2015 Temmuz Anneleri

kızlar kahvaltılık gevreklerin sağlıklı olmadığını daha önce okumuştum en basitinden glikoz şurubu oluyormuş kahvaltılık gevrek yerine yulaf ezmesi tüketim hem doğal hemde çok faydalı

kizlar benim de bulantim bitmedi henuz
sabah kahvaltidan once ve kahvalti yaparken cikardim yaa
beyaz leblebi yedim bir avuc kadar bulantimi engelledi,size de oneririm

Tamamen de gecicek insallah canimmm du bakalim cile dolduruyoss
leblebiden nefret ediorum kraker mraker iyyy

Yediklerimizi paylasmayalim arkadaslar hepimiz hamileyiz alan alamayan olabilir itina gosterelim bunu ilk baslarda konusmustuk

selam v
hamilelikte hemen dişler gidiyomuş ya ben de ondan korkuyorum inşallah yeterince calsiyum alırız da olmaz böyle bişi

aynen sen kalsiyum almasanda bebek her türlü ihtiyacını karşılıyo. senin kemiklerindeki depoları çözdürüp kullanıyo. buda ilerde menapoz döneminde kemik erimesi yaşamana sebep oluyo. okuduğum hamilelikle ilgili kitapta şöyle yazıyo ( hamilelikte bebeğiniz için beslenmiyosunuz aslında çünkü o ihtiyacı olanı her türlü alıyor sizin vücudunuzdan. kendiniz için besleniyorsunuz aslında. bebeğin boşalttığı depoları doldurup hasta olmamak için )

evet bende aldım çok rahat gerçekten. giyeriz sanırım doğumdan sonrada bende öyle düşündüm. bu arada kızlar defacto da indirim var. ben hamile pantolonlarımı ordan aldım 30 tl ye düşmüş . hamile eşofman altlarıda 10 tl olmuş. çokda güzel bakın mutlaka.

bende aldım da düşermi diye cesaret edemedim pantolonlarım oluyo kotlar sıkıyo

düşmüyor cnm,çünkü belini ayarlayabılıyorsun ,bende tereddut ederek girdım magazaya erkenmı alıyorum dıye,malum ılk deha hamis pant gördüm:)...bı pantolunu 4 aylıkdan dogana kadar rahatlıkla ayar yapıp kullanabılırsun

Benim bahanem yok aslında sitede oturuyoruz, evin çevresinde yürünecek alan, kapalı spor salonu var ama ben akşam olunca yorgunluktan sızıyorum :/ Aslında bi gazla atsam kendimi dışarı yürümüş olucam...2-3 gün düzenli yapabilsem alışırımda belkiii. Ben doktora gittim sordum o da 3 ayı geçtiğim için yürüyüş yapabilirsin rahat rahat demişti. Havuz içinde temiz olduğundan emin olduğun bir havuzda kısa süreli kalabilirsin dedi...

havuz işine işte napsam cesaret edemem..mikrop yuvasıherseyden sakınırken o mıkrop dolu suya normaldede gırmeye korkuyorum ben..mantar kapan,idrar yolları ıltahaplanan o kadar ınsan gordum ki,allah korusunnnnnnnn,dikkat et sen yıne,belkı tampon falan kullanmak bıraz onleyebılır

göbeğin varmıydı canım benim var ondanmı ki çıkmasın zaten yaa daha çalışıyorum utanıyorum ben :)

hafif vardı ilk doğumdan sonra dümdüz hiç olmadı zaten ama kilolu biri değilim 7. haftadan sonra pantolonlarımı hiç giyemedim desem yeri vardır , şişlik te oluyor tabi ama oğlumda da 6,5 aylık hamileyken beni doğuracak sanıyolardı , benim yapım öyle demek ki.

Kapalı havuzu o kadar az insan kullanıyor ki bu aylarda o yüzden bi rahat girdim bende... Komşum sürekli gidiyormuş günün belirli saatlerinde havuzda ya 1 kişi oluyormuş ya hiç. Biz beraber gittik o akşamda sadece ikimiz vardık... Yine de 20-25 dk kaldım yüzdüm ve çıktım... Yüzme hamilelikte en iyi spor diyorlar diye o da...

Bende yaklaşık 1 aydır hep hamile pantolonu giyiyorum :) Çok sevdim bunları çok rahat ettim. Yanlardan ayarlandığı içinde gayet rahat beden değişimine uyumlu... Üstümede bol kazak fln giyiyorum ama 2 tanede hamile gömleği aldım dayanamayıp

Kendimi avm ye atip dukkan dukkan gezipp cilginlar gibi alisveris yapmak istiyorumm sora cikip tika basa yemek yemek bidee sonunda sinemaaa
ben de çok istiyorum hatta birkaç hafta önce böyle bir girişimde bulundum ama iki mağaza gezemeden yoruldum hemen eve döndük sonra eşimi kahve içmeye göndermiştim ben rahat rahat gezeyim diye 10 dk sonra gittim yanına şaşırdı kaldı garibim :)))

Yüzme şansı olan arkadaş çok şanslısın hamileyken yapılabilecek en güzel sporu yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…