2015 Temmuz Anneleri

kızlar benımde cok sıkıntı burun tıkanıklıgı durumu,doktor tavsıyesıyle kaynatılıp sogumus suya denız tuzu katıp sıkıyorum burnuma yatmadan once,nemlendırıyor ıyı oluyor
Bende yapıyorum onu canım sabaha karşı tekrar tıkanıyo üşeniyorum kalkıp yapmaya

inşş cnmm ağzından bal damladı:))genel bı kız ıstegı var aılede,ben ve eşim ıcın farketmıyorda,ne çıkarsa severizzz:))
banada ayrıntılı renkli usg de 11+5 de doktor kıza benziyor dedi pazartesi gittiğimde netleşicek benim için de eşim içinde farketmiyordu kayınvalideme söyledik olsun diyor kızda evlattır diyor sinir oldum sanki bizim 10 kızımız var da tekrar kızımız olcak ilk bebeğimiz ki ben kız çocuklarını daha çok severim bizde 3 kız büyüdük kardeşlerimi kimselere değişmem

Walla geri kafali diyebilirsin ama su toprak meselesi cok saglikli da nerde yasiyo nasil yapicak o var eskiler bizden iyi bilio biz dötümüzden kil aldirmiyozda bi halt bildiimizde yok aslinda
Araştırdım canim onu ben toprak enfeksiyona yol açabilirmis. Bunjnla ilgili makale var 3 tane de ornek verilmis. Ben karsiyim yaa. Annem beni oyle buyutmedi. Gerektiginde havlu isitip koyarmis annem daha temiz yöntemler de var yani

Araştırdım canim onu ben toprak enfeksiyona yol açabilirmis. Bunjnla ilgili makale var 3 tane de ornek verilmis. Ben karsiyim yaa. Annem beni oyle buyutmedi. Gerektiginde havlu isitip koyarmis annem daha temiz yöntemler de var yani
Aynen katılıyorum. Bide sıcaklarda doğurucaz o Sıcakta sıkı sarmak çocuğu isilik pişik yapar. Sararım ama öyle bağlamam çocuğu

Doktora sordun mu? Bende de biraz fazla hareket etsem sık nefes alma başlıyor sanki karnım burnumda hemen daralmışım gibi
Yok canım ya sorcaktım araya baka bişiler girince unuttum.Nefes darlığı normal diye biliyorum 2.trimesterda sanki yazıyodu takvimde biyerlerde

Ha ha hah kadının verdiği cevaba bak

oh maşallah güle güle giysin kuzucuk

canım bence abartma bende pazar öyleydim bir sürü işyaptım sonra belim ağrıdı gece uyuyamadım

Yok canım ya sorcaktım araya baka bişiler girince unuttum.Nefes darlığı normal diye biliyorum 2.trimesterda sanki yazıyodu takvimde biyerlerde
Sor biranönce için rahat etsin. Belki tansiyonla alakalıdır. Evet nefes darlığı olabiliyormuş. Son aylarda yaşadımda bu kadar erken hiç yaşamamıştım.

kızlar kalbin hızlı atması normal cünkü
şuan eskisine nazaran cok daha fazla kanımız var..
bu nedenle kalp bu kanı pompalamak için coook daha fazla çalışır oldu..
zamanla azalıyormuş..
gönüller rahat, bebekler sağlıklı olsun

canım küvetin üstüne takılan filenin sünger kaplı olanları var minder gibi. yine küvetin üstüne takılıyo file gibi. ondanmı bahsediyosun farklı bişeyse resmini koyabilirmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…