2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Aynen benim esimde ilk başta nasıl olsa bir tane var dedi.. o da istiyor ancak ben daha çok istiyorum oğluma bir kardes ikinci kez anne olmayı. Varikosel ameliyatı çoğuna göre basitken küçük bir oranla, olan spermi de azaltıp yok edebiliyormus..kafamiz çok karışık.. sizin sorununuz neydi? İnşallah Rabbim hepimizin önümüzdeki engelleri kaldırsın bu tedaviyi sebep kilsin inşallah..

Sorun bende fsh yuksekligim var yani erken rezerv yetmezligi 22 yasindayken doktorum yumurta yasimin 40 uzeri oldugunu soylemisti max. 5 yumurta oluyor kizimda da 5 ti bu ayda 5 insallah kaliteli olur diye dua ediyorum

son umut.....medicalpark bahç....bilinmeyen...........?.................1.................8 temmuz OPU
Hayırlı olsun guzel haberlerin gekir insallah kisa zamanda listeye ekleyecegim senide. Benimde de 6 temmuzda Opu Allahtan hayırlısı kac yumurtan var suan

temmuz 2015 tüp bebek yaptıran kişi sayısı çok az sanırım...
Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle kimse temmuzu tercih etmemis doktorumun basladigi ilacin suresi temmuzda bittigi icin benim mecbur ramazan ayina denk geldi normalde oruc tutmak icin bu ayi tercih etmezdim

Hayırlı olsun guzel haberlerin gekir insallah kisa zamanda listeye ekleyecegim senide. Benimde de 6 temmuzda Opu Allahtan hayırlısı kac yumurtan var suan

çok tşk. yumurtalarımdan 3 ü güzel büyüyor bırkaç tanede minik minik yumurtalarım var yarın usg bakalım ne alemdeler..

@ sarojo post: 41650979, member: 292601"]Evet canim, oyleymis..bugun doktorumda embriyo kalitesine gore son karari vericez ama cok buyuk bir ihtimal dondurulmus transfer edicez dedi..hayirlisi insallah galiba bize bir adet daha beklemek dusecek...
gec olsun güç olmasin benim bu ay icinde ak kara belli olcak insallah mart ayi bebekleri diye de sayfa acmak nasip olur

çok tşk. yumurtalarımdan 3 ü güzel büyüyor bırkaç tanede minik minik yumurtalarım var yarın usg bakalım ne alemdeler..
Sende benim gibisin benim ilk basta 7 idi sonra 2 tanesi geriye dustu. Simdide boyutlari 20mm 18 mm 16 mm 14 mm ve 13 ml. Ilk 3 tanesi iyi gidiyor son 2 tane yetisirmi bilmem. Yasin kac yumurta sayin az benim gibi

Sende benim gibisin benim ilk basta 7 idi sonra 2 tanesi geriye dustu. Simdide boyutlari 20mm 18 mm 16 mm 14 mm ve 13 ml. Ilk 3 tanesi iyi gidiyor son 2 tane yetisirmi bilmem. Yasin kac yumurta sayin az benim gibi
32 yaş.. yumurta sayısının az olması canımı sıkıyo okuyorum herkes 20 yumurta falan yazmış hayretle takipteyimmm

32 yaş.. yumurta sayısının az olması canımı sıkıyo okuyorum herkes 20 yumurta falan yazmış hayretle takipteyimmm
bende de erken rezerv yetmezliği var. ilk öğrendiğimde 22 yaşındaydım. herkesin 20-30 yumurtası varken ilk tedavimde kalitesiz 4 tane yumurtam oluşmuştu. doktorum yumurtalık yaşımın 40 üzerinde olduğunu söylemişti. erken menopoza girebileceğimi söylemişti. çok şükür 2.tedavimden bir kızım var. şimdi de kardeş için uğraşıyorum. bu ayda 5 yumurtam var. bakalım inşallah kaliteleri yüksek olurda tutunurlar.

8 tem opu olcak ve çok stres yaptım.. ilk deneme..Allah hepimizin yardımcısı olsun
stres yapma elde değil biliyorum ama olabildiğin kadar uzak dur.ben ilk denememde ağlaya ağlaya girdim ağlaya ağlayada çıktım anesteziden sonuç işe yaramaz 1 yumurta :) stres yok anlayacağın ok.

FSH 13 ÇATLATMA İĞNENI OLMUŞ OLMALISIN YARIN OPU OLACAĞINA GÖRE SAATLERINI YAZARMISIN CNM BENIMDE YARIN ÇATLATMA İĞN YAPILCAK SANIRIM 36 SAAT Mİ GEÇMESI GEREKEN SÜRE ONU ANLAMAK ISTIYORUM.

FSH 13 ÇATLATMA İĞNENI OLMUŞ OLMALISIN YARIN OPU OLACAĞINA GÖRE SAATLERINI YAZARMISIN CNM BENIMDE YARIN ÇATLATMA İĞN YAPILCAK SANIRIM 36 SAAT Mİ GEÇMESI GEREKEN SÜRE ONU ANLAMAK ISTIYORUM.
evet canım süre 36 saat. ben dün akşam 22.30 da igneyi vurdum. yarın sabah 10.30 da opu olcak tam 36 saat önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…