- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.541
Kızlar pazar gününden beri evden çıkmıyorum.evde kombi cayır cayır yanıyor 2 yorgan bir battaniye ile uyuyoruz.yok hasta olucam illa öksürük başladı afedersınız balgamlı off hasta olmak istemiyorum
karınları çıkıpta hamiş kıyafetleri almaya başlayanlar ne şanslı :) bende çıksın istiyorum ama yokhamile kalmadan önce daha fazlaydı göbişim bulantılardan dolayı 5 kilom gitti iyide oldu azcık kilolu kalmıştım ama şimdi içim gidiyo hamile kıyafetlerine geçen gün hamile tişörtü aldım ama evde giyince hiç olmadı sanki şizofrenmişim hamile gibi hissediyomuşum kendimi gibi oldu çıkardım hemen :) son aylardada saklamaya çalışırım kesin ama şimdi hemen belli olsun istiyorum yok bakalım bende kaçıncı haftada belli olcak
15. haftada çıkmaya başlamış o zaman dimi :) ay inşallah bende yarın 12+1 olcam 2 hafta sonra bebişim kendini belli eder inşallah :)cnm merak etme 2 haftaya cıkar göbüşün,benımde yeni yeni çıkıyor..bundan sonra istikamet dısarı göbüşünde
Bizim yavru köpeklerimizdendi sahiplendirdi tesekkür ederim çok sevimliydiler :) Kıyafet konusu cok zor zaten,biberonları merak ediyorum cam istiyorum özellikle,başka neler almalıyız acaba .Profil resmindeki köpüş senin mi canım ? Çoook sevimli :)
Bebekler için benimde tecrübem yok ama yakın zamanda bebek sahibi olan arkadaşlarım 2-3 hastane çıkışı dışında çok kıyafet almayın diyorlar birinin bebeği çok küçük doğdu mesela 0-3 aylar büyük geldi, diğerinin çok kilolu doğdu o da 4 aylıkken 3-6 aylar küçük gelmeye başlamış... Bebeğin kilosu doğuma doğru 3 aşağı 5 yukarı belli oluyor ya o zaman alırsınız kıyafet diyorlar. Ben birazda krem-şampuan fln almaya başladım azar azar... Biberon fln hiç bakmıyorum henüz.
15. haftada çıkmaya başlamış o zaman dimi :) ay inşallah bende yarın 12+1 olcam 2 hafta sonra bebişim kendini belli eder inşallah :)
Kızlar demin tvde izledim ilk çocukta 300 TL mı ne vereceklermiş.acaba çalışmayan anneler için geçerli mı? Bilgisi olan var mı?
Maşallah ne guzel:) biz eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz hanı gözleri görüyor bir kere ihtiyacın var mı diye sormadılar.annemse kendi imkanlarıyla 2 tayt bir kadife pantolon almış hamileler için :) ne varsa kız tarafında var demekkı:)
Bende tam anlamadım iste.evet keşke çalışmayan annelerede bazı haklar olsaydıBen de sadece çalışan anneleri kapsadığını anladım. keşke çalışamayan annelere de verseler.
Ben de sadece çalışan anneleri kapsadığını anladım. keşke çalışamayan annelere de verseler.
Kızlar demin tvde izledim ilk çocukta 300 TL mı ne vereceklermiş.acaba çalışmayan anneler için geçerli mı? Bilgisi olane
Eşimde çalışan anneler için 30 ay 1000 tl yardım olacağını izlemiş bi yerde.Kızlar demin tvde izledim ilk çocukta 300 TL mı ne vereceklermiş.acaba çalışmayan anneler için geçerli mı? Bilgisi olan var mı?
benim kaynanamlar kızlarınada böyle yanı kız annesi erkek annesi olmak değilde daha çok vicdanla alakalıÖyle canım kız annesi olmak farklı, ne varsa annelerimizde var... Ahhh ah bunları diye diye erkek annesi olacağım Allahımın izniyle, inşallah hiç unutmam bunları kız annesini aratmam :)
Biliyorum bakıcının sigortasını yapıcaz zaten ama çekilişle olması ilgin 5000 anne derken devletmi seçecek kime yardım vereceğini?cnm o 5000 anne için gecerli,piyango bıgı bişey...3 yasına gelene kadar bakıcı aranı üstlenıyopr devlet,ama bunun ıcın annenın ve evdekı bakıcının sıgortası olması gerekıyor,devlet kolay kolay o paraları vermez yani
devletin kolay kolay hiç bir sorumluluk almayacağını çok iyi biliyorumda :)) sağlık bedava dedikleri gibi buda bir temennii herhalde :))cnm o 5000 anne için gecerli,piyango bıgı bişey...3 yasına gelene kadar bakıcı aranı üstlenıyopr devlet,ama bunun ıcın annenın ve evdekı bakıcının sıgortası olması gerekıyor,devlet kolay kolay o paraları vermez yani
Slm cnm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantılar geçtimi?Horoz ölür gözü coplukte kalirmis bebeemm benimki o hesapazcik nefes almaya basladim ya hayallere bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?