- 7 Temmuz 2025
- 100
- 126
- 18
- 39
Nerede yaptıracaksınız ve fiyat aldınız mıBen de hiçbir tarama testini yaptırmayacağım sadece fetal DNA yaptıracağım. Maalesef ikili ve üçlü taramada yanılma payı çok yüksek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede yaptıracaksınız ve fiyat aldınız mıBen de hiçbir tarama testini yaptırmayacağım sadece fetal DNA yaptıracağım. Maalesef ikili ve üçlü taramada yanılma payı çok yüksek
Merhaba fetal DNA testi kaçıncı haftada öneriliyor acabaBen de hiçbir tarama testini yaptırmayacağım sadece fetal DNA yaptıracağım. Maalesef ikili ve üçlü taramada yanılma payı çok yüksek
10.haftadan sonra yapılabiliyor muhtemelen ama bazen yeterli seviyede olamdıgı için bir kaç hafta sonra öneriyorlar.eşim bir kaç yerle görüşmüştü ankara da 11+1 de yaptırmaya karar verdikMerhaba fetal DNA testi kaçıncı haftada öneriliyor acaba
Teşekkür ederim cevabınız için mutlaka araştıracağım. Kanla mı bakılıyor yoksa amniyotik sıvı falan mı alınıyor bilginiz var mı10.haftadan sonra yapılabiliyor muhtemelen ama bazen yeterli seviyede olamdıgı için bir kaç hafta sonra öneriyorlar.eşim bir kaç yerle görüşmüştü ankara da 11+1 de yaptırmaya karar verdik
kanla bakılıyor bazı özel hastanelerde ve sadece test yapılan yerler var muhtemelen sadece genetik test merkezi .Benm doktorum test yapan yerler daha uyguna yapılıyor dedi o yüzden direkt genetik merkeziyle görüştük gelip evden veya oldugunuz yerden kan testi alıyorlar Ankara için konuştukTeşekkür ederim cevabınız için mutlaka araştıracağım. Kanla mı bakılıyor yoksa amniyotik sıvı falan mı alınıyor bilginiz var mı
10. Haftadan itibaren yapılabiliyorMerhaba fetal DNA testi kaçıncı haftada öneriliyor acaba
Anneden 2 tüp kan alınarak yapılıyorTeşekkür ederim cevabınız için mutlaka araştıracağım. Kanla mı bakılıyor yoksa amniyotik sıvı falan mı alınıyor bilginiz var mı
Anladım teşekkür ederimkanla bakılıyor bazı özel hastanelerde ve sadece test yapılan yerler var muhtemelen sadece genetik test merkezi .Benm doktorum test yapan yerler daha uyguna yapılıyor dedi o yüzden direkt genetik merkeziyle görüştük gelip evden veya oldugunuz yerden kan testi alıyorlar Ankara için konuştuk
Anneden 2 tüp kan alınarak yapılıyor
Teşekkür ederim çok sağolun10. Haftadan itibaren yapılabiliyor
Anne kilosu yüksek ise test tekrarı olmaması adına 11. Hafta öneriliyor
Doktorum nereyi önerirse orada yaptıracağım sormadım da daha ve fiyat da almadım 10. haftadan sonra yapılıyor zaten. Kızımda yaptırdım bağırsakları parlaktı, temiz çıkmıştı sonucu içimiz rahatlamıştı bunda da yaptırıp kafam rahat olsun istiyorumNerede yaptıracaksınız ve fiyat aldınız mı
10. haftadan sonraMerhaba fetal DNA testi kaçıncı haftada öneriliyor acaba
İlk gebeliğimde benim de en büyük sorunum ilk haftalarda mide yanmasıydı ve bana da rennie vermişti doktor bu arada ve ben de içmedim hep süt içiyordum o rahatlatıyordu sadece. 10. hafta yanma geçti şiddetli bulantı ve kusma başlamıştı bende, serumsuz geçmiyorduReflü tarzında mide ağrısı yaşayan varmı hamilelikten önce yoktu su bile içsem midem yanıyor ağrıyor doktor rennie şurup verdi ama çok içmek istemiyorum doğal yollardan çözüm bulabilen var mı
Bana da gaviscon verdiReflü tarzında mide ağrısı yaşayan varmı hamilelikten önce yoktu su bile içsem midem yanıyor ağrıyor doktor rennie şurup verdi ama çok içmek istemiyorum doğal yollardan çözüm bulabilen var mı
Ben cektim yanma değil ağrılar kramplar 1 haftada 5 kilo verdim hiç bişey geçirmedi kendi kendine azaldı bi mide bulamtı hapı içiyorum sadexeReflü tarzında mide ağrısı yaşayan varmı hamilelikten önce yoktu su bile içsem midem yanıyor ağrıyor doktor rennie şurup verdi ama çok içmek istemiyorum doğal yollardan çözüm bulabilen var mı
Ne diyeceğimi bilmiyorum yaBende gitsem üç dört gün sonra bir hafta sonra mecbur perinatolohiye gidicem aşırı üst üste olacak. Kafam çok karışık ya. Gitmezsem 12 gün sonra randevum ne yapsam