsalah su 2 ayıda atlatırsam gerısı gelır ınsalah

ınsalahhh canm yaaa..
fena bı ılacmıs bır saat ıcınde basım dondu mıdem bulandı bulanık gordum uykum geldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…