- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.901
Cnm devlet memurumusun?bebek dogunca kim bakıcak.Aynı fikirdeyim canım ben tapuda çalışıyorum bende maliye mezunumun canım, ama yapsa işler çok çok yoğun ve sorumluluğumuz çok fazla , yanlış işlem yapsak alınana kadar tüm alt soyunuzdan alınıyor , daha iyi bir iş bulmak isterdim ama ülke şartları malum,
İyidir kerata annesi Telaş etmeHaksızmıyım ama kanamadan dolayı çarş hastaneye yattım cuma çıkışım yapıldı.Dr 3 hafta istirahat dedi ama bugün resmi tatil diye rapor yazamıyorum p.tesi gel yazalım dedi..Çıkarken cuma bakıldı bebek iyidi şükür sonra kanama da olmadı bidaha çok şükür ama p.tesi ben tekrar 80km yol gitmişim bidahaki kontrole kadar de istirahatteyim.içim içimi yiyo bebek hala iyi mi diye bakıverse 3 dkkasını alırdı en fazla ama bakamam çok yoğunum inan ölüyorum diyiverdi.o da şu bakımdan haklı cuma tatil olunca o günkü randevuların hepsini p.tesiye sıkıştırmışlar benim talihsiliğim oldu biraz ama içim içimi yiyo bebeğim iyiymiydi acaba diye canım
Hemen en yakın hastaneye at kendini bi bakın de kuku Pipi ne görürsen koş gel anlat bizede meraktan çatlarız bizNe güzel sevinmistim dra gitcem diye aradim Dr izinli sinir oldum simdi isin yoksa iyi bi Dr aracinsiyeti de ogrenemiyecem catlayacam
aman ya
valla bi sürü sorum var kafamda..
bebeğime doğunca kim bakacak?
ben çalışabilecek miyim?
...
...
Lw da uygun canım. Ben kendim dikiyorum elbise buluzKızlar hamile kıyafetlerinızı nerelerden alıyorsunuz?
eve gidince sıcak bi duşa gir sıcak suyla köpükle ovala orayı cnm iyi gelir inşallah
Alemsin napsın doktor naz niyaz baksana
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin
Bende gidicektim vazgeçtim
Canım annenin yanında baksın bakıcı tek Bırakma enazından tanıyıp kaynaşana kadar.kim bakacak sorusu benimde kafamda daha öğrendiğim ilk günden beri. benim kayınvalidemde annemde burda aslında. kayınvalidem çalışıyor ama 1 ay sonra emekli olacak. ama bakamam bakıcı tut diyor. bu tirodi var bide şekeri 110 sınırda. gezecekmiş. her yıl kayınpederimle 3-4 ülke geziyorlar. anneminde sağlık durumu müsait değil. beyninden ameliyat oldu. pıhtı attığı için bacak damarları tıkalı. şeker hastası. ondada tiroit var tansiyonu var kolestrolü var. yinede bakarım diyor ama ben kıyamıyorum nasıl baksın bu kadar hastalıkla. ablam var bide onun çocukları biri 4 biri 1 yaşında o onlara zor yetişiyor. bende mecbur bakıcı tutacağım ama kime güvenebilirsinki
AA ne guzel :) ben hıç anlamam duğme bile dıkemem.maşallah:)Lw da uygun canım. Ben kendim dikiyorum elbise buluz
Evet bizimkide tuzlu su verdi ama gece uykumda yine aynı oluyor.Senin taktiği deneyelim bide.Eşimde aynı :) Oda hamile sanırım,ben ne yaşarsam adamda yaşıyor
Kızlar hamile kıyafetlerinızı nerelerden alıyorsunuz?
Uyuyamiyorum ya canim sikkin ben hissedemiyorum bebisi kizlar siz hissediyormusunuz lekelenme oldu ya bu hafta benim 31inde iyiydi cok şükür kontrolü te 19una verdi daha on gün var nasil dayanacam inşallah bişey olmamistir ödüm kopuyo ya kalbi durduysa diye
Canım annenin yanında baksın bakıcı tek Bırakma enazından tanıyıp kaynaşana kadar.
Suan çalışmıyorum ama çalışma durumum olabilir benımde kafamı en çok karıştıran soru bebeğe kim bakıcak.hanı en azından kreş dönemine gelene kadar.biz kayınvalıde ile aynı binada oturuyoruz fakat kayınvalıdem kafasına koyanı yapana hehe dıyıp soz dinlemeyen bir kadın o yüzden guvenemıyorum.tabıkı bebeğe isteyerek bir zarar vermez ama iyilik yaptığını düşünerek bilmeden zarar verebilir diye düşünüyorum.annemde çalışıyor.kreşe ne zaman alıyorlar kı bebekleri acaba.Canım annenin yanında baksın bakıcı tek Bırakma enazından tanıyıp kaynaşana kadar.
Suan çalışmıyorum ama çalışma durumum olabilir benımde kafamı en çok karıştıran soru bebeğe kim bakıcak.hanı en azından kreş dönemine gelene kadar.biz kayınvalıde ile aynı binada oturuyoruz fakat kayınvalıdem kafasına koyanı yapana hehe dıyıp soz dinlemeyen bir kadın o yüzden guvenemıyorum.tabıkı bebeğe isteyerek bir zarar vermez ama iyilik yaptığını düşünerek bilmeden zarar verebilir diye düşünüyorum.annemde çalışıyor.kreşe ne zaman alıyorlar kı bebekleri acaba.
Ay inşş tanıdık güvenilir birini bulursun ya. Çocuk rızkıyla gelirmiş bi bakmışın çalışmana gerek kalmamış. Bebişine kendin bakarsınbende doğum izni bitmeden alayım eve diyorum. benim ne beklediğimide görmüş olur. aslında şuanki arayışım hep tanıdık birileri. ne biliyim bi akraba bakmak ister. arkadaşlarımın ailelerinden iş arayan vardır. öyle en kötü tanıdığın tanıdığı olsun. şirketten filan eve görüşmeye gelen birine güvenemem ben
Canım ya o kreşleri hiç Düşünme çok küçük bi çocuk için o ortamlar ev ortamından kötü çocuk ev ortamında bakılsa daha iyi psikolajisi açısındanSuan çalışmıyorum ama çalışma durumum olabilir benımde kafamı en çok karıştıran soru bebeğe kim bakıcak.hanı en azından kreş dönemine gelene kadar.biz kayınvalıde ile aynı binada oturuyoruz fakat kayınvalıdem kafasına koyanı yapana hehe dıyıp soz dinlemeyen bir kadın o yüzden guvenemıyorum.tabıkı bebeğe isteyerek bir zarar vermez ama iyilik yaptığını düşünerek bilmeden zarar verebilir diye düşünüyorum.annemde çalışıyor.kreşe ne zaman alıyorlar kı bebekleri acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?