- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Evet canim, oyleymis..bugun doktorumda embriyo kalitesine gore son karari vericez ama cok buyuk bir ihtimal dondurulmus transfer edicez dedi..hayirlisi insallah galiba bize bir adet daha beklemek dusecek...
Ayni gun opu olcaz o zmaan hadi hayirlisi ben sonucu 12 gun sonra alacam i sallah mutlu Haberler vermek nasip olur insallah.
doktor ohss icin cok ihtimal vermedi, E2 artisi yumurta sayisiyla orantiliymis o yuzden cok sorun yasacagimi sanmadigini soyledi, yine de tedbir icin bir kac konuda bilgi verdi.. Rahim kalinligi 9.4mus ama dedigim gibi taze transfer olma ihtimali cok azaldigi icin ona da cok takilmadi... Tahminim bayrama dogru hasta olurum ben, sonra da dondurulmus icin tekrar baslicaz...Bugun catlama ignesi olucam, pazartesi de sabah opu olacak...
Allah yardimciniz olsun ameliyat nasil bir ameliyat bilmedigimden esiniz hakli mi haksiz mi bilemedim ama biz kadinlar evevlevlat icin her turlu tedaviye acıya acikken erkekler nasilsa bir tane var diye orali olmuyorlar. Benimde tup bebekle olan bir evladim var esim bu denememizin son oldugunu nasilsa bir tane oldugunu söylüyor benim icin istemedigini söylüyor bende butun sikintiyi ben cekiyorum bu karari bana birak istersen diyorum neyse Rabbim oglunuza bir kardes nasip etsin insallah
Allah yardimciniz olsun ameliyat nasil bir ameliyat bilmedigimden esiniz hakli mi haksiz mi bilemedim ama biz kadinlar evevlevlat icin her turlu tedaviye acıya acikken erkekler nasilsa bir tane var diye orali olmuyorlar. Benimde tup bebekle olan bir evladim var esim bu denememizin son oldugunu nasilsa bir tane oldugunu söylüyor benim icin istemedigini söylüyor bende butun sikintiyi ben cekiyorum bu karari bana birak istersen diyorum neyse Rabbim oglunuza bir kardes nasip etsin insallah
Sorun bende fsh yuksekligim var yani erken rezerv yetmezligi 22 yasindayken doktorum yumurta yasimin 40 uzeri oldugunu soylemisti max. 5 yumurta oluyor kizimda da 5 ti bu ayda 5 insallah kaliteli olur diye dua ediyorumAynen benim esimde ilk başta nasıl olsa bir tane var dedi.. o da istiyor ancak ben daha çok istiyorum oğluma bir kardes ikinci kez anne olmayı. Varikosel ameliyatı çoğuna göre basitken küçük bir oranla, olan spermi de azaltıp yok edebiliyormus..kafamiz çok karışık.. sizin sorununuz neydi? İnşallah Rabbim hepimizin önümüzdeki engelleri kaldırsın bu tedaviyi sebep kilsin inşallah..
Hayırlı olsun guzel haberlerin gekir insallah kisa zamanda listeye ekleyecegim senide. Benimde de 6 temmuzda Opu Allahtan hayırlısı kac yumurtan var suanson umut.....medicalpark bahç....bilinmeyen...........?.................1.................8 temmuz OPU
Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle kimse temmuzu tercih etmemis doktorumun basladigi ilacin suresi temmuzda bittigi icin benim mecbur ramazan ayina denk geldi normalde oruc tutmak icin bu ayi tercih etmezdimtemmuz 2015 tüp bebek yaptıran kişi sayısı çok az sanırım...
Hayırlı olsun guzel haberlerin gekir insallah kisa zamanda listeye ekleyecegim senide. Benimde de 6 temmuzda Opu Allahtan hayırlısı kac yumurtan var suan
Sende benim gibisin benim ilk basta 7 idi sonra 2 tanesi geriye dustu. Simdide boyutlari 20mm 18 mm 16 mm 14 mm ve 13 ml. Ilk 3 tanesi iyi gidiyor son 2 tane yetisirmi bilmem. Yasin kac yumurta sayin az benim gibiçok tşk. yumurtalarımdan 3 ü güzel büyüyor bırkaç tanede minik minik yumurtalarım var yarın usg bakalım ne alemdeler..
32 yaş.. yumurta sayısının az olması canımı sıkıyo okuyorum herkes 20 yumurta falan yazmış hayretle takipteyimmmSende benim gibisin benim ilk basta 7 idi sonra 2 tanesi geriye dustu. Simdide boyutlari 20mm 18 mm 16 mm 14 mm ve 13 ml. Ilk 3 tanesi iyi gidiyor son 2 tane yetisirmi bilmem. Yasin kac yumurta sayin az benim gibi
bende de erken rezerv yetmezliği var. ilk öğrendiğimde 22 yaşındaydım. herkesin 20-30 yumurtası varken ilk tedavimde kalitesiz 4 tane yumurtam oluşmuştu. doktorum yumurtalık yaşımın 40 üzerinde olduğunu söylemişti. erken menopoza girebileceğimi söylemişti. çok şükür 2.tedavimden bir kızım var. şimdi de kardeş için uğraşıyorum. bu ayda 5 yumurtam var. bakalım inşallah kaliteleri yüksek olurda tutunurlar.32 yaş.. yumurta sayısının az olması canımı sıkıyo okuyorum herkes 20 yumurta falan yazmış hayretle takipteyimmm
hayırlı olsun.hoşgeldinselam arkadaşlar yenı üye oldum
stres yapma elde değil biliyorum ama olabildiğin kadar uzak dur.ben ilk denememde ağlaya ağlaya girdim ağlaya ağlayada çıktım anesteziden sonuç işe yaramaz 1 yumurta :) stres yok anlayacağın ok.8 tem opu olcak ve çok stres yaptım.. ilk deneme..Allah hepimizin yardımcısı olsun
evet canım süre 36 saat. ben dün akşam 22.30 da igneyi vurdum. yarın sabah 10.30 da opu olcak tam 36 saat önceFSH 13 ÇATLATMA İĞNENI OLMUŞ OLMALISIN YARIN OPU OLACAĞINA GÖRE SAATLERINI YAZARMISIN CNM BENIMDE YARIN ÇATLATMA İĞN YAPILCAK SANIRIM 36 SAAT Mİ GEÇMESI GEREKEN SÜRE ONU ANLAMAK ISTIYORUM.
evet canım süre 36 saat. ben dün akşam 22.30 da igneyi vurdum. yarın sabah 10.30 da opu olcak tam 36 saat önce[/QUOT
opudan sonra müsait olduğunda anlatırmısın ,bu süreçte senınle beraber gidicez inşlh çokk rahat geçer kalıtelı yum. toplanır herşey gönlünce olsun.arkandayım arkadaşim::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?