- Konu Sahibi kuzununannesi
-
merhaba bende aranıza yeni katıldım ayın 1 de ilk iğneme başladım bugün 5. günüm yarın kontrolum var hayırlısıyla ve bu benim ilk tüp bebek denemem inşallah her şey güzel olur inşallah pozitif sonuçlarını görür ve hayırlısıyla kucağımıza alırız
O zaman bilemedik doktorlara hep sorduk biz daha yeni evliyiz dedik hic denemedik suana kadar bebek dusunmuyorduk dedik ama olsun geç kalabilirsiniz dediler. Benim rezervim çok azalmış amh 0.13.Daha cok yeni evlisin neden hemen tup bebek problem ne?
Amh degerin düşük fsh inda büyük ihtimal yüksek tüp bebek yaptırmaniz normal bencede gec kalmayin yasin kacO zaman bilemedik doktorlara hep sorduk biz daha yeni evliyiz dedik hic denemedik suana kadar bebek dusunmuyorduk dedik ama olsun geç kalabilirsiniz dediler. Benim rezervim çok azalmış amh 0.13.
Cok güzel tebrik ederim güzel sonuclar alırsın insallah beninde yarin opuSlm ben de varım:) çok şükür dün tesede eşimin spermi çıktı ve dün benim de yumurtalarım toplandı.16 yumurtadan 8 tanesi embriyo olmuş.3. Günü tekrar haber vereceklermiş:)
Bi arkadaş sormuştu perşembe gece 2 de iğnemi vurdum cumartesi günü 1 gibi yumurtalarım toplandı.
Tmm bir ara ekleyeyim hastane adini da yaz cnm ilk denemen sanirim Rabbim evladına kardes nasip etsinfsh 13 benide eklersen sevinirim
5 aydır fsh baktıriyorum hep normal cikiyo hatta tüp bebek yaptığım ay 1.75 di geçen ay 0.01 di. Diğer aylar 5 ile 6 arasındaydı yani hep normal çıktı fsh. Yaşım 29 canimAmh degerin düşük fsh inda büyük ihtimal yüksek tüp bebek yaptırmaniz normal bencede gec kalmayin yasin kac
sarojo senınde yarınmış listeye baktımda dularım sizinle arkadaşlar hayırlı haberlerınızı bekliyorum.
1.75 001 cok fazla düsuk yani bir kere bile cok dusuk yada cok yuksek cikmasi rezerv azligini gosteriyormus. Adetin 2. Gunu sayilan folikulde onemli bizim yasitlarimizin 20 tane az 12 tane cikiyor senin nasil5 aydır fsh baktıriyorum hep normal cikiyo hatta tüp bebek yaptığım ay 1.75 di geçen ay 0.01 di. Diğer aylar 5 ile 6 arasındaydı yani hep normal çıktı fsh. Yaşım 29 canim
Fsh degeri 3 ile 12 arasinda olmali diye biliyorum benim bazen 10 cikiyor 9 cikiyor ama doktorlar bir kere yukske cikmasi bu sorunun sende oldugunu gosterir diyor. Onemli olan folikul sayisi diyorlar ama oda dusuk maksimum 5 tane oluyor onunda en fazla 3 tanesi transfer edilecek kalitede oluyor Allahtan hayirlsii ne zaman baslamayi dusunuyorsun5 aydır fsh baktıriyorum hep normal cikiyo hatta tüp bebek yaptığım ay 1.75 di geçen ay 0.01 di. Diğer aylar 5 ile 6 arasındaydı yani hep normal çıktı fsh. Yaşım 29 canim
Benimde çok düşük 2-3 tane çıkıyor. Aslında burda bir doktorla görüştük kadın doğum doktoru yumurtaları buyutabiliriz dedi ilaçlarla. Hemen tüp bebek olmaz dedi en azından 3-4 ay takip edecem yumurtaların ilaclara tepkisine bakacam dedi olur deneyecem ben dedi. Ve burda bir arkadaşım da o doktora gitmiş suan hamile. O arkadasin hiç yumurtası olmuyormuş adam 1 yıl takip etmiş hemen tüp bebek dememiş yani. O yüzden kafam çok karışık. Ya bu ay tüp bebek yapacam yada yumurta takibi çok kararsizim1.75 001 cok fazla düsuk yani bir kere bile cok dusuk yada cok yuksek cikmasi rezerv azligini gosteriyormus. Adetin 2. Gunu sayilan folikulde onemli bizim yasitlarimizin 20 tane az 12 tane cikiyor senin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?