- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.761
Cigniyorum canim,zor oluyor azcik yakiyor ama ardindan hemen meyve yiyorum acisi geciyor.valla bulantılarım geçerse and içtim herşeyden yicem.ozaman sarımsak da yerim inş.canım sen direk yutuyomusun ciğniyomusun.hiç duymadığım için soruyorum kusura bakma canım
geçmiş olsun minoset ağrı kesici kullanabilirsin onun bi sakıncası yokKizlar berbat haldeyim. Kac gundur gribim gecmedi bir de burnum da akmıyor ve gozlerimin ustu agrimaya basladi sanirim sinuzut gibi bir sey. Ilac da kullanmadım ne yapacam bilmiyorumcok sukur okullar tatil ama ben evde yatiyorum anca hastaliktan. Papatya bugusunu duydum yapan var mi iyi geliyor mu? Baska ne yapabilirim bebege zararı olmayacak ne olabilir ki
Kizlar mujdeler olsun ikinci trimester'a girdim , bugun bir uyandim atom karinca gibiyim su anda saat ogleden sonra 3 ve daha bir saniye oturmadim butun evi temizledim( ev 3 katli ve 4 banyo var bu arada) ustune adini soylemeyecegim ama hepinizin aklina gelen en zor yemek onu yaptim ilk kez hamur filan actim yani:) kafayi yemis gibiyim biri beni durdursuuuun:) kizimda da boyle olmustu bir gun uyandim yenilenmis gibiydim bir 3 ay surer bu artik:) sonra agir vasita:):)
Ikili testi yaptiran anne adaylari doktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu ? 12 .haftadayiz bugun ikili test yaptirdik cok sukur her sey yolunda fakat cinsiyet icin doktor yorum yapamadi ...siz neler yasadiniz ?
Kizlar siz neler yiyorsunuz oyle ya et sulari ilik dalak sarimsak benim hala hepsi midemi bulandiriyor. Kokusu yetiyor
Sagol canim darisi basina:)Allah bağışlasın kucağına almayı nasip etsin
Yakinda gelir canim sanada enerji, bu ikinci trimester'i cok seviyorum ben, atom karinca donemi diyorum:) dun aksam ilk kez 12'ye kadar oturdum uyumadan film seyrettim esimle o zaten dun aksam soyledi sen kesin 2'ye girdin diye, adamda deneyimli artik biliyoAman canim sen yine dikkat et kendine okadar buyuk evi normal insan bir gunde zor temizler..Benim de girmis olmam gerekiyor ikinci trimestire neden ben uyusuk uyusukum acaba :))
Bu arafa hiiicc anlamadik ne yemegi yaptiginiafiyet olsun bebise yarasin..
Uyuyamiyorum ya canim sikkin ben hissedemiyorum bebisi kizlar siz hissediyormusunuz lekelenme oldu ya bu hafta benim 31inde iyiydi cok şükür kontrolü te 19una verdi daha on gün var nasil dayanacam inşallah bişey olmamistir ödüm kopuyo ya kalbi durduysa diye
Bol c vitamini,ihlamur ve bal.Bol bol dinlen.3gunde ayaga kalktim boyle cok sukur.Cok gecmis olsun canim.Kizlar berbat haldeyim. Kac gundur gribim gecmedi bir de burnum da akmıyor ve gozlerimin ustu agrimaya basladi sanirim sinuzut gibi bir sey. Ilac da kullanmadım ne yapacam bilmiyorumcok sukur okullar tatil ama ben evde yatiyorum anca hastaliktan. Papatya bugusunu duydum yapan var mi iyi geliyor mu? Baska ne yapabilirim bebege zararı olmayacak ne olabilir ki
Gecmis olsun canim,bol c vitamini tuket ve dinlen.Hasta olanlara cok gecmis olsun.ben de dun cok kotuydum bas bogaz agrisi halsizlik asiri mide bulantisindan oldum oldum dirildum.aksam acile gittik.hamilelik yuzunden pek bisey de yapamadilar.bulanti icin serum takildi..o biraz midemi rahatlatti.bugun de gribe dondu su gibi burnum akiyor.kac gundur oyle cok usuyorum ki.hic isinamiyorm sanki karda yatmisim..hepimizin allah yardimcisi olsun
Canim neden uzuluyorsun,daha hissedemeyizki bebisleri :) Hissedenler cok tecrubeli anneler veya bagirsak hareketleriyle karistiranlar :) Her sey guzel olacak insaAllah canim.Bebisini uzuyorsun bos yere.Uyuyamiyorum ya canim sikkin ben hissedemiyorum bebisi kizlar siz hissediyormusunuz lekelenme oldu ya bu hafta benim 31inde iyiydi cok şükür kontrolü te 19una verdi daha on gün var nasil dayanacam inşallah bişey olmamistir ödüm kopuyo ya kalbi durduysa diye
Gitsin kuzum artik ya gitsin bir rahat et insaAllah.Oyy bulantim azaldi dersem bidaa varyaaa 2 olsunResmen oluyom ya 1 saattir lavabodaydim icim cikti kasiklarim yirtildi sanki gitsin bu pislik bulanti yeter daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?