- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.881
bi sonraki randevum taaa 23 ocakta .Doktoruma da küsüm pazartesi rapor için gittiğimde ultrasona bakmadı diye küsüm diye aramıyorum ..Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bizimikiSor biranönce için rahat etsin. Belki tansiyonla alakalıdır. Evet nefes darlığı olabiliyormuş. Son aylarda yaşadımda bu kadar erken hiç yaşamamıştım.
banada ayrıntılı renkli usg de 11+5 de doktor kıza benziyor dedi pazartesi gittiğimde netleşicek benim için de eşim içinde farketmiyordu kayınvalideme söyledik olsun diyor kızda evlattır diyor sinir oldumsanki bizim 10 kızımız var da tekrar kızımız olcak ilk bebeğimiz ki ben kız çocuklarını daha çok severim bizde 3 kız büyüdük kardeşlerimi kimselere değişmem
bi sonraki randevum taaa 23 ocakta .Doktoruma da küsüm pazartesi rapor için gittiğimde ultrasona bakmadı diye küsüm diye aramıyorum ..Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bizimiki
Aynen,hamile kaldığımdan beri hep tıkalı.İyi en azından normalmiş :) Kbba gittim bir şey çıkmadı :)Evet normalmiş bide çok tıkanıyo gece
ayy çok iyi moral veriyorsunnn. sütü ligt içiyorum kalsiyum miktarı daha çok diye bal katmam bundan sonra bilmiyordumtatlım sütü sade iç sütün içine ne olursa olsun fark etmez bişey karıştırdığın zaman kalsiyum miktarını azaltıyomuş. balı ayrıca ye. bu arada bende o kadar dikkat etmeme ve sağlıklı beslenmeme rağmen kilo alıyorum. şimdiden 2,5 kg oldu bile. ama şöyle düşünüyorum bunun hepsi kilo değildir. çünkü hamilelikte kan miktarı %50 artıyomuş, vücut suda tutuyo, rahim büyüyo ağırlığı artıyo, plesanta büyüyo onun ağırlığıda var, bebeğinde suyu var eee artık kendi ağırlığıda olmaya başladı. yani bu hesaba göre ben aslında kendime hiç kilo almadım daha. nası hesap ama ince hesap
off bende taşınmak istiyorum.Kızlar boynum çok ağrıyor tutuldu heralde. gece hiç uyutmadı beni. onun ağrısı başıma vuruyor oda mide bulantısıne güzel 2 gündür kusmuyordum ama bu sabah işe giderken o kadar kötüydüm ki öğürürken burnum kanadı. işteyim. boynuma bi şal bağladım ama geçicek gibi değil. pazar günüde taşınıyorum. bana dua edin
Evet bizimkide tuzlu su verdi ama gece uykumda yine aynı oluyor.Senin taktiği deneyelim bide.Eşimde aynı :) Oda hamile sanırım,ben ne yaşarsam adamda yaşıyorkızlar benımde cok sıkıntı burun tıkanıklıgı durumu,doktor tavsıyesıyle kaynatılıp sogumus suya denız tuzu katıp sıkıyorum burnuma yatmadan once,nemlendırıyor ıyı oluyor
Canım bende de olmaya başladı,hele yorulduğum zaman fena çarpıyor.Kızlar benim de bu kalp çarpıntıları hala geçmedi ya normal mi ki?
suyu çok içiyorum ama kanamıyorum bazen buz atıp içiyorum o kadar susuyorum bu havalarda şekerim falan iyi çıktı doktor iç dedi işte ne güzel.acaba tuzlu filan yiyorsan ödem olabilir mi ki. bi ballı sütlede bu kadar kilo alınmaz ki. gerçi bünyeden bünyeye değişiyor. normaldede bünyen yatkınsa ne yesen yarıyor demekki. sen yinede kendini aç bırakma canım.
off bende taşınmak istiyorum.
evimin etrafında cok fazla kömür vs yakan var..
evde otururken bile kömür kokusundan burnum yanıyo..
eve gidince sıcak bi duşa gir sıcak suyla köpükle ovala orayı cnm iyi gelir inşallahKızlar boynum çok ağrıyor tutuldu heralde. gece hiç uyutmadı beni. onun ağrısı başıma vuruyor oda mide bulantısıne güzel 2 gündür kusmuyordum ama bu sabah işe giderken o kadar kötüydüm ki öğürürken burnum kanadı. işteyim. boynuma bi şal bağladım ama geçicek gibi değil. pazar günüde taşınıyorum. bana dua edin
Alemsin napsın doktor naz niyaz baksanabi sonraki randevum taaa 23 ocakta .Doktoruma da küsüm pazartesi rapor için gittiğimde ultrasona bakmadı diye küsüm diye aramıyorum ..Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bizimiki
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versinKızlar boynum çok ağrıyor tutuldu heralde. gece hiç uyutmadı beni. onun ağrısı başıma vuruyor oda mide bulantısıne güzel 2 gündür kusmuyordum ama bu sabah işe giderken o kadar kötüydüm ki öğürürken burnum kanadı. işteyim. boynuma bi şal bağladım ama geçicek gibi değil. pazar günüde taşınıyorum. bana dua edin
Bende gidicektim vazgeçtimAynen,hamile kaldığımdan beri hep tıkalı.İyi en azından normalmiş :) Kbba gittim bir şey çıkmadı :)
benim başından beri oluyo da nedense zamanla o da geçicek diye düşünmüşüm şimdi devam edince hatta arttı sanki biraz.ama normalmiş gebelikte.bikaç saniye sürüp dinlenince geçiyosa normalmiş sanırımCanım bende de olmaya başladı,hele yorulduğum zaman fena çarpıyor.
aman yaimkanın varsa ağırlaşmadan taşın derim. insana stresi bile yetiyor
Bazen içinden nasıl gelirse öyle davranmam gerekiyor bence anne herşeyi hissederek yaptığı için hiç tecrübeyle alakası yok bu işlerinAynen katiliyorum o sinir ve stresli sutu çocuk emdigi zaman huzursuzluk kat kat oluyor
Öyle oluyo canım rahatlama dönemi giriyo. Sonra 3. Tremestirde tekrar ağrı sızı mide yanması başlayabiliyor11 hafta bitti belirtilerde bitti bnde sadece belim ağrıyor biraz ayakta dursa sanki saatlerce ayakta durmuşum gibi ayaklarım ağrıyo varmı böyle olan arkadaşlar mrk ettim
Haksızmıyım ama kanamadan dolayı çarş hastaneye yattım cuma çıkışım yapıldı.Dr 3 hafta istirahat dedi ama bugün resmi tatil diye rapor yazamıyorum p.tesi gel yazalım dedi..Çıkarken cuma bakıldı bebek iyidi şükür sonra kanama da olmadı bidaha çok şükür ama p.tesi ben tekrar 80km yol gitmişim bidahaki kontrole kadar de istirahatteyim.içim içimi yiyo bebek hala iyi mi diye bakıverse 3 dkkasını alırdı en fazla ama bakamam çok yoğunum inan ölüyorum diyiverdi.o da şu bakımdan haklı cuma tatil olunca o günkü randevuların hepsini p.tesiye sıkıştırmışlar benim talihsiliğim oldu biraz ama içim içimi yiyo bebeğim iyiymiydi acaba diye canımAlemsin napsın doktor naz niyaz baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?