2015 Temmuz Anneleri

kız niye sıkılıyosun.daha cok erken. özellikle ilk bebişinse hiç hissedemezsin. ben ilk gebeliğimde 18. haftada hissetmiştim.telaş yapma sakın rahat ol

Günaydın kızlar
Benim bulantılar hala aynı
Dün gece yine hastanede sabahladık. Kusma ve bulantısı biten oldu mu aranızda?

canım sen böyle diyorsan ben napiiim nerdeyse 4 hafta öndeyim senden ve daha tık yok =) Bağırsak hareketimi bile hissetmiyorum ben bu gidişle bebeği 20 de fln hissedicem Acaba hissedenler çok mu zayıflar ? Bebekle dış dünya arasında baya yağ dolu bir katman var çünkü bende

Günaydın kızlar

canım benim 12. hafta benim bulantılarım %90 bitti. kusman olmamıştı zaten Allaha şükür. inşallah tez zamanda seninki de geçer.kötü bi durum

zayıflığın da etkisi var ama ben 18.haftada hissettiğimde 49 kiloydum:) ama ancak o zaman hissettim. inşallah bu defa daha erken hissederim. ama yine de 16. - 17. haftadan önce hissedilmez diye biliyorum. doktorum öyle söylemişti. %90 bağırsak hareketlerini bebek hareketleri zannediyormuşuz:)
neyse canım geç olsun da güç olmasın inşallah.Rabbim yar ve yardımcımız olsun

LEkelenme dinlenince kayboluyor kendiliğinde merak etme bende kanama olduğu halde hayırlısıyla atlattık. Bol bol ayaklarını kaldırarak dinlen.
Oyy bulantim azaldi dersem bidaa varyaaa 2 olsun Resmen oluyom ya 1 saattir lavabodaydim icim cikti kasiklarim yirtildi sanki gitsin bu pislik bulanti yeter daa
Sana katılıyorum hala eski kiloma gelemedim ben hamilelikten önce 52,5 kilo olan ben gebe kaldığımdan beri 47 indim. Daha yeni yeni 50 kiloya ulaştım.
canım benim 12. hafta benim bulantılarım %90 bitti. kusman olmamıştı zaten Allaha şükür. inşallah tez zamanda seninki de geçer.kötü bi durum
Valla artık dayanacak hal kalmadı. Çok zorlanıyorum. Bebek genellikle serumla beslendi zaten.

Günaydın kızlar

Of yok yaa agzimi aciom azcik hafifledi diye sonmus volkan canlaniyo daral geldi Rabbim tez zamanda hayirlisiyla bitirsin guzel gunlerimiz baslasin...

Cnm bence doktora git.bitkiler nr kadar zararsız gibi gelsede bazı bitkiler hamılelıkte zararlı olabiliyor.

Of yok yaa agzimi aciom azcik hafifledi diye sonmus volkan canlaniyo daral geldi Rabbim tez zamanda hayirlisiyla bitirsin guzel gunlerimiz baslasin...
Amin bazen ağlayıp eski hayatımı özledim herkes gibi yemek yemeyi, dostlarla gidip eğlenmeyi, sabah dinç uyanmayı ve hiç bir şeyin kokusunun almamayı özledim.
Hala kendi kendime koktuğumu hissediyorum midem felaket şuan bile

geçmiş olsun minoset ağrı kesici kullanabilirsin onun bi sakıncası yok
sagol canim neyseki agrim gecmis uyandigimda. Dua edip uyumustum. Kizlar siz de agriniz falan olursa dua edin Rabbim geri cevirmiyor cok şükür.

Oyy bulantim azaldi dersem bidaa varyaaa 2 olsun Resmen oluyom ya 1 saattir lavabodaydim icim cikti kasiklarim yirtildi sanki gitsin bu pislik bulanti yeter daa

Canim ben ne zaman kendi kendime bile bulantim yok basim agrimjyot desem sen misin bunu diyen hemen agrimaya bulanmaya basliyor. Ben o yuzden kendime bile halimi söylemiyorum

Bol c vitamini,ihlamur ve bal.Bol bol dinlen.3gunde ayaga kalktim boyle cok sukur.Cok gecmis olsun canim.
Esime aldiriyim ihlamuru da iceyim. Nane limon iciyorum midemi rahatsiz ediyor faydasi olmadi pek. Sagol canjm ya tatilimi evde hasta yatarak gecirdim ona üzülüyorum. .

Cnm bence doktora git.bitkiler nr kadar zararsız gibi gelsede bazı bitkiler hamılelıkte zararlı olabiliyor.

Haklisin canim etkisini bilemiyoruz ama dr lar da yapacak birsey yok dinlen diyorlar. Bakalim insallah toparlarim.

Konunun hizina yetisemiyorum malesef hepinize ayri ayri cevap yazmak isterim ama ne mumkun:) kizlar hep sakin olun akliniza kötü seyler getirmeyin ki o sinavimiz olmasin bizim. Hem bebislerimiz de huzursuz olmasin kaygili olmasinlar. Benim kaynanam da eski yontemleri kullanmak istiuor cocukta yok topraga beliyecekmis, yok sıkı sıkı kundaga saracakmis ki kafasi bacaklari duzgun olsun. Dun diyor ilk 40 gun bana birak gerisini dusunme diyor. Esimde arka cikiyor neyse. Ben sinirlenmiyorim bebeğim icin sırf guluyorum ben oyle istwmiyorum deyip geciyorum. Yani atraksiyonlar daha ileride :) o yuzden simdi sakin olalim bebislerimiz huysuz olmasin insallah. Dua edelim insallah bebislerimizi kucagimiza aldigimiz okula gönderdiğimiz gunleri de nasip etsin bizlerw...

Bende de durum aynı ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Gerçi kusmalardan dolayıda bebeği besleyemediğim söylenip duruyor sanki ben yemek istemiyorum.

acaba tuzlu filan yiyorsan ödem olabilir mi ki. bi ballı sütlede bu kadar kilo alınmaz ki . gerçi bünyeden bünyeye değişiyor. normaldede bünyen yatkınsa ne yesen yarıyor demekki. sen yinede kendini aç bırakma canım.

günaydın hamişler ben bulantı muhabbetlerini bıraktım çok şükür Allah sizi de tez vakitte kurtarsın kusmalardan bulantıdan hala herşeyi yiyemiyorum ama en azından sabahları yumurta akşamları kemik suyuna çorba falan yiyorum sağlıklı en azından bide benim bebiş doğunca yeşil soğan kokacak galibaherşeyin yanında yiyorum yaa sonra mide yanmasından kıvranıyorum maden suyu içmek zorunda kalıyorum dr bebeğe bi zarar vermez tansiyonun yükselmediği sürece içebilirsin dedi ama yine de ben bi tedirgin oluyorum içerken sizce zararı olabilir mi

Ya kizlar ben uyuyamiyorum bebis rahatsız etmeye basladi geceleri yatakta bir sağa bir sola dönüyorum bi turlu rahat edemiyorum

Bugun basim cok donuyor kizlar bnm gbi olan varm napsam ya korku sardi bni
Tansiyonun düşmüş olabilir mi canım aile hekimine falan git hemen korkup telaş sarıyo biliyorum yazık bana alıştı hemşiremiz ben gitmeyince o arıyo gerşey yolunda mı diye

Cnm annen mudahale etmezmı kaynanaya.yok toprak bilmem ne çocuk mikrop kapar.hanı diyorlar ya biz çocuklara öyle yaptık bırsey olmadı diye.aslında oluyordur.nasıl olmuyor.hanı kundak iyi çocuk kundak olmadan zor uyuyor ama kıyafetinin uzerine ince bir battaniye ile hafifte emzırırken uyurken sarmak yeterli.

Ya kizlar ben uyuyamiyorum bebis rahatsız etmeye basladi geceleri yatakta bir sağa bir sola dönüyorum bi turlu rahat edemiyorum
Aynı durumdayım canım.yüzüstü yatmayı da çok severim.bazen farkında olmadan yüzüstü yatıyorum.karnımın içindeki acıyla uyanıyorum.belim agrıyo surekli

Benim cadılar kar tatili derken kaç gündür evde.yazamadım.okuycak çok sayfa birikmiş.bebeğim erkekmiş canlar.rabbim dualarımı kabul etti.ikili taramada ultrasonda herşey yolunda şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…