2015 Temmuz Anneleri

Sor biranönce için rahat etsin. Belki tansiyonla alakalıdır. Evet nefes darlığı olabiliyormuş. Son aylarda yaşadımda bu kadar erken hiç yaşamamıştım.
bi sonraki randevum taaa 23 ocakta .Doktoruma da küsüm pazartesi rapor için gittiğimde ultrasona bakmadı diye küsüm diye aramıyorum ..Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bizimiki

cnm uzulme kucaklarına alınca hersey bambaska olur,maalsef ınsanlarımızın boyle cınsıyet ayrımcılıgına meyili var...sen ve eşin takmadıkdan sonra kralı gelip beğenmese umrun olmasın....ben kımseyı takmamda ,karıstırmamda,verırım odunu özenle,zaten sinirli bi yapıya sahıbım,bana bişi demeye korkar mıllet,sende yumusak olma burnundanda kıl aldırma,bak sınır oldum sımdı kendımı senın yerıne koyunca...

bi sonraki randevum taaa 23 ocakta .Doktoruma da küsüm pazartesi rapor için gittiğimde ultrasona bakmadı diye küsüm diye aramıyorum ..Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bizimiki

cnm başlarda cok oluyordu onun ıcın doktora bıle gıttım ama alıstım sanırım artık farketmıyorum,çok nadır oluyor carpıntı,ama rahatsız edıyorsa mutlaka doktoruna danıs ve için rahat etsın,kafaya takıp oturmak bebek ıcın daha kötü..

Kızlar boynum çok ağrıyor tutuldu heralde. gece hiç uyutmadı beni. onun ağrısı başıma vuruyor oda mide bulantısı ne güzel 2 gündür kusmuyordum ama bu sabah işe giderken o kadar kötüydüm ki öğürürken burnum kanadı. işteyim. boynuma bi şal bağladım ama geçicek gibi değil. pazar günüde taşınıyorum. bana dua edin

ayy çok iyi moral veriyorsunnn. sütü ligt içiyorum kalsiyum miktarı daha çok diye bal katmam bundan sonra bilmiyordum

off bende taşınmak istiyorum.
evimin etrafında cok fazla kömür vs yakan var..
evde otururken bile kömür kokusundan burnum yanıyo..

kızlar benımde cok sıkıntı burun tıkanıklıgı durumu,doktor tavsıyesıyle kaynatılıp sogumus suya denız tuzu katıp sıkıyorum burnuma yatmadan once,nemlendırıyor ıyı oluyor
Evet bizimkide tuzlu su verdi ama gece uykumda yine aynı oluyor.Senin taktiği deneyelim bide.Eşimde aynı :) Oda hamile sanırım,ben ne yaşarsam adamda yaşıyor

Son düzenleme:
suyu çok içiyorum ama kanamıyorum bazen buz atıp içiyorum o kadar susuyorum bu havalarda şekerim falan iyi çıktı doktor iç dedi işte ne güzel.

off bende taşınmak istiyorum.
evimin etrafında cok fazla kömür vs yakan var..
evde otururken bile kömür kokusundan burnum yanıyo..

imkanın varsa ağırlaşmadan taşın derim. insana stresi bile yetiyor

[QUdQUOTE="Seymasevde, post: 38764915, member: 573878"]Valla ilk çocukta banada Yaptılar bende inat ettim ya benim çocuğum değil mi istediğim gibi tutarım ben karar veririm. Yok illa sar kucağında fazla tutma gibi laflar edip bunalttılar sonra ne oldu sütüm gitti stresten çocuk stresli oldu okadar Ağlayan bir bebek oldu ki anlatamam 3 günlük lohusaydım ağlamaktan Gözlerimi açamıyordum. Eşimde bilgisiz ilk çocuk olduğu için BÜYÜKLER ne derse doğru der kafasındaydı. Sonra baktı ki ben nasıl davranırsam çocuk huzurlu karışmadı karıştırmadı.
Ilk çocukta her kafadan bi ses Allah yardım etsin[/QUOTE]
Aynen katiliyorum o sinir ve stresli sutu çocuk emdigi zaman huzursuzluk kat kat oluyor

eve gidince sıcak bi duşa gir sıcak suyla köpükle ovala orayı cnm iyi gelir inşallah

Alemsin napsın doktor naz niyaz baksana

Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin

Aynen,hamile kaldığımdan beri hep tıkalı.İyi en azından normalmiş :) Kbba gittim bir şey çıkmadı :)
Bende gidicektim vazgeçtim

Canım bende de olmaya başladı,hele yorulduğum zaman fena çarpıyor.
benim başından beri oluyo da nedense zamanla o da geçicek diye düşünmüşüm şimdi devam edince hatta arttı sanki biraz.ama normalmiş gebelikte.bikaç saniye sürüp dinlenince geçiyosa normalmiş sanırım

11 hafta bitti belirtilerde bitti bnde sadece belim ağrıyor biraz ayakta dursa sanki saatlerce ayakta durmuşum gibi ayaklarım ağrıyo varmı böyle olan arkadaşlar mrk ettim

11 hafta bitti belirtilerde bitti bnde sadece belim ağrıyor biraz ayakta dursa sanki saatlerce ayakta durmuşum gibi ayaklarım ağrıyo varmı böyle olan arkadaşlar mrk ettim
Öyle oluyo canım rahatlama dönemi giriyo. Sonra 3. Tremestirde tekrar ağrı sızı mide yanması başlayabiliyor

Alemsin napsın doktor naz niyaz baksana
Haksızmıyım ama kanamadan dolayı çarş hastaneye yattım cuma çıkışım yapıldı.Dr 3 hafta istirahat dedi ama bugün resmi tatil diye rapor yazamıyorum p.tesi gel yazalım dedi..Çıkarken cuma bakıldı bebek iyidi şükür sonra kanama da olmadı bidaha çok şükür ama p.tesi ben tekrar 80km yol gitmişim bidahaki kontrole kadar de istirahatteyim.içim içimi yiyo bebek hala iyi mi diye bakıverse 3 dkkasını alırdı en fazla ama bakamam çok yoğunum inan ölüyorum diyiverdi.o da şu bakımdan haklı cuma tatil olunca o günkü randevuların hepsini p.tesiye sıkıştırmışlar benim talihsiliğim oldu biraz ama içim içimi yiyo bebeğim iyiymiydi acaba diye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…