2015 Temmuz Anneleri

8. 9. haftaya göre daha iyiyiz tabi şükürler olsunnn ,, evet azaldı cnm az kaldı geçecek inşallah , sonunda zafer bizim olacakk gripte mahvediyyor portakal limon türü tüketebilsen az rahatlarsın cnm

Amaannn yokk benden uzak dursun onlar hic yaramio eksi asitli ya olduruyo resmen kusburnu cayi icmeye calisiom 1 bardak baskada bisiy yapamiom midem yuzunden sokulmeye basladi insallah bi an once kurur bulantimi arttiriyo namussuz!

Yumurtayı eldivenle kırma fikri güzelmiş yapıcam:) ama yeşillikleri 10 dakikadan fazla sirkeli suda bekletince vitaminleri uçuyormuş

hatta marulu hiç suya ıslamamak gerekiyomuş vitaminini yitiriyomuş tamamen. bende hamilelikle ilgili bir kitap var dün akşam orda okudum. iyice yıkayın ama suya ıslamayın diyor.

kizlar benim de bulantim bitmedi henuz
sabah kahvaltidan once ve kahvalti yaparken cikardim yaa
beyaz leblebi yedim bir avuc kadar bulantimi engelledi,size de oneririm

Amaannn yokk benden uzak dursun onlar hic yaramio eksi asitli ya olduruyo resmen kusburnu cayi icmeye calisiom 1 bardak baskada bisiy yapamiom midem yuzunden sokulmeye basladi insallah bi an once kurur bulantimi arttiriyo namussuz!
benide tatlılar kabartıyor ,, tuzlu acı ekşi daha iyi ,,, geçer inşallah sabret cnm az kaldıı ,, Rabbim şifalar versinnn

kızlar bir de bişi sorucam,ben ufaklıkdan beri ağzıma hiç süt koyamıyorum,onun yerine ayran içiyorum bol boll..yerıne gecer sanırım,doktora sorulcak lısteme eklıyım bak

Benim de doktorum mumkunse icme sut ozel olarak canin istemiyorsa kilo alma sakin dedi, kalsiyun hapi kulniyorum, ev yapimi yogurt ve peynir ye diyor.

karınlar büyümeye başladımı ki ya benim daha çıkmadı

valla benim göbek 5. haftadan beri var. 5. haftadan beri pantolonlarımın hiçbirini giyemedim. birde düşük bel olduklarından tam bebeğin olduğu bölgeyi sıkıyodu. bu yüzdende giymek istemedim. şimdiyse taytlarımın bile bel lastiği sıkıyo. göbüş büyümeye devam ediyo eşim şaşkınlıkla beni izliyo. 3 aylıkken böyleyse 9 aylıkken nasıl olcak acaba diye hesaplar yapıyo

çok yakın bir arkadaşım almanyada 3. bebeğine doğum yaptı , resmini yollamışş ayy cennet ya nasılda güzel , insanın doğurası geliyor ,, ama çok zor olmuş doğumu 2 gun suni sancı çektii , sezeryanada almıorlar orda , serumu çıkarın yada kesip alın yeter diye bağırmışşş ben eve gitcem diye ağlamış hep.. şimdide tansiyonu çok yüksek ve migreni var bebeğine zor bakıyor , analık ne zorr

Ben bu hafta 5 gün yillik izin aldim guyaaaaa ulan bosa gitti sinir oldum hergün idari izin yaptilarr beee bugunde tatil talihin boylesine ..
sorma canım ben de diyom eşime benim ekdersler boşa kesildi bu hafta raporum olmasaydı idari izinli sayılıp kesilmicekti ek dersim.hayırlısı artık sağlık olsun da bunlar önemsiz şeyler napalım :)

tşk ederim cnmmm

bende bir damla dahi süt içemiyorum...
sabahları bol peynir, akşamları bol yoğurt tüketmeye çalışıyuorum
bazen kahvaltıda gevrk yersem bikaç damla süt gidiyor

günaydın kızlar
bana son günlerde kahverengi akıntılar geliyor aranızda böyle bişey yaşayan varmı doktora sordugumda ilk 3 ayda olsa ilaç verirdim ama şimdi bi anlamı yok dedi bugunde baya gelmiş yine
Cnm benim 6 haftalıkken gelmişti.doktor progesteron verdi ve ayağa kalkmamaı söyledi 1 hafta sonra kontrol demişti o bir hafta annem bakmıstı bana.bence doktora git mudahale edilmesi lazım.birde eğer aspırın kullanıyorsan oda yapabilir.ama doktorlar kanamadan hep endişe eder doktorunun tavrını sevmedım.olmazsa başka doktora git

Benim de doktorum mumkunse icme sut ozel olarak canin istemiyorsa kilo alma sakin dedi, kalsiyun hapi kulniyorum, ev yapimi yogurt ve peynir ye diyor.

ah ben o sütü evin içinde kaynatabılsem yapcamda yogurt,sütle aramm çok bozuk:)ana besın maddem simit ayran peynır ekmek:)))4 aydır bunlarla beslenıyorum..

Cnm içine sınmedıyse radyolojıde 4 boyutlu baktır.benim doktorum haftaya salıya radyolojıde bakılacagını söyledi daha iyi olur dedi.hıç kendi olçum yapmadı.oradaki doktor bakıcak.

bende bir damla dahi süt içemiyorum...
sabahları bol peynir, akşamları bol yoğurt tüketmeye çalışıyuorum
bazen kahvaltıda gevrk yersem bikaç damla süt gidiyor

kalsıyum cok onemlı bebek depolardan beslenıyor ama depoları eksık bırakırsak,gerıye dönülmez kemık zayıflıkları cıkartıyor ortaya annede..o yuzden zorluyorum kendımı ıhmal etmeyelım nolur..bız ıyı olalımkı bebekde ıyı olsun...

ne guzellll
benim doktorum o kadar suratsizdi ki,adama sormaya korktum

kızlar ben de sütü soğuk şekersiz içemem aslına bakarsanız pek süt içemem. sütü sadece biraz ılıtıp buğday gevrekleri var ya kahvaltılık ülkerin onunla karıştırıp öyle yiyebiliyorum sadece onlar da hazır gıda diye içime sinmiyo ama sizce daha çok zararlı mı oluyodur?

hamilelikte hemen dişler gidiyomuş ya ben de ondan korkuyorum inşallah yeterince calsiyum alırız da olmaz böyle bişi

hamilelikte hemen dişler gidiyomuş ya ben de ondan korkuyorum inşallah yeterince calsiyum alırız da olmaz böyle bişi

evet cnmm yaa zaten dişlerimi zor fırcalıyorum bulanıyor hemen,hem bakımsız hem kalsıyumsuz bı diş gitmeye mahkumdur bende en cok bunlardan korkuyorum,
gevreklerle aram hıc ıyı olmadı içeriğinide cok bılmıyorum,yapay ürün yoksa içeriğinde bişicik olmaz,içerik kısmını ıncele bakiim bi..

benim çıktı valla , gören şüpheleniyor artık hatta böyle 4 4,5 aylık gibi falan duruyor . Ama oğlumda da öyleydim benim hemen karnım çıkıyor demek ki.
göbeğin varmıydı canım benim var ondanmı ki çıkmasın zaten yaa daha çalışıyorum utanıyorum ben :)

göbeğin varmıydı canım benim var ondanmı ki çıkmasın zaten yaa daha çalışıyorum utanıyorum ben :)

gebe magazasından hamiş pantolanlarımı aldım gıyıyorum artık,çok sıkıyor ve kapanmıyordu pantolanlarımın...normaldede gıyılır bu pek rahatlar:)))))))))))) dısardan bende de bişi belli değil ama acınca bellı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…