2015 Temmuz Anneleri

Siz bu kilolardan bahsederken ben hic kilomu söylemiyim o zaman.Insani bunalima sokarsiniz valla, dah hamileligin basinda nedir bu stres anacim...

kızlar 2'li test sonucumu aldım. risk değerim t21 için;1/1004,T18 için 1/1000000, yaş riskim de 1/209 çıkmış. ama doktora gösteremedim

iyisini almaya çalışıyorum biraz pahalı ama olsun domatessiz kahvaltı yapamıyorum yaz kış yaa. listenin daha devamıda varda uzatmak istemedim :)))

Afiyet olsun canim , bende kaynatiyorum cok yararli , bebipslere sifa olsun

Anadolu da bana sadece 16. Haftaya tekrar gel dedi ama oyle birseyden bahsetmedi galiba anadolu hastanesi medicana oldu acaba numarasi mi degisti.yarin Ali yanik var bilirsin ona gitmeyi planliyorum birsey derse soylerim

Anadolu da bana sadece 16. Haftaya tekrar gel dedi ama oyle birseyden bahsetmedi galiba anadolu hastanesi medicana oldu acaba numarasi mi degisti.yarin Ali yanik var bilirsin ona gitmeyi planliyorum birsey derse soylerim
canim ben bugun unv gittim bu organ taramasi normalde 20 ve 24. haftalarda yapiliyormus ama cok yogun oldugu icin erken gonderiyorlarmis bana 6 hqafta sonraskna randevu verdiler 5 -6 hafta sonrasina gun veriliyormus en erken. se n ogren bi istersen baska yerde yapiliyormu ona gore gidip gun alirsin

iyisini almaya çalışıyorum biraz pahalı ama olsun domatessiz kahvaltı yapamıyorum yaz kış yaa. listenin daha devamıda varda uzatmak istemedim :)))
Canım daha önce yazıldı ya yenilenler paylaşılmasın , ama yazdıkların hepimizin kesesine uyabilen şeyler,ama ne yakan söyleyim bana faydası oldu şevklendim, iş çıkışı marketten,bal, kaymak, et süt aldım, yarında inş kahvaltı yapcam, bebeklerimiz için dikkat etmemiZ gerek, annelik vazifemiz aslında, emanet onlar bize

Valla helal olsun sana yurekten cok ozendim
Disimi fircalamaya useniyorum

O kadarda diil ya sonucta dunya etrafimizda donmuyo tv de internette neler goruyoz yemek programi izlio bazilarimiz komsular pisirio kokusu gelio . hamileyiz die hic gida maddesi adi soylenmicek mi yanimizda ozel bi yemek bile olsa o anda olmasa sonrasinda tuketir herkes bu konuyu cok abartiyoruz bence..

dilacim senin sahsina diil bu yazdiklarim sakin yanlis anlama bitanem ha bire baska baska kisiler aman yemek ismi soylemeyin diip duruyo arada da daral geldi ondan

Parasi pulu olmayan ne hamileler var sokakta muhtac en basit seyi bile yiyemiyo onlara bisey olmuyoda biz 1000 cesit yiyoz 1001. Yi duyup yiyemezsek maazallah dunyanin sonu gelir karsidakide gunahkar olur sebep oldu diye yok artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…