Merhaba. Nette dolaşırken hurmanin bebeğin gelişimi için çok önemli olduğunu hatta bununla ilgili bir hadis olduğunu okudum. Tam hurma yemeğe karar vermiştim ama dogumu kolaylaştırıcı da okudum acaba erken doğuma sebep olur mu?kararsız kaldım. Zaten bizim öyle bir riskiniz var bir de bu tetiklemesin.
Selam kizlar.. iyi hafta sonlari. Bebislerimi cok merak ediyorum.en son 25 haftalikken gitmistim.bir sonraki kontrol haxirzn 1 de.
bel agrilari basladi bende..sizde durumlar nasil... ciger geliştirici ignryi kacinci haftalarda vurundunuz
Kızlar slm aranızda ciğer geliştirici iğne vurduranlr var mı bana vurmadilar niye vuruluyor ki herhangi bir sıkıntı ve erken doğum ihtimaline karşı mi hem okuduğum yoRumlarda iğnenin kortizon icerdigi doktorların gerek olmadıkça önermedigu yazıyor vurduran arkadaşlar bi sıkıntı mi var merak ettim bana verMedi de...
Aslinda bu hafta gitmem gerek ama doktorum bu hafta yillik izinde. Sorun yasarsan hemen hastaneye gel dedi.bu hafta biraz zorlanmata basladim cnm ya. Son haftalar gercekten zormus.gecen hafta canta olayi haletmem iyi oldu. Ciger gelistiticiyide haftaya vurdurmak istiyom her ihtimale karsi. senin son haftalarin canim sag salim.ogluslarina kavus isallahhhsen artık 2 haftada bir gitsene canım. doktor mu diyor ayda bir gel diye.
ciğer geliştiriciyi 28de vuruldum ben.
neyse doktorun gelsin de herhalde randevularda bir düzenleme yaparsınız.Aslinda bu hafta gitmem gerek ama doktorum bu hafta yillik izinde. Sorun yasarsan hemen hastaneye gel dedi.bu hafta biraz zorlanmata basladim cnm ya. Son haftalar gercekten zormus.gecen hafta canta olayi haletmem iyi oldu. Ciger gelistiticiyide haftaya vurdurmak istiyom her ihtimale karsi. senin son haftalarin canim sag salim.ogluslarina kavus isallahhh
Ben ciğer geliştirici vurulmadım canım. Iki doktora gidiyorum ikisi de erken dogum riski gormedikce gerek yok kendi seyrinde olsun dediler, vurulsam icim rahatlardi tabiki. Allah'a şükür bir sıkıntı olmadı. Zaten 34 ten sonra vurulmanın cok bir anlami yokmuş.Kızlar slm aranızda ciğer geliştirici iğne vurduranlr var mı bana vurmadilar niye vuruluyor ki herhangi bir sıkıntı ve erken doğum ihtimaline karşı mi hem okuduğum yoRumlarda iğnenin kortizon icerdigi doktorların gerek olmadıkça önermedigu yazıyor vurduran arkadaşlar bi sıkıntı mi var merak ettim bana verMedi de...
melina1983 kontrolün vardı, doktorun gün ile ilgili birsey söyledi mı canım? Birde kiloları nasıl kuzularının? Bende pzt gidicem bakalım insallah sezeryan gunu netleşecek.
Herseyin yolunda gittigini duymak tüm sıkıntılarımıza rağmen buyuk mutluluk. Insallah hep iyi devam etsin. Benim kuzularda 2,5 kgmi geçtiler Dr kuvez ihtimali az diyor. Hayırlısı olsun. Her hafta gidiyor musun? Belki haftaya söyler bir gün. Sabrın sonu selamet insallah.yok canım her şey çok güzel diyor doktorum o yüzden de sezeryan günü vermiyorkiloları da iyi haftalarına ve ikizlere göre 2,5 u geçtiler ikisi de tabi doğunca kaç çıkar bilinmez ama. bir de benim günüm belli olsaydı. böyle hep bir bekleyiş içinde oluyorum...
Herseyin yolunda gittigini duymak tüm sıkıntılarımıza rağmen buyuk mutluluk. Insallah hep iyi devam etsin. Benim kuzularda 2,5 kgmi geçtiler Dr kuvez ihtimali az diyor. Hayırlısı olsun. Her hafta gidiyor musun? Belki haftaya söyler bir gün. Sabrın sonu selamet insallah.
Kilolari baya iyiymis masallah..ben daha bilmiyorum kilolarini ama 1500 olmuslardir diye dusunuyorum.ki eger 1.500 iseler 2.5 kilolar beni korkutmaya basladiyok canım her şey çok güzel diyor doktorum o yüzden de sezeryan günü vermiyorkiloları da iyi haftalarına ve ikizlere göre 2,5 u geçtiler ikisi de tabi doğunca kaç çıkar bilinmez ama. bir de benim günüm belli olsaydı. böyle hep bir bekleyiş içinde oluyorum...
Bebeğin çantası mı canım seninki mi hazır bu hafta son işimde haftaya bebeğe alıcam inş.agırlaşmaktan kastınız ne yürünmüyo muAslinda bu hafta gitmem gerek ama doktorum bu hafta yillik izinde. Sorun yasarsan hemen hastaneye gel dedi.bu hafta biraz zorlanmata basladim cnm ya. Son haftalar gercekten zormus.gecen hafta canta olayi haletmem iyi oldu. Ciger gelistiticiyide haftaya vurdurmak istiyom her ihtimale karsi. senin son haftalarin canim sag salim.ogluslarina kavus isallahhh
Canim gozun aydin :) Cok sevindim saglikla dogum yapmana :) Darisi bizlere insaAllah :)Kizlar benim dun gece once suyum geldi.sonra hemrn arkasindan kanamam basladi.acile gittik.ve 10.15 de dogum yaptim.cok sukur bebeklerin ikisi de iyiymis.onlem amacli yogun bskimdalar.oglum 1960 kizim 1870 gr.dogdular.iki kez yanlarina gittim.cok minikler.hala inanamiuotum anne olduguma.
Hem benim hem bebislerimin kiyafetleri Cantamiz hazir. Cok agirlasmadiM ama cabuk yoruluyorum. Ben hala calisiyom.2 haftam kaldi izine cikmama.Bebeğin çantası mı canım seninki mi hazır bu hafta son işimde haftaya bebeğe alıcam inş.agırlaşmaktan kastınız ne yürünmüyo mu
1O5 canm .10 kilo aldimKizlar karninizin capi kac cm olmus ? Olcuyormusunuz hic?
Kilolari baya iyiymis masallah..ben daha bilmiyorum kilolarini ama 1500 olmuslardir diye dusunuyorum.ki eger 1.500 iseler 2.5 kilolar beni korkutmaya basladicunku karnimda dayanilmaz bir aci var cok buyudu ve aciyor artik.iki gun once doktorumda bence 40 haftayi bekleyelim normal dogum olsun diyince koptum zaten.dun karnim acidikca gerildikce agladim yuzum gozum kipkirmizi oldu...ama illa sezeryan isterseniz 37-38 de aliriz dedibenim doktorum.yani kendinizi artik iyi hissetmiyorsaniz falan dedi.daha simdiden iyi hissetmezken o zamanda hissedemem diretirim heralde.bence sende artik haftaya kendini iyi hissetmedigini soyleyip israr etsen alir belki canim.hakikaten sizlere daha cok uzuluyorum benden 1 ay ondedin nasil zordur kimbilir
Bu arada bebekler 2.5 kilo olmus catlak oldumu sende? Insallah olmamistir cunku olmayanlar banada umut oluyor ileriki haftalar icin.birde kac kilo aldin sen?
ağırlaşmadan kasıt artık hareket ederken eğilirken otururken kalkarken yatarken çok zorlanıyorsun. ayakta fazla kalamıyorsun başın dönüyor ya da dengen kayıyor. böyle söyleyince önemli değil gibi ama gerçekten hareket edememeye başlıyorsun bir yerden sonra.Bebeğin çantası mı canım seninki mi hazır bu hafta son işimde haftaya bebeğe alıcam inş.agırlaşmaktan kastınız ne yürünmüyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?