2015 Temmuz Anneleri

slm kizlar.acikmaktan nefret ediyorum.su saatte biseyler atistirmasam sabaha kadar mide rahatsizligi cekecem.hem kizimi emziriyorum hem hamileyim hemde oyle herseyi yiyemiyorum.cok zayifladim.kizimda da 10kg la tamamlamistim.sezeryan olmasina ragmen kizim 2haftalikken tam 15kg vermistim.cabuk alip cabuk veriyorum.ama bu durum farkli emzirmek gece uykusuzluk cok yiprstti beni.gecen gun kanamam vardi cok korkmustum.ilac kullandim gecti sukur.suan annemlerdeyim..burda olmasaydim coktan dusuk yapmistim.dua edelim kizlar birbirimiz icin.hersey iyi olsun

valla bulantılarım geçerse and içtim herşeyden yicem.ozaman sarımsak da yerim inş.canım sen direk yutuyomusun ciğniyomusun.hiç duymadığım için soruyorum kusura bakma canım
Cigniyorum canim,zor oluyor azcik yakiyor ama ardindan hemen meyve yiyorum acisi geciyor.

Kizlar berbat haldeyim. Kac gundur gribim gecmedi bir de burnum da akmıyor ve gozlerimin ustu agrimaya basladi sanirim sinuzut gibi bir sey. Ilac da kullanmadım ne yapacam bilmiyorum cok sukur okullar tatil ama ben evde yatiyorum anca hastaliktan. Papatya bugusunu duydum yapan var mi iyi geliyor mu? Baska ne yapabilirim bebege zararı olmayacak ne olabilir ki

geçmiş olsun minoset ağrı kesici kullanabilirsin onun bi sakıncası yok

Kizlar siz neler yiyorsunuz oyle ya et sulari ilik dalak sarimsak benim hala hepsi midemi bulandiriyor. Kokusu yetiyor

Hasta olanlara cok gecmis olsun.ben de dun cok kotuydum bas bogaz agrisi halsizlik asiri mide bulantisindan oldum oldum dirildum.aksam acile gittik.hamilelik yuzunden pek bisey de yapamadilar.bulanti icin serum takildi..o biraz midemi rahatlatti.bugun de gribe dondu su gibi burnum akiyor.kac gundur oyle cok usuyorum ki.hic isinamiyorm sanki karda yatmisim..hepimizin allah yardimcisi olsun

Aman canim sen yine dikkat et kendine okadar buyuk evi normal insan bir gunde zor temizler..Benim de girmis olmam gerekiyor ikinci trimestire neden ben uyusuk uyusukum acaba :))
Bu arafa hiiicc anlamadik ne yemegi yaptigini afiyet olsun bebise yarasin..

Iyi ki yapmamis kesin konusamayinca insan da anlayamiyor ve birsey denmemis gibi kimseye de diyemiyor.ins.sonuclarin guzel cikar.allah gonlune gore saglikli bir evlat verir.
Ikili testi yaptiran anne adaylari doktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu ? 12 .haftadayiz bugun ikili test yaptirdik cok sukur her sey yolunda fakat cinsiyet icin doktor yorum yapamadi ...siz neler yasadiniz ?

Sayfalar çok hızlı ilerliyor okuyamıyorum çoğunu..
Hemen hemen herkesin bulantısı azalmış düzenli beslenmeye başlamışsınız çok güzel kızlar darısı bana inş.
Ben hala zorla yiyorum ama bugün baya ilerleme var bendede :)) sabah iki dilim kızarmış ekmek ve bal yedim yumurtayi çok denedim fakat yiyemiyorum ne yapacam bilmiyorum
2 tane muz 2 tane armut...
Badem..
Yiyebildiklerim..
Yemek yiyemiyorum malesef
Yemeği sadece dışarda yiyebiliyorum evde asla yiyemiyorum psikolojik mi nedir anlamadım

Yakinda gelir canim sanada enerji, bu ikinci trimester'i cok seviyorum ben, atom karinca donemi diyorum:) dun aksam ilk kez 12'ye kadar oturdum uyumadan film seyrettim esimle o zaten dun aksam soyledi sen kesin 2'ye girdin diye, adamda deneyimli artik biliyo

Uyuyamiyorum ya canim sikkin ben hissedemiyorum bebisi kizlar siz hissediyormusunuz lekelenme oldu ya bu hafta benim 31inde iyiydi cok şükür kontrolü te 19una verdi daha on gün var nasil dayanacam inşallah bişey olmamistir ödüm kopuyo ya kalbi durduysa diye

11.haftada ne hissetcen kuzum sen allasen aaa kendinize dert aramayin niye kötü bisey olsun kiii buyuyo icinde findik kurduuu gidince goruceksin insallahh

Oyy bulantim azaldi dersem bidaa varyaaa 2 olsun Resmen oluyom ya 1 saattir lavabodaydim icim cikti kasiklarim yirtildi sanki gitsin bu pislik bulanti yeter daa

Bol c vitamini,ihlamur ve bal.Bol bol dinlen.3gunde ayaga kalktim boyle cok sukur.Cok gecmis olsun canim.

Gecmis olsun canim,bol c vitamini tuket ve dinlen.

Canim neden uzuluyorsun,daha hissedemeyizki bebisleri :) Hissedenler cok tecrubeli anneler veya bagirsak hareketleriyle karistiranlar :) Her sey guzel olacak insaAllah canim.Bebisini uzuyorsun bos yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…