2015 Temmuz Anneleri

Allah bağışlasın kucağına almayı nasip etsin

Çok güzel yazmışsın canım sana aynen katılıyorum bende çok okudum da yazmayalım , o arkadaşlarda iyi niyetli , çok ince düşünüyorlar ama bak bugĞn arkadaş yazdı, silkelendim, kemik faydasını da bilmiyordum , burdan duydum , artık dikkat etcem kızıma haksızlık etmek istemiyorum

Hadi ya çok geçmiş olsun cnm inşallah biran evvel geçer sıkıntılarinnn

güzel anneler çatlak oluşmasın diye zeytinyağı kullananlar varmış ya burdan okudum karnım nasıl kaşınıyo bazen ve vücudum çatlamaya çok müsait bacaklarımda var bi kaçtane karnımda olmasın diye zeytinyağı kullanayım dedim ama kokusu rahatsız etmiyo mu? ve yağ kıyafetlere bulaşmıyo mu?

Basbakanin acikladigi seyler iyiymis bu sene secimler varya secimden onceye yapilcakmis guya umarim bizide kapsiycak zamanda olurr ben cok bahtsiz bedeviyimdir soylemesi ayip kizimda ben basladim sora ucretsiz izin 2 seneye cikti gicik olmustummm

Kizlar karin catlakri icin hergun az bisey kusburnu yagi surun

Kizlar yemek ismi yazmayalim diyenlerden biride benim :) Ama benim kasdettigim ozel yemek isimleri.Bal,peynir yok kemik suyu vs her yerde bulunan herkesin alabildigi seyler ama bazen ozel yemek isimleri paylasiliyor yoresel felan soyle Adana tarafindan felan :) Onlari ne Amerika'daki ne de Londra'daki hamisler yapabilir :) Bu tur seylere dikkat edelim demistim :)

Yok canim kokusu vucuduna surunce belli olmuyor,kiyafetlere bulasmiyor cunku vucut hemen emiyor.Bir dene goreceksin :) Ben her gece yatarken surmeye basladim.

kilo almak istemeyenlerin kilosunun bi kısmına talibim arkadaşlar. ben 20 kilo filan alayım istiyorum. doğumda 10u gidiyor ortalama zaten bebek suyun eşin ödem filan 10da bana kalsa oooo daha ne isterim

kilo alma rekoru bende galiba her pazartesi tartılıyorum ve her hafta kiko alıyorum ve moralim bozuluyor. aldığım toplam kilo 5 herhafta nasıl kilo alıyorum. hamile kalmadan öncekine göre sadece akşamları 1 bardak ballı süt içiyorum kahvaltıda pekmez yiyorum.öncekine göre hatta bi öğün sebze yemeği yiyorum ve akşamları aç uyuyorum bazen karnım acıyo açlıktan ama pazartesi oluyo yine kilo almışım.

Sus kizzz
Adana tarafi felan dio bide

valla kızlar yemek yazmaya kızıyorsunuz ama ben kilo almaktan çok bunaldım hiçbişey girmiyor. size ortalam günlük yediklerimi yazayım nerde hata yapıyorum bi bakalım yoksa kafayı yicem
sabah
2 dilim kızarmış tam bugday ekmeği,yumurta,pekmez peynir zeytin yada sadece peynirli tost.. şekersiz çay
arada 1 avuçtan az badem,fındık
öğlen:çorba, sebze yemegi yada büyük bir yeşil salata ton balıklı
akşam: en geç 7 de balık yada köfte yanında brokili karnıbahar salatası:
9 gibi çok acıkırsam salatalık yiyorum kabak çekirdeği, falan

hiç pirinç pilavı yapmıyorum makarnayı haftada 1

her hafta yeşil mercimek çorbası yapıyorum çocugun zekasınız geliştiriyormuş kesinlikle için. brokoli çorbası,

hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim.. okadar moralim bozulduki vitamin ilacı decavitmi kilo aldırıyo diye düşündüm 1 haftadır içmiyorum eşim bilse varya çok kızar.. off ya 3 ayda 5 kilomu alınır

canım beni rahatsız ediyor kokusu .. ben papatya özlü bebe yağı kullanıyorum hemen arkasından mis gibi oluyor. kıyafetlere bulaşmıyor hemencik emiyor

Canim sebzenin yaninda muhakkak bir kase yogurt veya bir bardak ayran ic.Etle sebzeyi karistirma.Mesela oglen sadece sebze ye ornegin ispanak yanina bol yogurt,bir kase corba,iki dilim tam bugday ekmegi.Aksam et yap,kofte felan artik canin ne isterse :) yine bir kase corba,salata ve iki dilim tam bugday ekmegi.Dikkat ettigim ara ogun yemiyorsun.Ara ogunlerin olsun mutlaka,meyve ye ve bir bardak sut ic meyvenin sekerini dengeler.Decavitide ic,bebeginin sagligi senin kilondan daha onemli.

Son düzenleme:
canım beni rahatsız ediyor kokusu .. ben papatya özlü bebe yağı kullanıyorum hemen arkasından mis gibi oluyor. kıyafetlere bulaşmıyor hemencik emiyor
Oda olur,doktorum ya zeytinyagi ya bebe yagi ya da badem yagi kullan dedi.Her aksam yagli gureslere hazirlaniyorum :) Yaglanirken pehlivan pehlivaaaaan diyorum esim kopuyor

Busracim etin yaninda yogyrt ayran tuketmeyin mumkunse portakal suyu icin demir emilimi icinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…