2015 Temmuz Anneleri

anneden önce eş müdahale etmeli bence evet yardımcı olsunlar sonuçta daha tecrübeliler ve biz lohusalıkla falan biraz hassas olabiliyoruz onlar daha soğukkanlı bakabiliyo ama bu aklımıza yatmayan şeyleri dayatabilirler anlamına gelmezhiç böyle sorunlarım yok şükür belki de ondan böyle rahat yorumlar yapabiliyorum

Benim cadılar kar tatili derken kaç gündür evde.yazamadım.okuycak çok sayfa birikmiş.bebeğim erkekmiş canlar.rabbim dualarımı kabul etti.ikili taramada ultrasonda herşey yolunda şükür
ay maşallah Allah tamamına erdirsin bi mavi donlu daha gelmişşş bende slı günü gitcem sağlıklı sıhhatli bi oğlanda bana nasip et mevlammm

Kayinvalide annen de yapmistir desi ben de yapmadi dedim. Onunla ilgili bir makale buldum kesinlikle yapmayi dusunmuyorum. Benim kaynana iyidir de birisi onu desteklerse abartir iste. Bn de gulup geciyorum. Cahil degilim belli bir yastayim tikandigim yerde yardim isterim ama mumkunse bana müdahale etmesinler annem de olsa. Ileride beni firtinali gunler bekliyor cekecegim isyan bayragini galiba. Insallah yawrum sakin huzurlu olur tek temennim o :))

Cnm eşinden mudahale bekleme bence.adamlarda bizim yuzumuzden arada kalıyor.annen hakkından gelir onun sen merak etme.gun gelsin hele bir.toprakta neymiş ya kızdım valla.

Tansiyonun düşmüş olabilir mi canım aile hekimine falan git hemen korkup telaş sarıyo biliyorum yazık bana alıştı hemşiremiz ben gitmeyince o arıyo gerşey yolunda mı diye
Bir sattr boyleyim bide kustum.afedersin hic bole bi anda olmamisti.bm hmn panik.oldum.beynimdemi bisey var die.biraz izandim.gecmrzse hmn gideyim

Kızlar ben sanıyordum kı hanı Türk filmlerinde oluyor ya kadın hamıleyse midesi bulanıp kusuyor.o bir kere hamilelik belirtisi olarak oluyor dahada olmuyor:) haha fena yanılmışım

Günaydın kızlar bende dün ikili test için doktora gittim bir oğlum vardı zaten, doktor bakalım bu kız mi dedi hadi dedim bakalım..... Ayy bide ne görelim bir çıkınti üçüncüsü kız olur inşallah dedi. Ay evde her Taraf Pipi...   çok saglikliymis çok şükür...
boys boys boys..

Bende iyiyim iyiyim deyip kendime nazar değdirdim galiba sabah ilk bir çıkardım fena bir baş ağrısıyla uyandım zaten arada tansiyon düşmesi oluyor eller buz kesiyor tireme başlıyor bu haftalarda olması normalmiş hormonlardan dolayı akşamda yemeğimi bitirmeye yakın yine tuvalete koştum tüm yediklerim gitti midem boğazımda geziyorum

Cnm eşinden mudahale bekleme bence.adamlarda bizim yuzumuzden arada kalıyor.annen hakkından gelir onun sen merak etme.gun gelsin hele bir.toprakta neymiş ya kızdım valla.
Esim cocuk oyle yaparsak hasta olmaz deyince tabi ona uyuyor. Ya eskiden koyde is cokmus kolaylarina geliyormuş ya bez yikama derdi yok. Zararlarini cok iyi biliyorum anlatirim esime o da beni anlar. Bir de canim kaynanaya biri karsi ciksa hemen geri ceker kendini o gorevde oglunun valla. Ne ben ne annem kotu olmak istemem onla. Neyse o gunler bir gelsin de bakalım neler olacak hayirlisi

Offff çok haklısın gerçekten... O zaman bu akşam yarım saatlik bir aktivite ile başlayalım mı ? Ne olursa ? Birşey olsun artık Akşam yapıcam ve yazıcam burda

cnm gunaydın:)))akşam bişi yapamadım,yemekte yoktu,yemek yap,ye,topla zaten geç oluyorr,dısarısı desen ayaz..havada toparlansın yapıcam mutlaka..hımbıllığa savaş açıyorummmm

aynen canım onlar bize rabbimin emaneti iyi bakmak gerek. helede bu kadar zor ve geç kavuşmuşken kıymetini bilmeliyim diyorum bu hediyenin...

birde kızlar ilk 3 ay biz bişey yemesekde bebek bizim depolardan besleniyodu. ama artık nerdeyse hepimiz 3. ayı doldurduk 4. aya girdik. artık bizim yediğimiz gidiyo bebeğe. onun için bu aydan itibaren extra dikkat etmek lazım.

CANIM
kızlar maalesf bebğimi kaybettim kalbi durdu( çok acı çektim
Allah yardımcın olsun canım geçtiğimiz cumartesi ben de aynı acıyı yaşadım rabbim bir daha yaşatmasın çok üzücü Allahın bir bildiği vardır deyip teselli ediyorum kendimi ancak bu yediğimiz içtiğimiz şeylerinde ve cep telefonu pc kullanımınında baz istasyonlarınında büyük etkisi varmış son dönemlerde çok sık yaşanan bir durummuş yine de rabbimden hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…