2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

kizlar saat farkinda ancak gelebildim...hamd olsun hersey yolunda gidiyor...yumurtalarin cogu 15-18mm arasinda, 4-5 tane de 12-14 mm arasinda yumurta var..iki gun daha ignelere devam edicem, kismet olursa cumartesi catlama ignesi, pazartesi de yumurta toplama olacak...Artik dort gozle pazartesyi beklicem...

Cumartesi benimde kontrolum var sanırım abanada catlatms ignesi vercek pazartesi Opu Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

günaydın arkadaşlar ben dün çatlatma iğnesini vuruldum. yarın toplanıyor çok merak ediyorum. kaç adet döllenecek.
allah yardımcın olsun çok heyecanlı bir bekleyiş oluyor yumurtaların kalitelerini bozmamak için 2 gün açmıyorlar o ara ben çok strese girmiştim haber alamamak ne durumdalar bilememek bide o zaman benim yumurta sayım da 2 idi o yüzden hepsini de kaybedebilirim korkusu vardı. ama senin yumurtan fazlaydı sanırım bol bol kaliteli embriyoların olsun

teşekkür ederim cnm. benim yumurtalarım fazla ama galiba kalitesinde sorun oluyor. bir önceki denememde embriyo kalitesizliği sebebe ile tutmamış olabilir dediler. 14 yumurta yumurta toplantı 6 döllendi son güne 2 tane kaldı ve onlarda da fragmantasyonlar var denildi.

evet canım bu sefer kaliteli yumurtaların olur inşallah. benim hem yumurtam az hem de kalitesi az. 6 ay önceki tedavimde 4 tane yumurtam vardı. sonrasında 2 tane toplandı. 1 tanesi döllendi oda fragmantasyon vardı 2. kaliteydi tutmadı. bu sefer 6-7 tane yumurta görünüyor bakalım sayı ve kalitesi nasıl olcak bekliyorum pazartesiyi

merhaba sayfanız hayırlı olsun bende temmuzun ortalarında başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla. benim rezervim az.bende dhea kullanıyorum inşallah faydası olmuştur..

Merhaba nasılsın? daha adet olmadın demi benimde rezerv azlığım var. başladık bakalım. kaçıncı tedavin? daha önceki tedavi geçmişin nedir?

Arkadaşlar bu ayın (temmuz) 12 si gibi bende tüp bebek tedavisine başlıyorum,reglinin 2 c,günü gel dedi dr. çift embiriyo transfer edeceğini söyledi. inş herşey yolunda gider. sevgiler
hayırlı olsun gerek kalmadan gebe kalırsın inşallah. daha önceki tedavi hikayelerin neler? yani ilk tedavin mi kaç yaşındasin problem nedir

progesteron :0.74
estradiol: 48.31
bunlar ilk ilaca başlamadan önceki değerlerimmiş.
estradiol: 53.05 buda ilaca başladığım gün bunlar hakkında bilgisiolan varmı

Cumartesi benimde kontrolum var sanırım abanada catlatms ignesi vercek pazartesi Opu Allah emeklerimizi bosa cikarmasin
pazarteside benim kontrol var o gün banada çatlatma iğnesi verebilirler.bugün akşam cetrotıde başlıyom 150 olarak.allahım sen yardım et hepimize.

birde tiroid 3.744 çıkmış bu fazla çalışıyo demkmi az çalışıyo demkmi TSH değerini anlayan varmı.fsh13 sen kesinbilirsin sanki

günaydın arkadaşlar ben dün çatlatma iğnesini vuruldum. yarın toplanıyor çok merak ediyorum. kaç adet döllenecek.

Insallah guzel haberlerle gelirsin canim...ben de yarin catlama ignesi olacagim galiba...bir kac saate kan testine gore karar verecek doktorum..

benim bugun de kontrolum vardi, tekrar E2 degerine bakilacak, eger cok artarsa bugun bile catlama ignesi olma ihtimalim varmis...bakalim hayirlisi insallah...ben cumartesi olmasini istiyorum...

Problem :sperm azlığı hastane : özel konak yumurta:3 toplandı 2 kaldı dondurulmuş yaş 34 meraba kızlar benim de ilk denemem haziran da yaptırdım dondurduk şimdi adet olmayı bekliyorum. Inşallah hepimiz böyle oluruz sonra da evimize bunlarla gideriz

Merhaba Kizlar,

Bugun yine kan tahlili ve ultrason kontrolu vardi. Yumurtalar buyumeye devam ediyor hamd olsun..Su an boylari bir cogunun 20-15mm arasinda, bir kac tanede 14-11mm arasinda olan var...Doktor E2 degerimin umdugundan cok daha hizli ilerledigini soyledi, genelde 9-10 gun ilac takviyesiyle ulasilan degerlere ben 7-8 gun gunluk ilac ilavesiyle gelmisim...hizli olmus ama hamd olsun istirkrarli bi sekilde artmis..bu da durumu toparliyor..her gun yuzde 50-60 arasinda artmis sukur...

Hormon ignelerine (gonal f ve menopur) basladiktan sonraki E2 degerlerim soyle:
3. gunu- 625
4.gunu-1056
6.gunu-2263
7.gunu- 3678 yani bugunku degerim...

yarin son ignelerimi olucam ve kan degerime son kez bakilacak...muhtemelen 4500-5000 arasinda cikacak deger...yarin yumurtlama ignesinin saatine da karar verilecek..Yumurta toplama kismetse pazartesi olacak...E2 degerinin yuksek olmasi yumurta kalitesi icin iyi olsada rahim kalinligi icin dezavantaj olabiliyormus taze embriyo transferinde...bugun hemsire bu yuzden taze transfer yerine embriyolari dondurup bi sonraki ay transfer ihtimali oldugunu soyledi..tabi once embriyolarin durumlarina ve rahme bakilacak....ama su an gidisat dondurup transfer etmeye dogru gidiyor..hem uzuldum, hem sevindim...bir an once bebislerimi almak istiyorum ama dogru olanin en uygun zaman oldugnun da farkindayim...o yuzden tamamen doktora biraktigimi soyledim, o nasil uygun gorurse oyle devam edicez...gercekten doktoruma guvenim tam, hicbirseyi riske birakmak istemiyor...bana da yine sabredip beklemek dusecek gibi...Gerci cok beklemicem insallah..Kismetse Temmuz sonu haziran basi transfer yapilabilecek...Iste benler haberler boyle..yarin son gelismeleri yazarim yine..saglicakla..

hayirli olsun canim, insallah tez zamanda kavusursun bebegine..

Hadi hayirlisi cnm e2 degeri yuksek olunca o ay transfer yapmıyorlar insallah ohss olmazsin benim hep ayni ay icinde oluyor yumurta sayimdan dolayi e2 düşük olduğundan suan Endumetrium kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…