- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Benim de 37 den 39 oldu tuzla ilgisi yok dedi doktorum yapısal her bunyr farklı ikizse olur dedi zaten..Ben canim, 37 numaradan 40 numaraya gectim, bol su, ayaklar yukarida, az tuz, tamamen kesmene gerek yok, benim ayni zamanda yaniyor bu yuzden soguk suyla yikiyorum.
İçim rahatladı sag ol..benim doktorum su geldikten sonra 24 saate kadar vakit var ama sen olabildiğince çabuk 1-2 saat içerisinde gel dedi.
Canım ev falan niye tutıyosun ki belki 35.hafta falan olur küvöze girmez alır dönersin acil bi şey olsa biz 1 saatte gideriz diye düşündükHiç bilmiyorum ben de o yüzden bi belirti oldu mu diye sordum.benimki burda ol dedi biz de 32.haftada gidip eşyası ev falan tutacagiz zor olacak ama yapacak bir şey yok.ALLAH korusun gece bir şey olsa burdan gitmemiz çok zor çünkü.
Tızsuz ye demem için tansiyonunın yüksek olması lazım demişti bi de ben derse giryrm etkisi var şişmedeBen canim, 37 numaradan 40 numaraya gectim, bol su, ayaklar yukarida, az tuz, tamamen kesmene gerek yok, benim ayni zamanda yaniyor bu yuzden soguk suyla yikiyorum.
Esimede gostereyim doneyim sana kacanozlar icincanim benimkiler bi kiz bi erkek 24+6da. 760 gramdi bende haftaya cumartesi gitcem doktoraayak sismesi sukur yok bende ama tuzlu yemiyom bide 3 lt su icmeye calis:))) hehehe :) ben de agirlastigim icin onceden yaptim herseyi. Simdi zorlaniyorum tabi :) herseyi yapmak istiyorum, icimde kalmasin,
Benim bebisler 24. Haftada yaklasik 700 er gr.di. Bu cumartesi tekrar gidecegiz,
Senin ne kadardi ? Senin de ikisi erkekti degil mi?
Kavanozları 2,5 tan yaparim sekerim :)
Canim zoelanmaya baslafiysan hic riske atma al raporunu evde di len xanim ben bu hafta rapirluydum inan vucudumun ihtiyaci. Varmis bi 10 gun daha alip 30 uncu haftada yasal iznimi baslaticam.ikiz hem riskli hem yorucu dinlenmek gercekten iyi geliyo canimmTızsuz ye demem için tansiyonunın yüksek olması lazım demişti bi de ben derse giryrm etkisi var şişmede
Biliyorum belki 37 de bile olur belli olmaz ki zaten inş o kadar dururlar:) biz doğuda bir yerdeyiz o yüzden gidip gelmek biraz sıkıntı olur acil bir şey olunca.hiç riske atmak istemiyorum Dr da Yakınlarda olun deyince ev tutalım dedik. Zamanı da tam bilemedigimiz için mecbur öyle yapacağız.Canım ev falan niye tutıyosun ki belki 35.hafta falan olur küvöze girmez alır dönersin acil bi şey olsa biz 1 saatte gideriz diye düşündük
1 haziran bitiyo canım benim için sonra evde olcam ama ev bana daha zor sıkıcı geliyo stres oluyorum yalnız..Canim zoelanmaya baslafiysan hic riske atma al raporunu evde di len xanim ben bu hafta rapirluydum inan vucudumun ihtiyaci. Varmis bi 10 gun daha alip 30 uncu haftada yasal iznimi baslaticam.ikiz hem riskli hem yorucu dinlenmek gercekten iyi geliyo canimm
Tabi ettim bile ben amin...ben de 6yıl bekledim..hamile arkadaslar banada sua edin hamilelerin duası kabul olurmus hatta aklınıza getirin dogum sancısı cekerken dicem aam yada sezeryana alınırken 7 sene olukca insallah allah banada evlat nasi eder
Takvimin 27.haftada diyo canım sen 25.diyosun yanlış mı girdin tarihi acabaEsimede gostereyim doneyim sana kacanozlar icincanim benimkiler bi kiz bi erkek 24+6da. 760 gramdi bende haftaya cumartesi gitcem doktoraayak sismesi sukur yok bende ama tuzlu yemiyom bide 3 lt su icmeye calis
Merhaba. Nette dolaşırken hurmanin bebeğin gelişimi için çok önemli olduğunu hatta bununla ilgili bir hadis olduğunu okudum. Tam hurma yemeğe karar vermiştim ama dogumu kolaylaştırıcı da okudum acaba erken doğuma sebep olur mu?kararsız kaldım. Zaten bizim öyle bir riskiniz var bir de bu tetiklemesin.
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt saglıkla büyüt inşallahHerkese tesekkurler bir aylik stres bitti cok sukur.spinal sezeryan yaptilar.cok rahat gecti.bebeklere onlem amacli oksijen bagladilar.ilaclarla ve yatarak ancak bu kadar geciktirdik dogumu.asagidaki kizim aceleci davrsndi.ben simdi iyiyim.sabaha karsi agrilarim artmisti.guclu agri kesicilerle biraz rahatladim.insallsh sizin bebisler zamaninda gelir de direk yaniniza verirler.aklim asagida ksldi.
2 hafta onceden bahsettim canim benim yarin kismetse 28e giriyoruz.1 haziransa bisey kalmamis.benim annem yanimdavesim oyle istiyo o yuzden pek sikilmadim..ama sonrasi ne olur bilmiyomTakvimin 27.haftada diyo canım sen 25.diyosun yanlış mı girdin tarihi acaba
Ben yalnızım komşular da çalışıyor artık kitap falan okurum azıcık zorlasam zaten ağrı sancı oluyor en güzeli yatmak tabi2 hafta onceden bahsettim canim benim yarin kismetse 28e giriyoruz.1 haziransa bisey kalmamis.benim annem yanimdavesim oyle istiyo o yuzden pek sikilmadim..ama sonrasi ne olur bilmiyom
Isallah kendi sagligi ve bebisleri iyidir.merve10er arkadaşımızdan haberi olan var mı ? kendisi ve bebişleri ne durumda çok merak ediyorum .çok yazmasam da takip ediyorum hepinizi
Yok canim maalesef buraya da yazmadi dogumundan sonra. Sadece doguma girecegi zaman yazmisti.
Bende merak ediyorum acikcasi. Insallah herhangi bir sorun yoktur..
merhaba bende 2 hafta önce gitmiştim doktora kısmetse çarşamba günü randevum var.Selam kizlar.. iyi hafta sonlari. Bebislerimi cok merak ediyorum.en son 25 haftalikken gitmistim.bir sonraki kontrol haxirzn 1 de.
bel agrilari basladi bende..sizde durumlar nasil... ciger geliştirici ignryi kacinci haftalarda vurundunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?