- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.941
Evet çocuk yetiştirmede anne baba faktörü yetiştirilme tarzı çok önemli ama bakıyorum aynı ana babadan olan kardeşler çok farklı oluyo,ben biraz her çocuğun kendi fıtratıyla doğduğuna da inanıyorum canımYa çocukları içinde en iyi kocam zaten maşallah.diger çocukları hep sorunlu maalesef
Ya aslında evhamimin sebebi lekelenme sonrasinda iyiydi bebek ama eve donunce 2 3 gun kesildi sonra kahvetengi geldi akinti sonra yine kesildi falan merak ettim doktor kahverengi korkulacak degil dedi ama ne bileyim gel bakalim da demedi inşallah hersey yolundadir kabuslarim birakmiyo peşimi ilk bebisimde 9. Haftada kalbi durdu ayni seyleri yasanak korkutuyo iste Allaha emanet keske biseyler hissetsem daha rahat olucam hayirlisi ne diyim korkuyorum dua ediyorum öyle iste canlarim bu ilk deneyim beni cok etkiledi bundada öyle olursa diye korkumtatlım evham yapma iyidir ufaklık bizde daha hiçbişey hissetmiyoruz ne hissedelimki minicikler daha. sen rahat ol iyidir kuzucuk :)))
Ahahhahha :) Çok fenasın sen :) Ama haklısın :) Ben kayınvalideme gözüm kapalı veririm zaten melek gibi kadın :)Ahh bu zamane gelinleri boyle kardesssadamin etinden sütünden yararlanirken iyiydi, kaynana onu buyutmus eline vermis ohh ama toruna bakamaz cik cik cikkk
Kadin bahane bulup bakmam dese topa koyarlar
ben aslinda temmuz annesi diil temmuz babannesiyim itiraf ediyorum
Canım o çocuğun yapısıylada alakalı.Mesela benim eşim 5 vakit namazında elinden Kuran düşmez maşaAllah ama kaynım bar,diskodan çıkmaz.Alkol,sigara var :) Çok zıpır bir şey ki eşimle aralarında 4 yaş var çok fark yok :) İkisinide aynı anne baba yetiştirdi ama çok farklılar.Ya çocukları içinde en iyi kocam zaten maşallah.diger çocukları hep sorunlu maalesef
Aynı fikirdeyim :)Evet çocuk yetiştirmede anne baba faktörü yetiştirilme tarzı çok önemli ama bakıyorum aynı ana babadan olan kardeşler çok farklı oluyo,ben biraz her çocuğun kendi fıtratıyla doğduğuna da inanıyorum canım
kim bakacak sorusu benimde kafamda daha öğrendiğim ilk günden beri. benim kayınvalidemde annemde burda aslında. kayınvalidem çalışıyor ama 1 ay sonra emekli olacak. ama bakamam bakıcı tut diyor. bi tirodi var bide şekeri 110 sınırda. gezecekmiş. her yıl kayınpederimle 3-4 ülke geziyorlar. anneminde sağlık durumu müsait değil. beyninden ameliyat oldu. pıhtı attığı için bacak damarları tıkalı. şeker hastası. ondada tiroit var tansiyonu var kolestrolü var. yinede bakarım diyor ama ben kıyamıyorum nasıl baksın bu kadar hastalıkla. ablam var bide onun çocukları biri 4 biri 1 yaşında o onlara zor yetişiyor. bende mecbur bakıcı tutacağım ama kime güvenebilirsinki
Bende tuzlama düşünüyorum.annem bizi tuzlamis ve hiç terim kokmaz azda olsa bende yapicamtuzlama ile ilgili bi açıklaması buldum
Tuzlama: Yenidoğan bebek tuzlu su ile yıkanır veya tuzla ovulur. Bu uygulamada tuzun bereket ve uğur vereceğine inanılır. Ayrıca bazı yörelerde bebeğin büyüdüğünde terinin korkmaması için bebeği tuzlamak gerektiği inancı da vardır. Bebeklerin vücuduna sürülen tuz, cildi çok hassas olan bebeklerde yanıklara neden olabilir. Ayrıca yoğun tuz, sıvı kaybına, kanda tuz oranının artması ile beyin kanamasına yol açabilir.
inanki durumlarımız nerdeyse aynı..
kimseye güven olmaz.. hele bu zamanda hiç.. allah bi çare verir elbet
Benim kizima annem bakti babanne acik kalp ameliyatı oldu tansiyon seker vs vs bakamadi ama annem 2.cocukta ben yoğuumm dedi o da cok yiprandi bu velet ortada kaldi napcez bilmimm
Halasini kestiriom gozume bakalim zamani gelince Rabbim kapi acar insallahh
Çok doğru cnm.Evet çocuk yetiştirmede anne baba faktörü yetiştirilme tarzı çok önemli ama bakıyorum aynı ana babadan olan kardeşler çok farklı oluyo,ben biraz her çocuğun kendi fıtratıyla doğduğuna da inanıyorum canım
Cnm valla kaynanam doktorların tüm uyarılarına karsı şeker hastası annesine (eşimin ananesıne)bir petek balı 1 haftada yedirip şeker komasına soktuktan sonra.insan guvenemıyor haliyle :)Ahh bu zamane gelinleri boyle kardesssadamin etinden sütünden yararlanirken iyiydi, kaynana onu buyutmus eline vermis ohh ama toruna bakamaz cik cik cikkk
Kadin bahane bulup bakmam dese topa koyarlar
ben aslinda temmuz annesi diil temmuz babannesiyim itiraf ediyorum
Canim bunlar hep hamilelik hormonlarinin marifeti:) anne olmaya hazirliyor ruhen bizleri, annelik surekli bir endise hali zaten. Ben kizimda 18-20. Haftalardi filan ilk hissetmeye basladim. Bu ikinci olmadina ragmen hala hissetmedim canim . Bu haftada senin hissetmen imkansiz zaten , hic merak etme bebisin seninle artik:) hicbiryere gitmiyor.Uyuyamiyorum ya canim sikkin ben hissedemiyorum bebisi kizlar siz hissediyormusunuz lekelenme oldu ya bu hafta benim 31inde iyiydi cok şükür kontrolü te 19una verdi daha on gün var nasil dayanacam inşallah bişey olmamistir ödüm kopuyo ya kalbi durduysa diye
Canim uzme kendini o kadar, ben calisan anne cocuguyum cocukluk hayatim kreslerde ve bakicilarla gecti hiiiic hatirlamiyorum bile o gunleri. Derin iz filan kalmiyor, hayat o kadar cok ani yukluyor ki o senelerin ustune herhalde unutuyor insan:) anneye daha zor birakmak o baska. Kizimi birakip ise giderken aglardim yollarda iki goz iki cesme;(Amann calisan kadin rezillikten baska bisiy diil yeminle o kizimla benim doktugumuz gizyaslarimizi bi bilseniz onun feryatlari hala aklima geldikce icim ciz edioannee beni birakma diye yalvaran boncuk gozleri arkanda birakip gitmek ölümden beterdi ne zaman ki cocuk senden umidi kesiyo kaderine razi oluyo baska caresi kalmadigini anliyo ve alisiyo bi sekilde icinde ne derin yaralar birakiyo
bide agzimiza sakiz olmus ama onun icinn onun daha iyi sartlarda olmasi icinnnn onun duygu dunyasini mahvedip ona laptop almak icin yani
ayy cok dertliyim bu konuda kendimi affetmiyorum kusura bakmayin yazdim durdum ama ilerde ne demek istedigimi ve boktan ruh halini anliycaksiniz malesef
Evet normalmiş bide çok tıkanıyo gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?