- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.521
selam v
aynen sen kalsiyum almasanda bebek her türlü ihtiyacını karşılıyo. senin kemiklerindeki depoları çözdürüp kullanıyo. buda ilerde menapoz döneminde kemik erimesi yaşamana sebep oluyo. okuduğum hamilelikle ilgili kitapta şöyle yazıyo ( hamilelikte bebeğiniz için beslenmiyosunuz aslında çünkü o ihtiyacı olanı her türlü alıyor sizin vücudunuzdan. kendiniz için besleniyorsunuz aslında. bebeğin boşalttığı depoları doldurup hasta olmamak için )
Günaydın arkadaşlar dün ikili teste girdim 12+3 te doktor bacak arası Boşluk var cinsiyeti kız dedi. Sizce doğruluk Payı var midir?
Cnm hangi marka aldın fiyatlar nasıl?ben kadıkoyde sevi bebe diye bir mağazadan elbise tayt ve tunık aldım.ama pahalı geldi.pantolonda almam lazım.Bende yaklaşık 1 aydır hep hamile pantolonu giyiyorum :) Çok sevdim bunları çok rahat ettim. Yanlardan ayarlandığı içinde gayet rahat beden değişimine uyumlu... Üstümede bol kazak fln giyiyorum ama 2 tanede hamile gömleği aldım dayanamayıp
2 haftan daha var baslaman icin :) O kadarda gec baslama sen anlamadan gobusun kasinmaya baslar Allah korusun.Günaydın kizlar bende zeytinyagi baslamak istiyorum ama erken sanki biraz ben normaldede kiloluyum belli olmuyo daha benimki gobegimi gecene kadar 6 aylik olur heralde :)
Günaydın kizlar bende zeytinyagi baslamak istiyorum ama erken sanki biraz ben normaldede kiloluyum belli olmuyo daha benimki gobegimi gecene kadar 6 aylik olur heralde :)
Kizlar size ilginc gelecek ama ben gobegimin bebek yuzunden buyudugunu gobek deligi cukurumdan anliyorum :) Gobekli hatunlar sizde oyle yapabilirsiniz,cukurun derinligi azaliyor gobek sistikce.Kilo alininca cukur derinlesiyor normalde ama bebisler buyudukce o cukurun derinligi azaliyor:) Yeni kesfim bu yonde :)bende öyle canım karnı çıkan varmı ki ne zaman çıkıyor acaba benim zaten göbeğim var:)
Yüzme şansı olan arkadaş çok şanslısın hamileyken yapılabilecek en güzel sporu yapıyorsun
Kizlar size ilginc gelecek ama ben gobegimin bebek yuzunden buyudugunu gobek deligi cukurumdan anliyorum :) Gobekli hatunlar sizde oyle yapabilirsiniz,cukurun derinligi azaliyor gobek sistikce.Kilo alininca cukur derinlesiyor normalde ama bebisler buyudukce o cukurun derinligi azaliyor:) Yeni kesfim bu yonde :)
Cnm hangi marka aldın fiyatlar nasıl?ben kadıkoyde sevi bebe diye bir mağazadan elbise tayt ve tunık aldım.ama pahalı geldi.pantolonda almam lazım.
Bunu bende cooook istiyorum ama esim karli diye disari cikarmiyor,ev hapsindeyimKendimi avm ye atip dukkan dukkan gezipp cilginlar gibi alisveris yapmak istiyorumm sora cikip tika basa yemek yemek bidee sonunda sinemaaa
Kapalı havuzu o kadar az insan kullanıyor ki bu aylarda o yüzden bi rahat girdim bende... Komşum sürekli gidiyormuş günün belirli saatlerinde havuzda ya 1 kişi oluyormuş ya hiç. Biz beraber gittik o akşamda sadece ikimiz vardık... Yine de 20-25 dk kaldım yüzdüm ve çıktım... Yüzme hamilelikte en iyi spor diyorlar diye o da...[/Q
Canım GeBe'den aldım ben herşeyi, daha doğrusu ananem ve annem hediye etti. Ben biraz şanslıyım o konuda annemin ilk torunu ananemin de torundan ilk torunu, hepsi çok heyecanli :) Bencede çok pahalı ama en az 1 sene giyerim bence, öyle avutuyorum kendimi... Bu arada internette birçok üründe indirim var GeBe'de bir gözat istersen, 100% pamuklu pantolonlar fln o açıdan da rahat...
Sen derine mi vuruyorsun ben tam deri altina vuruyorum ve hep toplanio drri altindadediğini yaptım
bende clexane 0,4 kullanıyorum hiç beze olmuyo vurduktan sonra ovalama sakın.
merhabalar herkeze hamile kıyafetleri cok pahalı ve dogru duzgun model hiç yok neredeyse,ben normal bol kesımlı kıyafetler aldım birde lcw de cok uygun fıyata guzel seyler denk getirdim herkeze tavsiye ederim,öncelikli olarak neler almalıyız bebeklerimiz için tecrübesi olanlar paylaşabilirmi?
MasaAllah hayirli olsun prensesin :)Kızlar merhaba.benim de 12+6 da doktorum kesin olarak bi kızım olacagını söyledi.Bence biraz da doktorun tecrübesine bakıyor. Bebişe öyle bi pozisyon aldırdı ki tamamen gösterdi kendisini benim kızım:)
kalıp olarak gebedeki pantolanlardan daha rahatını bulamadım bende,kalıplarıda cok güzel,çalışınca mecburen az kıyafetle gecıremıcez hamılelegıüstüne ne gıysen olur zaten,yeterki pantalon rahat olsun..
Maşallah ne guzel:) biz eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz hanı gözleri görüyor bir kere ihtiyacın var mı diye sormadılar.annemse kendi imkanlarıyla 2 tayt bir kadife pantolon almış hamileler için :) ne varsa kız tarafında var demekkı:)Canım GeBe'den aldım ben herşeyi, daha doğrusu ananem ve annem hediye etti. Ben biraz şanslıyım o konuda annemin ilk torunu ananemin de torundan ilk torunu, hepsi çok heyecanli :) Bencede çok pahalı ama en az 1 sene giyerim bence, öyle avutuyorum kendimi... Bu arada internette birçok üründe indirim var GeBe'de bir gözat istersen, 100% pamuklu pantolonlar fln o açıdan da rahat...
Maşallah ne guzel:) biz eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz hanı gözleri görüyor bir kere ihtiyacın var mı diye sormadılar.annemse kendi imkanlarıyla 2 tayt bir kadife pantolon almış hamileler için :) ne varsa kız tarafında var demekkı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?