- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.921
Ayaklarını dik yat imkanın varsa iyi gelirAy ay ay kizlar bu nasil birsey ya tam gecti bu sefer kesin bulantilar bitti dedim yine basladi :/ bide bugun adet olcakmisim gibi agrim var geceden beri sizde de oluyor mu napsam ya ?????
Canim bizde de tuzlanma var ben bu cocugumuda yaotriracam. Allah izin veririse[/QUOTE]CanimE="kzmmm, post: 38765259, member: 638383"]merhabalar
3 gün aradan sonra iş ii geldi bana ...
yazılanalrı çok okuyamadım ama eskilerin bildiği bi çok aslında doğru...bunu daha sonra anlıyor insan...
annem kızımı tuzlayalım dedi ben hayır olmaz çocuğun tansiyonu çıkıyormuş zararlıymış felan filan dedim yaptırmadım...
ilk 2 yıl koltuk altı pişmesi
kollarında egzama,
neler neler yaşadım...ben tuzlansaydı kızımda bunları yaşamayacağımı düşünüyorum...kızım çok terliyor terlediği an kaşınıyor...ter kokusuda oluyor..eşim tarafı tuzlanmayı bilmiyor eşimde ter-koku dolayı hergün duş alıyor...ben 1 hafta yıkanmasam ter kokmam kolay kolayda terlemem..belki tesadüf ama tuzlamak ii galiba..
bunda yaptırırmıyım bilmiyorum...yaptırısam bile gözüm görmesin der diğer odaya giderim...
tuzlamak dediğim olay koltuk altlarına boyun altlarına yani eklem yerlerine hafif tuz atıp sarıyorlar 5-10 dk sonra yıkanıyor...damağına bile tuz koyan oluyor bizim oralarda...
Ay inşş tanıdık güvenilir birini bulursun ya. Çocuk rızkıyla gelirmiş bi bakmışın çalışmana gerek kalmamış. Bebişine kendin bakarsın
Canım ya o kreşleri hiç Düşünme çok küçük bi çocuk için o ortamlar ev ortamından kötü çocuk ev ortamında bakılsa daha iyi psikolajisi açısından
canım kreş değil ama ben anaokulu öğretmeniyim.anaokuluna(ilköğretime bağlı anasınıflarından bahsetmiyorum,bağımsız anaokulu) 36. ayını dolduran çocukları alıp ayrı bi 3 yaş grubu oluşturuyoruz.Kreşlere daha erken de alabiliyolar 2 yaşında da alırlar kreşe kreş farklı bi terim ama 3 yaşından küçük çocuklar bence ev dışına oralara gitmememli bence...bi bakıcı tutarsın kayınvaliden de yanında oturur arada çıkar bakar belki ben de öyle bişi düşünüyorum bakalımSuan çalışmıyorum ama çalışma durumum olabilir benımde kafamı en çok karıştıran soru bebeğe kim bakıcak.hanı en azından kreş dönemine gelene kadar.biz kayınvalıde ile aynı binada oturuyoruz fakat kayınvalıdem kafasına koyanı yapana hehe dıyıp soz dinlemeyen bir kadın o yüzden guvenemıyorum.tabıkı bebeğe isteyerek bir zarar vermez ama iyilik yaptığını düşünerek bilmeden zarar verebilir diye düşünüyorum.annemde çalışıyor.kreşe ne zaman alıyorlar kı bebekleri acaba.
Niye bakmam diyoOTE="cansu_mrt, post: 38766725, member: 102881"]3 yaşında alıyorlar. yinede elalemden iyi bakar kayınvaliden. bide aynı apartmandaymış. çocuğu getir götür derdi de olmaz. bence imkan varken değerlendir kabul ediyorsa. benimki bakmam diyor
Kabul eder bayıla bayıla hemde.ama iyi bakıcaklarından emin olamıyorum.3 yaşında alıyorlar. yinede elalemden iyi bakar kayınvaliden. bide aynı apartmandaymış. çocuğu getir götür derdi de olmaz. bence imkan varken değerlendir kabul ediyorsa. benimki bakmam diyor
Kabul eder bayıla bayıla hemde.ama iyi bakıcaklarından emin olamıyorum.
Suan çalışmıyorum ama çalışma durumum olabilir benımde kafamı en çok karıştıran soru bebeğe kim bakıcak.hanı en azından kreş dönemine gelene kadar.biz kayınvalıde ile aynı binada oturuyoruz fakat kayınvalıdem kafasına koyanı yapana hehe dıyıp soz dinlemeyen bir kadın o yüzden guvenemıyorum.tabıkı bebeğe isteyerek bir zarar vermez ama iyilik yaptığını düşünerek bilmeden zarar verebilir diye düşünüyorum.annemde çalışıyor.kreşe ne zaman alıyorlar kı bebekleri acaba.
Ah canım kocanı nasıl büyütmüş bu kadın :)Kabul eder bayıla bayıla hemde.ama iyi bakıcaklarından emin olamıyorum.
Bol kırmızı et tüket canım :)kızlr b12 düşük çıkmış bende
Yok canım ya abartmışlar yazıda :) Banyo suyuna azcık tuz atıyorsun bu kadar.Bebeği tuzla ovmuyorsunki :)tuzlama ile ilgili bi açıklaması buldum
Tuzlama: Yenidoğan bebek tuzlu su ile yıkanır veya tuzla ovulur. Bu uygulamada tuzun bereket ve uğur vereceğine inanılır. Ayrıca bazı yörelerde bebeğin büyüdüğünde terinin korkmaması için bebeği tuzlamak gerektiği inancı da vardır. Bebeklerin vücuduna sürülen tuz, cildi çok hassas olan bebeklerde yanıklara neden olabilir. Ayrıca yoğun tuz, sıvı kaybına, kanda tuz oranının artması ile beyin kanamasına yol açabilir.
ay sorma 2 haftadır ağzıma sürmedim eti rüyama bile girdi düşün biri yapmış tiksiniyorum yiyemiyorum.yumurta sütü debırakmıştım bugün yedim ilk kezBol kırmızı et tüket canım :)
Ah canım kocanı nasıl büyütmüş bu kadın :)
Ya çocukları içinde en iyi kocam zaten maşallah.diger çocukları hep sorunlu maalesefAh canım kocanı nasıl büyütmüş bu kadın :)
Ben zatn anlamıştım senin babaanne olduğunu...Gelininin erkek bebek doğurmasını bekleyen tipik bi babaanneAhh bu zamane gelinleri boyle kardesssadamin etinden sütünden yararlanirken iyiydi, kaynana onu buyutmus eline vermis ohh ama toruna bakamaz cik cik cikkk
Kadin bahane bulup bakmam dese topa koyarlar
ben aslinda temmuz annesi diil temmuz babannesiyim itiraf ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?