2015 Temmuz Anneleri


yogurt gün içerinde midem kazanınca yiyorum ayranıda yemek yanında içiyorum genelde ya ben çok acıkıyorum galiba bakalım bu pazartesşde almış olursam bi uzmana danışayım diyorum har hafta 500-600 gr alınırmı zaten hiç mide bulantısı çekmedim eskiden bile midem herşeyi kabul etmezdi şimdi hiç sıkıntı yok ne yemek kokusundan ne de tatlarından offf offf
 
Busracim etin yaninda yogyrt ayran tuketmeyin mumkunse portakal suyu icin demir emilimi icinnn
Tamam duzenledim :) Tarifte duzgun yazmisim et-salata,sebze-yogurt.Giriste yanlis olmus :) Birde bende kansizlik var etten sonra c vitamini yiyorum demir emilimini artirsin diye.Sut,ayran,yogurt en erken 2 saat sonra tuketiyorum.
 
Oda olur,doktorum ya zeytinyagi ya bebe yagi ya da badem yagi kullan dedi.Her aksam yagli gureslere hazirlaniyorum :) Yaglanirken pehlivan pehlivaaaaan diyorum esim kopuyor
Çok hoşuma gidiyor o yağlanma anı vıcık vıcık güreş yapın bari siz 3 kişisiniz nakavt edersininiz
 
Canim duzenledim ama gec kalmisim.Sebzenle ayran veya yogurt,etinle salata.Et yedikten sonrada mandalina veya portakal ye demir emilimini artirir.
 
Tebrik ederim canı
tebrikler canım mezuniyetin ne? İş deneyimin var mi ? Birde cnım keşke hiç telde demeseydin eğer işi istiyorsan yüz yüze iken söyleseydin. Hakkında hayırlısı olsun cankm
Teşekkür ederim cnm.ben 4 yıllık işletme mezunuyum 2 ayrı bankada toplamda 5 yıllık tecrübem var.evlenırken isten ayrılmıstım.geri dönüş yaptılar bana hamılelıgımın sorun olmadığını ise alım sürecine dahil ettiklerini söylediler.hayırlısı bakalım.
 
o vitamin ilaçları çok aldırıyor canım ,, ben bulantılarım bitince ilk hamilelğimde bu vitaminlere başladım 6 kilo almıştım bir ayda şaka gibi ,, doktorum düzenli içme kilo aldırır demişti ,, tabi iş işten geçmişti :))
 
Yuzme gercekten cok iyi geliyor hamilelikte. Ben kizimda haftada 3 gun yuzmustum ozellikle karin buyuyunce yuzmek cok iyi geliyor hafifliyor insan:)
 
Bizim yavru köpeklerimizdendi sahiplendirdi tesekkür ederim çok sevimliydiler :) Kıyafet konusu cok zor zaten,biberonları merak ediyorum cam istiyorum özellikle,başka neler almalıyız acaba .
Canim sakin bebek dogmadan biberon filan almayin. Emziriyorsan zaten biberon gerekmeyecek ikincisi benim kizim biberonu agzina bile surdurmedi tukurdu hep sadece benden emdi . Bosuna evde kalabalik yapnayin dogunca duruma gore alirsiniz. Bebek banyosu banyo malzemeleri bez bol bol citcitli body almak iyi bunlar kesin lazim. Birde bebek banyolarinin alt kismina konan bir sunger var hayat kurtarir:) ama file filan degil onlar kullanissiz bu bildigin buyuk bir parca sunger onuda alin derim bebis dogmadan.
 
Aynı benim eşim kızzzzz.
Üşenmeden sabah kalkar barbeküyü yakar dalak pişirir sabah gitme
Bende hiç böyle beslenmemiştim Eşim sağolsun o çok dikkat ediyor portakal suyumu sıkar,yumurtamı haşlar,balımı yedirir,her gün sarımsak yedirir muhakkak Kaçamak şansım yok sıkı takipte
maşallah kızlar ne güzel beslenıyosunuz valla.darısıda bizim basımıza inşş.sarımsak da mı faydalıymış yaa.gerçi ben kokusuna bile dayanamıyorum hicbişeyin
 
banada şaka gibi oldu 3 ayda 5 kilo bide iştah açtı galiba belimde kalınlaşınca hiç bi pantolonum girmiyor.
 
aynen bende baya bi gaza geldim okuyunca.bide hiç aklıma gelmiyodu et suyu kemik suyu burdan hatırlamış oldum.faydalı olabilecek seyleri paylaşsak keşke.en azından birbirimize faydamız olur.tecrubeli anneler daha iyi bilir.sonucta cogumuzun ilk gebeliği..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…