- Konu Sahibi Hedef65tir
- #40.901
Cnm yasakta bana degl :)) hamileym ben soncta ama dimi rahat olmam lazm :))Kot yasak değil ni canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yasakta bana degl :)) hamileym ben soncta ama dimi rahat olmam lazm :))Kot yasak değil ni canım
Ahh cnm zevk icin istemz mi insn :))Bencede canım, bebek çevreye uyum sağlamalı çevre bebeğe değil,ama kendim için süt banyosu yapmak isterdim :))
Benm gorumcmde ondn kullanms canmda birde goryrm surekkinnette merak ettm sagolsnGüzel bi marka tavsiye ederim ben.Ben bebegime penaten ve bübchen markalarindan aldim herseyi. Hatta bübchenin babymilch i var, nemlendirici onu kendime de sürüyorum, göbisime
,Pamuk gibi yapiyo beni
.
Aynen burada da öyle, daha dogumun ertesi günü hastanede bebek arabasi veriyorlar, bebegi bahcede dolastirip gelin diyorlar.Halbuki bizde yapabilseler 40 ina kadar disari yüzü göstermeyecekler yavrucaklara.Karda kista cikarip hava aldiriyorlar, cocuklar turp gibi, bizim narin kuzularsa hemen sümükleniyo.alisveriste bazen dikkatimi cekiyo, cocugun emizigi düsüyo, kadin alip agzina sokuyo, tabi benim gözler
.Ben düser diye yanima yedek iki emizik aliyorum,olurda yikayacak yer bulamazsam diye.Tamamen kültürle alakali biraz bence, böyle gördük böyle yasiyoruz napalim.
Bende onu diorm canm gore gore bikmslrdir zaten :) ben kasmyrm iste kendimi bosuna :)Bence umurlarında bile değildr canım doktorların, ayda kaç tane muayene düşünsene
Evet ya:) harika olurdu.of yanında meyve kokteyliAhh cnm zevk icin istemz mi insn :))
Cati muayenesi mi yapyr neden kiAy alemsiniz yahu, bunu mu dert ediyonuz.Benim dr her gidisimde yapiyo o muayeneyi,alistim artik.Dogumdan sonra gecer korkmayin
![]()
Kesik denen sey mi oda cnm .Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde kardeşimin kitaplarını karıştırmıştım kadım doğum bölümünde hem kegel hemde perine masajı epizyotomiyi engellemek için yapılmalı diyodu. Epizyotomi dedikleri şeyide öğrenmiş olmuştum acıgerçek![]()
Kesik denen sey mi oda cnm .
Lierac da sürüyorum. Dermatoloğa gittim başka bir şey için dr da hamileydi şansıma sordum o da lierac kullanıyomuş. Lierac ı 20. Haftadan beri kullanıyorum. Bence ihmal etme çünkü olacaksa bile ufak çizgilerle atlatma şansın var. Bir de doğum sonrası çabuk toparlıyor bu kremler. Üşenme sür bence ne kaldı ki şurda?Bravo canım ben lierac aldım ve sürmeyi bıraktım eserse sürüyorum.çok zor geliyor sürmek, hemde genetik dediler napsanda olur falan
Of kızlar kötüyümişten erken çıktım dinleneyim belim iyi olsun diye. Geldim uzandım uyumuşum biraz lavaboya gitmek için kalktım kalkmaz olaydım bir anda bir acı ve agrıyla geri yattım hemen doktoru aradım gel dedi gittik eşimle. Çocukta bi problem yok. Rahimde açılma kasılma yok dedi. Belimde ya tutulma yada böbrekle alakalıymış iki gün rapor verdi. Yarın bir de idrar tahlili yaptırıcam. Yatınca iyiyim ama ayağa kalkınca fena oluyor sol tarafım
![]()
Çok saol canım inşallah.Canım çokgeçmiş olsun. Neyse ki bebişte bi sorun yokmuş. Artık her gün biyerlerimiz ağrıycak sanırım. Bebişler büyüyor,rahim büyüyor,ağırlaşıyoruz. Sen dinlenmene bak. Umarım hemen atlatırsın.
Geçmiş olsun canm doktor birşey demedi isteseydi bende yaptırırdım evde arada ölçüm yapıyorum normal gibi ne diyelim Allah yardımcımız olsun...canım benimde 1 gün önce açlık tokluğa bakıldı normaldi.ama ertesi gün yüklemede şeker çıktıyani sadece tokluk belirleyemiyo onu
![]()
Çok sevimli şeyleri bir an evvel zamanıKızlaaar neler neler konuşmuşsunuz , oku okuanca bitirdim :)) bugün kızım beni deli etti :)) Sabahtan beri doğru düzgün hareket hissedemedim. Normalde sabah uyandığımda ve kahvaltıdan snra kıpır kıpır olur. Biraz hareket etti ama belli belirsiz. Gün boyu ben de ayakta olduğum için takip edemedim. Akşamüstüne doğru biraz dinledim, yine hareketyok. İyice panik olmaya başlamıştım ki hıçkırık tuttu da rahatsız oldu :)) Çok şükür oynamaya başladı. Şimdi de durduramıyoruz
Artık büyüdükleri için mi böyle oluyor acaba ? Normalde çok hareketli , bugün böyle olunca inanılmaz tedirgin oldum. Hareketleri kaçıncı haftadan sonra kısıtlanmaya başlıycak ?
Çok sevimli şeyleri bir an evvel zamanı
Gelse doğsalar da büyütsek,büyümelerini evlenmelerini filan görsek:)
Canm ges olsn ya yat dinlen yormssn sen kendini.bende bacagma bisey oldu isten gelirken bocak saplanyr sankiOf kızlar kötüyümişten erken çıktım dinleneyim belim iyi olsun diye. Geldim uzandım uyumuşum biraz lavaboya gitmek için kalktım kalkmaz olaydım bir anda bir acı ve agrıyla geri yattım hemen doktoru aradım gel dedi gittik eşimle. Çocukta bi problem yok. Rahimde açılma kasılma yok dedi. Belimde ya tutulma yada böbrekle alakalıymış iki gün rapor verdi. Yarın bir de idrar tahlili yaptırıcam. Yatınca iyiyim ama ayağa kalkınca fena oluyor sol tarafım
![]()
Canım balık yiyemiyorsan semiz otu ye bolca omega var ondaKızlar omega 3 yağı kullanıyomusunuz ya ben balık yiyemiyorum ilaç ta vermiyo doktor napsamki
Her kontrole gittigimde bi elle muayene ediyo, bebegin yerlesimini de elle kontrol ediyo sürekli. Hic sormadim niye herseferinde bakiyo diye ama baskalarindan da duymustum böyle yapildigini ondan yadirgamadim hic.Cati muayenesi mi yapyr neden ki
Çok sevimli şeyleri bir an evvel zamanı
Gelse doğsalar da büyütsek,büyümelerini evlenmelerini filan görsek:)
Aynen canım hıçkırıyolarmış,benimkiler zaten hıçkırıkçı:)Kizlar boyle tik tik tik atiyor bazen 5 dkka bezen 10 dkka bazense cok daha az hickiriyormu acep kuzum :)