2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Ben canim, 37 numaradan 40 numaraya gectim, bol su, ayaklar yukarida, az tuz, tamamen kesmene gerek yok, benim ayni zamanda yaniyor bu yuzden soguk suyla yikiyorum.
Benim de 37 den 39 oldu tuzla ilgisi yok dedi doktorum yapısal her bunyr farklı ikizse olur dedi zaten..
benim doktorum su geldikten sonra 24 saate kadar vakit var ama sen olabildiğince çabuk 1-2 saat içerisinde gel dedi.
İçim rahatladı sag ol..

Canım ev falan niye tutıyosun ki belki 35.hafta falan olur küvöze girmez alır dönersin acil bi şey olsa biz 1 saatte gideriz diye düşündük

Esimede gostereyim doneyim sana kacanozlar icincanim benimkiler bi kiz bi erkek 24+6da. 760 gramdi bende haftaya cumartesi gitcem doktoraayak sismesi sukur yok bende ama tuzlu yemiyom bide 3 lt su icmeye calis

Tızsuz ye demem için tansiyonunın yüksek olması lazım demişti bi de ben derse giryrm etkisi var şişmede
Canim zoelanmaya baslafiysan hic riske atma al raporunu evde di len xanim ben bu hafta rapirluydum inan vucudumun ihtiyaci. Varmis bi 10 gun daha alip 30 uncu haftada yasal iznimi baslaticam.ikiz hem riskli hem yorucu dinlenmek gercekten iyi geliyo canimm

Canım ev falan niye tutıyosun ki belki 35.hafta falan olur küvöze girmez alır dönersin acil bi şey olsa biz 1 saatte gideriz diye düşündük
Biliyorum belki 37 de bile olur belli olmaz ki zaten inş o kadar dururlar:) biz doğuda bir yerdeyiz o yüzden gidip gelmek biraz sıkıntı olur acil bir şey olunca.hiç riske atmak istemiyorum Dr da Yakınlarda olun deyince ev tutalım dedik. Zamanı da tam bilemedigimiz için mecbur öyle yapacağız.

hamile arkadaslar banada sua edin hamilelerin duası kabul olurmus hatta aklınıza getirin dogum sancısı cekerken dicem aam yada sezeryana alınırken 7 sene olukca insallah allah banada evlat nasi eder

merve10er arkadaşımızdan haberi olan var mı ? kendisi ve bebişleri ne durumda çok merak ediyorum .çok yazmasam da takip ediyorum hepinizi

1 haziran bitiyo canım benim için sonra evde olcam ama ev bana daha zor sıkıcı geliyo stres oluyorum yalnız..

merve10er arkadaşımızdan haberi olan var mı ? kendisi ve bebişleri ne durumda çok merak ediyorum .çok yazmasam da takip ediyorum hepinizi

Yok canim maalesef buraya da yazmadi dogumundan sonra. Sadece doguma girecegi zaman yazmisti.
Bende merak ediyorum acikcasi. Insallah herhangi bir sorun yoktur..

Merhaba. Nette dolaşırken hurmanin bebeğin gelişimi için çok önemli olduğunu hatta bununla ilgili bir hadis olduğunu okudum. Tam hurma yemeğe karar vermiştim ama dogumu kolaylaştırıcı da okudum acaba erken doğuma sebep olur mu?kararsız kaldım. Zaten bizim öyle bir riskiniz var bir de bu tetiklemesin.

Valla çoğu kişi ben yedim bişey olmadı diyor, bende pek cesaret edemyiorum ama son 1 ay günde 1 taneden bişey olmaz herhalde ama doktora sormakta da fayda var tabi

Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt saglıkla büyüt inşallah

2 hafta onceden bahsettim canim benim yarin kismetse 28e giriyoruz.1 haziransa bisey kalmamis.benim annem yanimdavesim oyle istiyo o yuzden pek sikilmadim..ama sonrasi ne olur bilmiyom
Ben yalnızım komşular da çalışıyor artık kitap falan okurum azıcık zorlasam zaten ağrı sancı oluyor en güzeli yatmak tabi

Isallah kendi sagligi ve bebisleri iyidir.

Selam kizlar.. iyi hafta sonlari. Bebislerimi cok merak ediyorum.en son 25 haftalikken gitmistim.bir sonraki kontrol haxirzn 1 de.
bel agrilari basladi bende..sizde durumlar nasil... ciger geliştirici ignryi kacinci haftalarda vurundunuz

Selam kizlar.. iyi hafta sonlari. Bebislerimi cok merak ediyorum.en son 25 haftalikken gitmistim.bir sonraki kontrol haxirzn 1 de.
bel agrilari basladi bende..sizde durumlar nasil... ciger geliştirici ignryi kacinci haftalarda vurundunuz
merhaba bende 2 hafta önce gitmiştim doktora kısmetse çarşamba günü randevum var.
bana iğneyi 2 hafta öne vurdurdu 2 gun boyunca günde 2 doz vuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…