- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.781
Uyuyamiyorum ya canim sikkin ben hissedemiyorum bebisi kizlar siz hissediyormusunuz lekelenme oldu ya bu hafta benim 31inde iyiydi cok şükür kontrolü te 19una verdi daha on gün var nasil dayanacam inşallah bişey olmamistir ödüm kopuyo ya kalbi durduysa diye
Uyuyamiyorum ya canim sikkin ben hissedemiyorum bebisi kizlar siz hissediyormusunuz lekelenme oldu ya bu hafta benim 31inde iyiydi cok şükür kontrolü te 19una verdi daha on gün var nasil dayanacam inşallah bişey olmamistir ödüm kopuyo ya kalbi durduysa diye
Günaydın kızlar
Benim bulantılar hala aynı
Dün gece yine hastanede sabahladık. Kusma ve bulantısı biten oldu mu aranızda?
canım sen böyle diyorsan ben napiiim nerdeyse 4 hafta öndeyim senden ve daha tık yok =) Bağırsak hareketimi bile hissetmiyorum ben bu gidişle bebeği 20 de fln hissedicemAcaba hissedenler çok mu zayıflar ? Bebekle dış dünya arasında baya yağ dolu bir katman var çünkü bende
LEkelenme dinlenince kayboluyor kendiliğinde merak etme bende kanama olduğu halde hayırlısıyla atlattık. Bol bol ayaklarını kaldırarak dinlen.Uyuyamiyorum ya canim sikkin ben hissedemiyorum bebisi kizlar siz hissediyormusunuz lekelenme oldu ya bu hafta benim 31inde iyiydi cok şükür kontrolü te 19una verdi daha on gün var nasil dayanacam inşallah bişey olmamistir ödüm kopuyo ya kalbi durduysa diye
Sana katılıyorum hala eski kiloma gelemedim ben hamilelikten önce 52,5 kilo olan ben gebe kaldığımdan beri 47 indim. Daha yeni yeni 50 kiloya ulaştım.Oyy bulantim azaldi dersem bidaa varyaaa 2 olsunResmen oluyom ya 1 saattir lavabodaydim icim cikti kasiklarim yirtildi sanki gitsin bu pislik bulanti yeter daa
Valla artık dayanacak hal kalmadı. Çok zorlanıyorum. Bebek genellikle serumla beslendi zaten.canım benim 12. hafta benim bulantılarım %90 bitti. kusman olmamıştı zaten Allaha şükür. inşallah tez zamanda seninki de geçer.kötü bi durum
Günaydın kızlar
Benim bulantılar hala aynı
Dün gece yine hastanede sabahladık. Kusma ve bulantısı biten oldu mu aranızda?
Cnm bence doktora git.bitkiler nr kadar zararsız gibi gelsede bazı bitkiler hamılelıkte zararlı olabiliyor.Kizlar berbat haldeyim. Kac gundur gribim gecmedi bir de burnum da akmıyor ve gozlerimin ustu agrimaya basladi sanirim sinuzut gibi bir sey. Ilac da kullanmadım ne yapacam bilmiyorumcok sukur okullar tatil ama ben evde yatiyorum anca hastaliktan. Papatya bugusunu duydum yapan var mi iyi geliyor mu? Baska ne yapabilirim bebege zararı olmayacak ne olabilir ki
Amin bazen ağlayıp eski hayatımı özledim herkes gibi yemek yemeyi, dostlarla gidip eğlenmeyi, sabah dinç uyanmayı ve hiç bir şeyin kokusunun almamayı özledim.Of yok yaa agzimi aciom azcik hafifledi diye sonmus volkan canlaniyo daral geldi Rabbim tez zamanda hayirlisiyla bitirsin guzel gunlerimiz baslasin...
sagol canim neyseki agrim gecmis uyandigimda. Dua edip uyumustum. Kizlar siz de agriniz falan olursa dua edin Rabbim geri cevirmiyor cok şükür.geçmiş olsun minoset ağrı kesici kullanabilirsin onun bi sakıncası yok
Oyy bulantim azaldi dersem bidaa varyaaa 2 olsunResmen oluyom ya 1 saattir lavabodaydim icim cikti kasiklarim yirtildi sanki gitsin bu pislik bulanti yeter daa
Esime aldiriyim ihlamuru da iceyim. Nane limon iciyorum midemi rahatsiz ediyor faydasi olmadi pek. Sagol canjm ya tatilimi evde hasta yatarak gecirdim ona üzülüyorum. .Bol c vitamini,ihlamur ve bal.Bol bol dinlen.3gunde ayaga kalktim boyle cok sukur.Cok gecmis olsun canim.
Cnm bence doktora git.bitkiler nr kadar zararsız gibi gelsede bazı bitkiler hamılelıkte zararlı olabiliyor.
Bende de durum aynı ve ne yapacağımı bilemiyorum.Konunun hizina yetisemiyorum malesef hepinize ayri ayri cevap yazmak isterim ama ne mumkun:) kizlar hep sakin olun akliniza kötü seyler getirmeyin ki o sinavimiz olmasin bizim. Hem bebislerimiz de huzursuz olmasin kaygili olmasinlar. Benim kaynanam da eski yontemleri kullanmak istiuor cocukta yok topraga beliyecekmis, yok sıkı sıkı kundaga saracakmis ki kafasi bacaklari duzgun olsun. Dun diyor ilk 40 gun bana birak gerisini dusunme diyor. Esimde arka cikiyor neyse. Ben sinirlenmiyorim bebeğim icin sırf guluyorum ben oyle istwmiyorum deyip geciyorum. Yani atraksiyonlar daha ileride :) o yuzden simdi sakin olalim bebislerimiz huysuz olmasin insallah. Dua edelim insallah bebislerimizi kucagimiza aldigimiz okula gönderdiğimiz gunleri de nasip etsin bizlerw...
kilo alma rekoru bende galiba her pazartesi tartılıyorum ve her hafta kiko alıyorum ve moralim bozuluyor. aldığım toplam kilo 5 herhafta nasıl kilo alıyorum. hamile kalmadan öncekine göre sadece akşamları 1 bardak ballı süt içiyorum kahvaltıda pekmez yiyorum.öncekine göre hatta bi öğün sebze yemeği yiyorum ve akşamları aç uyuyorum bazen karnım acıyo açlıktan ama pazartesi oluyo yine kilo almışım.
Gecmis olsun canim,bol c vitamini tuket ve dinlen.
Tansiyonun düşmüş olabilir mi canım aile hekimine falan git hemen korkup telaş sarıyo biliyorum yazık bana alıştı hemşiremiz ben gitmeyince o arıyo gerşey yolunda mı diyeBugun basim cok donuyor kizlar bnm gbi olan varm napsam ya korku sardi bni
Cnm annen mudahale etmezmı kaynanaya.yok toprak bilmem ne çocuk mikrop kapar.hanı diyorlar ya biz çocuklara öyle yaptık bırsey olmadı diye.aslında oluyordur.nasıl olmuyor.hanı kundak iyi çocuk kundak olmadan zor uyuyor ama kıyafetinin uzerine ince bir battaniye ile hafifte emzırırken uyurken sarmak yeterli.sagol canim neyseki agrim gecmis uyandigimda. Dua edip uyumustum. Kizlar siz de agriniz falan olursa dua edin Rabbim geri cevirmiyor cok şükür.
Canim ben ne zaman kendi kendime bile bulantim yok basim agrimjyot desem sen misin bunu diyen hemen agrimaya bulanmaya basliyor. Ben o yuzden kendime bile halimi söylemiyorum
Esime aldiriyim ihlamuru da iceyim. Nane limon iciyorum midemi rahatsiz ediyor faydasi olmadi pek. Sagol canjm ya tatilimi evde hasta yatarak gecirdim ona üzülüyorum. .
Haklisin canim etkisini bilemiyoruz ama dr lar da yapacak birsey yok dinlen diyorlar. Bakalim insallah toparlarim.
Konunun hizina yetisemiyorum malesef hepinize ayri ayri cevap yazmak isterim ama ne mumkun:) kizlar hep sakin olun akliniza kötü seyler getirmeyin ki o sinavimiz olmasin bizim. Hem bebislerimiz de huzursuz olmasin kaygili olmasinlar. Benim kaynanam da eski yontemleri kullanmak istiuor cocukta yok topraga beliyecekmis, yok sıkı sıkı kundaga saracakmis ki kafasi bacaklari duzgun olsun. Dun diyor ilk 40 gun bana birak gerisini dusunme diyor. Esimde arka cikiyor neyse. Ben sinirlenmiyorim bebeğim icin sırf guluyorum ben oyle istwmiyorum deyip geciyorum. Yani atraksiyonlar daha ileride :) o yuzden simdi sakin olalim bebislerimiz huysuz olmasin insallah. Dua edelim insallah bebislerimizi kucagimiza aldigimiz okula gönderdiğimiz gunleri de nasip etsin bizlerw...
Aynı durumdayım canım.yüzüstü yatmayı da çok severim.bazen farkında olmadan yüzüstü yatıyorum.karnımın içindeki acıyla uyanıyorum.belim agrıyo surekliYa kizlar ben uyuyamiyorum bebis rahatsız etmeye basladi geceleri yatakta bir sağa bir sola dönüyorum bi turlu rahat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?