2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Bende artik kimi kirdim kimi uzdum diye dusunmek istemiyorum ama yinede kafama takmaktandq vazgecemiyorum yaa...nefret ediyorum bu huyumdan mesela dun gelin demedim kadinin surati degisti dunden beri onu taktim kafama...hem sinirlendim teklif etmelerine hemde kabul etmedigim icin sucluluk hissettim...esimde onlarin yaptigi ayip asil sen ne uzuluyorsun diyor.ama dunden beri beynimde donup duruyor....

Bir de herseyini arayip sordugum
Insanlar hic arayip tebrik etmiyorlar, cok sinir ir durum.. Ben zaten misafir kabul etmiyorum.. Kotuyum diyorum.. Surekli yatiyorum diorum, zaten oyle, kendi yemegimi yapamiyorum ben..
Aynen hamile bir komsum vardi son ahlar aglayip duruyordu biktim cok zor diye.surekli arayip hal hatrini sordum o bir tek iki gun once msj gonderdi nasil gidiyor diye...rahatsizlanip hastanede yattim ama iyi simdilik cok sukur dedim.kucagina alinca unutursjn gecer gider kib yazmis sadece...gecmis olsun ne oldu bile demedi

Bu arada evet merak nelere kadir :) gulmemek elde degil ...bana gelmek isteyenlerin biri onca israrima ragmen 2 senedir evime gelmeyip son ayimda gelmek istiyor.ne entaresan degilmi?
karnimi,kilomu hatta oglumda olmadigi icin catlaklarimin olup olmadiginida merak ediyorlar ,surekli soruyorlar bakmak istiyorlar.gecen biri yine bakmak istedi gostermedim ustten bak dedim ,yaglarini suruyorsun dimi aman sur ihmal etme catlamasin dedi..yani varmi yokmu ogrenecek bu yolla :) hic yorum yapmadim yok zaten falan diye.sonra pantolonumu cekerken tisortum acildi hemen gozleri karnima kaydi hizlica...insanlar ne tuhaf.!kendilerinde olan kotu seylerin baskasindada olmasini istiyorlar...ben kimseye sormam burda sizden baska (o da ayni durumda oldugumuz icin fikir edinme amacli) kimseninkine ac da bakayim da diyemem..rahatsizlik verecegimi uzecegimi dusunurum,bazilarinda merak daha agir basiyor anlasilan....

Evet yaa birde o var..kimseye gitmiyorum karsilik beklemesinler diye.zaten su kisiyle gelicez diye teklif edende daha gecen hafta kaynanasiyla geldi bana ben ona aylardir gitmiyorum...simdide baska biriyle gelecekmis gelde sinirlenme yani...
bide ne hale geldin cok merak ediyorum deseler cildirirdim heralde :) ne ayip yaa.... evet servis yapacak kimse yok o ayri birde oncesinde hazirlik yapmasi ,gittilermi toplayip temizlemesi var ...eeee aksamada evdekiler yemek bekler. bu da butun gun oturmamis olmam demek...
bu durumda biz en iyisi misafirler gelmeden valizimizi hazirlayip kapinin yanina koyalim hazir olsun malum aksama hastaneye yolculuk olur :)

bebek alıyorlarsa iyiymiş. sen hangi şehirdeydin bu arada? kreş için bebeklere ne kadar istiyorlar biliyor musun?

Bir de herseyini arayip sordugum
Insanlar hic arayip tebrik etmiyorlar, cok sinir ir durum.. Ben zaten misafir kabul etmiyorum.. Kotuyum diyorum.. Surekli yatiyorum diorum, zaten oyle, kendi yemegimi yapamiyorum ben..
ben de bayadır yemek yapamıyorum. hep hafif veya kolay şeylerle geçiştiriyorum. işin kötü yanı herkesin yaptığı yemeği de yiyemiyorum. neyse iyi kötü geldim bu zamana kadar. artık doğarlarsa ben de kendime gelir gelmez yaparım.
daha ilginci benim eşim geçenlerde benim halimi görmeyip mangala misafir çağırıyor. bir bakış atışım vardı anlatamam. ben zaten ayakta zor duruyorum. markete bile gitsem bir saatliğine bağım dönüp dengem şaşmaya başlıyor.

amin canım. hep duam Allahım bana güç ver. başka bir şey değil. benim gücüm olursa kimseye muhtaç olmam.

ben de takmıyorum desem de takıyorum. bugün sabah görüşmediğim bir arkadaşım emrivaki yapmış. sabah sabah elim ayağım titredi sinirden. senin eşin yine senden yana benimkisi hep bir şekilde beni suçlu bulur beni eleştirir beni sorunlu çıkarır.

o da gerçekten ilginçmiş. ben olsam baya sert çıkardım herhalde zaten bana o kadar ileri gidemiyorlar da. bir de bu insanın mahremi yani sana ne onun karnından başından çatlağından şundan bundan. çok yakın arkadaşın olur sen kendin konuşur dertleşirsin zaten de herkesle de aynı muhabbet yapılmaz yani. ben bırak çatlağını görmek istemeyi hayatımda hamile birinin karnına sadece 1 kere dokundum onda da arkadaşım çok ısrar etmişti. önüne gelenin dokunmak istemesine, onlarla konuşmaya çalışmasını anlamıyorum ve irite oluyorum. bir arkadaşım var karnımı iki yanından tutup en tiz sesiyle bebekleriiiim napıyorsunuuuuuz diye bağırıyor. aman kırmayayım bir şey demeyeyim dedim dedim baktım olmuyor görüşmemeye başladım ki beni daha fazla germesin diye.

Yok Allah var esim kendi kabul etme kimseyi diyor, hatta annesini bile kabul etmedi baslarda kanamam oldugu zamanlarda.halimden anliyor neyseki .yoksa hepten bozulurdu psikolojim heralde...
ya evin hanimina sorulur benim bildigim boyle seyler emrivaki hele helede boyle bir durumda sacmaligin daniskasi ...sen simdi birde 35 haftalik halinle hizmetmi edeceksin onlara?vallahi yakin olsam yardimina gelirdim

Ya canim en yakin arkadasimda olsa belli bir sure sonra insani germeye basliyor...mesela en yakin arkadasimda catlak cok taa goguslerine kadar ..oglumda bende olmadi ,o kendininkilerini hic kafasina takmazken benden sonra cok takar oldu ve simdi her gelisinde sormaya basladi...baslarda takmamistim ama dort gozle bunu bekliyor olmasi sinirlerimi bozmaya basladi artik...ne kadar iyi olursa olsun bazi huylarindan dolayi insan insandan feci soguyabiliyor bunu anladim...

Son düzenleme:

ay sağol valla canım düşünmen yeter. üstüme ekstra bir yük daha gelmesin ya da birilerini daha çekmek zorunda kalmayayım bu halimle kendi kendimi idare ederim.
bugün en sonunda eşime de patladım senden yardım beklemiyorum bari anlayış göster dedim. benim oğlanlar da babaya çekmezler inşallah. elimden geleni yapacağım öyle olmaması için bakalım...

evet bir de her şeyi hamilelik hormonuna bağlıyorlar ona sinir oluyorum. sen karşındakini sinir et sonra hormonlardan karşındaki sana patlasın. hormonla falan alakası yok anlayış ve nezaketle ilgili. bana geçenlerde kendi teyzem çok abartıyorsun dedi. niye abartayım ki abartmaya ihtiyacım yok. olanın hepsini bile söylemiyorum size yani. aman ne bileyim ya. her şeyin hayırlısı...

Neyi abartiyormussun hamileligin zorluklarinimi?yasamayan anlayamazki zaten bence kesinlikle tek gibi degil,insanlar bunla kiyasliyorlar ondan abartili geliyor.ama ben ikisinide yasamis biri olarak cok cok farkli ve zor oldugunu soyleyebilirim ikiz gebeligin...

Arkadaslar selam bugun 30+1 olduk sukur domtor kontrolumuz vardi biri 1557 gr digeri 1424 gr olmus masallahlari var rahim agzi hala 4cm erken dogumu tetikliycek hicbir durumumuz yokmus cok sukur. hatta bu sekilde devam ederse son haftalari bile goruruz diyor doktorum. Insallah oyledir. Darisi hepinizin basina diyim sizce nasil bebislerin gelisimi???

işte ancak biz birbirimizi anlıyoruz en yakının da olsa anlamıyor ne yaşadığını. ki ben artık kimseye kötüyüm vs demiyorum. dinleniyorum yatıyorum diyorum hep. sen bir de her iki türlü gebeliği de yaşadığın için daha da iyi anlıyorsun.

bence kiloları gayet iyi canım. inşallah doğuma kadar iyice toparlanır yumuk yumuk olurlar

Anne en çok bu zamanda lazımmış gerisi yalan nasip işte ..ben de bakıcı tutucam

Evet benim de işte karnımı tutan tutana tamam iyi niyet de ben kimseye yapmam garip buluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…