- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.841
amin canım Rabbim seninkini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
MaşaAllah balıklarınıza :) Benimde papağanlarım vardı artarda 2 kuluçka 9 yavru aldım baktım 3. kuluçkaya yattılar sahiplendirdim hepsini mecburen :) Kuluçka makinesi gibilerdi maşaAllah :)Bizim balikta doğurdu sonunda ya yirmibeş tane yavru balığımiz oldu eşimle havaya uctuk resmen sevinçten . Artık kendi doğumumu düşünemiyorum bilem
Ahhahha Allah iyiliğini versinHayırlı olsun canım :)
bende netten bakmıştım daha önce hamilelikte şalgam suyu çok tüketilmeli diye yazıyordu sanki bazı sayfada mayalı olduğundan zaralı denilmiş bazı sitede tansiyon yükseltiği için hamilelerin dikkat etmesi gerekiyor diye yazıyor aman dikkat edinşalgam suyuda olur çokda faydalıymış ben bu ara çok tüketiyorum.
Uuuuu 15 haftaliksin ama cinsiyet hala belli degil mi aaaa bende diyorum 12 haftaya gireyim belli olur.seviniyodum vallayav kızlar bu sizin cınsıyetlerı normal ulrtasondamı yoksa 3 boyutludamı görüyor,hafataya normal ultrasıonla bakılcak yıne cınsıyete kesın bişi demsse and içtim dövecem ddoktoru....
A normalmiymiş sevindim :) Benimde 3 gündür kanıyor.Ben hava kuruluğuna bağlamıştım :)Bu arada kızlar burnum kanıyor ama normalmiş günlüğümde yazıyor bugün bende korkmuştum ilk defa hamileyken böyle bişey oluyo
Uuuuu 15 haftaliksin ama cinsiyet hala belli degil mi aaaa bende diyorum 12 haftaya gireyim belli olur.seviniyodum valla
merhabalar
3 gün aradan sonra iş ii geldi bana ...
yazılanalrı çok okuyamadım ama eskilerin bildiği bi çok aslında doğru...bunu daha sonra anlıyor insan...
annem kızımı tuzlayalım dedi ben hayır olmaz çocuğun tansiyonu çıkıyormuş zararlıymış felan filan dedim yaptırmadım...
ilk 2 yıl koltuk altı pişmesi
kollarında egzama,
neler neler yaşadım...ben tuzlansaydı kızımda bunları yaşamayacağımı düşünüyorum...kızım çok terliyor terlediği an kaşınıyor...ter kokusuda oluyor..eşim tarafı tuzlanmayı bilmiyor eşimde ter-koku dolayı hergün duş alıyor...ben 1 hafta yıkanmasam ter kokmam kolay kolayda terlemem..belki tesadüf ama tuzlamak ii galiba..
bunda yaptırırmıyım bilmiyorum...yaptırısam bile gözüm görmesin der diğer odaya giderim...
tuzlamak dediğim olay koltuk altlarına boyun altlarına yani eklem yerlerine hafif tuz atıp sarıyorlar 5-10 dk sonra yıkanıyor...damağına bile tuz koyan oluyor bizim oralarda...
Canım bu dediklerin ten Le alakalı inan tuzlamayla alakalı değil benim kaynanam da tuzlamış annemde görümcemler hemen kokar hergün duş alırlar nerdeyse eşim kokmaz ben kokmam kardeşim kokar. Benide tuzlamışlar ama egzama kaşıntı bebekliğimden beri var.merhabalar
3 gün aradan sonra iş ii geldi bana ...
yazılanalrı çok okuyamadım ama eskilerin bildiği bi çok aslında doğru...bunu daha sonra anlıyor insan...
annem kızımı tuzlayalım dedi ben hayır olmaz çocuğun tansiyonu çıkıyormuş zararlıymış felan filan dedim yaptırmadım...
ilk 2 yıl koltuk altı pişmesi
kollarında egzama,
neler neler yaşadım...ben tuzlansaydı kızımda bunları yaşamayacağımı düşünüyorum...kızım çok terliyor terlediği an kaşınıyor...ter kokusuda oluyor..eşim tarafı tuzlanmayı bilmiyor eşimde ter-koku dolayı hergün duş alıyor...ben 1 hafta yıkanmasam ter kokmam kolay kolayda terlemem..belki tesadüf ama tuzlamak ii galiba..
bunda yaptırırmıyım bilmiyorum...yaptırısam bile gözüm görmesin der diğer odaya giderim...
tuzlamak dediğim olay koltuk altlarına boyun altlarına yani eklem yerlerine hafif tuz atıp sarıyorlar 5-10 dk sonra yıkanıyor...damağına bile tuz koyan oluyor bizim oralarda...
Normal ultrasonda canım.yav kızlar bu sizin cınsıyetlerı normal ulrtasondamı yoksa 3 boyutludamı görüyor,hafataya normal ultrasıonla bakılcak yıne cınsıyete kesın bişi demsse and içtim dövecem ddoktoru....
ben antalyada olacağım denize soksam ...yeterince tuzlanmış olur mu kiWalla tuz meselesi dogru tesaduf falan diil ben istiyorum da cok yaz bebesi bunnar haslamayalim kuzulari
Büyük ihtimal kızdır genede belli olmaz da. Bana da öyle demişti kızımda öyle çıktı12 haftalıkken kıza bezıyor dedı de,sadece bezıyor dedı:)))kesin bişi yok,sonradan her an bi pipi çıkabılır ortaya yanı:))çatlıciiimmmmm
Normal ultrasonda canım.
Aboooooow kız seni görmeyeli sonra akşam haberlerinde.Doktora şiddet başlığı altındayav kızlar bu sizin cınsıyetlerı normal ulrtasondamı yoksa 3 boyutludamı görüyor,hafataya normal ultrasıonla bakılcak yıne cınsıyete kesın bişi demsse and içtim dövecem ddoktoru....
Evet normalmiş bide çok tıkanıyo geceA normalmiymiş sevindim :) Benimde 3 gündür kanıyor.Ben hava kuruluğuna bağlamıştım :)
Aboooooow kız seni görmeyeli sonra akşam haberlerinde.Doktora şiddet başlığı altında
Büyük ihtimal kızdır genede belli olmaz da. Bana da öyle demişti kızımda öyle çıktı
Aynı fikirdeyim canım ben tapuda çalışıyorum bende maliye mezunumun canım, ama yapsa işler çok çok yoğun ve sorumluluğumuz çok fazla , yanlış işlem yapsak alınana kadar tüm alt soyunuzdan alınıyor , daha iyi bir iş bulmak isterdim ama ülke şartları malum,Cnm benımde mecburiyetten çalışma durumum.evimiz bizim ama eşimin ailesi eşya borcunun tamamını bize bıraktı o yüzden yukumuz çok ağır maalesefyoksa hamıleyken bende ise girmek istemem.ihtiyac olmasa kim hamıleyken çalışmak ısterkı.sen ne işle mesgulsun cnm?
Ayni sorunun cevabını ben de merak ediyorum:)Muftakla yatak odasını kim toplucak offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?