2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

canim iki kesemi gordu tek kesede iki bebekmi?

ya dun bir doktor sitesinde bir yazi okudum cok korktum...ikiz gebelikte 24 hafta sonunda artik tek gebelige gore 38-40 haftalik hamile bir bayanin karni gibi olacakmis karnimiz...
24 haftada oyleyse 30 haftadan sonrasini hic dusunemiyorum...

ya dun bir doktor sitesinde bir yazi okudum cok korktum...ikiz gebelikte 24 hafta sonunda artik tek gebelige gore 38-40 haftalik hamile bir bayanin karni gibi olacakmis karnimiz...
24 haftada oyleyse 30 haftadan sonrasini hic dusunemiyorum...

Şu anda neler hissediyorsunuz fiziken? Kaç kilo ve boydasınız, ben malesef 1.58 boyunda 64 kiloyum ama dikkat ediyorum yediklerime ve edeceğim.

Şu anda bulantım var çok aşırı değil,halsizlik vardı geçti.

Sizlerin 2 kese mi tek mi?

Bana doktor bu kaçıncı doğumun dedi önce karından bakarken, neden demiş olabilir? Bu da tuhafıma gitti, bu ilk gebeliğim.

maşallah ya ne güzel ikiz hamilelerin sayısı ne kadar arttı?t
evet tüpbebek merkezlerinde muayene çok pahalı,ben de son olarak 260tl ödedim.bundan sonraki takiplerimi medipolde sürdürmeyi düşünüyorum, sgk geçiyormuş 75tl muayene ücreti..doktor iyi çıkarsa orada devam ederim.benim de ikiz..doktorun konsültasyonuna göre muayene sıklığını göreceğiz.

Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın bebeklerimizi nurtopu gibi alalım kucaklarımıza.

Burcuburcu senin de mi ikiz? Neler hissediyorsun fiziksel şikayetlerin var mı kusma halsizlik vs??

olmaz mı?halsizlik yorgunluk..kokuya hassasiyet..ara ara kasık ağrısı..ben de insülin direnci de var..endoktrinoljiye gittim diyet verdi...haftaya c.tesiye aldık randevumuzu. bugün 9.haftam başladı..üstelik çalışıyorum ama en fazla 1 ay sonra izne çıkmak ve eve çekilmek istiyorum...

Evet ya zAten tedavi surecinde elde abucta ne var ne yok harcamak zorunda kaldim. Rica etsem medipole gittiginde izlenimlerini paylasir misin? Dogum ucretleri ne kadarmis acaba dogumu da dusundugumuz hastaneye gitmek daha mantikli e makum ikiz olunca cogumuzun sezeryan olur. Bu arada ne diyeti verdiler sana?

C candanote kuzum korkma ya bunu bize nasip eden Rabbimin varfir bir bildigi elbet o koca gobuslerimizi bir sekilde tasiriz amin :)
preg_nant annem ikiz dogum yapti yani kizkardeslerim ikizler onun kusmalari filan coktu ama benim yok bulanti istahsizlik ve halsizlik var bende hamilelgin son aylarinda daha rahatti kardeslerim yedi aylik dogdular ama candanotrnin soyledigi gibi annemin karni 9aylik gibiydi.
Kizlar Allah hepimize guc kuvvet saglik sabir versin insaallah. Birbirimize dua edelim ins kolay gecsin saglikli hayirli evlatlar alalim kucagimiza

iki kese benimkide...ama biri digerinden cok kucuk gelisimi geri kaybolabilir demisti.sali gunu belli olucak artik...
valla fiziken henuz bisey hissetmiyorum asiri derecede bulantilarim ve halsizligim var ve tabi birde bir haftadir suren kanamam boyum 1.70 kilom 61 ama panikledim dun okuduklarimdan sonra..neden dersen ben bir hamilelik gecirdim 38 haftalikken dogum yaptim cokda kilo almadim 13-14 kilo almistim.ama buna ragmen karnim patlayacak gibiydi...ikizler erken doguyor diyorlar ama dun 36-38 haftalardada dogum yapanlar oldugunu duydum.yani tek bebekte karnim oyleyse iki tanede o haftalarda nasil olur Allah bilir...birde kolay degil son ay artik dogsun diye Allaha yalvariyor insan..uyuyamiyorsun yatakta donemiyorsun hareketler kisitlaniyor v.s...

Son düzenleme:
Bana doktor bu kaçıncı doğumun dedi önce karından bakarken, neden demiş olabilir? Bu da tuhafıma gitti, bu ilk gebeliğim.
bisey gormus olmali..daha once kist veya baska sebeple rahim ici bir operasyon gecirdinmi?

merhaba. benim 5. gün embriyosuydu. 10 gün 8600, 12. gün 2400, 14. gün 6900 dü. şu an 9 haftalık ikizler.

amin . allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

anadolu yakası mı avrupa mı? ben anadolu yakasındayım. kavacık otağtepe tıp merkezinde ömer demirelli var. çok iyi biri. ben tavsiye üzerine kendisine gidiyorum. kendisi de tüp bebk tedavisi uyguluyomuş ve çok ilgili bir doktor.

bende yemek yedikten sonra bulantı başlıyor. iş yaptığımda kasıklarımda ağrı oluyo.boy 1.50 kilo 47 .onun dışında pek bi değişiklik yok.

bende yemek yedikten sonra bulantı başlıyor. iş yaptığımda kasıklarımda ağrı oluyo.boy 1.50 kilo 47 .onun dışında pek bi değişiklik yok.
merhabalar ,inşallah bnde ikiz annesi olucammmm,çok mutluyuz ama dr. biri düşebilir dedi şu an iki keseyide gördük inşallah düşmez bi buçuk senedir bekliyoruzz..normal yollarla hamile kaldım çok şükür...bnmde şimdiden yemekten sonra midem çok bulanıyor baş dönmelerim başladı... bide karnım ağrı oluyor normal mi sizce,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…