- 18 Ocak 2015
- 175
- 43
- 38
- 44
Canim benim. Cok begendom kavanozlqri ne kadara yapiyosunseninle ayni. Haftalardayiz..ben agirkasmaya baslafim raporda aldim bu hafta ..bebisleron kilosu kacti en son bende herseyden yapmak istoyom dogum icin yaa..esim durduruyo sagolsunyoksa ben srker cikolata ne varsa yaptir cam
Canim benim. Cok begendom kavanozlqri ne kadara yapiyosunseninle ayni. Haftalardayiz..ben agirkasmaya baslafim raporda aldim bu hafta ..bebisleron kilosu kacti en son bende herseyden yapmak istoyom dogum icin yaa..esim durduruyo sagolsunyoksa ben srker cikolata ne varsa yaptir cam
Supersin!! Insallah hemen alirsin ikisini de kucagina:) cok sevindim.. Allah sizi hic ayirmasin, uzun uzun omurleri olsun, saglikla yasasinlar.Kizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun inşallah sağlıkla evinzede geçersinizKizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Dogru diyorsun onemli olan bizim ne istedigimiz,biraz ince dusunuyorum bunu asmaliyim haftasonu detayli konusucaz insallah esimle haftaici cok yorgun geliyor.Ohooo bide ayri sehirlerdeymissiniz.biz ayni sehirdeyiz cokda yakiniz.. ayrica hem yakin arkadasimin oglunun adi kaan hem komsumun oglunun adi kerem.biz begendik bunlari dusunmuyoruz bile sonucta ikimizinde begendigi isimler olmasi lazim...hoslanmadigimiz bir isim koyup ilerde keske demek istemem..sende konus esinle bence yeniden...
Canim yaaa masallah iyi olsunlar yeter ki kendi bebeklerimmis gibi heyecanlandim tez zamanda kavusup eve donun insallah.Herkese tesekkurler bir aylik stres bitti cok sukur.spinal sezeryan yaptilar.cok rahat gecti.bebeklere onlem amacli oksijen bagladilar.ilaclarla ve yatarak ancak bu kadar geciktirdik dogumu.asagidaki kizim aceleci davrsndi.ben simdi iyiyim.sabaha karsi agrilarim artmisti.guclu agri kesicilerle biraz rahatladim.insallsh sizin bebisler zamaninda gelir de direk yaniniza verirler.aklim asagida ksldi.
ben de iyiyim canim agirlasiyoruz giderek.iyi yapmissin isim konusunda.ben de kiza beyza sena rana banu ece sare defne begum muge eysan yasemin yagmur selis dusundum erkege eymen kerem tarik fatih faruk bera taha talha kutlu cinar cemal emin affan pamir taylan bedir celil çağan eren dusundum.sizlere de fikir olur umarim.gel gor ki esim bu guzelim isimleri bile begenmiyor.hilmi atif gibi hosuma gitmeyen isimler teklif ediyor.biraz guncel isimler olsun istiyorumhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın aynen bende aynı kuralı koydum ıkı taraftan kımsenın adı olmayacak dıye inş anlaşıırız isim konusunda senin istedıgın isimler ne..
devrim7779 canim. Bu arada kac hafta kac gunluk dogdu bebisler merak ettim. Bilgi verirsen sevinirim
hadi gözün aydın canım.güle güle büyüt bebişlerini ..darısı bizim başımıza sağlıcakla kucaklıyalım inşallahKizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Ben canim, 37 numaradan 40 numaraya gectim, bol su, ayaklar yukarida, az tuz, tamamen kesmene gerek yok, benim ayni zamanda yaniyor bu yuzden soguk suyla yikiyorum.Merhaba Arkadaslar,
Ayak sismesi problemi olan var mi? tuzu azaltmak, bol su ve ayaklari yuksekte tutmak disinda oneriniz var mi? ilk defa sisiyor ayaklarim zonkluyor resmen.yaz hamilelerine Allah sabir versin.
Gözün aydın canım hayırlı olsun inş. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.bana da Dr 32 den itibaren yakında olman lazım dedi çünkü duruma 1 buçuk saat uzaklıkta başka bir yerdeyim ve bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var yenidogan yoğun bakımı yok.32 de gideceğim ama ondan önce bir şey olursa naparim bilmem.senin hiç belirtin olmadı mı ?birden mi geldi suyun falan?32+3 de dogdular canim.
Dogru diyorsun onemli olan bizim ne istedigimiz,biraz ince dusunuyorum bunu asmaliyim haftasonu detayli konusucaz insallah esimle haftaici cok yorgun geliyor.
Canim yaaa masallah iyi olsunlar yeter ki kendi bebeklerimmis gibi heyecanlandim tez zamanda kavusup eve donun insallah.
ben de iyiyim canim agirlasiyoruz giderek.iyi yapmissin isim konusunda.ben de kiza beyza sena rana banu ece sare defne begum muge eysan yasemin yagmur selis dusundum erkege eymen kerem tarik fatih faruk bera taha talha kutlu cinar cemal emin affan pamir taylan bedir celil çağan eren dusundum.sizlere de fikir olur umarim.gel gor ki esim bu guzelim isimleri bile begenmiyor.hilmi atif gibi hosuma gitmeyen isimler teklif ediyor.biraz guncel isimler olsun istiyorum
Benim doktorum hiç yakın ol demedi acilen gel dedi benim de 1 saat yol..Gözün aydın canım hayırlı olsun inş. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.bana da Dr 32 den itibaren yakında olman lazım dedi çünkü duruma 1 buçuk saat uzaklıkta başka bir yerdeyim ve bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var yenidogan yoğun bakımı yok.32 de gideceğim ama ondan önce bir şey olursa naparim bilmem.senin hiç belirtin olmadı mı ?birden mi geldi suyun falan?
benim doktorum su geldikten sonra 24 saate kadar vakit var ama sen olabildiğince çabuk 1-2 saat içerisinde gel dedi.Benim doktorum hiç yakın ol demedi acilen gel dedi benim de 1 saat yol..
Allah korusun su gelince 1 saat yol gidilemiyo mu yatarak tehlikeli mi yani
Hiç bilmiyorum ben de o yüzden bi belirti oldu mu diye sordum.benimki burda ol dedi biz de 32.haftada gidip eşyası ev falan tutacagiz zor olacak ama yapacak bir şey yok.ALLAH korusun gece bir şey olsa burdan gitmemiz çok zor çünkü.Benim doktorum hiç yakın ol demedi acilen gel dedi benim de 1 saat yol..
Allah korusun su gelince 1 saat yol gidilemiyo mu yatarak tehlikeli mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?