2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canım şaka mı 35.haftada ne misafiri insan hep uzanıyo reddet arahiç halim yoknkusura bakma de

Tek çocuk tasımak kolay anlamalarını beklemiyrum artık yeter ki rahat bıraksınlar..
Neyse ki hastanem adanada millet gelmicek meraklı birkaç tip illa hastaneye de koşar ya yahu kardesim canım yancak sezaryen olcam bi de gelip oram buram acık olcak sizle mi sohbet edim..
ben gercekten planlı olursa doğum tarihim söylemicem kimseye 2akrabam dışında bakıcım vr eşim gelcek yalnız ..
sonra da 40gün ziyaretçi yok eşimi tembihledim :))

Kızlar bu demir hapı şart mı bazen atlıyorum geri geliyo midemden pembe bihap gynoferro diye her gün içiyo musunuz

Bende hergun iciyorum.onu canim ve cok onemli bir ilac oldugunu biliyorum takviye sart bize malum. Bebekler bizi yiyor sonra :)

en güzelini diyorsun valla zaten gelmesinler 40 gün. dur bakalım ben de eşimi ikna edebilirsem. bir ara çok sinirlendim başka şehirde doğuracağım dedim. yakın akrabalarım var başka bir şehirde. baktım eşim çok duygusallaştı ben göremeyecek miyim seni falan diye üzüldüm vazgeçtim sonra. ama akbaba gibi üşüşüyorlar kafana. bırak onu daracık hastane odasına toplanıyorlar ne oksijen kalıyor ne bir şey...

Kızlar bu demir hapı şart mı bazen atlıyorum geri geliyo midemden pembe bihap gynoferro diye her gün içiyo musunuz
canım ilk aylarda ben de gyno ferro içiyordum. sonra mideme çok dokundu bıraktım. 26-28 haftalar arası bir baktık kan değerlerim çok düşmüş. öyle olunca gyno da dokunuyor diye bana bir şurup yazdı doktor ferplex diye. günde iki şişe ondan içiyorum. kabız da yapmadı. çok güzel bir tadı yok ama idare ediyorum artık bir şekilde.

Bende esim disinda kimseyi istemiyorum aslinda ama gelecekleri kesin.
hele birde cocukla gelip minicik bebegi o kucuk cocugun kucagina koyup onu sevindirenlere ama minicik bebegi dusunmeyenlere...disarda sigara icip pis kokan nefesiyle hastaneodasina gelenlere simdiden sinir oluyorum

benim de en sinir olduğum şey sigara ve hayvan olayı. dışarıda sigara içip geliyorlar ellerini ağızlarını yıkasalar bile üstlerine başlarına hem siniyor hem de partiküller yerleşiyor.
o yüzden müslin bezler aldım bol bol gelenlerin üstlerine bağlayacağım onu takıp bebekleri öyle alsınlar kucaklarına. bir de antibakteriyel alacağım ortada dursun git elini yıka diyemediklerime en azından onu sürdürteceğim.

Aynen öyle şansım burda hiç akrabam yok meraklı eş dosta da haber vermem..

Esin cagirmasa iyimis, benim esim gelecekleri de engelliyor, cagirmiyor, halimden anliyor.. Esinin sana destek olmasi lazim

Sanki geliyolar da noluyo anlamıyorum onlar iyi bi şey sanıyolar uyuyomuş gibi yap
Evet, ben onu surekli iciyorum.. Ben de sevmiyorum, gunde 4 defa tuvalete mi gidilir.. Gidiliyor bu ilac sayesinde
Aynen kabızlık yapmadı bende de..

Bugun kontrolumuz vardı bir sorun görünmüyor dedi. Bebislerimiz 2,500 u gecmisler erkendogum olmazsa 2 Haziran'da alırız dedi . Haftaya pzt tekrar kontrol var o zaman netlestiririz dedi. Bakalım hayirlisiyla o günlere geliriz insallah. 37+2 olacak kuveze filan gerek kalmaz insallah.

Bugun kontrolumuz vardı bir sorun görünmüyor dedi. Bebislerimiz 2,500 u gecmisler erkendogum olmazsa 2 Haziran'da alırız dedi . Haftaya pzt tekrar kontrol var o zaman netlestiririz dedi. Bakalım hayirlisiyla o günlere geliriz insallah. 37+2 olacak kuveze filan gerek kalmaz insallah.

Hadi gozunaydin. Ne guzel bir habee bu masallah saglikla gelsinler insallah. Darisida hepimizin basina insallah.

Kesinlikle sakin sakin birakma..bir ara bana vermemisti doktor bendeki stoklari tuketmis bebekler kanimdqki kirmizi kan hucreleri dusmus,kansizlik olustu surekli heryerde bayilir olmustum.feci bisey hemde kriz gecirir gibi ani carpinti,sicak basmasi soguk ter arkasindan goz kararmasi ve bayginlik.....demire geri basladimda normale dondum.bor ara olucem heralde demistim bu durum siklasinca....

Ben vermemki...gorumcem eve getirdigimizde yapmak istedi aldim kucagindan bide bozulmus beni esime sikayet etmis esimde vermis agzinin payini,oyuncak bebekmi bu demis....

Masallah canim hadi az kalmis kurtulmana :) bence kuvozede erek kalmaz kilolarida haftalarida gayet iyi olucak...

inşallah canım ama organlar falan gelişmişse 37 sonrası küveze almazlar 37 artık erken doğum sayılmıyor. hadi bakalım darısı başıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…