2015 temmuz gelinleri :)

Sevgili gelin adayları çeyziniz için Karaca nın en yeni ürünü olan Granit tencere kazanmak istermisiniz.Yarışmaya buyrun,soruyu cevaplayın,çekilişteki şanslı siz olursanız çeyzinizi bu granit tava ile zenginleştirin

Merhaba ben dugunumu 25 temmuza ayarlamaya calisiyorum.
Izinlerimizi bile oyle ayarladik ama eger yer bulamazsa o tarihe yandik

merhabalar 23 temmuzda benim düğüm 24 yaşındayım . bizde zor yer bulduk maleseff :

ayhh son dakika kır olmasına karar verdik düğünümüz 30 temmuza ertelendii .ay ne zor işlermiş yaaa :/ 8 ay öncesinden yer bulmakta zorlanıyoruz şaka gibi

bende 2015 temmuz gelini olacağım inşallah 23 temmuz da düğünüm 25 yaşındayım

merhabalar 23 temmuzda benim düğüm 24 yaşındayım . bizde zor yer bulduk maleseff :
benimde 23 temmuz bizde zor yer bulduk Ama bunada şükür ben 1 buçuk senedir nişanlıyım ve nişanlım la 1000 km uzaklıktayız. Türkiye'nin bir ucu o bir ucu ben..

hayırlı olsun canım bende bir yıldan fazladır nişanlıyım :) uzak olmak çok zor askere gitti 5 ay ben kafayı yicektimm Allah yardımcın olsunnn neyse az kalmışş kavuşuyosunuz bak :)

hayırlı olsun canım bende bir yıldan fazladır nişanlıyım :) uzak olmak çok zor askere gitti 5 ay ben kafayı yicektimm Allah yardımcın olsunnn neyse az kalmışş kavuşuyosunuz bak :)
inşallah canım bende asker yolu bekledim 15 ay ve 6 yıldır birlikteyiz bizim hep beklemeyle geçti o yüzden şimdi zaman geçmiyor sanki

ayy çok beklemişin canımm yaa benim çok çabuk oldu tanıştık 8. ay istemeye geldilerr neyse sonuçta ikimizde evleniyoruz

Merhaba 19 temmuzda benımde düğünüm olacak ama hala salon bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…