Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
10.haftadan sonra yapılabiliyor muhtemelen ama bazen yeterli seviyede olamdıgı için bir kaç hafta sonra öneriyorlar.eşim bir kaç yerle görüşmüştü ankara da 11+1 de yaptırmaya karar verdik
Teşekkür ederim cevabınız için mutlaka araştıracağım. Kanla mı bakılıyor yoksa amniyotik sıvı falan mı alınıyor bilginiz var mı

Teşekkür ederim cevabınız için mutlaka araştıracağım. Kanla mı bakılıyor yoksa amniyotik sıvı falan mı alınıyor bilginiz var mı
kanla bakılıyor bazı özel hastanelerde ve sadece test yapılan yerler var muhtemelen sadece genetik test merkezi .Benm doktorum test yapan yerler daha uyguna yapılıyor dedi o yüzden direkt genetik merkeziyle görüştük gelip evden veya oldugunuz yerden kan testi alıyorlar Ankara için konuştuk

Kızlar tam bilmiyorum ama fetal DNa yaptıracaksanız Eskişehir devlet hastanesi ya da şehir hastanesi varsa bilmiyorum. çok uyguna yapıyormuş. İsterseniz bir araştırın yakın olan varsa.

kanla bakılıyor bazı özel hastanelerde ve sadece test yapılan yerler var muhtemelen sadece genetik test merkezi .Benm doktorum test yapan yerler daha uyguna yapılıyor dedi o yüzden direkt genetik merkeziyle görüştük gelip evden veya oldugunuz yerden kan testi alıyorlar Ankara için konuştuk
Anladım teşekkür ederim 🌸🙏

Reflü tarzında mide ağrısı yaşayan varmı hamilelikten önce yoktu su bile içsem midem yanıyor ağrıyor doktor rennie şurup verdi ama çok içmek istemiyorum doğal yollardan çözüm bulabilen var mı

Nerede yaptıracaksınız ve fiyat aldınız mı
Doktorum nereyi önerirse orada yaptıracağım sormadım da daha ve fiyat da almadım 10. haftadan sonra yapılıyor zaten. Kızımda yaptırdım bağırsakları parlaktı, temiz çıkmıştı sonucu içimiz rahatlamıştı bunda da yaptırıp kafam rahat olsun istiyorum

Reflü tarzında mide ağrısı yaşayan varmı hamilelikten önce yoktu su bile içsem midem yanıyor ağrıyor doktor rennie şurup verdi ama çok içmek istemiyorum doğal yollardan çözüm bulabilen var mı
İlk gebeliğimde benim de en büyük sorunum ilk haftalarda mide yanmasıydı ve bana da rennie vermişti doktor bu arada ve ben de içmedim hep süt içiyordum o rahatlatıyordu sadece. 10. hafta yanma geçti şiddetli bulantı ve kusma başlamıştı bende, serumsuz geçmiyordu

Bana da gaviscon verdi
Günde maç 4 kaşık dedi
Boğazıma kadar şiddetli yanıyor, dayanabildiğim sürece kullanmayacağım ama dayanamadığım nokta da mecbur

Ben cektim yanma değil ağrılar kramplar 1 haftada 5 kilo verdim hiç bişey geçirmedi kendi kendine azaldı bi mide bulamtı hapı içiyorum sadexe

Bende gitsem üç dört gün sonra bir hafta sonra mecbur perinatolohiye gidicem aşırı üst üste olacak. Kafam çok karışık ya. Gitmezsem 12 gün sonra randevum ne yapsam
Ne diyeceğimi bilmiyorum ya 🙈 ben gidicem yani dayanamıyorum. En azından 12 13 ü geçene kadar. Sonra süre uzatırım. İlk gebeliğimde çok sık doktora gitme olasılığımız yoktu. Mecbur bekliyordum 🤣 şimdi her yerim hastane 🤣

Back
X