- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.701
bennnnn tabi sonuçlarına da katlanmak gerekiyoKızlar suya doyamayan var mı?
Allah bağışlasın kucağına almayı nasip etsinKizlaaaaar doktor aradi simdi dunyalar benim oldu:) test sonuclari temiz , cok iyi cikmis!!! Birdeeeee istedigim oldu kizimiz olacak! Allahim o kadar mutluyum ki:) esim belki biraz uzulecek o ikinciyi erkek bekliyordu ama ben hep kiz istiyordum icten ice:) coook mutluyum cooook!
Çok güzel yazmışsın canım sana aynen katılıyorum bende çok okudum da yazmayalım , o arkadaşlarda iyi niyetli , çok ince düşünüyorlar ama bak bugĞn arkadaş yazdı, silkelendim, kemik faydasını da bilmiyordum , burdan duydum , artık dikkat etcem kızıma haksızlık etmek istemiyorumO kadarda diil ya sonucta dunya etrafimizda donmuyo tv de internette neler goruyoz yemek programi izlio bazilarimiz komsular pisirio kokusu gelio . hamileyiz die hic gida maddesi adi soylenmicek mi yanimizda ozel bi yemek bile olsa o anda olmasa sonrasinda tuketir herkes bu konuyu cok abartiyoruz bence..
dilacim senin sahsina diil bu yazdiklarim sakin yanlis anlama bitanem ha bire baska baska kisiler aman yemek ismi soylemeyin diip duruyo arada da daral geldi ondan
Parasi pulu olmayan ne hamileler var sokakta muhtac en basit seyi bile yiyemiyo onlara bisey olmuyoda biz 1000 cesit yiyoz 1001. Yi duyup yiyemezsek maazallah dunyanin sonu gelir karsidakide gunahkar olur sebep oldu diye yok artikk
ay evet sorma afadersin ama oramdan yaralar cıktı offfbennnnn tabi sonuçlarına da katlanmak gerekiyo
bu her anneyemi başvurmak mı gerek para için acabahttp://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27919907.asp
Çalışan anneler lütfen linki tıklasın
Ne zaman yürürlüğe girecek göremedim ama bugünün haberlerinde sizinde dikkatinize çekebilir.
Hadi ya çok geçmiş olsun cnm inşallah biran evvel geçer sıkıntılarinnnbenim kanamamda var iğne verdi pruloton bu bel ağrınada iyi gelir dedi . iki güne bir baş ağrım var onun için ağrı kesici vermişti o hap da benim ağrılarıma hiç faydası yok bana bir dokun bin ah işit çok zor geçiriyorum
O kadarda diil ya sonucta dunya etrafimizda donmuyo tv de internette neler goruyoz yemek programi izlio bazilarimiz komsular pisirio kokusu gelio . hamileyiz die hic gida maddesi adi soylenmicek mi yanimizda ozel bi yemek bile olsa o anda olmasa sonrasinda tuketir herkes bu konuyu cok abartiyoruz bence..
dilacim senin sahsina diil bu yazdiklarim sakin yanlis anlama bitanem ha bire baska baska kisiler aman yemek ismi soylemeyin diip duruyo arada da daral geldi ondan
Parasi pulu olmayan ne hamileler var sokakta muhtac en basit seyi bile yiyemiyo onlara bisey olmuyoda biz 1000 cesit yiyoz 1001. Yi duyup yiyemezsek maazallah dunyanin sonu gelir karsidakide gunahkar olur sebep oldu diye yok artikk
Kizlar yemek ismi yazmayalim diyenlerden biride benim :) Ama benim kasdettigim ozel yemek isimleri.Bal,peynir yok kemik suyu vs her yerde bulunan herkesin alabildigi seyler ama bazen ozel yemek isimleri paylasiliyor yoresel felan soyle Adana tarafindan felan :) Onlari ne Amerika'daki ne de Londra'daki hamisler yapabilir :) Bu tur seylere dikkat edelim demistim :)Çok güzel yazmışsın canım sana aynen katılıyorum bende çok okudum da yazmayalım , o arkadaşlarda iyi niyetli , çok ince düşünüyorlar ama bak bugĞn arkadaş yazdı, silkelendim, kemik faydasını da bilmiyordum , burdan duydum , artık dikkat etcem kızıma haksızlık etmek istemiyorum
Yok canim kokusu vucuduna surunce belli olmuyor,kiyafetlere bulasmiyor cunku vucut hemen emiyor.Bir dene goreceksin :) Ben her gece yatarken surmeye basladim.güzel anneler çatlak oluşmasın diye zeytinyağı kullananlar varmış ya burdan okudum karnım nasıl kaşınıyo bazen ve vücudum çatlamaya çok müsait bacaklarımda var bi kaçtane karnımda olmasın diye zeytinyağı kullanayım dedim ama kokusu rahatsız etmiyo mu? ve yağ kıyafetlere bulaşmıyo mu?
kilo almak istemeyenlerin kilosunun bi kısmına talibim arkadaşlar. ben 20 kilo filan alayım istiyorum. doğumda 10u gidiyor ortalama zaten bebek suyun eşin ödem filan 10da bana kalsa oooo daha ne isterim
Kizlar yemek ismi yazmayalim diyenlerden biride benim :) Ama benim kasdettigim ozel yemek isimleri.Bal,peynir yok kemik suyu vs her yerde bulunan herkesin alabildigi seyler ama bazen ozel yemek isimleri paylasiliyor yoresel felan soyle Adana tarafindan felan :) Onlari ne Amerika'daki ne de Londra'daki hamisler yapabilir :) Bu tur seylere dikkat edelim demistim :)
canım beni rahatsız ediyor kokusu .. ben papatya özlü bebe yağı kullanıyorum hemen arkasından mis gibi oluyor. kıyafetlere bulaşmıyor hemencik emiyorgüzel anneler çatlak oluşmasın diye zeytinyağı kullananlar varmış ya burdan okudum karnım nasıl kaşınıyo bazen ve vücudum çatlamaya çok müsait bacaklarımda var bi kaçtane karnımda olmasın diye zeytinyağı kullanayım dedim ama kokusu rahatsız etmiyo mu? ve yağ kıyafetlere bulaşmıyo mu?
Canim sebzenin yaninda muhakkak bir kase yogurt veya bir bardak ayran ic.Etle sebzeyi karistirma.Mesela oglen sadece sebze ye ornegin ispanak yanina bol yogurt,bir kase corba,iki dilim tam bugday ekmegi.Aksam et yap,kofte felan artik canin ne isterse :) yine bir kase corba,salata ve iki dilim tam bugday ekmegi.Dikkat ettigim ara ogun yemiyorsun.Ara ogunlerin olsun mutlaka,meyve ye ve bir bardak sut ic meyvenin sekerini dengeler.Decavitide ic,bebeginin sagligi senin kilondan daha onemli.valla kızlar yemek yazmaya kızıyorsunuz ama ben kilo almaktan çok bunaldım hiçbişey girmiyor. size ortalam günlük yediklerimi yazayım nerde hata yapıyorum bi bakalım yoksa kafayı yicem
sabah
2 dilim kızarmış tam bugday ekmeği,yumurta,pekmez peynir zeytin yada sadece peynirli tost.. şekersiz çay
arada 1 avuçtan az badem,fındık
öğlen:çorba, sebze yemegi yada büyük bir yeşil salata ton balıklı
akşam: en geç 7 de balık yada köfte yanında brokili karnıbahar salatası:
9 gibi çok acıkırsam salatalık yiyorum kabak çekirdeği, falan
hiç pirinç pilavı yapmıyorum makarnayı haftada 1
her hafta yeşil mercimek çorbası yapıyorum çocugun zekasınız geliştiriyormuş kesinlikle için. brokoli çorbası,
hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim.. okadar moralim bozulduki vitamin ilacı decavitmi kilo aldırıyo diye düşündüm 1 haftadır içmiyorum eşim bilse varya çok kızar.. off ya 3 ayda 5 kilomu alınır
Urfa,Adana,Antep :) Aylin nerde bak aklima Aylin geldiSus kizzz
Adana tarafi felan dio bide
Oda olur,doktorum ya zeytinyagi ya bebe yagi ya da badem yagi kullan dedi.Her aksam yagli gureslere hazirlaniyorum :) Yaglanirken pehlivan pehlivaaaaan diyorum esim kopuyorcanım beni rahatsız ediyor kokusu .. ben papatya özlü bebe yağı kullanıyorum hemen arkasından mis gibi oluyor. kıyafetlere bulaşmıyor hemencik emiyor
Canim etin yaninda muhakkak bir kase yogurt veya bir bardak ayran ic.Etle srbzeyi karistirma.Mesela oglen sadece sebze ye ornegin ispanak yanina bol yogurt,bir kase corba,iki dilim tam bugday ekmegi.Aksam et yap,kofte felan artik canin ne isterse :) yine bir kase corba,salata ve iki dilim tam bugday ekmegi.Dikkat ettigim ara ogun yemiyorsun.Ara ogunlerin olsun mutlaka,meyve ye ve bir bardak sut ic meyvenin sekerini dengeler.Decavitide ic,bebeginin sagligi senin kilondan daha onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?