2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Artik hepsini hazirladim Aynisi esim de soylemisti, gemili de bulut yukarda diye oyle yapmistim, bulutlarin yaninda bulut ismi, denize yakin yerde Atlas ismi, digerleri de ayni kalsin dedim.. Degistirilebilirdi
Tesekkurler
Canim benim. Cok begendom kavanozlqri ne kadara yapiyosunseninle ayni. Haftalardayiz..ben agirkasmaya baslafim raporda aldim bu hafta ..bebisleron kilosu kacti en son bende herseyden yapmak istoyom dogum icin yaa..esim durduruyo sagolsunyoksa ben srker cikolata ne varsa yaptir cam

Kizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.

ay kıyamam maşallah bebişlere. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
aniden suyun gelince genel anestezi mi yaptılar yoksa yine epidural mi oldu?

ayyy çok sevindim senin adına canım ilk annelerimiz gelmeye başladı 32.haftadaydın sanırım
bebekler nasıl inşallah çabukcak toparlanır annelerinin uanına gelirler gözün aydın canım
böyle okuyunca kendim doğum yapmış gibi seviniyorum

Hayırlı olsun canım saglıkları nasıl arada detay yaz bize..

Hayirli olsun bebeklerin devrim,gozun aydin. Allah anali babali buyutmek nasip etsin...

Cok haklisin canim.onun bi arkadasi kizina zehra ismini koymus. arkadasim da benim en sevdigim kiz ismi kizim olursa koyacaktim o da bunu biliyordu diye dert yandi bana.o yuzden cekindim gerci simdi ayri sehirlerdeyiz senede bir zor gorusuruz artik.bi daha konusayim esimle en iyisi.
Hosgeldin canim nasilsin?haklisin bizim de anne babamiz dede ninemiz var,ben iki tarafinki de konulmayacak dedim.arastiriyoruz bakalim.sectigin isimler cok guzelmis.insallah gonlune gore olur.
Aaaaaa cok sasirdim,hayirli olsun canim rabbim hayirli saglikli evlat eylesin.kilolari da iyi masallah.erken dogum riskin vardi galiba degilmi ilac falan vermislerdi.

Devrim cok sevindim cnm. Goxun sydin.cabucak kavusurdunux isallahhh.darisi tum bekleyenleeee ve bana..

Ohooo bide ayri sehirlerdeymissiniz.biz ayni sehirdeyiz cokda yakiniz.. ayrica hem yakin arkadasimin oglunun adi kaan hem komsumun oglunun adi kerem.biz begendik bunlari dusunmuyoruz bile sonucta ikimizinde begendigi isimler olmasi lazim...hoslanmadigimiz bir isim koyup ilerde keske demek istemem..sende konus esinle bence yeniden...

Herkese tesekkurler bir aylik stres bitti cok sukur.spinal sezeryan yaptilar.cok rahat gecti.bebeklere onlem amacli oksijen bagladilar.ilaclarla ve yatarak ancak bu kadar geciktirdik dogumu.asagidaki kizim aceleci davrsndi.ben simdi iyiyim.sabaha karsi agrilarim artmisti.guclu agri kesicilerle biraz rahatladim.insallsh sizin bebisler zamaninda gelir de direk yaniniza verirler.aklim asagida ksldi.

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın aynen bende aynı kuralı koydum ıkı taraftan kımsenın adı olmayacak dıye inş anlaşıırız isim konusunda senin istedıgın isimler ne..

allah sağlık sıhhat versin bebeklerıne canım cok sevındım inş en kısa zamanda bebeklerınle dönersın evıne :)

Kizin aceleci demek... hayatta saglik mutluluk onlsrin olsun. Mutlu yuvaniza en kisa zamanda gidersiniz isallah cnmmm

devrim7779 hayirli olsun canim.gozunaydin. sagliklari yerinde olsun yeterki. Rabbim tez zamanda kavuatursun bebislerinize. Darisi bizim basimiza artik. Bu forumdaki 2.annesin yanlis hatirlamiyosam. Artik bebislerimiz gelmeye basladi cok sukur
Bundan sonrada insallah gelisimleriyle bilgi veririz birbirimize. Tekrar gecmis olsun sana. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. Allaha emanet oLun.

Sağlıklı olmanıza cok sevindim. Allah hayırlı, uzun , sağlıklı, anali babali ömürler nasip etsin yavrularına. Umarım en kısa zamanda alırsınız kucağınıza.

Gözün aydın cnm inşallah en kısa zamanda kucağına alıp evinize gidersiniz bebişlerinle...

Cok sevindim saglikla kurtulmussunuz gule gule saglikla buyutun evlatlarinizi.

:))) hehehe :) ben de agirlastigim icin onceden yaptim herseyi. Simdi zorlaniyorum tabi :) herseyi yapmak istiyorum, icimde kalmasin,
Benim bebisler 24. Haftada yaklasik 700 er gr.di. Bu cumartesi tekrar gidecegiz,
Senin ne kadardi ? Senin de ikisi erkekti degil mi?
Kavanozları 2,5 tan yaparim sekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…