- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.801
anneden önce eş müdahale etmeli bence evet yardımcı olsunlar sonuçta daha tecrübeliler ve biz lohusalıkla falan biraz hassas olabiliyoruz onlar daha soğukkanlı bakabiliyo ama bu aklımıza yatmayan şeyleri dayatabilirler anlamına gelmezCnm annen mudahale etmezmı kaynanaya.yok toprak bilmem ne çocuk mikrop kapar.hanı diyorlar ya biz çocuklara öyle yaptık bırsey olmadı diye.aslında oluyordur.nasıl olmuyor.hanı kundak iyi çocuk kundak olmadan zor uyuyor ama kıyafetinin uzerine ince bir battaniye ile hafifte emzırırken uyurken sarmak yeterli.
ay maşallah Allah tamamına erdirsin bi mavi donlu daha gelmişşş bende slı günü gitcem sağlıklı sıhhatli bi oğlanda bana nasip et mevlammmBenim cadılar kar tatili derken kaç gündür evde.yazamadım.okuycak çok sayfa birikmiş.bebeğim erkekmiş canlar.rabbim dualarımı kabul etti.ikili taramada ultrasonda herşey yolunda şükür
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim sana da nasip etsin inşallahay maşallah Allah tamamına erdirsin bi mavi donlu daha gelmişşş bende slı günü gitcem sağlıklı sıhhatli bi oğlanda bana nasip et mevlammm
Kayinvalide annen de yapmistir desi ben de yapmadi dedim. Onunla ilgili bir makale buldum kesinlikle yapmayi dusunmuyorum. Benim kaynana iyidir de birisi onu desteklerse abartir iste. Bn de gulup geciyorum. Cahil degilim belli bir yastayim tikandigim yerde yardim isterim ama mumkunse bana müdahale etmesinler annem de olsa. Ileride beni firtinali gunler bekliyor cekecegim isyan bayragini galiba. Insallah yawrum sakin huzurlu olur tek temennim o :))Cnm annen mudahale etmezmı kaynanaya.yok toprak bilmem ne çocuk mikrop kapar.hanı diyorlar ya biz çocuklara öyle yaptık bırsey olmadı diye.aslında oluyordur.nasıl olmuyor.hanı kundak iyi çocuk kundak olmadan zor uyuyor ama kıyafetinin uzerine ince bir battaniye ile hafifte emzırırken uyurken sarmak yeterli.
Cnm eşinden mudahale bekleme bence.adamlarda bizim yuzumuzden arada kalıyor.annen hakkından gelir onun sen merak etme.gun gelsin hele bir.toprakta neymiş ya kızdım valla.anneden önce eş müdahale etmeli bence evet yardımcı olsunlar sonuçta daha tecrübeliler ve biz lohusalıkla falan biraz hassas olabiliyoruz onlar daha soğukkanlı bakabiliyo ama bu aklımıza yatmayan şeyleri dayatabilirler anlamına gelmezhiç böyle sorunlarım yok şükür belki de ondan böyle rahat yorumlar yapabiliyorum
Bir sattr boyleyim bide kustum.afedersin hic bole bi anda olmamisti.bm hmn panik.oldum.beynimdemi bisey var die.biraz izandim.gecmrzse hmn gideyimTansiyonun düşmüş olabilir mi canım aile hekimine falan git hemen korkup telaş sarıyo biliyorum yazık bana alıştı hemşiremiz ben gitmeyince o arıyo gerşey yolunda mı diye
Esim cocuk oyle yaparsak hasta olmaz deyince tabi ona uyuyor. Ya eskiden koyde is cokmus kolaylarina geliyormuş ya bez yikama derdi yok. Zararlarini cok iyi biliyorum anlatirim esime o da beni anlar. Bir de canim kaynanaya biri karsi ciksa hemen geri ceker kendini o gorevde oglunun valla. Ne ben ne annem kotu olmak istemem onla. Neyse o gunler bir gelsin de bakalım neler olacak hayirlisiCnm eşinden mudahale bekleme bence.adamlarda bizim yuzumuzden arada kalıyor.annen hakkından gelir onun sen merak etme.gun gelsin hele bir.toprakta neymiş ya kızdım valla.
Muftakla yatak odasını kim toplucak offf
Offff çok haklısın gerçekten... O zaman bu akşam yarım saatlik bir aktivite ile başlayalım mı ? Ne olursa ? Birşey olsun artıkAkşam yapıcam ve yazıcam burda
Allah bagislasin darisi basima insallahBenim cadılar kar tatili derken kaç gündür evde.yazamadım.okuycak çok sayfa birikmiş.bebeğim erkekmiş canlar.rabbim dualarımı kabul etti.ikili taramada ultrasonda herşey yolunda şükür
Canım daha önce yazıldı ya yenilenler paylaşılmasın , ama yazdıkların hepimizin kesesine uyabilen şeyler,ama ne yakan söyleyim bana faydası oldu şevklendim, iş çıkışı marketten,bal, kaymak, et süt aldım, yarında inş kahvaltı yapcam, bebeklerimiz için dikkat etmemiZ gerek, annelik vazifemiz aslında, emanet onlar bize
Son aya kadar canımhadi ya ?kaçıncı aya kadar içiliyo bu vitaminler?
Çok güzel yazmışsın canım sana aynen katılıyorum bende çok okudum da yazmayalım , o arkadaşlarda iyi niyetli , çok ince düşünüyorlar ama bak bugĞn arkadaş yazdı, silkelendim, kemik faydasını da bilmiyordum , burdan duydum , artık dikkat etcem kızıma haksızlık etmek istemiyorum
Allah yardımcın olsun canım geçtiğimiz cumartesi ben de aynı acıyı yaşadım rabbim bir daha yaşatmasın çok üzücü Allahın bir bildiği vardır deyip teselli ediyorum kendimi ancak bu yediğimiz içtiğimiz şeylerinde ve cep telefonu pc kullanımınında baz istasyonlarınında büyük etkisi varmış son dönemlerde çok sık yaşanan bir durummuş yine de rabbimden hayırlısıkızlar maalesf bebğimi kaybettim kalbi durdu( çok acı çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?