- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.861
ben antalyada olacağım denize soksam ...yeterince tuzlanmış olur mu ki
Evet normalmiş bide çok tıkanıyo gece
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşinşş cnmm ağzından bal damladı:))genel bı kız ıstegı var aılede,ben ve eşim ıcın farketmıyorda,ne çıkarsa severizzz:))
Bende yapıyorum onu canım sabaha karşı tekrar tıkanıyo üşeniyorum kalkıp yapmayakızlar benımde cok sıkıntı burun tıkanıklıgı durumu,doktor tavsıyesıyle kaynatılıp sogumus suya denız tuzu katıp sıkıyorum burnuma yatmadan once,nemlendırıyor ıyı oluyor
banada ayrıntılı renkli usg de 11+5 de doktor kıza benziyor dedi pazartesi gittiğimde netleşicek benim için de eşim içinde farketmiyordu kayınvalideme söyledik olsun diyor kızda evlattır diyor sinir olduminşş cnmm ağzından bal damladı:))genel bı kız ıstegı var aılede,ben ve eşim ıcın farketmıyorda,ne çıkarsa severizzz:))
Araştırdım canim onu ben toprak enfeksiyona yol açabilirmis. Bunjnla ilgili makale var 3 tane de ornek verilmis. Ben karsiyim yaa. Annem beni oyle buyutmedi. Gerektiginde havlu isitip koyarmis annem daha temiz yöntemler de var yaniWalla geri kafali diyebilirsin ama su toprak meselesi cok saglikli da nerde yasiyo nasil yapicak o var eskiler bizden iyi bilio biz dötümüzden kil aldirmiyozda bi halt bildiimizde yok aslinda
Doktora sordun mu? Bende de biraz fazla hareket etsem sık nefes alma başlıyor sanki karnım burnumda hemen daralmışım gibiKızlar benim de bu kalp çarpıntıları hala geçmedi ya normal mi ki?
evet bende özledim...ama bu yaz teze bebe ile deniz kum güneş keyfi olur mu ki:)Dus aldirma 5 dk yeter walla
Ayyy antalyanin siccacikkk denizi misss kumsalda dondurma oy oy oyyy yazi ozledimm
Aynen katılıyorum. Bide sıcaklarda doğurucaz o Sıcakta sıkı sarmak çocuğu isilik pişik yapar. Sararım ama öyle bağlamam çocuğuAraştırdım canim onu ben toprak enfeksiyona yol açabilirmis. Bunjnla ilgili makale var 3 tane de ornek verilmis. Ben karsiyim yaa. Annem beni oyle buyutmedi. Gerektiginde havlu isitip koyarmis annem daha temiz yöntemler de var yani
Olur annesi bi köşede yatırırsın inş çokta uslu olurlarevet bende özledim...ama bu yaz teze bebe ile deniz kum güneş keyfi olur mu ki:)
ben antalyada olacağım denize soksam ...yeterince tuzlanmış olur mu ki
Yok canım ya sorcaktım araya baka bişiler girince unuttum.Nefes darlığı normal diye biliyorum 2.trimesterda sanki yazıyodu takvimde biyerlerdeDoktora sordun mu? Bende de biraz fazla hareket etsem sık nefes alma başlıyor sanki karnım burnumda hemen daralmışım gibi
Ha ha hah kadının verdiği cevaba bakbanada ayrıntılı renkli usg de 11+5 de doktor kıza benziyor dedi pazartesi gittiğimde netleşicek benim için de eşim içinde farketmiyordu kayınvalideme söyledik olsun diyor kızda evlattır diyor sinir oldumsanki bizim 10 kızımız var da tekrar kızımız olcak ilk bebeğimiz ki ben kız çocuklarını daha çok severim bizde 3 kız büyüdük kardeşlerimi kimselere değişmem
oh maşallah güle güle giysin kuzucukCanim giysileri ozellikle ileriye donuk olanlari bebek buyudukce alirsin cunku her bebek farkli ve verilen aya gore bedenler bazen hic tutmuyor aldiklarin elinde kalir. Kiyafet yeni dogan icin olanlardan azicik al onlarda hemen kucuk kaliyor . Ben bu sefer sansliyim 2 yillik kiyafet hazir hatta gelmeye devam ediyor kizima aldikca :)
canım bence abartma bende pazar öyleydim bir sürü işyaptım sonra belim ağrıdı gece uyuyamadımKizlar mujdeler olsun ikinci trimester'a girdim , bugun bir uyandim atom karinca gibiyim su anda saat ogleden sonra 3 ve daha bir saniye oturmadim butun evi temizledim( ev 3 katli ve 4 banyo var bu arada) ustune adini soylemeyecegim ama hepinizin aklina gelen en zor yemek onu yaptim ilk kez hamur filan actim yani:) kafayi yemis gibiyim biri beni durdursuuuun:) kizimda da boyle olmustu bir gun uyandim yenilenmis gibiydim bir 3 ay surer bu artik:) sonra agir vasita:):)
maşallah kızlar ne güzel beslenıyosunuz valla.darısıda bizim basımıza inşş.sarımsak da mı faydalıymış yaa.gerçi ben kokusuna bile dayanamıyorum hicbişeyin[/Q
sarımsak soğan doğal antibiyotik yaa ondan. malum hasta olmamak lazım. bende her akşam yemekte taze soğan ve taze sarımsak yiyorum birer tane mutlaka. sabaha kokusu kalmıyo merak etmeyin. çorbalarada bol limon sıkın karabiber ve pul biber atın oda çok iyi. hastalanmadan önlem almak daha iyi. bu arada pul biber çok iyi bir c vitamini kaynağıymış.
Sor biranönce için rahat etsin. Belki tansiyonla alakalıdır. Evet nefes darlığı olabiliyormuş. Son aylarda yaşadımda bu kadar erken hiç yaşamamıştım.Yok canım ya sorcaktım araya baka bişiler girince unuttum.Nefes darlığı normal diye biliyorum 2.trimesterda sanki yazıyodu takvimde biyerlerde
Yok canım ya sorcaktım araya baka bişiler girince unuttum.Nefes darlığı normal diye biliyorum 2.trimesterda sanki yazıyodu takvimde biyerlerde
Canim sakin bebek dogmadan biberon filan almayin. Emziriyorsan zaten biberon gerekmeyecek ikincisi benim kizim biberonu agzina bile surdurmedi tukurdu hep sadece benden emdi . Bosuna evde kalabalik yapnayin dogunca duruma gore alirsiniz. Bebek banyosu banyo malzemeleri bez bol bol citcitli body almak iyi bunlar kesin lazim. Birde bebek banyolarinin alt kismina konan bir sunger var hayat kurtarir:) ama file filan degil onlar kullanissiz bu bildigin buyuk bir parca sunger onuda alin derim bebis dogmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?