2015 Temmuz Anneleri

Cnm devlet memurumusun?bebek dogunca kim bakıcak.

Ne güzel sevinmistim dra gitcem diye aradim Dr izinli sinir oldum simdi isin yoksa iyi bi Dr ara cinsiyeti de ogrenemiyecem catlayacam

İyidir kerata annesi Telaş etme

Ne güzel sevinmistim dra gitcem diye aradim Dr izinli sinir oldum simdi isin yoksa iyi bi Dr ara cinsiyeti de ogrenemiyecem catlayacam
Hemen en yakın hastaneye at kendini bi bakın de kuku Pipi ne görürsen koş gel anlat bizede meraktan çatlarız biz

aman ya
valla bi sürü sorum var kafamda..
bebeğime doğunca kim bakacak?
ben çalışabilecek miyim?
...
...

kim bakacak sorusu benimde kafamda daha öğrendiğim ilk günden beri. benim kayınvalidemde annemde burda aslında. kayınvalidem çalışıyor ama 1 ay sonra emekli olacak. ama bakamam bakıcı tut diyor. bi tirodi var bide şekeri 110 sınırda. gezecekmiş. her yıl kayınpederimle 3-4 ülke geziyorlar. anneminde sağlık durumu müsait değil. beyninden ameliyat oldu. pıhtı attığı için bacak damarları tıkalı. şeker hastası. ondada tiroit var tansiyonu var kolestrolü var. yinede bakarım diyor ama ben kıyamıyorum nasıl baksın bu kadar hastalıkla. ablam var bide onun çocukları biri 4 biri 1 yaşında o onlara zor yetişiyor. bende mecbur bakıcı tutacağım ama kime güvenebilirsinki

Canım annenin yanında baksın bakıcı tek Bırakma enazından tanıyıp kaynaşana kadar.

Maşallahbushra_84, post: 38765161, member: 281986"]MaşaAllah balıklarınıza :) Benimde papağanlarım vardı artarda 2 kuluçka 9 yavru aldım baktım 3. kuluçkaya yattılar sahiplendirdim hepsini mecburen :) Kuluçka makinesi gibilerdi maşaAllah :)[/QUOTE]
Masallah

CanimE="kzmmm, post: 38765259, member: 638383"]merhabalar
3 gün aradan sonra iş ii geldi bana ...
yazılanalrı çok okuyamadım ama eskilerin bildiği bi çok aslında doğru...bunu daha sonra anlıyor insan...
annem kızımı tuzlayalım dedi ben hayır olmaz çocuğun tansiyonu çıkıyormuş zararlıymış felan filan dedim yaptırmadım...
ilk 2 yıl koltuk altı pişmesi
kollarında egzama,
neler neler yaşadım...ben tuzlansaydı kızımda bunları yaşamayacağımı düşünüyorum...kızım çok terliyor terlediği an kaşınıyor...ter kokusuda oluyor..eşim tarafı tuzlanmayı bilmiyor eşimde ter-koku dolayı hergün duş alıyor...ben 1 hafta yıkanmasam ter kokmam kolay kolayda terlemem..belki tesadüf ama tuzlamak ii galiba..
bunda yaptırırmıyım bilmiyorum...yaptırısam bile gözüm görmesin der diğer odaya giderim...
tuzlamak dediğim olay koltuk altlarına boyun altlarına yani eklem yerlerine hafif tuz atıp sarıyorlar 5-10 dk sonra yıkanıyor...damağına bile tuz koyan oluyor bizim oralarda...[/QUOTE]
Canim bizde de tuzlanma var ben bu cocugumuda yaotriracam. Allah izin veririse

tatlım evham yapma iyidir ufaklık bizde daha hiçbişey hissetmiyoruz ne hissedelimki minicikler daha. sen rahat ol iyidir kuzucuk :)))

Canım annenin yanında baksın bakıcı tek Bırakma enazından tanıyıp kaynaşana kadar.

bende doğum izni bitmeden alayım eve diyorum. benim ne beklediğimide görmüş olur. aslında şuanki arayışım hep tanıdık birileri. ne biliyim bi akraba bakmak ister. arkadaşlarımın ailelerinden iş arayan vardır. öyle en kötü tanıdığın tanıdığı olsun. şirketten filan eve görüşmeye gelen birine güvenemem ben

Suan çalışmıyorum ama çalışma durumum olabilir benımde kafamı en çok karıştıran soru bebeğe kim bakıcak.hanı en azından kreş dönemine gelene kadar.biz kayınvalıde ile aynı binada oturuyoruz fakat kayınvalıdem kafasına koyanı yapana hehe dıyıp soz dinlemeyen bir kadın o yüzden guvenemıyorum.tabıkı bebeğe isteyerek bir zarar vermez ama iyilik yaptığını düşünerek bilmeden zarar verebilir diye düşünüyorum.annemde çalışıyor.kreşe ne zaman alıyorlar kı bebekleri acaba.

Ekeymasevde, post: 38766459, member: 573878"]Hemen en yakın hastaneye at kendini bi bakın de kuku Pipi ne görürsen koş gel anlat bizede meraktan çatlarız biz[/QUOTE]
Baska Dra guvenemiyom biraz doktorzedeligim var korkuyom bide meraktan catliyom

3 yaşında alıyorlar. yinede elalemden iyi bakar kayınvaliden. bide aynı apartmandaymış. çocuğu getir götür derdi de olmaz. bence imkan varken değerlendir kabul ediyorsa. benimki bakmam diyor

Ay ay ay kizlar bu nasil birsey ya tam gecti bu sefer kesin bulantilar bitti dedim yine basladi :/ bide bugun adet olcakmisim gibi agrim var geceden beri sizde de oluyor mu napsam ya ?????

Ay inşş tanıdık güvenilir birini bulursun ya. Çocuk rızkıyla gelirmiş bi bakmışın çalışmana gerek kalmamış. Bebişine kendin bakarsın

Canım ya o kreşleri hiç Düşünme çok küçük bi çocuk için o ortamlar ev ortamından kötü çocuk ev ortamında bakılsa daha iyi psikolajisi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…