2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

 

:))) hehehe :) ben de agirlastigim icin onceden yaptim herseyi. Simdi zorlaniyorum tabi :) herseyi yapmak istiyorum, icimde kalmasin,
Benim bebisler 24. Haftada yaklasik 700 er gr.di. Bu cumartesi tekrar gidecegiz,
Senin ne kadardi ? Senin de ikisi erkekti degil mi?
Kavanozları 2,5 tan yaparim sekerim :)
 
Supersin!! Insallah hemen alirsin ikisini de kucagina:) cok sevindim.. Allah sizi hic ayirmasin, uzun uzun omurleri olsun, saglikla yasasinlar.
 
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun inşallah sağlıkla evinzede geçersiniz
 
Dogru diyorsun onemli olan bizim ne istedigimiz,biraz ince dusunuyorum bunu asmaliyim haftasonu detayli konusucaz insallah esimle haftaici cok yorgun geliyor.
Canim yaaa masallah iyi olsunlar yeter ki kendi bebeklerimmis gibi heyecanlandim tez zamanda kavusup eve donun insallah.
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın aynen bende aynı kuralı koydum ıkı taraftan kımsenın adı olmayacak dıye inş anlaşıırız isim konusunda senin istedıgın isimler ne..
ben de iyiyim canim agirlasiyoruz giderek.iyi yapmissin isim konusunda.ben de kiza beyza sena rana banu ece sare defne begum muge eysan yasemin yagmur selis dusundum erkege eymen kerem tarik fatih faruk bera taha talha kutlu cinar cemal emin affan pamir taylan bedir celil çağan eren dusundum.sizlere de fikir olur umarim.gel gor ki esim bu guzelim isimleri bile begenmiyor.hilmi atif gibi hosuma gitmeyen isimler teklif ediyor.biraz guncel isimler olsun istiyorum
 
32+3 de dogdular canim.

Bu haftaya gore demekki kilolari cok iyi o zaman masallah canim riskli bir durum yok.anladigim kadariyla. Sen nasilsin spinal oldun agrin sizin falan oldumu acaba doktorum da bana spinal yapariz dedi ama ben pek emin degilim.
 
bebeklerinizin kilosu nekadar arkadaşlar..doktor dogum gününüz için gün verdimi

Canim.benim 30+1 de biri 1557 gr digeri 1424 gr di simdi 30+4 teyiz bu 3 gunde ne kadar almislarsir bilmiyorum ama tarti da 3 gunde 1 kilo farkediyo :)
 
hadi gözün aydın canım.güle güle büyüt bebişlerini ..darısı bizim başımıza sağlıcakla kucaklıyalım inşallah
 
Merhaba Arkadaslar,
Ayak sismesi problemi olan var mi? tuzu azaltmak, bol su ve ayaklari yuksekte tutmak disinda oneriniz var mi? ilk defa sisiyor ayaklarim zonkluyor resmen.yaz hamilelerine Allah sabir versin.
 
Merhaba Arkadaslar,
Ayak sismesi problemi olan var mi? tuzu azaltmak, bol su ve ayaklari yuksekte tutmak disinda oneriniz var mi? ilk defa sisiyor ayaklarim zonkluyor resmen.yaz hamilelerine Allah sabir versin.

Bende var canim bildigin tombul tombul oluyor ayaklarim. Sanirim dediklerinden baska yapabilecek bisey yok. Ben bol.bol su tuketiyorum ama tuzu kesemiyorum bi turlu. Namaz kolmakta zorlaniuorum ayak parmaklarimi bukemiuorum o derece zonkluyo dedigin gibi.
 
Merhaba Arkadaslar,
Ayak sismesi problemi olan var mi? tuzu azaltmak, bol su ve ayaklari yuksekte tutmak disinda oneriniz var mi? ilk defa sisiyor ayaklarim zonkluyor resmen.yaz hamilelerine Allah sabir versin.
Ben canim, 37 numaradan 40 numaraya gectim, bol su, ayaklar yukarida, az tuz, tamamen kesmene gerek yok, benim ayni zamanda yaniyor bu yuzden soguk suyla yikiyorum.
 
32+3 de dogdular canim.
Gözün aydın canım hayırlı olsun inş. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.bana da Dr 32 den itibaren yakında olman lazım dedi çünkü duruma 1 buçuk saat uzaklıkta başka bir yerdeyim ve bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var yenidogan yoğun bakımı yok.32 de gideceğim ama ondan önce bir şey olursa naparim bilmem.senin hiç belirtin olmadı mı ?birden mi geldi suyun falan?
 


evet cnm aralarında beğendiğim isimler var inş senın dediğin olur ne dıyım ıllakı bırını begensın artık sende secenek çok..
 
Benim doktorum hiç yakın ol demedi acilen gel dedi benim de 1 saat yol..
Allah korusun su gelince 1 saat yol gidilemiyo mu yatarak tehlikeli mi yani
 
Benim doktorum hiç yakın ol demedi acilen gel dedi benim de 1 saat yol..
Allah korusun su gelince 1 saat yol gidilemiyo mu yatarak tehlikeli mi yani
Hiç bilmiyorum ben de o yüzden bi belirti oldu mu diye sordum.benimki burda ol dedi biz de 32.haftada gidip eşyası ev falan tutacagiz zor olacak ama yapacak bir şey yok.ALLAH korusun gece bir şey olsa burdan gitmemiz çok zor çünkü.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…