2015 Temmuz Anneleri

maşallah kızlar ne güzel beslenıyosunuz valla.darısıda bizim basımıza inşş.sarımsak da mı faydalıymış yaa.gerçi ben kokusuna bile dayanamıyorum hicbişeyin
Sagol canim.Evet sarimsak cok faydali,esim her gun yer bir dis banada evlendigimizden beri zorla yedirir.Cinliler ceplerinde tasirlarmis :) Uzun yasamin sirri olarak goruyorlarmis.Bagisiklik sistemini guclendiriyor,dogal antibiyotik.

Ikili testi yaptiran anne adaylari doktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu ? 12 .haftadayiz bugun ikili test yaptirdik cok sukur her sey yolunda fakat cinsiyet icin doktor yorum yapamadi ...siz neler yasadiniz ?

evet ya gelir o zaman hemen bende ehr ay bişeyler alayım diyorum ama hiç tecrüben ve akıl veren yok neler gerek acaba mesela yaz bebebiği sayılır bir ay sonra sonbahar ya kadife tulum olurmu yakarmı üşür mü
Canim giysileri ozellikle ileriye donuk olanlari bebek buyudukce alirsin cunku her bebek farkli ve verilen aya gore bedenler bazen hic tutmuyor aldiklarin elinde kalir. Kiyafet yeni dogan icin olanlardan azicik al onlarda hemen kucuk kaliyor . Ben bu sefer sansliyim 2 yillik kiyafet hazir hatta gelmeye devam ediyor kizima aldikca :)

aynen bende baya bi gaza geldim okuyunca.bide hiç aklıma gelmiyodu et suyu kemik suyu burdan hatırlamış oldum.faydalı olabilecek seyleri paylaşsak keşke.en azından birbirimize faydamız olur.tecrubeli anneler daha iyi bilir.sonucta cogumuzun ilk gebeliği..

Ikili testi yaptiran anne adaylari doktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu ? 12 .haftadayiz bugun ikili test yaptirdik cok sukur her sey yolunda fakat cinsiyet icin doktor yorum yapamadi ...siz neler yasadiniz ?
yüzde 90 erkek dedi ve çoğumuza erkek denmiş

Ikili testte 13.haftada yani dr gobek ve ustundegezdirdi hep zimbirtiyi esim bile farketmis bu kadar yukarda olmasi normal mi dedi adamcaz :))
Enteresan canim seninki vallahi:) cok yukardaymis . Benimki bayagi asagida. Yarin ayrintili ultrasona gidecegim yazarim bakalim perinatolog nerden bakacak:)

Çok güzel canım, ben gerçi bşraz mecburiyetten çalışıyorum , şimdi birde kızım olacak malum masrafları da onla büyüyecek , bazan çok yorgun hissediyorum , ama yinede güvence be paranı kazanmak, kafana göre harcamak müthiş bişi, kardeşime 50 lira versem yeğenlerime , birer tişört alsam çok mutlu oluyorum, bankacılık bayan için güvenilir temiz bir meslek , daha çok yeniyiz gebelikte, denemeye değer bence, ilerde bırakırsak da sigortalarımız ve belki 3-5 kuruş bir yerlerde birikimimiz olur . Tekrar gözün Aydın canım ,eğitim hem bizim hem de ailelerimiz için çok uzun maddi manevi yükümlülük gerektiren süreç, çalışınca hiç bari bunlar da boşa gitmemiş oluyor .

Canim yan yatiyorum bende zaten normalde de yan yatarim ama yatay pozisyon mide sibilarini bogazima cikariuor maalesey o yuzden illaki yukselti lazim iste

Canim Bebeklerimi saglikli ve hayirli evlat olsunlar aslinda gerisi bos ama insan merak ediyor iste:) benim cin rus herturlu takvim erkek demisti :)

Benim kizcem de 3.400kg 52 cm dogdu ni var yaniii nutella mutella cocuk iyi dogdu
He kız iyi doğmuş valla
Dalga mi gecionuz adam mi secionuz o ne yaa oyle koca mi olurmusss
Nihahaaaa sipariş verdik biz

maşallah kızlar ne güzel beslenıyosunuz valla.darısıda bizim basımıza inşş.sarımsak da mı faydalıymış yaa.gerçi ben kokusuna bile dayanamıyorum hicbişeyin
Sarımsak çok faydalı çiğ yemem ama közleyip yerim hergün

folik asitten decavite geçeli 4 gün oldu ondan mıdır acaba ben de bulantılarımın geçişine bağlıyodum bikaçgündür iştahım iyi artık akşamları evde ne pişiyosa yiyebilicek durumdayım çok şükür

Canim Bebeklerimi saglikli ve hayirli evlat olsunlar aslinda gerisi bos ama insan merak ediyor iste:) benim cin rus herturlu takvim erkek demisti :)
Aynen öylede mesela 2 kızım olduğu için gönlümden erkek geçiyo o nasıl diye Rabbim sağlıklı evlat versin Başımızın üstüne ne olursa

Cnm benımde mecburiyetten çalışma durumum.evimiz bizim ama eşimin ailesi eşya borcunun tamamını bize bıraktı o yüzden yukumuz çok ağır maalesef yoksa hamıleyken bende ise girmek istemem.ihtiyac olmasa kim hamıleyken çalışmak ısterkı.sen ne işle mesgulsun cnm?

Yok canim kokusu vucuduna surunce belli olmuyor,kiyafetlere bulasmiyor cunku vucut hemen emiyor.Bir dene goreceksin :) Ben her gece yatarken surmeye basladim.
Bende bu gece süreyim bakalım rahatsız olmam inşallah şu an dümdüz ama kaşıntım var heralde çıkcak yavaş yavaş göbüş :)

Kizlar mujdeler olsun ikinci trimester'a girdim , bugun bir uyandim atom karinca gibiyim su anda saat ogleden sonra 3 ve daha bir saniye oturmadim butun evi temizledim( ev 3 katli ve 4 banyo var bu arada) ustune adini soylemeyecegim ama hepinizin aklina gelen en zor yemek onu yaptim ilk kez hamur filan actim yani:) kafayi yemis gibiyim biri beni durdursuuuun:) kizimda da boyle olmustu bir gun uyandim yenilenmis gibiydim bir 3 ay surer bu artik:) sonra agir vasita:):)

canım beni rahatsız ediyor kokusu .. ben papatya özlü bebe yağı kullanıyorum hemen arkasından mis gibi oluyor. kıyafetlere bulaşmıyor hemencik emiyor
O da aklımda bulunsun Sağol canım eğer rahatsız olursam zeytinyağı kokusundan ona geçiş yaparım

hadi ya ?kaçıncı aya kadar içiliyo bu vitaminler?
bana doktor 9 ay boyunca içicen dedi ama 3 ay içtim geçen hafta bıraktım ev yapımı bal pekmez yiyorum meyva yeşil sebzeyide tüketiyorum. bi yerde okumuştum doğal gıdalardan da vitamini alablirsiniz diye bakalım inşallah yanlış yapmamışımdır bırakmakla

Sagol canim.Evet sarimsak cok faydali,esim her gun yer bir dis banada evlendigimizden beri zorla yedirir.Cinliler ceplerinde tasirlarmis :) Uzun yasamin sirri olarak goruyorlarmis.Bagisiklik sistemini guclendiriyor,dogal antibiyotik.
valla bulantılarım geçerse and içtim herşeyden yicem.ozaman sarımsak da yerim inş.canım sen direk yutuyomusun ciğniyomusun.hiç duymadığım için soruyorum kusura bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…