- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.681
C
anım valla arkadaşlar gibi bende seni tebrik ediyor bir yandan da kızıma iyi bakamadığımı hissedip utandım kendimden:) ben sütü haftada bir belki iLiyrm sabah kahvaltı yapmıyorum poğaça , öğlen kebap, akşamda hışım çıktığı için aparatif bişiler.bir kaşık pekmez içer birde meyve yersem kendimi çok sağlıklı bişi yapmış hissediyorum :). Ama sana bayıldım ! Aslında örnek oldun ama canım domates ve salatalık mevsimi değil ua korkmuyormusun?
Afiyet olsun canim , bende kaynatiyorum cok yararli , bebipslere sifa olsunkızlar selam,
hem sizin hemde bebekleriniz için eğer varsa kasaplarınızdan veya carrefour kasap reyonlarından ilikli kemik alıp 3-4 saat kadar pişirip için. inanın midenizede sizde çok iyi gelecek.
normal ete göre cok daha ucuz.
ben bugün 1 kg den fazla aldım 9 tl verdim.
Allah başka sıkıntı vermesin geçer inş geçmiş olsunAzalmaya basladi hamdolsun grip oldum aksi gibiii o gecince daha ii olurum insallahh
Anadolu da bana sadece 16. Haftaya tekrar gel dedi ama oyle birseyden bahsetmedi galiba anadolu hastanesi medicana oldu acaba numarasi mi degisti.yarin Ali yanik var bilirsin ona gitmeyi planliyorum birsey derse soylerimcanim levent beye gittim demistimya ozaman ikili test icin gun vermisti bugun sonuclari aldim ikili testi ozelde yaptirmak istemedim yine levent beye gosterdim acildeydi bana universitede organ taramasi yaptir 16. haftada tekrar yanima gel dedi bende universiteden persembe gunu icin randevu aldim ama hicbilmiyorum ne olacak hemen yaparlar mi ?kafam cok karisik bende sana sorcaktim sen yaptirdinmi anadoluda yapiyorlar mi diye bugun aradim mesguldu surekli merkezi aradim sivasa soyleyelim onlar size donerler dedlier ama arayan olmadi daha
canim ben bugun unv gittim bu organ taramasi normalde 20 ve 24. haftalarda yapiliyormus ama cok yogun oldugu icin erken gonderiyorlarmis bana 6 hqafta sonraskna randevu verdiler 5 -6 hafta sonrasina gun veriliyormus en erken. se n ogren bi istersen baska yerde yapiliyormu ona gore gidip gun alirsinAnadolu da bana sadece 16. Haftaya tekrar gel dedi ama oyle birseyden bahsetmedi galiba anadolu hastanesi medicana oldu acaba numarasi mi degisti.yarin Ali yanik var bilirsin ona gitmeyi planliyorum birsey derse soylerim
tamam cicim
göbek cıktı mı göbek
Valla balı-cevizi-Balığı- yeşil Yapraklı sebzeleri ihmal etmeyin öyle güzel beslenip 4 kilo 56 cm çocuk doğurmuşluğum var Şekil a ben
Aynı benim eşim kızzzzz.
Üşenmeden sabah kalkar barbeküyü yakar dalak pişirir sabah gitmeden yedirir
Kansızlık çok fazla olduğu için dalak tüketmem gerek aç karna
Afiyet olsun canim , bende kaynatiyorum cok yararli , bebipslere sifa olsun
yakında çıkacak benceCok cikmadi canim arada gaz siskinliginden baya bi oluyo ama normalde normal :)
Canım daha önce yazıldı ya yenilenler paylaşılmasın , ama yazdıkların hepimizin kesesine uyabilen şeyler,ama ne yakan söyleyim bana faydası oldu şevklendim, iş çıkışı marketten,bal, kaymak, et süt aldım, yarında inş kahvaltı yapcam, bebeklerimiz için dikkat etmemiZ gerek, annelik vazifemiz aslında, emanet onlar bizeiyisini almaya çalışıyorum biraz pahalı ama olsun domatessiz kahvaltı yapamıyorum yaz kış yaa. listenin daha devamıda varda uzatmak istemedim :)))
Valla helal olsun sana yurekten cok ozendimben herşeyimi evden getiriyorum canım. görsen hergün poşet poşet taşıyorum. üşenmemeye çalışıyorum. evde olsak daha kolay tabii herşey ama naapalım. unonun premium serisi var tam tahıllısı çok güzel. buzdolabında 10 gün falan duruyo hiçbişey olmuyo vede yumuşacık kalıyo. ondan alıyorum ben. peynirimi evden getiriyorum. beyaz peynir kalsiyum açısından daha zenginmiş. tabak hazırlıyorum kendime her sabah. bir dilim peynir, 5-6 tane zeytin, yarım domates, yarım salatalık, yarım yeşil biber, yarım kırmızı biber, birkaçdal maydonoz, dereotu ve roko. iki dilim o bahsettiğim tahıllı ekmekten. 1,5 dilimini bunlarla yiyorum yarım diliminede kaymak ve bal sürüyorum. tüm bunların yanındada içecek olarak bir bardak süt içiyorum. üstünede previtimi içince günlük kalsiyumumu nerdeyse almış oluyorumküçük bir kasem var iş yerinde içine fındık, ceviz, badem karışımımı koyup masamın altına koyuyorum gidip gelip atıştırıyorum akşama kadar bitiriyorum onu. öğlen yemeğimi evden götürüyorum akşamdan ne kalmışsa doldurup götürüyorum. çünkü bize yemek çıkmıyo iş yerinde multinet veriyolar dışardan yiyoruz. o zamanda sürekli fast food yiyosun. hamile değilken öyle yapardım işimede gelirdi severim çünkü. ama şimdi yememeye çalışıyorum. iki aydır bu şekilde sağlıklı beslenmek için çırpınıyorum. umarım sıkılıp ya da üşenip bırakmam. şimdilik böyle gidiyo bakalım :))
canım yarında tatil bende geçen haftadan beri tatildeyim pis alıştımBen bu hafta 5 gün yillik izin aldim guyaaaaa ulan bosa gitti sinir oldum hergün idari izin yaptilarr beee bugunde tatil talihin boylesine ..
Canım daha önce yazıldı ya yenilenler paylaşılmasın , ama yazdıkların hepimizin kesesine uyabilen şeyler,ama ne yakan söyleyim bana faydası oldu şevklendim, iş çıkışı marketten,bal, kaymak, et süt aldım, yarında inş kahvaltı yapcam, bebeklerimiz için dikkat etmemiZ gerek, annelik vazifemiz aslında, emanet onlar bize
herkesin gönlünün muradı olsun inşallah benim isteğim oğlan aslında ev halkı hep oğlan istiyo ama bi kız daha fana olmazYa herkesin hemen hemen oglan birkac kiz var:) acaba donecek mi o oglanlar kiza merak ediyorum:):)
aman kurban olur teyzeleri onaaaa ben göremiyorum kuzucumuu salıya kadar bunlarla avunuyorum Allahım bağışlasın kucağına almayı kokusunu içine çekmeyi nasip etsinTeyzeleri bi de bize baksanız cinsiyet tahmini olan var mıdır ki ?
Eki Görüntüle 1364431 Eki Görüntüle 1364432 Eki Görüntüle 1364433 Eki Görüntüle 1364434
maşallah ye annesi ye ki yarasın minnaklaraBende hiç böyle beslenmemiştimEşim sağolsun o çok dikkat ediyor portakal suyumu sıkar,yumurtamı haşlar,balımı yedirir,her gün sarımsak yedirir muhakkak Kaçamak şansım yok sıkı takipte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?