- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
Canim benim. Cok begendom kavanozlqri ne kadara yapiyosunseninle ayni. Haftalardayiz..ben agirkasmaya baslafim raporda aldim bu hafta ..bebisleron kilosu kacti en son bende herseyden yapmak istoyom dogum icin yaa..esim durduruyo sagolsunyoksa ben srker cikolata ne varsa yaptir camArtik hepsini hazirladimAynisi esim de soylemisti, gemili de bulut yukarda diye oyle yapmistim, bulutlarin yaninda bulut ismi, denize yakin yerde Atlas ismi, digerleri de ayni kalsin dedim.. Degistirilebilirdi
Tesekkurler
ay kıyamam maşallah bebişlere. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
ayyy çok sevindim senin adına canım ilk annelerimiz gelmeye başladı 32.haftadaydın sanırımKizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Hayırlı olsun canım saglıkları nasıl arada detay yaz bize..Kizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Hayirli olsun bebeklerin devrim,gozun aydin. Allah anali babali buyutmek nasip etsin...Kizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Cok haklisin canim.onun bi arkadasi kizina zehra ismini koymus. arkadasim da benim en sevdigim kiz ismi kizim olursa koyacaktim o da bunu biliyordu diye dert yandi bana.o yuzden cekindim gerci simdi ayri sehirlerdeyiz senede bir zor gorusuruz artik.bi daha konusayim esimle en iyisi.Canim begendiysen koy bence niye darilsinki cocukmu o? Sonucta isimler tek kisilik degil...bak mesela benimde en yakin arkadaslarimdan biri yeni dogum yapti sayilir 4 ay oldu oglunun adini kaan koydu ama ben bu ismi oglumdada koymayi dusunup vazgecmistim.bide malum erkek isimlerinde cok fazlq kulaga hos gelen secenek yok.bu seferde arkadasim koydu diye koymasammi dedim ama esim ne olacak bizden sonra o da koyabilirdi dedi.zaten bende o fikirdeydim koymaya karar verdim darimacagini sanmam bunun icin darilinmaz...bence hosuna bile gider oglumun ismini begenmis diye ,sende begendiysen keremi koy.istersen onceden arkadasina esim cok istiyor bende koyucam kirilmazsin umarim de..zaten kirilacak bisey yok dedigim gibi
Hosgeldin canim nasilsin?haklisin bizim de anne babamiz dede ninemiz var,ben iki tarafinki de konulmayacak dedim.arastiriyoruz bakalim.sectigin isimler cok guzelmis.insallah gonlune gore olur.isim konusu bizdede muamma arkadaşlar eşim dedesinin ismini koymak istıyo bende istemıyorum sonucta benımde dedem var ne gerek var böle şeylere bu erkekler cok bencıl oluyo ama ben kendım koymak istıyorum isimleri sonucta annenın daha çok hakkı dıye düşünüyorum eğer istediğim isimleri kabul ettırebılırsem oğlum mirza kızımda sare olacak :)
Aaaaaa cok sasirdim,hayirli olsun canim rabbim hayirli saglikli evlat eylesin.kilolari da iyi masallah.erken dogum riskin vardi galiba degilmi ilac falan vermislerdi.Kizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Ohooo bide ayri sehirlerdeymissiniz.biz ayni sehirdeyiz cokda yakiniz.. ayrica hem yakin arkadasimin oglunun adi kaan hem komsumun oglunun adi kerem.biz begendik bunlari dusunmuyoruz bile sonucta ikimizinde begendigi isimler olmasi lazim...hoslanmadigimiz bir isim koyup ilerde keske demek istemem..sende konus esinle bence yeniden...Cok haklisin canim.onun bi arkadasi kizina zehra ismini koymus arakadasim da benim en sevdigim kiz ismi kizim olursa koyacaktim diye dert yandi bana.o yuzden cekindim gerci simdi ayri sehirlerdeyiz senede bir zor gorusuruz artik.bi daha konusayim esimle en iyisi.
Hosgeldin canim nasilsin?haklisin bizim de anne babamiz dede ninemiz var,ben iki tarafinki de konulmayacak dedim.arastiriyoruz bakalim.sectigin isimler cok guselmis.insallah gonlune gore olur.
Aaaaaa cok sasirdim,hayirli olsun canim rabbim hayirli saglikli evlat eylesin.kilolari da iyi masallah.erken dogum riskin vardi galiba degilmi ilac falan vermislerdi.
Cok haklisin canim.onun bi arkadasi kizina zehra ismini koymus. arkadasim da benim en sevdigim kiz ismi kizim olursa koyacaktim o da bunu biliyordu diye dert yandi bana.o yuzden cekindim gerci simdi ayri sehirlerdeyiz senede bir zor gorusuruz artik.bi daha konusayim esimle en iyisi.
Hosgeldin canim nasilsin?haklisin bizim de anne babamiz dede ninemiz var,ben iki tarafinki de konulmayacak dedim.arastiriyoruz bakalim.sectigin isimler cok guzelmis.insallah gonlune gore olur.
Aaaaaa cok sasirdim,hayirli olsun canim rabbim hayirli saglikli evlat eylesin.kilolari da iyi masallah.erken dogum riskin vardi galiba degilmi ilac falan vermislerdi.
Kizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Kizin aceleci demek... hayatta saglik mutluluk onlsrin olsun. Mutlu yuvaniza en kisa zamanda gidersiniz isallah cnmmmHerkese tesekkurler bir aylik stres bitti cok sukur.spinal sezeryan yaptilar.cok rahat gecti.bebeklere onlem amacli oksijen bagladilar.ilaclarla ve yatarak ancak bu kadar geciktirdik dogumu.asagidaki kizim aceleci davrsndi.ben simdi iyiyim.sabaha karsi agrilarim artmisti.guclu agri kesicilerle biraz rahatladim.insallsh sizin bebisler zamaninda gelir de direk yaniniza verirler.aklim asagida ksldi.
Sağlıklı olmanıza cok sevindim. Allah hayırlı, uzun , sağlıklı, anali babali ömürler nasip etsin yavrularına. Umarım en kısa zamanda alırsınız kucağınıza.Herkese tesekkurler bir aylik stres bitti cok sukur.spinal sezeryan yaptilar.cok rahat gecti.bebeklere onlem amacli oksijen bagladilar.ilaclarla ve yatarak ancak bu kadar geciktirdik dogumu.asagidaki kizim aceleci davrsndi.ben simdi iyiyim.sabaha karsi agrilarim artmisti.guclu agri kesicilerle biraz rahatladim.insallsh sizin bebisler zamaninda gelir de direk yaniniza verirler.aklim asagida ksldi.
Kizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Cok sevindim saglikla kurtulmussunuz gule gule saglikla buyutun evlatlarinizi.Kizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Canim benim. Cok begendom kavanozlqri ne kadara yapiyosunseninle ayni. Haftalardayiz..ben agirkasmaya baslafim raporda aldim bu hafta ..bebisleron kilosu kacti en son bende herseyden yapmak istoyom dogum icin yaa..esim durduruyo sagolsunyoksa ben srker cikolata ne varsa yaptir cam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?