- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.501
kızlar kahvaltılık gevreklerin sağlıklı olmadığını daha önce okumuştum en basitinden glikoz şurubu oluyormuş kahvaltılık gevrek yerine yulaf ezmesi tüketim hem doğal hemde çok faydalıkızlar ben de sütü soğuk şekersiz içemem aslına bakarsanız pek süt içemem. sütü sadece biraz ılıtıp buğday gevrekleri var ya kahvaltılık ülkerin onunla karıştırıp öyle yiyebiliyorum sadece onlar da hazır gıda diye içime sinmiyo ama sizce daha çok zararlı mı oluyodur?
kizlar benim de bulantim bitmedi henuz
sabah kahvaltidan once ve kahvalti yaparken cikardim yaa
beyaz leblebi yedim bir avuc kadar bulantimi engelledi,size de oneririm
Yediklerimizi paylasmayalim arkadaslar hepimiz hamileyiz alan alamayan olabilir itina gosterelim bunu ilk baslarda konusmustuk
hamilelikte hemen dişler gidiyomuş ya ben de ondan korkuyorum inşallah yeterince calsiyum alırız da olmaz böyle bişi
gebe magazasından hamiş pantolanlarımı aldım gıyıyorum artık,çok sıkıyor ve kapanmıyordu pantolanlarımın...normaldede gıyılır bu pek rahatlar:)))))))))))) dısardan bende de bişi belli değil ama acınca bellı artık..
bende aldım da düşermi diye cesaret edemedim pantolonlarım oluyo kotlar sıkıyogebe magazasından hamiş pantolanlarımı aldım gıyıyorum artık,çok sıkıyor ve kapanmıyordu pantolanlarımın...normaldede gıyılır bu pek rahatlar:)))))))))))) dısardan bende de bişi belli değil ama acınca bellı artık..
bende aldım da düşermi diye cesaret edemedim pantolonlarım oluyo kotlar sıkıyo
valla spor yapmassak sütlük dana gibi dolanırız ortada sonradannn cnm yaabende haftya olan kontrolde sorucam doktora..plates yada ne gerekıyorsa yapalım artk,benım evın etrafında yurunecek uygun yerde yok..bide bu soguklarda bundan ıyı bahanemı olurrr allahdan yemek yıyemıyorum,yesem bide bende almıstım kıloyu cokdan..
Benim bahanem yok aslında sitede oturuyoruz, evin çevresinde yürünecek alan, kapalı spor salonu var ama ben akşam olunca yorgunluktan sızıyorum :/ Aslında bi gazla atsam kendimi dışarı yürümüş olucam...2-3 gün düzenli yapabilsem alışırımda belkiii. Ben doktora gittim sordum o da 3 ayı geçtiğim için yürüyüş yapabilirsin rahat rahat demişti. Havuz içinde temiz olduğundan emin olduğun bir havuzda kısa süreli kalabilirsin dedi...
göbeğin varmıydı canım benim var ondanmı ki çıkmasın zaten yaa daha çalışıyorum utanıyorum ben :)
Kendimi avm ye atip dukkan dukkan gezipp cilginlar gibi alisveris yapmak istiyorumm sora cikip tika basa yemek yemek bidee sonunda sinemaaa
Kendimi avm ye atip dukkan dukkan gezipp cilginlar gibi alisveris yapmak istiyorumm sora cikip tika basa yemek yemek bidee sonunda sinemaaa
havuz işine işte napsam cesaret edemem..mikrop yuvasıherseyden sakınırken o mıkrop dolu suya normaldede gırmeye korkuyorum ben..mantar kapan,idrar yolları ıltahaplanan o kadar ınsan gordum ki,allah korusunnnnnnnn,dikkat et sen yıne,belkı tampon falan kullanmak bıraz onleyebılır
ayy kuzummm cok bunaldın senn,allah en kısa zamanda sana saglık sıhhat versın..
bende aldım da düşermi diye cesaret edemedim pantolonlarım oluyo kotlar sıkıyo
sen bunları yap sinema başladıktan 5 dk sonra uyursun
sen bunları yap sinema başladıktan 5 dk sonra uyursun
ben de çok istiyorum hatta birkaç hafta önce böyle bir girişimde bulundum ama iki mağaza gezemeden yoruldum hemen eve döndük sonraKendimi avm ye atip dukkan dukkan gezipp cilginlar gibi alisveris yapmak istiyorumm sora cikip tika basa yemek yemek bidee sonunda sinemaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?