2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

kesinlikle ben de kaç aydır onu diyorum Allah kimseye muhtaç etmesin. benim hiç alışık olduğum bir şey değil birinden bir şey istemek ya da birine bir şey yaptırmak. bu dönemde de isteyemiyorum falan çok zorlanıyorum.
benim doktorum 38 falan demedi dururlarsa 40 a kadar dururuz dedi. 38 dese o da bir nebze yani. etrafımda zaten kimse anlamıyor çektiğimi en yakınlarım bile. o yüzden kimsenin yüzünü bile görmek istemiyorum. dediğin gibi iki bebekle zor olacak ona hiç şüphe yok ama en azından bedenime kavuşacağım en azından tek umudum o.

su az içiyormuşsun canım 3 lt ye çıkart onu. bir de tuzu kez. son haftalarda daha da çok şişebilir eğer şimdiden öyle şiştiyse...

Bence de bebekler çıkınca daha rahat olurzaten stresli geçiyo..
Merak ettiğim nasıl bi acı ya korktum şu anki tekmeler sevimli
canım kemiklerine falan batıyor ya da organlarını eziyor. bir de tek bebek gibi aman ne sevimli hareket etti falan diyemiyorsun öyle bir geriliyor ki karnın. yani en azından benimki öyle. benimkiler şu anda sağlı sollu duruyorlar. mesela bir tanesi hareket ediyor karın yamuk yumuk oluyor bir yandan da bir yerlerin eziliyor. belki daha iyi yapılı biri olsam bu kadar etkilenmem ama ince yapılı olunca çok etkileniyorsun o kesin.

Benim doktorum, 37 de aliriz diyor, biraz daha fazla dururlarsa benim sagligimi da tehlikeye atabilirlermis.. Belki daha once bile alabilirmis, istemese de, ne beni ne de bebekleri tehlikeye atmak istemiyor. Bana 40 cok fazla geldi. Gerci ben de ikizim ve annem bizi tam 9 ay 10 gunde normal dogurmus.

sıcaklar başladı gelsin ödemler

hadi ya sen de mi ikizsin?? kız mı erkek mi ikizin?

bana da çok fazla geliyor 40 hele şu halimi gördükçe nasıl dayanacağım diyorum ama doktorum bu haftalar durduğu kadar dursunlar beyin sinir gelişimi oluşuyor bu haftalarda ben almam ne zaman doğum başlar o zaman alırız dedi. artık o kadar zor nefes alıyorum ki kalbim zorlanıyor diye korkuyorum bizim ailede kalp var hep. gece de ruyamda kalp krizi geçirmiştim zaten

Kiyamam sana, ben simdiden nefes almakta zorlaniyorum bazen nefes alamayacakmisim
Gibi geliyor, seninki kimbilir nasildir.. Ne kadar cok dururlarsa o kadar kar tabiki ama seni de strese sokmasaydi iyiydi ..
Benim ikizim kiz.. Simdi iki erkege hamileyim

Ama bugun asiri sisti elllerim ayaklarim tartida arti iki kilo fazla ciktim canim tum gun peynir ekmek tatli istedi. Asiri istah patlamasi oldu nedense. Insallah boyle devam etmez. Ekmek tuzlu peynir tuzlu herseyin tuzsuzunu mu aliyorsunuz.

cok yiyince cok rahatsiz oluyorum
birde ise gitmiyorum artik evdeyim hemen yorulup yatiyorum
yuruyus yapsam biraz acaba sakincalimidir
sicak gerci insan ter içinde kaliyor kac kere dus aliyorum ellerimayaklarim yaniyor...

Demek ki kaşıntı srbebin artan ostrojen hormonu bu hormon ikizlerde yüksek diye de oluyomuş kaşıntı inş.benim de öyle çıkar

Yürüyüş ikizlerde riskli ama doktorun sana uygun derse yürü bana yürüme dedi

CanIm 15kilo iyi az kalmış doğuma..
doğumda 7 veya 8 i gider zaten..
Kilo fazlalastıkca vucudu tasimak, yatakta donmek, sicaklarla ugrasmak zorlasiyor. Elinizden geldigince dikkat edin. cocuklara gerekli yiyeceklere agirlik verin derim. Zaten karin cok buyuyor birde ekstra kilolar basa bela oluyor.
Ilk gebeligimde 12 kilo almistim, tek bebekti. 5 gun sonra 2 kilo kalmisti. Insallah bunda da hizli gider diye dua ediyorum artik :)

benimde öyle canım evde çocukla tek başıma kimse arayıp sormuyor bir şey lazımmı temizlik yapılacak mı yemek
yapalım mı diye ama bende senin gibi düşünüyorum bende kimseyi görmek istemiyorum yakında kendi hür
bedenimize kavuşunca her işimizi yaparız Allahın izniyle senin daha da az kaldı allah yardımcımız olsun

Belkide bir kismi odemdir, cunku ayak bileklerimde bir miktar sislikler basladi, ozellikle bugun. en son gecen pzt bebeklere 2170 ve 2340 denmisti, bakalim bu hafta ne dicek. benim doktor 37 yi gorursek aliriz dedi, ilk basta karsiydim dursunlar durabildikleri kadar diye dusunuyordum ama son bir iki gundur 37 dolunca alsin diye dusunmeye basladim. son haftalar zorluyormus gercekten. benim catlaklar 28 de filan basladi sanirim, once gobek cevresinde ince inceydiler ama sonra cogaldilar. hala inatla krem, yag ne varsa suruyorum ama durduramadim, hatta o zaman biooil onermisti arkadaslar onuda hemen aldim bir sise bitmek uzere ama banamisin demedi, baya catladi. umarim seninki catlamaz. Benim de 5.5 yasinda oglum var:) onda 39+1 de dogum yaptim ama catlamamistim, bu sefer basaramadi cildim.

su az içiyormuşsun canım 3 lt ye çıkart onu. bir de tuzu kez. son haftalarda daha da çok şişebilir eğer şimdiden öyle şiştiyse...
Canım ben yemeklere tuz fazla atmam tuzu çok sevmem yani bu şişlik tuzdan değil tansiyonda normal anlamadım doktoum altında bi şey aramadı gördü normal dedi.suyu az içiyrum evet artırmam lazım..

Ben 36yı görsem alıcak sezaryenle inş.tabi 36yı görürüz..

Yaşayıp görürüm inş..o haftaları..

ben de öyle iki tane oğlan bekliyorum. o zaman sizinkiler aşinadır ikize. annen tek mi bakmış size? belki tüyoları vardır :)

Canım ben yemeklere tuz fazla atmam tuzu çok sevmem yani bu şişlik tuzdan değil tansiyonda normal anlamadım doktoum altında bi şey aramadı gördü normal dedi.suyu az içiyrum evet artırmam lazım..
yani tuz da değilse o zaman sudandır diye düşünüyorum. bir de bünye de yapıyor olabilir. sonuçta herkesin bünyesi farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…