- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Cnm tiroitin gercekten fazla. Az calistigini gösteriyor doktoruna bi danis ilac kullanman gerekebilir ama ust sinirda 4-5 gibi bi deger belki normal kabul edebilirbirde tiroid 3.744 çıkmış bu fazla çalışıyo demkmi az çalışıyo demkmi TSH değerini anlayan varmı.fsh13 sen kesinbilirsin sanki
E2 degerinin adetin 2. Gunu 50 nin altinda olmasi gerekiyor 70 e kadar tedaviye baslaniyor ama eger 70 ustu olursa tup bebege uyarılması zor diye baslanmiyor benim kizimda 45 bir onceki negatifte 23 simdi ise 43progesteron :0.74
estradiol: 48.31
bunlar ilk ilaca başlamadan önceki değerlerimmiş.
estradiol: 53.05 buda ilaca başladığım gün bunlar hakkında bilgisiolan varmı
Amin sende inşallah benim gibi dondurulmuş olacak senin de bebişlerin hayırlısı olsun ben şimdi adet olmayı bekliyorum olim sonra bebişlerimi alimhayirli olsun canim, insallah tez zamanda kavusursun bebegine..
Merhaba iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın? Evet adet olmadım ama 9 güne kadar olurum. Benim 2. Tedavim olacak. Ben 4 ay önce öğrendim 10 ay oldu evleneli öğrenir öğrenmek tüp bebek yaptık 3 yumurtam oluştu hepsi dollendı ama 2 tanesi geriden geldiği için 1 tane transfer edildi tutmadıMerhaba nasılsın? daha adet olmadın demi benimde rezerv azlığım var. başladık bakalım. kaçıncı tedavin? daha önceki tedavi geçmişin nedir?
canım teşekkür ederim.evet adetin.2 günüydü bu değer.tiroid hapverdi açkarnına alıyom bugün unuttum amaE2 degerinin adetin 2. Gunu 50 nin altinda olmasi gerekiyor 70 e kadar tedaviye baslaniyor ama eger 70 ustu olursa tup bebege uyarılması zor diye baslanmiyor benim kizimda 45 bir onceki negatifte 23 simdi ise 43
Daha cok yeni evlisin neden hemen tup bebek problem ne?Merhaba iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın? Evet adet olmadım ama 9 güne kadar olurum. Benim 2. Tedavim olacak. Ben 4 ay önce öğrendim 10 ay oldu evleneli öğrenir öğrenmek tüp bebek yaptık 3 yumurtam oluştu hepsi dollendı ama 2 tanesi geriden geldiği için 1 tane transfer edildi tutmadıbazen düşünüyorum apar topar tüp bebek yaptık beklese miydik başka tedaviler mi uygulasaydik diye çok kararsizim.
Amin cok tesekkur ederim 4. Tedavim ama her biri ayri heyecan sonuc pozitif olunca butun sikintilar unutuluyor sonuc nefatif olunca sikintilar katlaniyor. Insallah sikintilarimizi unutturacak bebislerimiz olurcanım teşekkür ederim.evet adetin.2 günüydü bu değer.tiroid hapverdi açkarnına alıyom bugün unuttum amabişey olmazheralde.bu arada pazartesi için Allah yardımcınolsun ağrısız sızısız ve kıymetli yumurtalar diliyorum:)
Hadi hayirlisi cnm e2 degeri yuksek olunca o ay transfer yapmıyorlar insallah ohss olmazsin benim hep ayni ay icinde oluyor yumurta sayimdan dolayi e2 düşük olduğundan suan Endumetrium kac?
amin amin aminAmin cok tesekkur ederim 4. Tedavim ama her biri ayri heyecan sonuc pozitif olunca butun sikintilar unutuluyor sonuc nefatif olunca sikintilar katlaniyor. Insallah sikintilarimizi unutturacak bebislerimiz olur
Merhaba arkadaşlar. ben haziran sonunda adet olup temmuz ayında tedaviye başlayacağım benim gibi temmuz ayında tedaviye başlayan arkadaşları bekliyorum. 6 ay önce negatif bir sonucum oldu bu nedenle doktorum 6 ay ara vermemi ve 4 ay biesteron dhea kullanmamı istedi. bu süre haziranda bitiyor ve ben 4. tedavim için start vereceğim inşallah.
RUMUZ ........HASTANE ..........PROBLEM............ YU. S.....DENEME ....SONUÇ
fsh13 ........... Memorial Ant............Erken rezerv azlığı............. 7 ............... 4 .......06/07/2015OPU
Seheryelieser......Yeditepe uni.has...... sperm hareketsizligi......?............... ..1.........03.07.2015 adet
toprakddeniz.....adana ankada tüpb.......bilinemeyen infertive..12..............2.........04/07/2015 OPU
8sevgi8.........ankara güven hs.........azosperm............................?.................3............adet bekliyor
whiterose00.....şişli memorial..........sperm ve morfoloji boz....?................1.............adet bekliyor
izlerrr.............Acıbadem.................azosperm..........................?..............2.............OPU?
sarojo......... Arizona IVF ..............endometriosis...................14.............2..........06/07/2015 OPU
sevdakusum.....?........................rezerv azlığı......................?.................?..................adet bekliyor
Merhaba arkadaşlar. ben haziran sonunda adet olup temmuz ayında tedaviye başlayacağım benim gibi temmuz ayında tedaviye başlayan arkadaşları bekliyorum. 6 ay önce negatif bir sonucum oldu bu nedenle doktorum 6 ay ara vermemi ve 4 ay biesteron dhea kullanmamı istedi. bu süre haziranda bitiyor ve ben 4. tedavim için start vereceğim inşallah.
fsh13 ........... Memorial Ant............Erken rezerv azlığı............. 7 ............... 4 .......06/07/2015OPU
Seheryelieser......Yeditepe uni.has...... sperm hareketsizligi......?............... ..1.........03.07.2015 adet
toprakddeniz.....adana ankada tüpb.......bilinemeyen infertive..12..............2.........04/07/2015 OPU
8sevgi8.........ankara güven hs.........azosperm............................?.................3............adet bekliyor
whiterose00.....şişli memorial..........sperm ve morfoloji boz....?................1.............adet bekliyor
izlerrr.............Acıbadem.................azosperm..........................?..............2.............OPU?
sarojo......... Arizona IVF ..............endometriosis...................14.............2..........06/07/2015 OPU
sevdakusum.....?........................rezerv azlığı......................?.................?..................adet bekliyor
selam arkadaşlar yenı üye oldum
Allah yardimciniz olsun ameliyat nasil bir ameliyat bilmedigimden esiniz hakli mi haksiz mi bilemedim ama biz kadinlar evevlevlat icin her turlu tedaviye acıya acikken erkekler nasilsa bir tane var diye orali olmuyorlar. Benimde tup bebekle olan bir evladim var esim bu denememizin son oldugunu nasilsa bir tane oldugunu söylüyor benim icin istemedigini söylüyor bende butun sikintiyi ben cekiyorum bu karari bana birak istersen diyorum neyse Rabbim oglunuza bir kardes nasip etsin insallahHerkese merhaba, çok eski üye olup yıllar sonra ilk defa yazıyorum ☺3 yıl bekleyisten sonra kendiliğinden dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. Şimdi 5 yaşında. Yine 3 senedir kardeş istiyoruz ama olmuyor. Doktora gittik esimde çift taraflı Varikosel tanısı koyuldu ancak eşim ameliyat olmak istemiyor. Sonuçlarına göre doktorlar kendiliginden de olabilir diyor. Bunun yerine aşılama yaptıralim diyor. Pazartesi günü adetimin 3. Günü ve doktora gitmeye karar verdik. Nasıl bir ay bizi bekliyor hiç bilmiyorum. Paylaşmak istedim.. Allahım anne olmak isteyen herkesi bu müthiş duyguyu yaşamasını nasip etsin..
Insallah sonuc kisimlari hamiş diye dolar. Pazartesi opuya giriyor musun sendeEline saglik fsh13...Insallah hayirli ve bereketli bi liste olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?