canim iki kesemi gordu tek kesede iki bebekmi?Merhaba arkadaşlar,ben doğal yollarla hamile kaldım, bu ilk hamileliğim ve dün İKİZ olduğunu öğrendim,şoktayım.
Bir bebeğin kalp atışını duyduk (6+2 yim) diğeri net değil kesede, 2 hafta sonra göreceğiz o zaman netleşir yüzde 80 ikiz dedi.
Kızlar sizlerde de böyle mi oldu yani bebeklerden diğeri daha mı geç görülebiliyor??
canim iki kesemi gordu tek kesede iki bebekmi?
ya dun bir doktor sitesinde bir yazi okudum cok korktum...ikiz gebelikte 24 hafta sonunda artik tek gebelige gore 38-40 haftalik hamile bir bayanin karni gibi olacakmis karnimiz...
24 haftada oyleyse 30 haftadan sonrasini hic dusunemiyorum...
Canim bu ko nuda hic bilgim yok bir cogu tup bebek burda ikizlerimin arasi 2 gun benimArkadaşlar çok heyecanlıyım ne olur birşeyler paylaşın, ne ailemde ne eşimin tarafında yok ikiz gebelik,ne tuhaf yaa :)) Neler hissediyorsunuz???
evet tüpbebek merkezlerinde muayene çok pahalı,ben de son olarak 260tl ödedim.bundan sonraki takiplerimi medipolde sürdürmeyi düşünüyorum, sgk geçiyormuş 75tl muayene ücreti..doktor iyi çıkarsa orada devam ederim.benim de ikiz..doktorun konsültasyonuna göre muayene sıklığını göreceğiz.Kizlar istanbuda Yasayanlara soruyorum hangi doktora gidiyorsunuz ben hala tup bebek merkezime devam ediyorum ama muayene ucreti 325 doktor degistirsem mi artik diye dusunuyorum en azindan digum yapabilecegim bir hastanede devam etsen mi bilemiyorum ya
Evet ya zAten tedavi surecinde elde abucta ne var ne yok harcamak zorunda kaldim. Rica etsem medipole gittiginde izlenimlerini paylasir misin? Dogum ucretleri ne kadarmis acaba dogumu da dusundugumuz hastaneye gitmek daha mantikli e makum ikiz olunca cogumuzun sezeryan olur. Bu arada ne diyeti verdiler sana?maşallah ya ne güzel ikiz hamilelerin sayısı ne kadar arttı?t
evet tüpbebek merkezlerinde muayene çok pahalı,ben de son olarak 260tl ödedim.bundan sonraki takiplerimi medipolde sürdürmeyi düşünüyorum, sgk geçiyormuş 75tl muayene ücreti..doktor iyi çıkarsa orada devam ederim.benim de ikiz..doktorun konsültasyonuna göre muayene sıklığını göreceğiz.
iki kese benimkide...ama biri digerinden cok kucuk gelisimi geri kaybolabilir demisti.sali gunu belli olucak artik...Şu anda neler hissediyorsunuz fiziken? Kaç kilo ve boydasınız, ben malesef 1.58 boyunda 64 kiloyum ama dikkat ediyorum yediklerime ve edeceğim.
Şu anda bulantım var çok aşırı değil,halsizlik vardı geçti.
Sizlerin 2 kese mi tek mi?
bisey gormus olmali..daha once kist veya baska sebeple rahim ici bir operasyon gecirdinmi?Bana doktor bu kaçıncı doğumun dedi önce karından bakarken, neden demiş olabilir? Bu da tuhafıma gitti, bu ilk gebeliğim.
Kizlar kan degerleriniz kacinci gun kacti?
(tup bebekle hamile kalanlar kacinci gun embryosuydu?) yazarsaniz sevinirim..
Benim 2 tane 2.gun embryosuydu, kan degerim 12.gun 151 di, ikiside tutunmus..gerci ben kan degerine gore biri tutundu sanmistim buyuk bir sok gecirdim ultrasonda iki kese gorunce..
Merhaba ikiz anne adayları.Bende dün kese görmeye gittiğimde iki kese sürpriziyle karşılaştımİnşaAllah ikiside sağlıklıdır,henüz kalp atımlarını duymadık.Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın bize.
Kizlar istanbuda Yasayanlara soruyorum hangi doktora gidiyorsunuz ben hala tup bebek merkezime devam ediyorum ama muayene ucreti 325 doktor degistirsem mi artik diye dusunuyorum en azindan digum yapabilecegim bir hastanede devam etsen mi bilemiyorum ya
Şu anda neler hissediyorsunuz fiziken? Kaç kilo ve boydasınız, ben malesef 1.58 boyunda 64 kiloyum ama dikkat ediyorum yediklerime ve edeceğim.
Şu anda bulantım var çok aşırı değil,halsizlik vardı geçti.
Sizlerin 2 kese mi tek mi?
merhabalar ,inşallah bnde ikiz annesi olucammmm,çok mutluyuz ama dr. biri düşebilir dedi şu an iki keseyide gördük inşallah düşmez bi buçuk senedir bekliyoruzz..normal yollarla hamile kaldım çok şükür...bnmde şimdiden yemekten sonra midem çok bulanıyor baş dönmelerim başladı... bide karnım ağrı oluyor normal mi sizce,bende yemek yedikten sonra bulantı başlıyor. iş yaptığımda kasıklarımda ağrı oluyo.boy 1.50 kilo 47 .onun dışında pek bi değişiklik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?