- 3 Temmuz 2015
- 310
- 302
- 33
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
hayırlı olsun gerek kalmadan gebe kalırsın inşallah. daha önceki tedavi hikayelerin neler? yani ilk tedavin mi kaç yaşındasin problem nedir
Canım geçmiş olsun benide eklermisin listeye müsait olduğunda istanbul medipol unvrste hastnsi 11 yada 13de basliyacagimKızlar 5 yumurtamin 5i de toplanmis cok şükür. Kimisi icin az sayilan 5 yumurta benim icin en güzel sonuc. Insallah hepsi dollenir ve kaliteli olur
hayırlı olsun inşgüzel sonuçlar alırız kavacıktakimi?Canım geçmiş olsun benide eklermisin listeye müsait olduğunda istanbul medipol unvrste hastnsi 11 yada 13de basliyacagim
Hayır canım bağcılar medipol mustafa Acethayırlı olsun inşgüzel sonuçlar alırız kavacıktakimi?
sayı çokta önemli değil cnm bebiş için 1 tane yeter zaten :)Kızlar 5 yumurtamin 5i de toplanmis cok şükür. Kimisi icin az sayilan 5 yumurta benim icin en güzel sonuc. Insallah hepsi dollenir ve kaliteli olur
geçmiş olsun inşallah hepsi kaliteli bi şekilde döllenir ve pozitifi görürsünKizlar opu dan simdi ciktim. Daha bilgi vermediler uyumak istiyorum ama uyutmuyorlar
Rabbim gonlune gore versin cnm ben polisik over hastalarini tup bebekte sansli goruyorum cunku cok cok fazla yumurtaları oluyor bu yuzden sanslarida yuksek oluyor dondurma sanslari oluyor Rabbim gonlune gore versinDaha önce hiçbir tedavi görmedim, evliliğimin 5 ci senesi dolacak neredeyse,kariyer diye çocuk düşünmedim son 1 senedir bebek istiyoruz ama olmadı daha sonra dr a giderek herşeyime baktırdım
rahim filmim temiz hatta çok iyi dedi dr, amh ta yumurta rezervim normalin bi tık üstü (biraz fazla) çıktı tsh,fsh normal prolaktin yüksekti 59onuda doxtinex le 0,89 lara düşürdük. eşiin spermgf. çok çok iyi çıktı... tüm reglilerim normal hiçbir sıkıntı yaşamama ragmn drmuaynede polikistik over olduğumu söyledi, bende yeni yeni çcuk düşünüyorum ama 5 yıllık evliyim beklemek istemiyorum ve tedavi için açıkçası ikide bir izinde alamayacağımı tüp bebek düşündüğümü onun için geldiğimi söyledim, oda bir sorun görmediğini istersem tüp bebek yapabileceğini söyledi uzun uzun anlattı,çift embiriyo koyacağını söyledi. zaten arkadaşım ve 3 tane kuzeni de doktorumu tercih etmiş bende tavsiye üzerine gitmiştim. kendisini çok sevdim. gereken tahlilleri verip yatırmamı reglinin de 2 ci günü gelmemi söyledi ,bakalım hayırlısı.
Kac tane yumurtan gorunuyor cnm buyuklukleri nasil Endumetrium hakkinda birsey soyledi mibende az önce dr. dan geldim herşey çok güzel dedi yumurta çatlamasın diyede iğne verdi diğer ilacında dozunu düşürdü perşembe kontrole gidicem böyle giderse cumartesi toplayabiliriz dedi yumutalrı hayırlısı
Evet cok sukur kizimda da 4-5 yumurtam vardi 3 tanesi guzel dollenmisti 1 tanesi 1. Kalite 2. Si 1 e yakin 2. Kaliteydi cok şükür kizim oldu ben sayidan cok kalitenin onemli oldugunu biliyorum artik Rabbim her birimize 1. Kalite embriyolar nasip etsinsayı çokta önemli değil cnm bebiş için 1 tane yeter zaten :)
Sorunumuz ortak canım. İnşallah olumlu sonuclar alırız. Bir hafta sonra başlayorum ben de. İlk olacak. Zor mu iğne vurunma olayı.bizim sorunumuz sperm azlığı hareketsizlik marfoloji yani istanbul cerrahi hastanesi ilk deneme
amin herkese kaliteli kaliteli embriyolar inşallah :) beni de hastaneden aradılar 12 yumurtanın 10 u dollenmiş. 5. günü bekleyeceğiz transfer için dedi. büyük gün perşembe :)Evet cok sukur kizimda da 4-5 yumurtam vardi 3 tanesi guzel dollenmisti 1 tanesi 1. Kalite 2. Si 1 e yakin 2. Kaliteydi cok şükür kizim oldu ben sayidan cok kalitenin onemli oldugunu biliyorum artik Rabbim her birimize 1. Kalite embriyolar nasip etsin
korkma canım benim gibi biri rahat rahat oluyıorsa sende olursun acımıyoSorunumuz ortak canım. İnşallah olumlu sonuclar alırız. Bir hafta sonra başlayorum ben de. İlk olacak. Zor mu iğne vurunma olayı.
sağda 14.5 cm lik 4 tane solda 5 tane 12 ile 11.5 arasında değişende solda çok fazla yumurta oluşmuş dedi sayamıyorum küçükler ben fazlasını değil kaliteli 10 tane olsun yeter dedi endumetrium ne demek hiç duymadım bilmiyorum herşey yolunda dediKac tane yumurtan gorunuyor cnm buyuklukleri nasil Endumetrium hakkinda birsey soyledi mi
canım geçmiş olsun inşallah sonuçlar çok güzel olucaktır banada umut olursun.az önce doktordan geldim.akşam çatlatma vurcam.çarşamba opuEvet cok sukur kizimda da 4-5 yumurtam vardi 3 tanesi guzel dollenmisti 1 tanesi 1. Kalite 2. Si 1 e yakin 2. Kaliteydi cok şükür kizim oldu ben sayidan cok kalitenin onemli oldugunu biliyorum artik Rabbim her birimize 1. Kalite embriyolar nasip etsin
canım geçmiş olsun inşallah sonuçlar çok güzel olucaktır banada umut olursun.az önce doktordan geldim.akşam çatlatma vurcam.çarşamba opuveee 5 yumurtam varmış.doktor hiçbilgi vermedi.benim anlamadığım ilk doktora gitttiğimde daha tedavi başlamadan 6 yumurtan var adet olunca gel başalrız vs denildi.gittim adetin 4 günü ilaçlara başladık o kısmı daha önce yazmıştım bilenler bilir uzatmayayım.anlamadığım şu 0 zaman 6 yumurta vardıda ilaçlarla 5 yumurta ne oluyor.bu ilaçlar yumurta artırmak için değilmi? öyleyse neden artmadı kaçml bilmiyom doktor hiç bilgi vermedi o stresle bende unutum herşey iyi dedi sadece.bu arada kızlar yazmış benimde akıntım oldu hiç tanışmadığım ilk karşılaştım diyebileceğim şeffaf akıntı ve sürekli ıslaklık dikkate almadığımdan paylaşmadım keşke yazsaydım da benim gibi yaşayanlar cevap verirdidoktora sorardım.kafam çokkarışık bilgi eksikliği öldürcek beni ve içim rahat değil
bence stres yapmayın. şimdi bizim rahat olmamız gerekiyor. bir önceki denememde bir bayanın sadece 2 yumurtası oluştu biri döllendi ve tuttu. sadece dua edin.ne oldu bana bilmiyom şu an boğazım düğüm düğüm ve gözlerim yaş dolu.....
zaten tüp bebek yaparken de yumurta büyütücü ilaçlar kullanılıyo ve ben daha yeni öğrenip tüp bebek için doktora gittiğimde ilaçsız 4 yumurtam vardı ama tüp bebek yaptığım ay önce bir tane oluştu sonra ilaçlarla 2 tane daha oluştu ne etkiliyo bilmiyorum aklım ermiyo hiç. bugünde o bahsettiğim kadın doğumcuya gittim 21. gün progestana baktı yumurtlaman oluyo mu diye normal çıktı. doktor şuan herşey normal görünüyo bütün değerlerin normal adet olunca gel sayısına bakayım o zaman daha net konuşacam 3 ay tedavi uygulayacam dedi. ama ben hala kararsızım tüp bebek doktorum da bu ay yapacağımı düşünüyo offf çok kararsızım..Eger doktorun guven verdiyse ki bu cok onemli dediğini yap ama şunu da dipnot olarak soyleyeyim sen ben gibi hastalarin bu yumurta buyutucu ilaclar biraz daha menopoza yaklastiryor amh degerin cok düşük tabi ben doktor degilim eğer ki kaliteli bi doktorun varsa ona guven 1 yunurtanin bile ne kadar degerli oldugunu 6 ay önceki tedavimde anladim. Kizima hamile kaldigim ay dondurulacak 1 yumurtam vardi ama maddi durumdan dolayi çöpe gitmisti. Suan o kadar pismanim ki megerse ne kadar degerliymis benim icin saglicakla kal. Rabbim tez zamanda anne olmano nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?