2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kızlar slm aranızda ciğer geliştirici iğne vurduranlr var mı bana vurmadilar niye vuruluyor ki herhangi bir sıkıntı ve erken doğum ihtimaline karşı mi hem okuduğum yoRumlarda iğnenin kortizon icerdigi doktorların gerek olmadıkça önermedigu yazıyor vurduran arkadaşlar bi sıkıntı mi var merak ettim bana verMedi de...

canım hurmayı son haftalara gelmedikçe çok yememeye çalış. rahim kaslarını gevşetici ve erken doğumu tetikleyici etkisi var. özellikle de erken doğum riskin varsa çok tavsiye etmem.

Selam kizlar.. iyi hafta sonlari. Bebislerimi cok merak ediyorum.en son 25 haftalikken gitmistim.bir sonraki kontrol haxirzn 1 de.
bel agrilari basladi bende..sizde durumlar nasil... ciger geliştirici ignryi kacinci haftalarda vurundunuz

sen artık 2 haftada bir gitsene canım. doktor mu diyor ayda bir gel diye.
ciğer geliştiriciyi 28de vuruldum ben.

canım o içeriğindeki kortizon çok etkileyecek düzeyde değil. ben vuruldum ta 28. haftada çok şükür bir problem yaşamadım. içim rahatladı aksine herhangi bir riske karşı en azından önlem almış oluyorsun.

sen artık 2 haftada bir gitsene canım. doktor mu diyor ayda bir gel diye.
ciğer geliştiriciyi 28de vuruldum ben.
Aslinda bu hafta gitmem gerek ama doktorum bu hafta yillik izinde. Sorun yasarsan hemen hastaneye gel dedi.bu hafta biraz zorlanmata basladim cnm ya. Son haftalar gercekten zormus.gecen hafta canta olayi haletmem iyi oldu. Ciger gelistiticiyide haftaya vurdurmak istiyom her ihtimale karsi. senin son haftalarin canim sag salim.ogluslarina kavus isallahhh

neyse doktorun gelsin de herhalde randevularda bir düzenleme yaparsınız.
dediğin gibi son haftalar giderek zorluyor. amin canım inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize.

Ben ciğer geliştirici vurulmadım canım. Iki doktora gidiyorum ikisi de erken dogum riski gormedikce gerek yok kendi seyrinde olsun dediler, vurulsam icim rahatlardi tabiki. Allah'a şükür bir sıkıntı olmadı. Zaten 34 ten sonra vurulmanın cok bir anlami yokmuş.

melina1983 kontrolün vardı, doktorun gün ile ilgili birsey söyledi mı canım? Birde kiloları nasıl kuzularının? Bende pzt gidicem bakalım insallah sezeryan gunu netleşecek.

melina1983 kontrolün vardı, doktorun gün ile ilgili birsey söyledi mı canım? Birde kiloları nasıl kuzularının? Bende pzt gidicem bakalım insallah sezeryan gunu netleşecek.

yok canım her şey çok güzel diyor doktorum o yüzden de sezeryan günü vermiyor kiloları da iyi haftalarına ve ikizlere göre 2,5 u geçtiler ikisi de tabi doğunca kaç çıkar bilinmez ama. bir de benim günüm belli olsaydı. böyle hep bir bekleyiş içinde oluyorum...

Herseyin yolunda gittigini duymak tüm sıkıntılarımıza rağmen buyuk mutluluk. Insallah hep iyi devam etsin. Benim kuzularda 2,5 kgmi geçtiler Dr kuvez ihtimali az diyor. Hayırlısı olsun. Her hafta gidiyor musun? Belki haftaya söyler bir gün. Sabrın sonu selamet insallah.

yani bana da küvez ihtimali az gibi geliyor çünkü ciğer geliştirici de vurulduk. e kiloları da çok az değil. ama doktor bana bu haftalarda olursa boşu boşuna küveze girebilirler dedi. belki de beni ikna etmek için öyle söyledi bilmiyorum. iki haftada bir gidiyordum artık geçen hafta itibariyle her hafta gitmeye başladım. ilk kez nst ye bağlandım onda da bir şey çıkmadı. hafta içi bakalım göreceğiz ne diyeceğini ama yine bir tarih vereceğini sanmıyorum benim doktorun tavrı öyle gibi...

Kilolari baya iyiymis masallah..ben daha bilmiyorum kilolarini ama 1500 olmuslardir diye dusunuyorum.ki eger 1.500 iseler 2.5 kilolar beni korkutmaya basladi cunku karnimda dayanilmaz bir aci var cok buyudu ve aciyor artik.iki gun once doktorumda bence 40 haftayi bekleyelim normal dogum olsun diyince koptum zaten.dun karnim acidikca gerildikce agladim yuzum gozum kipkirmizi oldu...ama illa sezeryan isterseniz 37-38 de aliriz dedibenim doktorum.yani kendinizi artik iyi hissetmiyorsaniz falan dedi.daha simdiden iyi hissetmezken o zamanda hissedemem diretirim heralde.bence sende artik haftaya kendini iyi hissetmedigini soyleyip israr etsen alir belki canim.hakikaten sizlere daha cok uzuluyorum benden 1 ay ondedin nasil zordur kimbilir
Bu arada bebekler 2.5 kilo olmus catlak oldumu sende? Insallah olmamistir cunku olmayanlar banada umut oluyor ileriki haftalar icin.birde kac kilo aldin sen?

Bebeğin çantası mı canım seninki mi hazır bu hafta son işimde haftaya bebeğe alıcam inş.agırlaşmaktan kastınız ne yürünmüyo mu

Canim gozun aydin :) Cok sevindim saglikla dogum yapmana :) Darisi bizlere insaAllah :)

Bebeğin çantası mı canım seninki mi hazır bu hafta son işimde haftaya bebeğe alıcam inş.agırlaşmaktan kastınız ne yürünmüyo mu
Hem benim hem bebislerimin kiyafetleri Cantamiz hazir. Cok agirlasmadiM ama cabuk yoruluyorum. Ben hala calisiyom.2 haftam kaldi izine cikmama.

evet canım aynen bebekler büyüdükçe hem çok ağrın oluyor hem çok geriliyorsun. benim son bir ayda ağrım 3 e 4 e katlandı herhalde. birden biri kımıldıyor kafasını ya da poposunu çıkarıyor ölüyorum acıdan. ya da ayaktayken kasıklara baskı yapıyor Allah şimdi doğuracağım diyorum hem kasılmadan hem sancıdan. ama diyorumya nst de bir şey çıkmadı benim. o kadar ağrı sızı çekmeme rağmen o yüzden de doktor bana sezeryan günü vermiyor. bakalım bu hafta yine aynı mı olacak. seninkiler de 1500 vardır en az belki geçmişlerdir de. düşün 3 kg taşırken tek bebeğin doğum kilosu kadar taşıyorsun zaten ben şimdi 5 kg dan fazla taşıyorum bir de suyu şusu busu zor yani. Allah hepimize kolaylık versin.
bende çatlak olmadı canım. ama çok dikkat ediyorum bol bol yağlanıyorum. hiç kuru bırakmıyorum karnımı. bundan sonra olursa bilmem tabi ya da bazılarında doğum sonrası oluyormuş doğum sonrası böyle yağlanamam muhtemelen artık sonuna kadar ne kadar koruyabilirsem kardır... toplamda 12 kg civarı aldım. aslında artık çok bir şey yiyemiyorum ama bebekler de büyüyorya ondan da alıyor insan. dediğin gibi karnım kocaman oldu. ama dışarıdan bakanlar ikiz olduğuna inanamıyor tek bebeğe hamile olanlar ya da tekli gebelik geçirenler benim karnım seninkinden büyüktü diyor. o biraz iç karınla falan ilgili sanırım. ama bana göre karnım aşırı büyük o ayrı...

ağırlaşmadan kasıt artık hareket ederken eğilirken otururken kalkarken yatarken çok zorlanıyorsun. ayakta fazla kalamıyorsun başın dönüyor ya da dengen kayıyor. böyle söyleyince önemli değil gibi ama gerçekten hareket edememeye başlıyorsun bir yerden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…