2015 Temmuz Anneleri

Canim bizde de tuzlanma var ben bu cocugumuda yaotriracam. Allah izin veririse[/QUOTE]
ilk defa duyuyorum iyiki varsınız kızlar insan neler öğreniyor bi arastirayım bakiim

OTE="cansu_mrt, post: 38766725, member: 102881"]3 yaşında alıyorlar. yinede elalemden iyi bakar kayınvaliden. bide aynı apartmandaymış. çocuğu getir götür derdi de olmaz. bence imkan varken değerlendir kabul ediyorsa. benimki bakmam diyor[/QUOTE]
Niye bakmam diyo

amin canım. Allah ne nasip edecek bilemeyiz tabi

canım kreş değil ama ben anaokulu öğretmeniyim.anaokuluna(ilköğretime bağlı anasınıflarından bahsetmiyorum,bağımsız anaokulu) 36. ayını dolduran çocukları alıp ayrı bi 3 yaş grubu oluşturuyoruz.Kreşlere daha erken de alabiliyolar 2 yaşında da alırlar kreşe kreş farklı bi terim ama 3 yaşından küçük çocuklar bence ev dışına oralara gitmememli bence...bi bakıcı tutarsın kayınvaliden de yanında oturur arada çıkar bakar belki ben de öyle bişi düşünüyorum bakalım

Niye bakmam diyo[/QUOTE]

hastaymış ve gezecekmiş canım. o yüzden. hastalıkta bi tirodi var bide şekeri sınırda

En kötü babaanne kres ve bakicidan iyidir canim emin ol! Takilsa dusse ici yanar cigeri sonucta kucukken sevgi ve sefkat en cok ihtiyaci olan sey sen daha ii bilirsin ama babaanne daha saglikli bi secim kreslerin eline kimseyi dusurmesin Allah

tuzlama ile ilgili bi açıklaması buldum
Tuzlama: Yenidoğan bebek tuzlu su ile yıkanır veya tuzla ovulur. Bu uygulamada tuzun bereket ve uğur vereceğine inanılır. Ayrıca bazı yörelerde bebeğin büyüdüğünde terinin korkmaması için bebeği tuzlamak gerektiği inancı da vardır. Bebeklerin vücuduna sürülen tuz, cildi çok hassas olan bebeklerde yanıklara neden olabilir. Ayrıca yoğun tuz, sıvı kaybına, kanda tuz oranının artması ile beyin kanamasına yol açabilir.

Yok canım ya abartmışlar yazıda :) Banyo suyuna azcık tuz atıyorsun bu kadar.Bebeği tuzla ovmuyorsunki :)

Ah canım kocanı nasıl büyütmüş bu kadın :)

Ahh bu zamane gelinleri boyle kardesss adamin etinden sütünden yararlanirken iyiydi, kaynana onu buyutmus eline vermis ohh ama toruna bakamaz cik cik cikkk
Kadin bahane bulup bakmam dese topa koyarlar
ben aslinda temmuz annesi diil temmuz babannesiyim itiraf ediyorum

Ben zatn anlamıştım senin babaanne olduğunu...Gelininin erkek bebek doğurmasını bekleyen tipik bi babaanne

Saka bi yana anne de olsa kv de de olsa illa ki antika davranislari uygulamalari oluyo olayi buyutmemek buyuklerin tecrubesine biraz kiymet vermek ama kendi dogrularindan odun vermemek o kadar da zor diill sonucta bildigimiz bi gercek var herkes bu minnoslarin iyiligini istiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…