- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #41.641
hayırlı cumalar canlarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sevindim bu habere çok güzel yalnız benim kafam karıştı.senin bu dönme muhabbetlerini bildiğim için dün kontrolde dr.uma bebeğin duruş poisyonu önemli mi?şu an nasıl olmalı?dedim.Tabi ki önemli baş yukarda olmalı şu an öyle zaten dedi.Aşağı dönmesi gerekmiyo mu yavaştan dedim hayır daha çok erken Allah korusun başı şimdiden aşağı dönerse rahimağzına baskı yapar ve açılma olur erken doğum başlar aman son ana kadar başı aşağı dönmesin dedi.Ama seninkini şimdiden döndürmeye çalışıyorlar.Anlamadım ben bu işi?
Ay bir yasima daha girdim! Az once bir e-mail geldi siniftaki tum annelere kizimin sinifindaki bir anneden efendim kizi hasta olmusta acaba siniftaki birinden mi gecmis mis??? Kendi temizlik hastasiymis evin heryerini camasir sulamismis falan filan. Birde sonuna ekliyor yanlis anlamayin kimseyi suclamiyorum filan demis . E nedir senin yazdiklarinin amaci? Simdi benim kizim hasta olursa e-mail mi atayim sana kizin kizima hastalik bulastirfi diye??? Hey Allahim ne insanlar var ya? Bu ne curret? Cok kiymetliyse kizin yollama okula. Okul bu mikrop hastalik yuvasi. Kimsenin cocugu kendi hastalik uretmiyorki hepsine birbirinden geciyor iste! Cinlerim tepeme cikti hemde simdi killandim bizim kizda acaba hasta olacak mi diye? Benim kafami niye bosuna bulandiriyosun be kadin??? Ay haksizmiyim ya???
Evt canm.aileme guvenyrm yoksa ne yaparm insanin ailesi gibisi yok ya.
İşin çok zor. İnşallah eşin yanındayken olur doğum. türkiyeden yanına gelecek biri var mı doğuma yakınAh canim dusunki benim 12 gun yalniz kaldigim oldu. Esimin seyahatleri yogun yine ve son seyahatinden 16 haziranda donuyor dusunki. Insallah dogurmam o yokken. Oyle yakin yerlerede gitmiyor ki diyelim
Iki saat sonraya ucak buldu ki julamaz gelmesi ertesi aksami bulur ben ne yaparim yeni dagan ve kizimla yapayalniz ???? Vallahi korkmaya basladim bu isten yavas yavas:)
Canm gecer ins.hemncik atlatr kuzun. Ya sende mail at bak benmkide seninkinden hasta oldu ne olck die.Ya zaten simdi benim kizin atesi cikti biliyormusuninsallah atlatiriz hemen ama mail aticam o kadina senin kizin esas bulastirdi diye
![]()
Geçmiş olsun. Kendinede dikkat et banada Kızlardan bulaştı. O kadında bi tuhafmış kimi ne ile suçluyor hangi mantıkla ozaman çocuğunu kapatsın eve dışarı çıkarmasınYa zaten simdi benim kizin atesi cikti biliyormusuninsallah atlatiriz hemen ama mail aticam o kadina senin kizin esas bulastirdi diye
![]()
Günaydın sanada hayırlı cumalar. Uyu canım her fırsatta iyi yapıyongünaydınnnnnnnnnnnnnnnn...hayırlı cumalar kızlarrr....işlerden giremiyorum hiç,akşamlarıda uyuyorum fosur fosurr,bahar havaları çarptı galibaaa:)))))))))))))))
Günaydın kızlar
Konuları çok kaçırdım herkes iyidir inş.
Bugün evimdeyim okadar berbatki ev dağınıklık çamaşırlar birikmiş 3 gün el sürmedim nasıl zor geliyo şimdi. Zaten çok detaya giremem dinlenmem lazım.
Öksürürken boşluklarım ağrıyo bitkisel bi şurup kullanıyorum. Başka neler yapabilirim kızlar öneriniz varmı şu öksürüğü hemen atayım
Kizlar benim kuzu galiba daha bu sabah veya dun aksam dondu. Su anda ilk defa hayatimda mideme tekme yiyorum:) Allahim bir insan bu kadar kucuk bir seye bu kadar sevinebilir mi??? Insallah kizim saglikla dogar doya doya severim onu! Tedavi ise yaradi herhalde:) her iste bir hayir vardir diye bosa dememisler. Buraya tasinmasaydik bu tedaviyi olamayacaktim. Zorlaniyorum yalnizim ama sukurler olsun bu ulkeye gelmisiz:)
hayırlı sabahlar , hayırlı cumalar annişler ,,, Rabbim bütün sıkıntılarımızı gidersin , sağlıklı hayırlı doğumlaar nasip etsin inşallahh ...
Sorma canım nasıl canım acıyo öksürürken. Ya zaten iş yapacak Halim yok. Çocuklara kullandığım bitkisel şeyleri yapamıyorum çörek otu yağı felan kullananmam çünkü.canımm öksürükde ınsanı tüketiyor cıdden....bi gelince gitmek bilmiyor..ben genelde ilaçla öksürük gecıren bırı oldugum ıcın pek bılmem ne yapılacagını...:)))ev işini takma kafanaa,dinlene dünlene yapp,oldugu kadar artıkk,yorma sakın kendını
Herkese günaydın hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar tüm dularımız kabul olur inşallah. Bizim bugün yolculuk var herkesi öpüyorum ve iyi günler diliyorum :)))
Sorma canım nasıl canım acıyo öksürürken. Ya zaten iş yapacak Halim yok. Çocuklara kullandığım bitkisel şeyleri yapamıyorum çörek otu yağı felan kullananmam çünkü.
Canım bırak iş güç kalsın şimdilik. Benimde ev uçuyor. Şuan uzanıyorum. Yavaş yavaş yapıcam artık. Siyah turbu oyup içine bal koyabilirsin yada bunu soğanla yap. Çıkan suyu iç. Bide varsa hakiji balla karabiber karıştırıp bi tatlı kaşığı ye arada. İnşallah hemen iyileşirsinGünaydın kızlar
Konuları çok kaçırdım herkes iyidir inş.
Bugün evimdeyim okadar berbatki ev dağınıklık çamaşırlar birikmiş 3 gün el sürmedim nasıl zor geliyo şimdi. Zaten çok detaya giremem dinlenmem lazım.
Öksürürken boşluklarım ağrıyo bitkisel bi şurup kullanıyorum. Başka neler yapabilirim kızlar öneriniz varmı şu öksürüğü hemen atayım
Canm sende iyiki varsn. Burasi gercekten hwpmzi rahatlatyr ben cok sevyrm.burayi ve hic birakamyrm
Canım korkma bence benim de bir kaç gün önce kanamam oldu bende ilk panik oldum ama sakinleştim sonra doktor babada alttan baktı ama bir sorun çıkmadı istihrat et bol bol demişti bana hatta bunda bir ay öncede yine kanamam oldu yine doktor yatak istihrati vermişti
Canim cok gecmis olsunYavrunu saglikla vakti zamaninda kucagina al insaAllah. Bol bol dinlen canim.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Çok geçmiş olsun canım ya neyseki kötü bişey yokmuş bak gönlünü ferah tut bol bol dinlen
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen Allahın izniyle birşeycik olmaz merak etme
Hepiniz çok sağolun kızlar destekleriniz için. İnş herşey yolunda olacak bundan olacak. Günaydın ve hayırlı cumalar hepimize. Rahat bir gece geçirdim çok şükür. Uyuyabilmişim. Güne de daha iyi başladık.canım çok geçmiş olsun ,, aslında bazen bu tür sinyaller bir yönden iyi olabiliyor , çünkü önlemler ona göre alınıyor her zaman kötüye yormamak lazım ,, acil bir durumda insan daha çaresiz kalıyor .. bu yaşadığın sıkıntı son olur inşallah cnm da sağlıkla kucağına alırsın inşallah..