- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.821
Birazdan baslıcam cnm yavas yavas.bugünde maşallah seytan kulağına kursun bulantılarım ağız tadı bozulmalarım geçmeye başladı.günaydınnnn kızlarrr,cnm hiç üşenme bismıllah deee başla,emın ol hareket ettıkce acılıyor ınsan,iş başlamaya bakıyor,güzel bı müzik aç,bebişinle ev toplayın beraber
kilo alma rekoru bende galiba her pazartesi tartılıyorum ve her hafta kiko alıyorum ve moralim bozuluyor. aldığım toplam kilo 5 herhafta nasıl kilo alıyorum. hamile kalmadan öncekine göre sadece akşamları 1 bardak ballı süt içiyorum kahvaltıda pekmez yiyorum.öncekine göre hatta bi öğün sebze yemeği yiyorum ve akşamları aç uyuyorum bazen karnım acıyo açlıktan ama pazartesi oluyo yine kilo almışım.
Allah gönlüne göre versin canım. Çok sevindim.. Darısı başıma :)Benim cadılar kar tatili derken kaç gündür evde.yazamadım.okuycak çok sayfa birikmiş.bebeğim erkekmiş canlar.rabbim dualarımı kabul etti.ikili taramada ultrasonda herşey yolunda şükür
CANIM
Allah yardımcın olsun canım geçtiğimiz cumartesi ben de aynı acıyı yaşadım rabbim bir daha yaşatmasın çok üzücü Allahın bir bildiği vardır deyip teselli ediyorum kendimi ancak bu yediğimiz içtiğimiz şeylerinde ve cep telefonu pc kullanımınında baz istasyonlarınında büyük etkisi varmış son dönemlerde çok sık yaşanan bir durummuş yine de rabbimden hayırlısı
valla kızlar yemek yazmaya kızıyorsunuz ama ben kilo almaktan çok bunaldım hiçbişey girmiyor. size ortalam günlük yediklerimi yazayım nerde hata yapıyorum bi bakalım yoksa kafayı yicem
sabah
2 dilim kızarmış tam bugday ekmeği,yumurta,pekmez peynir zeytin yada sadece peynirli tost.. şekersiz çay
arada 1 avuçtan az badem,fındık
öğlen:çorba, sebze yemegi yada büyük bir yeşil salata ton balıklı
akşam: en geç 7 de balık yada köfte yanında brokili karnıbahar salatası:
9 gibi çok acıkırsam salatalık yiyorum kabak çekirdeği, falan
hiç pirinç pilavı yapmıyorum makarnayı haftada 1
her hafta yeşil mercimek çorbası yapıyorum çocugun zekasınız geliştiriyormuş kesinlikle için. brokoli çorbası,
hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim.. okadar moralim bozulduki vitamin ilacı decavitmi kilo aldırıyo diye düşündüm 1 haftadır içmiyorum eşim bilse varya çok kızar.. off ya 3 ayda 5 kilomu alınır
sagol canim neyseki agrim gecmis uyandigimda. Dua edip uyumustum. Kizlar siz de agriniz falan olursa dua edin Rabbim geri cevirmiyor cok şükür.
Canim ben ne zaman kendi kendime bile bulantim yok basim agrimjyot desem sen misin bunu diyen hemen agrimaya bulanmaya basliyor. Ben o yuzden kendime bile halimi söylemiyorum
Esime aldiriyim ihlamuru da iceyim. Nane limon iciyorum midemi rahatsiz ediyor faydasi olmadi pek. Sagol canjm ya tatilimi evde hasta yatarak gecirdim ona üzülüyorum. .
Haklisin canim etkisini bilemiyoruz ama dr lar da yapacak birsey yok dinlen diyorlar. Bakalim insallah toparlarim.
Konunun hizina yetisemiyorum malesef hepinize ayri ayri cevap yazmak isterim ama ne mumkun:) kizlar hep sakin olun akliniza kötü seyler getirmeyin ki o sinavimiz olmasin bizim. Hem bebislerimiz de huzursuz olmasin kaygili olmasinlar. Benim kaynanam da eski yontemleri kullanmak istiuor cocukta yok topraga beliyecekmis, yok sıkı sıkı kundaga saracakmis ki kafasi bacaklari duzgun olsun. Dun diyor ilk 40 gun bana birak gerisini dusunme diyor. Esimde arka cikiyor neyse. Ben sinirlenmiyorim bebeğim icin sırf guluyorum ben oyle istwmiyorum deyip geciyorum. Yani atraksiyonlar daha ileride :) o yuzden simdi sakin olalim bebislerimiz huysuz olmasin insallah. Dua edelim insallah bebislerimizi kucagimiza aldigimiz okula gönderdiğimiz gunleri de nasip etsin bizlerw...
Urfa,Adana,Antep :) Aylin nerde bak aklima Aylin geldi
yogurt gün içerinde midem kazanınca yiyorum ayranıda yemek yanında içiyorum genelde ya ben çok acıkıyorum galiba bakalım bu pazartesşde almış olursam bi uzmana danışayım diyorum har hafta 500-600 gr alınırmı zaten hiç mide bulantısı çekmedim eskiden bile midem herşeyi kabul etmezdi şimdi hiç sıkıntı yok ne yemek kokusundan ne de tatlarından offf offf
Busracim etin yaninda yogyrt ayran tuketmeyin mumkunse portakal suyu icin demir emilimi icinnn
Benim cadılar kar tatili derken kaç gündür evde.yazamadım.okuycak çok sayfa birikmiş.bebeğim erkekmiş canlar.rabbim dualarımı kabul etti.ikili taramada ultrasonda herşey yolunda şükür
Valla ilk çocukta banada Yaptılar bende inat ettim ya benim çocuğum değil mi istediğim gibi tutarım ben karar veririm. Yok illa sar kucağında fazla tutma gibi laflar edip bunalttılar sonra ne oldu sütüm gitti stresten çocuk stresli oldu okadar Ağlayan bir bebek oldu ki anlatamam 3 günlük lohusaydım ağlamaktan Gözlerimi açamıyordum. Eşimde bilgisiz ilk çocuk olduğu için BÜYÜKLER ne derse doğru der kafasındaydı. Sonra baktı ki ben nasıl davranırsam çocuk huzurlu karışmadı karıştırmadı.Konunun hizina yetisemiyorum malesef hepinize ayri ayri cevap yazmak isterim ama ne mumkun:) kizlar hep sakin olun akliniza kötü seyler getirmeyin ki o sinavimiz olmasin bizim. Hem bebislerimiz de huzursuz olmasin kaygili olmasinlar. Benim kaynanam da eski yontemleri kullanmak istiuor cocukta yok topraga beliyecekmis, yok sıkı sıkı kundaga saracakmis ki kafasi bacaklari duzgun olsun. Dun diyor ilk 40 gun bana birak gerisini dusunme diyor. Esimde arka cikiyor neyse. Ben sinirlenmiyorim bebeğim icin sırf guluyorum ben oyle istwmiyorum deyip geciyorum. Yani atraksiyonlar daha ileride :) o yuzden simdi sakin olalim bebislerimiz huysuz olmasin insallah. Dua edelim insallah bebislerimizi kucagimiza aldigimiz okula gönderdiğimiz gunleri de nasip etsin bizlerw...
Canım ıhlamurun hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla içebilirsin.Bana doktorum iç dedi zaten :) Diğer bitkiler evet zararlı ama ıhlamurun zararı yok,tabii 5-10 bardak değil,2 bardak kadar iç :)sagol canim neyseki agrim gecmis uyandigimda. Dua edip uyumustum. Kizlar siz de agriniz falan olursa dua edin Rabbim geri cevirmiyor cok şükür.
Canim ben ne zaman kendi kendime bile bulantim yok basim agrimjyot desem sen misin bunu diyen hemen agrimaya bulanmaya basliyor. Ben o yuzden kendime bile halimi söylemiyorum
Esime aldiriyim ihlamuru da iceyim. Nane limon iciyorum midemi rahatsiz ediyor faydasi olmadi pek. Sagol canjm ya tatilimi evde hasta yatarak gecirdim ona üzülüyorum. .
Haklisin canim etkisini bilemiyoruz ama dr lar da yapacak birsey yok dinlen diyorlar. Bakalim insallah toparlarim.
Konunun hizina yetisemiyorum malesef hepinize ayri ayri cevap yazmak isterim ama ne mumkun:) kizlar hep sakin olun akliniza kötü seyler getirmeyin ki o sinavimiz olmasin bizim. Hem bebislerimiz de huzursuz olmasin kaygili olmasinlar. Benim kaynanam da eski yontemleri kullanmak istiuor cocukta yok topraga beliyecekmis, yok sıkı sıkı kundaga saracakmis ki kafasi bacaklari duzgun olsun. Dun diyor ilk 40 gun bana birak gerisini dusunme diyor. Esimde arka cikiyor neyse. Ben sinirlenmiyorim bebeğim icin sırf guluyorum ben oyle istwmiyorum deyip geciyorum. Yani atraksiyonlar daha ileride :) o yuzden simdi sakin olalim bebislerimiz huysuz olmasin insallah. Dua edelim insallah bebislerimizi kucagimiza aldigimiz okula gönderdiğimiz gunleri de nasip etsin bizlerw...
Darısı banaaaaaaBenim cadılar kar tatili derken kaç gündür evde.yazamadım.okuycak çok sayfa birikmiş.bebeğim erkekmiş canlar.rabbim dualarımı kabul etti.ikili taramada ultrasonda herşey yolunda şükür
İçinde tuz olduğu için tansiyon ve şişme açısından benim doktorum önermedi.Tansiyonum normal çıkıyor ama ödem olabilir dedi.Magnezyumunu muzdan,kalsiyumunu diğer gıdalardan al dedi :)günaydın hamişler ben bulantı muhabbetlerini bıraktım çok şükür Allah sizi de tez vakitte kurtarsın kusmalardan bulantıdan hala herşeyi yiyemiyorum ama en azından sabahları yumurta akşamları kemik suyuna çorba falan yiyorum sağlıklı en azından bide benim bebiş doğunca yeşil soğan kokacak galibaherşeyin yanında yiyorum yaa sonra mide yanmasından kıvranıyorum maden suyu içmek zorunda kalıyorum dr bebeğe bi zarar vermez tansiyonun yükselmediği sürece içebilirsin dedi ama yine de ben bi tedirgin oluyorum içerken sizce zararı olabilir mi
amin canım Rabbim seninkini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar allah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerle sevindirsin sizi,dualarımız sizinlee ...
evet canım hamilelikte normal benimde durup dururken 3 kere falan kanadı ama çok uzun süreli değil bende netten araştırdım kan dolaşımı fazla olduğundan burundaki kılcal damarlar dayanmıyormuş arada kanama oluyormuşBu arada kızlar burnum kanıyor ama normalmiş günlüğümde yazıyor bugün bende korkmuştum ilk defa hamileyken böyle bişey oluyo
Hayırlı olsun oğluşun :)Benim cadılar kar tatili derken kaç gündür evde.yazamadım.okuycak çok sayfa birikmiş.bebeğim erkekmiş canlar.rabbim dualarımı kabul etti.ikili taramada ultrasonda herşey yolunda şükür
Ahhahha Allah iyiliğini versinGünaydın kızlar bende dün ikili test için doktora gittim bir oğlum vardı zaten, doktor bakalım bu kız mi dedi hadi dedim bakalım..... Ayy bide ne görelim bir çıkınti üçüncüsü kız olur inşallah dedi. Ay evde her Taraf Pipi...  çok saglikliymis çok şükür...
boys boys boys..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?