2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

hayırlı olsun gerek kalmadan gebe kalırsın inşallah. daha önceki tedavi hikayelerin neler? yani ilk tedavin mi kaç yaşındasin problem nedir

Daha önce hiçbir tedavi görmedim, evliliğimin 5 ci senesi dolacak neredeyse,kariyer diye çocuk düşünmedim son 1 senedir bebek istiyoruz ama olmadı daha sonra dr a giderek herşeyime baktırdım
rahim filmim temiz hatta çok iyi dedi dr, amh ta yumurta rezervim normalin bi tık üstü (biraz fazla) çıktı tsh,fsh normal prolaktin yüksekti 59onuda doxtinex le 0,89 lara düşürdük. eşiin spermgf. çok çok iyi çıktı... tüm reglilerim normal hiçbir sıkıntı yaşamama ragmn drmuaynede polikistik over olduğumu söyledi, bende yeni yeni çcuk düşünüyorum ama 5 yıllık evliyim beklemek istemiyorum ve tedavi için açıkçası ikide bir izinde alamayacağımı tüp bebek düşündüğümü onun için geldiğimi söyledim, oda bir sorun görmediğini istersem tüp bebek yapabileceğini söyledi uzun uzun anlattı,çift embiriyo koyacağını söyledi. zaten arkadaşım ve 3 tane kuzeni de doktorumu tercih etmiş bende tavsiye üzerine gitmiştim. kendisini çok sevdim. gereken tahlilleri verip yatırmamı reglinin de 2 ci günü gelmemi söyledi ,bakalım hayırlısı.

bende az önce dr. dan geldim herşey çok güzel dedi yumurta çatlamasın diyede iğne verdi diğer ilacında dozunu düşürdü perşembe kontrole gidicem böyle giderse cumartesi toplayabiliriz dedi yumutalrı hayırlısı

Rabbim gonlune gore versin cnm ben polisik over hastalarini tup bebekte sansli goruyorum cunku cok cok fazla yumurtaları oluyor bu yuzden sanslarida yuksek oluyor dondurma sanslari oluyor Rabbim gonlune gore versin

Kac tane yumurtan gorunuyor cnm buyuklukleri nasil Endumetrium hakkinda birsey soyledi mi

sayı çokta önemli değil cnm bebiş için 1 tane yeter zaten :)
Evet cok sukur kizimda da 4-5 yumurtam vardi 3 tanesi guzel dollenmisti 1 tanesi 1. Kalite 2. Si 1 e yakin 2. Kaliteydi cok şükür kizim oldu ben sayidan cok kalitenin onemli oldugunu biliyorum artik Rabbim her birimize 1. Kalite embriyolar nasip etsin

amin herkese kaliteli kaliteli embriyolar inşallah :) beni de hastaneden aradılar 12 yumurtanın 10 u dollenmiş. 5. günü bekleyeceğiz transfer için dedi. büyük gün perşembe :)

Kac tane yumurtan gorunuyor cnm buyuklukleri nasil Endumetrium hakkinda birsey soyledi mi
sağda 14.5 cm lik 4 tane solda 5 tane 12 ile 11.5 arasında değişende solda çok fazla yumurta oluşmuş dedi sayamıyorum küçükler ben fazlasını değil kaliteli 10 tane olsun yeter dedi endumetrium ne demek hiç duymadım bilmiyorum herşey yolunda dedi

canım geçmiş olsun inşallah sonuçlar çok güzel olucaktır banada umut olursun.az önce doktordan geldim.akşam çatlatma vurcam.çarşamba opu veee 5 yumurtam varmış.doktor hiçbilgi vermedi.benim anlamadığım ilk doktora gitttiğimde daha tedavi başlamadan 6 yumurtan var adet olunca gel başalrız vs denildi.gittim adetin 4 günü ilaçlara başladık o kısmı daha önce yazmıştım bilenler bilir uzatmayayım.anlamadığım şu 0 zaman 6 yumurta vardıda ilaçlarla 5 yumurta ne oluyor.bu ilaçlar yumurta artırmak için değilmi? öyleyse neden artmadı kaçml bilmiyom doktor hiç bilgi vermedi o stresle bende unutum herşey iyi dedi sadece.bu arada kızlar yazmış benimde akıntım oldu hiç tanışmadığım ilk karşılaştım diyebileceğim şeffaf akıntı ve sürekli ıslaklık dikkate almadığımdan paylaşmadım keşke yazsaydım da benim gibi yaşayanlar cevap verirdidoktora sorardım.kafam çokkarışık bilgi eksikliği öldürcek beni ve içim rahat değil

lütfen stres yapma benımde ovulasyon akıntım çok arttı bugun usg gırdım sorun yok dedi dr. en az yumurtası olan benım.dr önemlı değil yum sayısına takılma, sende bende 1 yumurtadan olduk dedi : ) yarın son kez usg ye çağırdı. perşembe opu çok korkuyom

zaten tüp bebek yaparken de yumurta büyütücü ilaçlar kullanılıyo ve ben daha yeni öğrenip tüp bebek için doktora gittiğimde ilaçsız 4 yumurtam vardı ama tüp bebek yaptığım ay önce bir tane oluştu sonra ilaçlarla 2 tane daha oluştu ne etkiliyo bilmiyorum aklım ermiyo hiç. bugünde o bahsettiğim kadın doğumcuya gittim 21. gün progestana baktı yumurtlaman oluyo mu diye normal çıktı. doktor şuan herşey normal görünüyo bütün değerlerin normal adet olunca gel sayısına bakayım o zaman daha net konuşacam 3 ay tedavi uygulayacam dedi. ama ben hala kararsızım tüp bebek doktorum da bu ay yapacağımı düşünüyo offf çok kararsızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…