2015 Temmuz Anneleri

Kızlar pazar gününden beri evden çıkmıyorum.evde kombi cayır cayır yanıyor 2 yorgan bir battaniye ile uyuyoruz.yok hasta olucam illa öksürük başladı afedersınız balgamlı off hasta olmak istemiyorum

ben hamılelıgım basladıgından berı suyumu az lımonlu ıcıyorum cnm,hem bulantımı aldı hemde c vıtamını sayesınde hıc hasta olmadım sımdıye kadar şükür,sende dene ve bol bol meyva ye,ayrıca su içeye calıs,boğazdakı mıkropları temızlıyor..

karınları çıkıpta hamiş kıyafetleri almaya başlayanlar ne şanslı :) bende çıksın istiyorum ama yok hamile kalmadan önce daha fazlaydı göbişim bulantılardan dolayı 5 kilom gitti iyide oldu azcık kilolu kalmıştım ama şimdi içim gidiyo hamile kıyafetlerine geçen gün hamile tişörtü aldım ama evde giyince hiç olmadı sanki şizofrenmişim hamile gibi hissediyomuşum kendimi gibi oldu çıkardım hemen :) son aylardada saklamaya çalışırım kesin ama şimdi hemen belli olsun istiyorum yok bakalım bende kaçıncı haftada belli olcak

cnm merak etme 2 haftaya cıkar göbüşün,benımde yeni yeni çıkıyor..bundan sonra istikamet dısarı göbüşünde

cnm merak etme 2 haftaya cıkar göbüşün,benımde yeni yeni çıkıyor..bundan sonra istikamet dısarı göbüşünde
15. haftada çıkmaya başlamış o zaman dimi :) ay inşallah bende yarın 12+1 olcam 2 hafta sonra bebişim kendini belli eder inşallah :)

Bizim yavru köpeklerimizdendi sahiplendirdi tesekkür ederim çok sevimliydiler :) Kıyafet konusu cok zor zaten,biberonları merak ediyorum cam istiyorum özellikle,başka neler almalıyız acaba .

Öyle canım kız annesi olmak farklı, ne varsa annelerimizde var... Ahhh ah bunları diye diye erkek annesi olacağım Allahımın izniyle, inşallah hiç unutmam bunları kız annesini aratmam :)

Ben de sadece çalışan anneleri kapsadığını anladım. keşke çalışamayan annelere de verseler.

dogurmaya destek verıyorlarda 3 tane dogurunca nasıl bakılacak onun formülü yok....dogur 3.yü 600 tl al ama bi ömür boyu o cocukların masrafı nasıl karsılanacak düşünen yok

cnm o 5000 anne için gecerli,piyango bıgı bişey...3 yasına gelene kadar bakıcı aranı üstlenıyopr devlet,ama bunun ıcın annenın ve evdekı bakıcının sıgortası olması gerekıyor,devlet kolay kolay o paraları vermez yani

Öyle canım kız annesi olmak farklı, ne varsa annelerimizde var... Ahhh ah bunları diye diye erkek annesi olacağım Allahımın izniyle, inşallah hiç unutmam bunları kız annesini aratmam :)
benim kaynanamlar kızlarınada böyle yanı kız annesi erkek annesi olmak değilde daha çok vicdanla alakalı

Biliyorum bakıcının sigortasını yapıcaz zaten ama çekilişle olması ilgin 5000 anne derken devletmi seçecek kime yardım vereceğini?

devletin kolay kolay hiç bir sorumluluk almayacağını çok iyi biliyorumda :)) sağlık bedava dedikleri gibi buda bir temennii herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…