- 26 Aralık 2012
- 2.501
- 440
- 128
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.721
evet kanser yaparmış duzenlı takıbını yapmazsan..Mol gebelikte kanser riski mi oluyomus ki anlamadim
Hayirli olsun,hosgeldin :)Kızlar bende temmuz annesı olucam Inş ıkıncıye kızımda 1 Temmuz'da ve yine Temmuz
Yok canim gec kalmamissindir bende oyle basladim.Bu arada o akan bir kac damlanin zarari yok.Bazi kutularda benimde oyle cikiyor.Kapagini aciyoruz ucunda damla oluyor.Haftalar cabuk geciyor canim,hayirlisiyla gececek bu gunler.allah razı olsun canım bes haftalık olmuş ıkı haftaya yıne gıdıcem.bakalım..
ıgneyı 4 haftalıkken başladım ınsalah gec kalmaısımdır
Gecmis olsun canim,insaAllah biran once gecer bulantilarinda rahat rahat hamileligini yasarsin.Gecenin bu yarisi bas agrisindan uyuyamamakkmide bulantisi ama kusamamk geniz akintisi usutine. bu gece uzun ve kotuu geciyorr benim icin. (
Gecenin bu yarisi bas agrisindan uyuyamamakkmide bulantisi ama kusamamk geniz akintisi usutine. bu gece uzun ve kotuu geciyorr benim icin. (
Sagol canim bide okula gitcem is cok napcam bilmiyorumGecmis olsun canim,insaAllah biran once gecer bulantilarinda rahat rahat hamileligini yasarsin.
Cok zormus ya bnm yandi.bogszim tukuruyorum kan geliyodu artik yirtildi dedim bogazim kusmktan bole gderse rapor alim napim.Rabbim hepimize Şafi ismiyle şifalar ihsan etsin...
canim zor gercekten ama bizim de imtihanimiz gorup gorecegimiz bu olsun baska sıkıntı vermesin Allah'im..
aynı şeyi bende düşünüyorum hep memura hep memurayaaaa bendeeeeee, ozel sektörde çalışanlarda insan yaaaa :/ offfff
canim bir bardak suda bir cay kasigi karbonati erit. pamugu batir.hafif hafif sil. kuruduktan sonra kapat.hic bir yan etkisi yok ve mantar alerji enfeksiyon gibi durumlarda cok etkili ve kasintiyida aliyor rahatlatiyor. allahin izniyle şifa bulursun insallahkızlar ya bnm artık çikolata yemiştim ondan mı baharıtlı bişeylerden mi bilmiyorum ama gögüslerimin ortası bi kaşındı bi kaşındı yara oldu napsam ya kıpkırmızı öle tatlı kaşınıyo napcam bilemedim acıyoda..
canım üzülme bak bende de olmuştu ben çok ağladım ve kaybettim benim yüzümden oldu belkide bebek anlıyor sakin sitres yapma dua et inş bişey olmayacak bak 11 haftan olmuş tutunmuş sana artık hayırlısını dileGünaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri
rabbim yaşatmasın canım bende yaşadım aynı şeyi iyi bilirim bende çok korkuyorum dua edeceğiz başka çaresi yok dr bana o sana tutunmuşsa ne yapsan düşmez ama düşecekse hiç kımıldamadan yatsanda düşer dedi yani nasip onun için kendini suçlama ama uzan dinlen tabi takdir rabbimin kuran oku inş bişeycik olmaaycak bebişine ilerde birlikte sayacaz günleri tamama mı ,:)İnşallah tutunmustur 11. Haftaya yani girdik anlamiyorum aslinda rapor aldim bu hafta evdeyim gecen haftada evdeydim hic yormadim bisey yapmadim ama Allahim hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin inşallah doktorum kanama artarsa gel demisti sadece ilac dahi vermedi kendim ictim 2 gündür kanamam olmadigi halde acaba progestan tetiklermi of neyse bi kac gun gecsin gidecem tekrar hersey güzel olsun ilk bebegimi 9. Haftada kaybettim kalbi durdu bundan yeniden yasamaktan cok korkuyorum
Canimm bnim cokk gecmis olsun oyle iyi anliyorum ki seni bundan once ki hamileligimde bnde cok kanama yasadim cok cektim .ama bnimki oyle boyle bi kanama degildi.allahimm sana sifa versinn. Inan o kadar korkuyorum ki bu hamileligimdd lavaboya gitmekten bile koorkuyorum ya yine kanama olursa diye allah yardimcimiz olsunn.Günaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri
evt bende de var her lavobaya korkarak gidip şükürle çıkıyorum bende çok kanama yaşadım adetli gibi kanadı ama düşmedi bebek kalbi durdu aldılarCanimm bnim cokk gecmis olsun oyle iyi anliyorum ki seni bundan once ki hamileligimde bnde cok kanama yasadim cok cektim .ama bnimki oyle boyle bi kanama degildi.allahimm sana sifa versinn. Inan o kadar korkuyorum ki bu hamileligimdd lavaboya gitmekten bile koorkuyorum ya yine kanama olursa diye allah yardimcimiz olsunn.
İnşallah tutunmustur 11. Haftaya yani girdik anlamiyorum aslinda rapor aldim bu hafta evdeyim gecen haftada evdeydim hic yormadim bisey yapmadim ama Allahim hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin inşallah doktorum kanama artarsa gel demisti sadece ilac dahi vermedi kendim ictim 2 gündür kanamam olmadigi halde acaba progestan tetiklermi of neyse bi kac gun gecsin gidecem tekrar hersey güzel olsun ilk bebegimi 9. Haftada kaybettim kalbi durdu bundan yeniden yasamaktan cok korkuyorum
Arkadaslar monovit d3 kullanan var mi saglik ocagindan verdiler ama recetesinde riski b kategorisinde kulkanilmali diye birsey de demiyor si kullaniyor musunz?
Bir de kizlar 2 gundur grip oldugumdan midir nedir burnum kaniyor ya off
Kizlar uzun zamandır bakamiyordum okuyamadim tüm sayfaları herkes ve bebisler iyidir umarım :)) gerçi ben cok mutlu değilim dusunmemeye calisiyorum ama ikili testte ense kalınlığı 2.3mm çıktı yarın kan sonucunu alicam dua edin olur mu bise cikmasin(
Bnim ki suyu patkadi 19 haftada dusun suyu hicc kskmsnis bebek kupkuru kalmisti hsla cirpiniyodu bnim bebegum ilac yardimiyla dogum yaprirdilar bana allahimm yasatmasin kimseye bm 5 ay boyunca yattim sadece tuvallete gittim ama olmayinnca olmuyo kismeti olan hoplasanda ziplasanda geliyo..cNim bu arads bu gebbeligindr bi sorun var mievt bende de var her lavobaya korkarak gidip şükürle çıkıyorum bende çok kanama yaşadım adetli gibi kanadı ama düşmedi bebek kalbi durdu aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?