2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

fsh 13 benim test sonuçlarım şöyle henüz dr. görmedi yarın gidicem E2 39 fsh 5.40 lh 4.14 prolaktyn 18 tsh 2.46yrın yumurtalarımada bakılacak 3 doz bir su yapıldı 5 gün ama sanki bugün yumurtam çatladı gibi geldi bana sizdede oluyormu acaba yumurta akı gibi akıntı gelirya yapışkan aynen öyle aradım inşallah ilaçlardandır dediler yarın ultrasonla bakıcaz anlarız ozaman dedi ben aynı zamanda haşimato hastasıyım ama sorun yok dediler kontrol altında tutulursa sorun olmazmış görücez

Eger doktorun guven verdiyse ki bu cok onemli dediğini yap ama şunu da dipnot olarak soyleyeyim sen ben gibi hastalarin bu yumurta buyutucu ilaclar biraz daha menopoza yaklastiryor amh degerin cok düşük tabi ben doktor degilim eğer ki kaliteli bi doktorun varsa ona guven 1 yunurtanin bile ne kadar degerli oldugunu 6 ay önceki tedavimde anladim. Kizima hamile kaldigim ay dondurulacak 1 yumurtam vardi ama maddi durumdan dolayi çöpe gitmisti. Suan o kadar pismanim ki megerse ne kadar degerliymis benim icin saglicakla kal. Rabbim tez zamanda anne olmano nasip etsin

arkadaşlar imkan olursa dondurmamı tavsıye edermısınız ılk tüp denemem ve ihtiyaç olurmu olmazmı bılmıyorum

ama merak ettiklerim var iğne tedavisi kaç gün sürüyor acaba
Igne tedavisi protokoluna gore değişiyor benim kisa adetin 2. Gunu basladim. 12 gun igne vuruldum 12. Gun catlatici igne oldum. 13. Gun bugun ignem yoktu sonra opu olcak. Opudan sonra tekrar progesteron igne ve sulandirici igne veriyor doktorum oda sonucA kadar 12 gun. Sonuç pozitif cikarsa 10. Gebelik haftasına kadar progesteron igne devam ediyor

arkadaşlar imkan olursa dondurmamı tavsıye edermısınız ılk tüp denemem ve ihtiyaç olurmu olmazmı bılmıyorum
Benim 3 tedavimden sadece birinde 1 tane dondurulacak yumurtam oldu ama maddi sikintilar nedeniyle çöpe gitti suan cok pismanim yerinde olsam kalanlari dondurturdum

Benim 3 tedavimden sadece birinde 1 tane dondurulacak yumurtam oldu ama maddi sikintilar nedeniyle çöpe gitti suan cok pismanim yerinde olsam kalanlari dondurturdum

hadi uyu arkadaşım az kaldı opu na uykusuz kalacaksın dualarım sızınle..

Senin bugun adetinin kacinci gunu eger ki 2 veya 3 ise sonuclarin cok iyi biraz tsh yuksek ama cok degil. Daha kacinci gundesin ki catlasin sanmiyorum

akıntı bendede var erken çatlarsa dıye aklım çıkıyo yarın 12de son kez usg bakalım ne dicek dr. iptal falan olcak dıye çok korkuyom

bendede akıntı var yumurta akı gibi iki kere geldi bir sabah birde ikindi vakti test adetimin ikinci günü yapıldı iğnelerede ikinci günü başlandı sonuç çıkmadan biz iğnelere başladık ultrasyonda yumurtalıkların güzel görünüyor dedi ve bizde eğer yumurta olursa dondurucaz inşallah gerek kalmaz ama her ihtimalide düşünmek lazım

fsh13 ben haşimato hastası olduğum için tsh öyle bana göre gayet iyi benim troid bezim yok denecek kadar az ama doktor sorun olmaz dedi troid ilacı kullanıyorum sorun yok gibi görünüyor ama yumurtalıklarım ilaçlara nasıl bir cevap verecek yarın görücez inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir hepimiz pozitiflerimizi müjdelercesine yazarız

ayın birinde iğnelere başladık adetimin ikinci günü yani beş günü atlattık hayırlısıyladas ben çok stresliyimden öte her şeyi kafamda büyütüpşekillendirip kendime eziyet ediyorum nasıl bir insan olup çıktım ben hormonlardan kaynaklana bilirimi ben kendime bazen pes diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…